descensuc averno facilis est

the descent into hell is easy


Share | 
honora Aankh
if i cannot move heaven, i will raise hell
Vendég
Vendég

avatar
all the stories are true


sebastian morgenstern
honora Aankh
the alpha bitch
nikolina dobreva warlock756boszorkánymester
the devil is in the details

❖ Becenév:
Nora {máskülönben lemetszem a nyelvedet }
❖ Születési hely, idõ:
Hol és mikor születtél?
❖ Családi állapot:
Nyitott kapcsolatban
❖ Szexuális beállítottság:
egyik nemnek sem tudok ellenállni
❖ Foglalkozás:
Aankh koven egykori tanácsosa
❖ Ismertetõ jel:
Nem hagyom, hogy felismerj bármiről is. Egy árnyék vagyok, amit nem tudsz megfogni sem pedig elkapni.
❖ Rang:
Boszorkánymester. Az Aankh kovennek köszönhetően kitanultam már épp elegendő mágiát mely elegendő volt ahhoz, hogy magasabb szintre léphessek.
❖ Család:
A saját szüleimet sohasem ismerhettem meg. A középkor nem tűrte meg a boszorkányokat, sem pedig azokat a gyerekeket, akik nem olyanok mint a többiek. Biztos vagyok benne, hogy az anyám aki megszült megakarta menteni az életemet hisz gondoskodott arról, hogy valaki aztán rám leljen.

Nevaeh ● A grófnő mindent megtett azért, hogy teljes életet élhessek. A Grófnő mindig elmondta, hogy az első pillanattól fogva látta bennem a lehetőséget; látta bennem azt, hogy egy napon majd méltó örökös válhat belőlem egyszer. Az, aki majd tovább viszi a kovent és megóvja a gonosz szárnyait. Nevaeh volt az, aki személyesen tanított és óvott engem, már-már anyámként tekintek rá. Mégis elárultam őt a hatalom érdekében. Ahogy ő engem.
Nut Aankh ● Egykori hercegné, Nevaeh ikertestvére. A két iker szöges ellentéte a másiknak, semmiben sem hasonlítanak. Nevaeh-t a hatalom vezényeli, az, hogy egy napon majd a Pokol felett is uralkodhat, míg Nut féltve őrzi a szárnyakat amit a koven évezredek óta tesz. A feladat mindig átszáll a fiatal örökösökre akik csak nők lehetnek. A születendő fiú gyermekeket azonnal megöli a koven. Nut ezt nagyon is ellenzi, de nem tehet ellene semmit sem annak, hogy változtasson a hagyományokon ugyanis Nevaeh a Grófnő, a koven feje és nem hagyja, hogy Nut fontosabb döntéseket hozzon nélküle. Nut mindig is tudta, hogy hiba volt engem befogadni a kovenbe, sohasem kedvelt én pedig nem egyszer próbáltam őt megölni a lányával együtt.
Tulip Aankh ● Nut legfiatalabb lánya aki a kovenben maradt, hogy támogassa az anyját Nevaeh ellen. A Grófnő tisztában volt azzal, hogy a kovenen belül sokan nem támogatják őt de senki sem tehetett ellene semmit sem. Tulip sokszor próbálkozott azzal, hogy merényletet kövessen el Nevaeh ellen de egy fiatal boszorkány képtelen szembeszállni a Grófnő erejével.
Nayareth ● Egy férfi démon, aki Luciferrel együtt bukott el egykoron angyalként. Azonban nem azért, mert bűnt követett el. Az angyalok őt bízták meg azzal, hogy nemzzen női mágusokat akik majd kovent alakítva fogják megőrizni a Sátán szárnyait. Nayareth néhány évezredig démonként teljesen ártatlan volt, azonban az utóbbi időben valami teljesen megfertőzte ami végett kegyetlenné lett. Nayareth tehát Nevaeh és Nut apja.
Ruby Aankh ● Ruby az egyik tag a többi közül, akinek az anyja Nut és Nevaeh harmadik testvérük volt azonban Nut és Nevaeh megölték azt a nőt, akit Aisha-nak hívtak. Hárman nem tudtak volna a koven felett uralkodni, míg így ketten is aligha tudnak egymás mellett meglenni. Ruby hajthatatlan lett az anyja halála óta, az utóbbi időben pedig apjára, Nayareth-re sem támaszkodhat. Ruby rögeszmésen elhatározta, hogy megszerzi magának a kovent, azonban Nevaeh démonként legyőzhetetlenné lett. A lány azonban leleményes és tudja az utat, ahová mennie kell a cél érdekében. Azonban Ruby a támaszom, a barátom és alighanem kijelenthetem, hogy vonzódunk egymáshoz mint nő a nőhöz.

Az Aankh koven körülbelül még ötven boszorkányt foglal magába akik minden erejüket bevetve őrizték a szárnyakat amik nekem köszönhetően eltűntek. Tovább adtam őket egy olyasvalakinek, akinek nagyobb szüksége lehet rá. A tettem végett Nevaeh, az anyám száműzött míg Nayareth folytonosan támadja a boszorkánycsoportot mindezért.
A koven érdekessége azonban az, hogy elég különleges módon gyűjtik össze a vezetők a koven tagjait. Tudni illik, hogy Nut és Nevaeh egyik sem igazából anya, hanem egyszerűen halandó nőket ejtenek fogva akiket Nayareth-nek szánnak. A születendő gyermekeket pedig Nevaeh és Nut nevelik fel. Ilyen például Tulip vagy Ruby és még számos más tanonc boszorkány.

❖ pozitív tulajdonságok
leleményes, ravasz, intelligens, túlélő
❖ negatív tulajdonságok
alattomos, goromba, önző, érzéketlen
❖ legnagyobb félelmed
Ruby elvesztése
❖ legnagyobb vágyad
Magamnak akarom a kovent, hogy aztán Nevaeh egyenlővé váljon a semmivel
❖ legnagyobb titkod
szeretem Ruby-t
❖ legnagyobb gyengeséged
ha valaki megpróbál érzelmeket kifacsarni belőlem
❖ fõ fegyvered
manipulálás
look deeply into my eyes

I am the queen of every hive. I am the fire on every hill. I am the shield over every head. I am the spear of battle. Who but I am both the tree and the lightning that strikes it.

Igen, nagyon régen történt ez. Azóta annyi idő el telt már, hogy ahol egykoron folyó zúgott, most ott óriási hegyek kapaszkodnak a felhőkbe. Ahol pedig kövek hevertek, ott most lombos erdő susog a helyükön.
Történt egyszer, hogy az elsők közül egy angyalt megteremtett Isten. Azt gondolta, hogy ez az angyal kisfiú ha majd egyszer felnő, ő fogja az embereket segíteni. Azt mondta: Ő lesz a Fényhozó.
A kis angyal együtt nevelkedett Istennel és az ő hozzá hasonló angyalokkal és arra készült, hogy egy napon hatalmassá teheti a jót és a Teremtője által megalkotott emberek pedig soha nem fognak hallani a rosszról. Ám egy napon ez a kisfiú felnőtt.

you can see the war inside

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pulvis et umbra sumus :: Karakteralkotás :: Elfogadásra várók :: archivált karakterlapok-
Ugrás: