descensuc averno facilis est

the descent into hell is easy


Share | 
Helewidis Hase
if i cannot move heaven, i will raise hell
Vendég
Vendég

avatar
all the stories are trueHelewidis Hase
Csinos vagyok, s ezt tudom is!
Constance Nunes Mondén24 Mondén
the devil is in the details

❖ Becenév:
Heli
❖ Születési hely, idõ:
Falkland-szigetek, Stanley
❖ Családi állapot:
Egyedülálló
❖ Szexuális beállítottság:
Heteroszexuális
❖ Foglalkozás:
Tetthely-takarító
❖ Ismertetõ jel:
Póktetoválás a nyakon(Vöröshátú pók)
❖ Átváltozás:
---
❖ Rang:
Mondén, semmi különösebb nincs bennem
❖ Család:
Családom tagjai már régen halottak. Rokonaim nincsenek, egyedül élek.
look deeply into my eyes

5 pozitív tulajdonság
Rendszerető, Barátkozós, Vicces, Hűséges, Gazdag fantáziájú
5 negatív tulajdonság
Babonás, kíváncsi, perverz, féltékeny, Halk szavú
5 dolog, amit szeretsz
Olvasás, Pókokat, Futás, Pc játékok, Lustálkodás
5 dolog, amit nem szeretsz
Rendetlenséget, Macskákat, Romboló típusú embereket, unalmat, rossz zenéket  
Legnagyobb félelmed
Nehogy egy nevetséges baleset áldozata legyek
Legnagyobb vágyad
Vegyenek már észre a szépfiúk!
Legnagyobb gyengeséged
LAN party
Legnagyobb titkod
Nincs
Rejtett tehetséged
A Türelem
Fõ fegyvered
 ---
Hobbi
Pókjaim nézegetése, Olvasás, PC és túrázás
Kedvenc étel
Túrósgombóc
Kedvenc ital
Baileys
Kutya vagy Macska
Kutya
Allergia
Nincs
Bal vagy jobbkezes
Kétkezes
Fura/Idegesítõ szokás
Nincs
Szervezett vagy rumlis
Szervezett  
Dohány, alkohol, drog
Ritkán élek az alkohollal
you can see the war inside

Az édes otthoni évek

Mit is mondhatnék? Kisgyerekként sem voltam a közösségek központi személyisége, tán pontosan azért, mert halk szavúnak születtem. Ebből adódóan, már a bölcsődében és óvodában hátrányban voltam. Ráadásul az óvónőim legtöbbje makacs és erőszakra hajlamos. Engem mindig beszéltettek, sőt egyenesen nem hagytak békén. Természetesen alig vártam, hogy hazamenjek a családi környezetbe, abba a nyugalomba, amit senki sem vehet el tőlem.
Iskola! Végre egy hely, ahol lekötheti az ember magát normálisan, s figyelmét a tanulmánynak szentelheti. Azt hittem itt új életet kezdhetek tiszta lappal, de végül 1 hét múlva szinte az osztály nagy része rám szállt. Egyrészt mert én a jobb jegyekre hajtottam, ráadásul mert fegyelmezett voltam, s utolsóként a halk szavúság miatt. Keserédes érzés volt, hogy ezen megpróbáltatásaimnak nincs vége. Egy darabig tűrtem, de aztán végül felső osztályban hazamenetel után vizesre sírtam a párnát.  Szüleim próbáltak segíteni nekem, de azok nagy része fordítva sült el. Ballagásig számomra az iskola egy megtűrt hely volt, s nyomorultul éltem át minden eltöltött percet.
Középiskola hozta el számomra az igazi felüdülést, hiszen próbáltam kiúszni a fájdalmas tengervízből amibe belekerültem. Halk szavúságom azt találtam ki, hogy csendesebb helyre húztam azokat, akikkel beszélgetni szerettem volna, legyen az fiú vagy lágy. Sok fiú egyből másra gondolt, amit tudtomra adtak. Nem érdekelt, mert a beszélgetés mámora, a kisebb sikerek hajtottak előre.  Elért engem is a tiniség varázsa,  s az egyéb érdeklődés. Többször kerültem rossz társaságba, de tőlük megtanultam, hogy lehetek perverz olykor, vagy esetleg gazdag a fantáziám. Nem szabad visszafogni magad. Ballagás után a családommal mentünk nyaralni Európába. Párizs, London és Írország. Igen, az utolsó a legfájdalmasabb hely számomra. A szüleim eltűntek,  a nővéremet pedig egy bárban elkapta egy erőszakos állat. A nővérem a szégyenbe és a lelki sérülésbe halt bele, felakasztotta magát. Magamra maradtam, pedig csupán 20 éves voltam majdnem. Nem gyászolhattam sokáig, mert éreztem, hogy tán én leszek a következő.

Bukdácsolva az életben

Először is hazamentem, s 1 évig nem csináltam semmit, csak gyászoltam. A szomszéd néni segített ki engem, néha étellel, néha pénzzel. Próbáltam keresni a nekem megfelelő állást. Voltam már pincérnő, de addig bírtam csupán, míg nem a férfi vendégek vissza nem éltek a helyzettel. Éppen formásodtam, nos bele is markoltak a hátsómba, vagy rácsaptak egyet. Pár ügyem lett belőle, de az ügyvédem töketlensége miatt kénytelen voltam belátni, hogy jobb ha tovább állok. Ezután egy farmra kerültem dolgozni a szabad levegőre. Kezdetben jó volt minden, de mikor a szabadidőmben Stanleyben sétáltam, akkor mindenki a hátam mögött úgy csúfolt, hogy a farmos csöcsös. S most egy jó tanács tőlem! Sose élj kisvárosban, mert idővel mindig látásból ismerni fog. Az összegyűjtögetett pénzem + a családi ház eladása után magam mögött hagytam a szigetvilágot. New York üdvözletem! Sokat hallattam róla, hogy az a álmok városa, s befogad mindenkit, aki csak élni akar. Ekkor kellett szembesülnöm a zajjal, s a  nagy felhőkarcolók látványával. Családi ház helyett meg bérházban lakni. Nem bántam, nem volt nálam sok cucc, amit magammal hoztam. Egy bőrönddel érkeztem. Lett egy lakótársam Tom, akivel aztán hülye mód lefeküdtem. Természetesen engem azután ott hagyott a szar! Pizzafutárként kezdtem el dolgozni, ám jött a baj. Majdnem elgázolt egy őrült, de szerencsére megúsztam néhány zúzódással. A bíróság ráadásul neki adott igazat, s még nekem kellett fizetnem.


A különös lehetőség

23 éves éves voltam, s nem volt sok pénzem. Otthon ülve beszálltam az online játszók és streamelők közé, nőként. Gondoltam ha másoknak sikerül némi pénzt szerezni belőle, akkor nekem is menni fog. Tanulás volt az első, hogy mi az a gép és mi micsoda? Külön tanfolyamot végeztem el előtte, aztán belevágtam. Nos nem túlzok ha azt mondom, hogy eléggé ragadós közösségbe kerültem ezáltal. Ekkora már egy igazi démonnő testével rendelkeztem( s még most is), így nem csoda, hogy egyes esetekben előkerült mint téma. Megtanultam kezelni ezen eseteket, s láss csodát egy kisebb támogató közösség vett körül. Távoli ismerőseim lettek, sőt akik közelebb laktak hozzám, azokkal személyesen is találtam. Volt akiben csalódtam, de volt akiben nem. S mégis mi vetett véget ennek a csodavilágnak? A nem elég pénzkereset, ráadásul úgy éreztem a sok játszás közben, hogy nem haladok sehová. Emellett pedig kezdtem meghízni, amitől egyszerűen megrémisztett. Váltani akartam! Valami olyat szerettem volna, amit nem mindennap tehet az ember. Nem is tudom, hogy jutott el hozzám a lehetőség, hogy Tetthely-tisztító. Fogalmam sem volt mit takar, de a pénztelenség hajtott előre. Nos az első eseteknél hánytam, idővel csupán a gyomrom rosszalkodott, s 1 év után már maga helyszínen ettem ittam, mint ha csak hétköznapi dolog lenne. Rémisztő lenne ez a dolog, hogy ilyenné váltam? Inkább megszoktam, hogy hullákat kell pakolnom, s feltakarítani a helyet. Nos a fizetésem pedig jóval több mint előzőleg. Annyi a dolog, hogy én nem mondhatom azt, hogy én ezt nem csinálom, mert akkor rögtön kitesznek az állásomból.


Jelenben( 24 évesen )

Csörög a telefon, s mivel más senki sincs a közelben jelen pillanatban, így én veszem fel azt.
- Hallo! Itt a Tip-top Tisztaság! Mit szeretne? - teszem fel a kérdést, mire a túlsó vonalban egy sírós hang válaszol.
- Hallo! Egy hulla nyomát kellene a házamból feltakarítani, a volt férjemét, mert öngyilkos lett. - érzem, ahogy küszköd a szavakkal, de érthető.
- Rendben, s esetleg van még valami, amit el kellene végezni? Kaphatnék egy címet? - érdeklődöm tőle, miközben a túlsó oldalt van pár zaj, meg beszélgetés. Magamban gondolom, hogy a rendőrség lehet az, vagy éppenséggel más hozzátartozók.
- Nos nincs, de majd meglátják. A cím pedig… - lejegyzetelem az egészet, hogy hová kell menni, mit kell csinálni és a többi apróság. Elköszönöm a hölgytől elég illedelmesen, aztán megyek a többiekhez, hogy van egy feladat, amit el kell végezni. Felkészülés után, megfelelő szereléssel ellátva megjelenünk ama bizonyos címnél, s hozzálátunk elvégezni. Vér és a többi anyag, valamint az egyéb kellemetlen szagok eltüntetése nem olyan egyszerű. Sokan úgy vélik, hogy elég egy csodaszer és az mindent megold? Hát akkor nagyon tévednek. Fáradtságos és kimerítő, ráadásul nem beszélve a látványról. Nem sokan bírják csinálni. Emellett a nagyon csúnya helyeket is megtisztítjuk, mármint ha látszik, hogy a munkaadó képtelen lenne megbirkózni a feladattal. Nem hiába vagyunk speciális takarítók, mert nekünk megvan a tapasztalatunk, s a megfelelő felszerelés. A hölgynél, a munka végeztével pedig központból egy másik helyszínre küldenek minket...
dust and shadows

Vendég
Vendég

avatar
all the stories are truegratulálunk, elfogadva!
dust and shadows  

❖ Helewidis Hase ❖

Üdvözlöm a kishölgyet a köreinkben! Wink

Meg kell hagyni, hogy valóban nagyon gyönyörű arccal rendelkezel és kezdem nem csodálni, ha a tökéletes adottságaiddal szemben végül mások elég csúnyán viselkedtek. Nem szabadott volna ennek így történnie, de ha még csak ez lenne az egyedüli problémád...őszintén szólva nem igazán lehetett bármiféle pozitívumról olvasni a történetedben. Ez eléggé lehúzónak hat, de hát nem lehet mindenkinek tökéletes az élete, és ez kimondottan illik rád. Tényleg nagyon sajnálom, hogy konkrétan senki sincs melletted. Ennek ellenére még teljesen épelméjű vagy ami igen csak meglepő, elvégre ennyi borzalmas történés után nem csoda, ha valaki begőzöl egyszer. Az életed háromnegyede konkrétan csak a tömény és kézzelfogható balszerencséből és rosszból állt, most azonban egy valami akadt ugyan, ami annyira nem szolgálhat olyan borzalmasnak. Legalábbis a te fejedben.
Hullákat kezdtél el takarítani ami igazán meglep, ugyanis az a különféle nyomozóknak a dolga gondosan eltenni a testet, hogy később tudják azonosítani és vizsgálni egyaránt. Ez talán illegális 'takarítás' lehet? Meglehet, hiszen egy nincstelen bármit megtesz azért, hogy túlélje ebben a világban. Ugyanis a legfontosabb emberi ösztön a túlélés. Ha az nincs, akkor vége.
Nem tartanálak fel tovább, ugyanis ezt a romos életet hamar rendbe kell tenni és azon csak is az itteniek tudnak változtatni. Minden a helyén volt, összességében tetszett az írásformád, a lapodra ezt annyira nem mondhatnám mert tényleg elég sok szörnyűségből állt és arra nem igazán illik azt mondani, hogy 'tetszett'. De, reméljük most ebben a szörnyű természetfeletti világban végre sikerül szebb életre lelni. Ha nem, akkor találkozunk a Pokolban, én szívesen várlak
Foglalj arcot, keress játszópartnereket, és ami a legfontosabb, hogy érezd jól magad!
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pulvis et umbra sumus :: Régi karakterlapok-
Ugrás: