descensuc averno facilis est

the descent into hell is easy


Share | 
Keresztapu extrákkal
if i cannot move heaven, i will raise hell
Elowen Herondale
❖ Harcos árnyvadász

avatar
Keresem :
my big ?brother?
Tartózkodási hely :
● new york ●
foglalkozás :
● leader of the dark shadowhunters ●
Karaktered arca :
● katherine mcnamara ●
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése

elkelt karakter
Vendég
Vendég

avatar
all the stories are true


Fenris Ragnor(?)
egyeztessünk ❖ vérfarkas
Hogy születésed óta vagy x ideje vagy farkas senki sem tudja, felbukkantál Kirunában (Svédország), és beálltál a falkába. Ludvig (apám) jó barátja lettél, aki a Béta pozíciót foglalta el, és rövid idő telt csak el, te kivívtad a felderítő rangját. Rora felnézett rád, már kiskorától, elvégre téged kértek fel keresztapjának. Rengeteg időt töltöttél náluk, mint a család barátja, már-már nem vérszerinti családtag. Ahogy a lány nőtt egyre többet voltál vele, farkasának zabolátlansága és fogékonysága miatt láttál benne annyi erőt, hogy felderítő legyen, így hát képezni kezdted.
Benne pedig a körülötted lengő hatalom, dominancia, a kegyetlen hév, a hideg céltudatosság, a forrongó agresszió, a szadizmus és a magabiztos férfiasság feloldotta a gátlásokat. S hogy ez mihez vezetett? Az ET-ben láthatod. (többit PMben)

Aztán Aurora a család utasítására elköltözött. Úgy véli túltette magát rajtad, vőlegénye lett, teljesen megváltozott. De vőlegénye ellenére nagy sz*rban van, amitől Josh nem tudja megvédeni. Egy démon markába került aki épp azt használja ki amit te is: a mazochizmusát és a naivitását.
Újra felbukkansz az életében, hisz értesültél mindenről (hogy hogyan azt megbeszéljük, de szívesen várom az ötleteket). És célod hogy kirángasd a helyzetéből.
Van elég erőd? Szimplán szívjóság vezérel már csak? A bűntudat? Vagy még téged is vonz valami felé?

//Többi tökéletesen az alkotóra bízva. Kell Rorának valaki farkas aki elég erős hogy visszarángassa a valóságba. Nagyon sok végkifejletet tudok elképzelni, nem feltétlen örök szerelem felé indulva el. Sok bonyodalom és jó akciódús játékok garantáltan lennének, unatkozni nem fogsz. Elég egy kiinduló ötlet, a többi a játéktéren eldől, nagyon előre nem szeretek tervezni. Jelezz ha jöttél, nagyon várlak *-*
 
33 ❖ szabad  
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Dingma világa- FRPG alakváltókkal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pulvis et umbra sumus :: Karakteralkotás :: Karakterbörze :: Keresett karakterek :: Elkelt karakterek-
Ugrás: