descensuc averno facilis est

the descent into hell is easy


Share | 
Dorian Nathaniel Deveraux
if i cannot move heaven, i will raise hell
Clary Fairchild
❖ Head of NY Institute

avatar
Keresem :
simon ● lydia ● mom ● luke
Tartózkodási hely :
● new york institute ●
foglalkozás :
● protecting my loved ones ●
Karaktered arca :
● lily jane collins ●
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése

-- elkelt karakter --
Elowen Herondale
❖ Harcos árnyvadász

avatar
Keresem :
my big ?brother?
Tartózkodási hely :
● new york ●
foglalkozás :
● leader of the dark shadowhunters ●
Karaktered arca :
● katherine mcnamara ●
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése


dorian nathaniel deveraux
szabad / foglalt
❖ play by
dominic sherwood
❖ kor
19  
❖ faj
árnyvadász
❖ rang
harcos árnyvadász
❖ város
new york
❖ foglalkozás
ide
❖ szexuális beállítottság
biszexuális  

// a név az teljes mértékben változtatható igyekszem nem név szerint említeni a fiatalembert, hogy ebben szabad kezet kaphasson az alkotó,
de a play by az, amihez szeretnénk ragaszkodni mind a ketten a közös képek miatt. a karakterek között egyfajta hármas kis kapocs lenne a jövőben kialakulóban, úgyhogy mindenképp olyan jelentkezzen akitől nem állnak távol az ilyen elvontabb, merészebb ötletek. nagyon várjuk a fiatalembert és egy percig sem fog unatkozni, aki megalkotja!


Mikor először az árnyvadászok közé kerültem a zűrös múltam után akkor volt szerencsém találkozni veled. Az első pillanattól kezdve egymásra hangolódtunk. Az első pillanattól kezdve egyfajta kötődést éreztünk a másik iránt, de ez koránt sem romantikus értelemben értetendő. Egyszerűen csak tudtuk, hogy mindig ott leszünk egymás számára. Idővel megnyíltam neked Sebastian-nal kapcsoltban is, hogy a hűség rúnája engem hozzáköt. Fogalmam sincs, hogy miképpen - megalkotóval letisztázzuk -  , hogy miként kavarodtál te is Sebastian oldalára, de megtörtént. Talán a karizmája lehet, ami mindenkit rabul ejtett. Vagy pedig egyszerűen csak engem követtél. Megbíztál a döntésemben. Pedig jól tudtad, hogy valószínűleg elhomályosítja a tisztán látásomat a tény, hogy szeretem Sebastian-t még, ha magamnak sem ismerném be. Több nő és férfi fordult már meg nálad, mint bárki másnál akit ismerek. Igazán lehengerlő stílusod van és nem félsz azután menni, amit a magadénak akarsz. Mikor a rúnám elhalványult, majd teljesen eltűnt kétségbeestem. Azt jelentette, hogy ő meghalt. A karjaidba rohantam és akkor léptük át a barátságunk határait. Nem vagyunk szerelmesek. Egyszerűen csak együtt próbáljuk betölteni az űrt, amit Sebastian maga után hagyott. De mi lesz, ha visszatér?

// nagyon sok ötlet kavarog a fejemben a karakterrel kapcsolatban, úgyhogy remélem minél hamarabb érkezik rá egy lelkes vállalkozó! mi várni fogunk!

we need you badly

1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Lily Anne Deveraux ~

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pulvis et umbra sumus :: Karakteralkotás :: Karakterbörze :: Keresett karakterek :: Elkelt karakterek-
Ugrás: