descensuc averno facilis est

the descent into hell is easy


Share | 
Kertváros
if i cannot move heaven, i will raise hell
Silent Brothers
❖ admin

avatar
Keresem :
new members
Tartózkodási hely :
❖ between the topics ❖
foglalkozás :
❖ hobby? this page is my life ❖
Karaktered arca :
❖ faceless helper ❖
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése

-- szabad játéktér --
Vendég
Vendég

avatar
all the stories are true

Faeriel & Heli


Vége van a tetthely tisztító állásomnak, ami annak köszönhető, hogy az utóbbi időben sokat betegeskedtem. Egy korszak zárult le nálam, de örülök annak, hogy egy évet sikerült így dolgoznom. Már az sem tudom, hogy milyen álláskeresőnek lenni?
Mindenesetre kora reggel van, egy kellemes ébresztő zuhanyzás után felöltözök, majd nekiállok az újságot olvasni. Először csupán mindenféle ingatlanokat kínálnak, aztán a többi dolog. Találok pár érdekes munkalehetőséget, mint Édesipari csomagoló, vagy tesztkocsi vezető. Azonban ahogy elmélyedek magamban mindkettővel kapcsolatban, akkor rá kell jöjjek, hogy nem az én ízlésemnek való. Nem igazán fizetnének nekem, s én pedig hozzá vagyok szokva a zsíros pénzhez.
Tovább lapozok, s az oldalak fogyása egyre inkább nyugtalanítóbbá tesz, hogy itt vagyok 24 évesen, s nincs egy normális munka, amit tudnék végezni? Nevetséges! Az utolsó oldalon viszont kiszúrok egy egyszerű, de annál gondosabban megszerkesztett hirdetést, hogy kezdő modellt keresnek.
~ Mi a franc? ~ ébred fel bennem a reménysugár. Ezen érzéssel olvasom végig a hirdetés sorait, ami egyenesen több információt tartalmaz. Elsősorban a hely, másodszor pedig időpontok, hogy mikor lehet személyesen felkeresni. Azon veszem észre magam, hogy Lejegyzetelem a címet, aztán a laptopom segítségével megnézem hová kell mennem. Ellenőrzöm az időpontot, s minden egyes apróságot ellenőrzök. Ha előre megterveztem az útvonalat, akkor hozzáállok megírni az önéletrajzom.

” Személyes adatok
Név: Helewidis Hase
Születési idő: 1993.03.02.
Telefon: +1 212 ...
Email Cím:  Haseheli@pretty.nyekk

Munkatapasztalatok

2016.04.01 – 2017.03.28 Tetthely-tiszító
2015.01.07 – 2015.10.11 Pizzafutár
2014.08.17 – 2014.10.04 Mezőgazdasági munkás
2014.03.22 – 2014.07.26 Pincérnő

Tanulmányok

Falkland-i Középiskola 2009-2013


Nyelvek

Angol Tárgyalóképes

Német Tárgyalóképes


Hobbik

Futás, Olvasás, Pc játékok, Edzés, Főzés-sütés”


Szépen megszerkesztem az önéletrajzom, s majd kinyomtatom azt. Berakom egy mappába, azt pedig a kis táskámba rakom. Ránézek az órára, s látom, hogy jól elment az idő. Újra lemosdok, majd fekete csipkés fehérneműt veszek fel, amiben igazán jól érzem magam. Ezután következik egy kék farmernadrág, egy fehér blúz és az időjárásra tekintettel egy kisebb kabát. Alulra fehér zokni, s egy melegebb cipellő. Mikor mindent rendben találok magamon, akkor elindulok arra a bizonyos címre. Mindent nyugodt tempóban érek el. Már majdnem megérkezem, mikor eszembe jut, hogy  kísérő levelet elfelejtettem írni hozzá. Nos úgy vélem, hogy tán szerencsém lesz, s személyesen is felvételt nyerhetek. Megpillantom az épületet, így némi izgalom lesz rajtam úrrá. Kifújom végül a levegőt, aztán a csengő segítségével tudatom a bent levőknek, hogy itt vagyok.
Silent Brothers
❖ admin

avatar
Keresem :
new members
Tartózkodási hely :
❖ between the topics ❖
foglalkozás :
❖ hobby? this page is my life ❖
Karaktered arca :
❖ faceless helper ❖
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése

***
Ajánlott tartalom

all the stories are true

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pulvis et umbra sumus :: Világunk :: New York :: Manhattan :: Lakónegyed-
Ugrás: