descensuc averno facilis est

the descent into hell is easy


Share | 
Rhiannon Hobbs
if i cannot move heaven, i will raise hell
Vendég
Vendég

avatar
all the stories are true

elkelt karakter
Vendég
Vendég

avatar
all the stories are true


rhiannon hobbs
szabad
❖ play by
Kacey Rohl
❖ kor
19  
❖ faj
 mondén
❖ rang
mondén
❖ város
new york
❖ foglalkozás
tanuló
❖ szexuális beállítottság
rád bízva

Egy tinédzser élete sohasem könnyű. Egyszer ezen az időszakon mindenki átesik. Fontos az életben a tanulmányi eredmények, vagy a padtársunk akibe ráadásul szerelmesek vagyunk. Amire leginkább rákoncentráltál, hogy egyszer boncmester lehess. Nagyon sok minden meghatározhatja egy fiatal lány életét. Te is még nagyon fiatal vagy, azonban a te történeted teljesen másként alakult amiről te egyáltalán nem tehetsz.
Bronx egy nyüzsgő város, de téged ez nem zavar elvégre te ebbe a városba születtél bele. Ennek ellenére egyáltalán nem veted meg a nyugodtabb környezetet, sőt, kimondottan vonzódsz a csendes körülmények iránt. A magad módján egy nagyon különcködő lány vagy, egyáltalán nem olyan, mint a korodbéli lányok. Részben ezt az apádnak köszönheted.
A gyermekkorod kimondottan szépen fejlődött, nem vehettél észre semmiféle furcsaságot a családi idillben amibe belenőttél. Édesanyád gondoskodó asszony volt mindig is, szinte odáig volt érted. Pörgős és élettel teli feleség és anya volt a családban, mondhatni, hogy ő tartotta az egész környezetben az életet. Büszke voltál rá és igazi példaképként tekintettél rá.
Az apádra azonban kevésbé.  
Tizenéves korod óta tisztában vagy azzal, hogy az apád rendszeresen megöl hozzád hasonló lányokat. A fő állása forgácsoló, viszont hobbiként nagyon is kiemelkedő számára a vadászat, többek között őzre vagy szarvasra szokott lőni. Néha téged is belevitt a játszmába, de csak néhány hete, hogy rá is vett arra téged, hogy megölj egy szarvast. Az ő kedvéért megtetted, hisz te magad is tisztában voltál azzal, hogy az apád bármire képes akkor, ha nem az ő parancsára teljesítesz bármit is. Azon az elven volt, hogy amíg ő felhasználja a lelőtt testeket bármire amire tudja, addig az nem gyilkosság. A szarvas szőréből és bőréből párnákat készített, a csontjukból csiszoló eszközöket, az agancsukból és a fejükből dísz lett, a húst pedig ti magatok ettétek meg.
Szintén a több tucat halott lány esetében. De csak később ébredtél rá arra, hogy az apád mit terített meg valójában az esti vacsoránál.
Néhány napja azonban az apád meghalt, én magam lőttem le azért, hogy megmentselek. Ettől még az ügy nem zárult le, ugyanis a titkot amit az apád hagyott maga után azt te tudhatod egyedül. Szükség van rád, hogy leállítsuk az apád utánzóját.
Ha ismered a Hannibal című sorozatot, akkor biztosan ismerősnek tűnt a leírt szöveg. Rhiannon részben Abigail Hobbs életét foglalja össze, akire viszont nagyon is szükség van. Egy átlagos mondénról beszélünk, akinek fogalma sincs a természetfeletti világról. Én és Hannibal nagyon várjuk, később majd Alana és Jack is vevő lesz a lánykára.
A pb teljesen változtatható. Eredetileg Kacey Rohl lenne az én javaslatom, de első körben előfordulhat akár: Alycia Debnam-Carey, Danielle Campbell, Camila Mendes, India Eisley, Lili Reinhart, Holland Roden, Katherine Langford vagy akár Emily Kinney. Teljesen alkudható, csak az a fontos, hogy a korához méltóan legyen az a választott arc. És a név is variálható, viszont a Hobbs jó lenne, ha maradna.
Nagyon várunk!
we need you badly

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pulvis et umbra sumus :: Karakteralkotás :: Karakterbörze :: Keresett karakterek :: Elkelt karakterek-
Ugrás: