descensuc averno facilis est

the descent into hell is easy


Share | 
Erdõs terület
if i cannot move heaven, i will raise hell
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
Jonathan Morgenstern
❖ Harcos árnyvadász

avatar
Tartózkodási hely :
✘ New York
foglalkozás :
✘ Killing
Karaktered arca :
✘ Will Tudor
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése

To: Elowen
❀ aláfestő: next to me
- Az egy dolog, amit mondok és egy másik, amit neked tenned kell. A hűséged már sehol sincs… - Morogtam, miközben végigmértem a nőt. Mondtam volna még valamit, de végül nem tettem. Le kellett higgadnom, hisz nem volt túl sok okom idegeskedni. Legalábbis, Elowenen kívül minden a legnagyobb rendben volt, minden úgy alakult, ahogyan azt akartam. Kerestek, de nem találtak, miközben én magam, nos, azt tehettem, amit csak akartam. Viszont tekintetem nem akar velem együttműködni, a bennem keringő démonvér még nem engedi, hogy újra tiszta szemekkel szemlélhessem Elowent. Ahogy visszatámad jóformán szavaival, felvonom a szemöldököm.
- Igen, hátat fordítottál és elmentél. Azóta pedig nem törted magad, hogy újra kimutasd a hűséged, sőt mi több, megbánásod a szavaid iránt. – Itt megálltam néhány pillanatra. - Az, hogy megütöttelek… Elowen, hisz te magad provokáltad ki belőlem! És tudom, pontosan jól tudom, hogy nem nézted, avagy nem akartad kinézni belőlem ezt, de megtettem. Együtt kell vele élned, akár akarod, akár nem. – Idegesen fürkésztem az arcát, reakcióit. De nem úgy tűnt, mintha annyira érdekelné az, amiért voltaképpen dühös vagyok. Nem, hisz neki ez semmit nem jelent. A hűség, amit irányomba mutatnia kellene, már nincs. Egyszerűen nincs, de… lesz. S erről és magam fogok kezeskedni azzal, hogy megitatom a kehelyből. Még ha el is veszíti önmagát, nem kell kételkednem benne többet. Ez pedig pont így van jól. S hogy miért fog inni a kehelyből? Kényszerítem.
Hallgattam a szavait és legalább ez némi elégedettséggel töltött el: tudott mindenről, tehát figyelte a tetteim útját, valamint az információszerzéssel sem állt le. Talán elhamarkodott következtetés volt arra jutni, miszerint már nincs meg a hűsége, de ez nem tántorított el attól, hogy megitassam a kehelyből.
- Mire ráeszmélnek, mennyire is vagyok veszélyes, már késő lesz. – Alig láthatóan vontam vállat, szinte hanyagul. – Elowen, ha eddig nem jöttél volna rá, rád vagyok dühös. Bár szerintem elégszer a tudtodra adtam, de ha nem, még elmondhatom párszor. Vagy mégsem. – Elkaptam a csuklóját és magamhoz rántottam.
- Lenne számodra egy igencsak fontos feladatom és nem, nem utasíthatod el, különben képes leszek és végzek veled. – Rúna ide vagy oda, leküzdeném az iránta való hűségemet, hogy megöljem. – Innod kell a kehelyből. – A szemeit fürkésztem, miközben ellentmondást nem tűrően szorítottam meg a csuklóját. Érdekes mód pont azt a kezét kaptam el, amelyikre gyerekkorunkban a rúnát rajzoltam. De hogy most ott volt-e? Nos, ekkor még fogalmam sem volt arról, hogy Elowen képes volt megszabadulni tőle. Tőlem.
396 words ❀
Elowen Herondale
❖ Harcos árnyvadász

avatar
Keresem :
my big ?brother?
Tartózkodási hely :
● new york ●
foglalkozás :
● leader of the dark shadowhunters ●
Karaktered arca :
● katherine mcnamara ●
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése

elowen & sebastian
❀ i'll always be here for you
Sosem gondoltam volna, hogy Sebastian valaha is kezet emelne rám. De úgy gondolom, hogy egyszer mindennek eljön az ideje, ahogy ennek is. Mégis, mikor azt mondta, hogy nincs rám szüksége még jobban a lelkembe taposott. Sokkal jobban fájt, mint a pofon, amit adott. Ezért a háttérben maradtam. Nem volt rám szüksége, akkor mégis miért csörtessek a nyomában? Meg aztán, ha kellenék neki, akkor úgy is szólna. Ahogyan most is tette. Kicsivel előbb érkeztem, mint kérte.. Nem is tudom mit vártam. Valami kész kivégző osztagot, mert valami olyat tettem, ami ellene szól csak nem tudok róla. Talán valaki tudomást szerezhetett a Néma Városban tett látogatásomról. Bár kétlem. Senkinek nem állna szándékában terjeszteni a hírt. Hiszen amúgy sem mondtam semmi konkrétumot. Csak, hogy egyik nap ezzel ébredtem és megbántam, hogy rajtam van. Nem mondtam, hogy kihez köt. Az éltüntetése pedig fájdalmasabb volt, mint azt gondoltam. (..)
- Öhm.. Mintha te magad mondtad volna a múltkor, hogy nincs rám szükséged. Kerestél, megtaláltál. Itt vagyok. Ha szükséged van rám most, akkor mondd miért. Máskülönben nem tudom, mit tettem, ami olyan rossz lett volna. - Látom és érzem rajta, hogy dühös. Nem tudom, hogy rám vagy valami más miatt és rajtam kívánja kitölteni, de az egyszer biztos, hogy nincs jó előérzetem a dologgal kapcsolatban. - Mindig aggódom miattad, de úgy tudtam, hogy legtöbbször ez idegesít téged. ÉN FORDÍTOTTAM HÁTAT NEKED? Itt vagyok. Ha hátat fordítottam volna neked, akkor most nem lennék itt veled szemben. Mégis mi a fene ütött beléd? Ráültél egy menstruáló sünire? - Hogyan is fordíthatnék neki hátat? Azt hittem minden a rúna miatt vagy. De az talán csak a kezdeti lökést adta meg ahhoz, hogy őrülten és visszafordultan beleszeressek sötét, meggyötört lelkébe.
- Tudom, hogy az árnyvadászok egy új fajtáját teremtetted meg. Azonban a terveidben nem tudom, hogy mi szükséged lenne éppen most arra, hogy melléd álljak. Míg állítólagosan a Klávé szolgálatában állva többet adhatok. Információkat gyűjthetek. Azt hiszik, hogy Idris-re pályázol. Még mindig nem hisznek abban, hogy tényleg veszélyt jelenthetsz a számukra. Nevetségesek. - Megrázom a fejemet, hiszen hihetetlen, hogy még ennyi minden után sem hiszik el, hogy tényleg mindenre képes. Megalkotta a lehetetlent egy új kelyhet, amiben ezúttal démon vére keveredett az övével.. Még mindig csak egy porszemnek látják. Fogalmuk nincs, hogy mekkora pusztulást hozhat a világra. - Most pedig elmondanád végre miért vagy ennyire ideges?
remélem tetszik  ❀
Jonathan Morgenstern
❖ Harcos árnyvadász

avatar
Tartózkodási hely :
✘ New York
foglalkozás :
✘ Killing
Karaktered arca :
✘ Will Tudor
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése

To: Elowen
❀ aláfestő: next to me
Az összeveszésünk, avagy a pofon óta nem láttam a lányt. Viszont egyre inkább idegesített, hogy nyoma sincs, miközben ha valakinek, hát neki hűségesnek kell lennie hozzám. Mellettem lenne a helye, s habár elküldtem, sőt, azt mondtam, semmi szükségem rá, mégis itt lenne a helye. Velem együtt kellene örülnie, hogy a terveim a lehető legjobban alakulnak, főleg most, hogy a kehely nálam van. Annyi árnyvadászt állíthatok magam mellé, amennyit csak akarok, hogy ezzel elhozzam a végső győzelmet magamnak, valamint mindenki másnak a bukást. És ha ő nincs mellettem, az azt jelenti, hogy nem épp a nyertes oldalon tervez állni, nem igaz? Mindenesetre, látni akartam és végre sikerült előkerítenem őt. Nem bújhatott el többé előlem, szembesülnie kellett a haragommal. Nos, talán úgy indultam el erre a találkozóra, hogy felpofozom újfent, mindazért, amiért hátrahagyott… meg merte tenni. Lényegében újra, akárcsak gyerekkorunkban. Habár az egy teljesen más történet. Lépteim halkak, kimértek, szinte tényleg nem hallani, azonban ő kiszúr, észrevesz. Retteghet, ha ennyiből feltűnik neki a jelenlétem, de nem baj, van is oka rá. Mert hát, nem kicsit vagyok bosszús az irányába!
- Kerestelek. És lám csak, végre megvagy. Bár azt jó lenne tudni, hol a fenében voltál eddig, Elowen. – Épp a kezemről törlöm le a vért, mikor érkezik a kérdésre, de nem hat meg túlzottan. – Netalántán aggódsz? Eddig nem igazán érdekelt, mi is van velem. Nevetséges, hogy végül igaz lett… elég volt egy pofon, hogy végleg hátat fordíts nekem. Szerinted ezek után van bizalmam feléd? – Villantottam rá a koromfekete tekintetemet. – Talán a hűség rúna már nem elég ahhoz, hogy a hűséged teljes legyen az irányomba, nos, épp ezért, talán te magad is tudod, hogy mit fogok most tőled kérni. – Közelebb lépkedtem hozzá, majd közvetlenül előtte álltam meg. Leheletem szinte csiklandozhatta az arcát, olyannyira közelhajoltam hozzá. – Hol voltál eddig? Mit műveltél, amíg én a saját magam harcát vívtam, Elowen? Biztosan hallottad, sőt, bizonyára minden történéssel tisztában vagy, nem? – Válaszokat akartam, azonnal. Tőle és most. Nem később. Ha megpróbált volna kitérő válaszokkal kecsegtetni, avagy félrevezetni, nem hittem, hogy képes lennék uralkodni magamon vagy épp az indulataimon.
340 words ❀
Elowen Herondale
❖ Harcos árnyvadász

avatar
Keresem :
my big ?brother?
Tartózkodási hely :
● new york ●
foglalkozás :
● leader of the dark shadowhunters ●
Karaktered arca :
● katherine mcnamara ●
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése

elowen & sebastian
❀ i'll always be here for you
Sebastian életben van és kész arra, hogy az egész világot a maga képére formálja. Hogy átalakítsa a saját elképzelései szerint. Mondhatni azóta nem is nagyon volt szerencsém vele kommunikálni, legalábbis személyesen nem, amióta felpofozott. De ez nem is volt baj. Így legalább nem láthatta a rúna hiányát. Hiszen megszabadultam a hűség rúnától, ami hozzá láncolt. A legrosszabb az egészben, hogy most jöttem rá igazán, hogy mennyire ostoba lépés volt. Hiszen ott van a kehely, amit Lilith vérével és a sajátjával töltött meg. Az árnyvadászok egy teljesen új rétegét hozva ezzel létre. Nem volt szükségük többé már az angyali rúnákra, a tekintetük üvegessé változott, mintha megszűntek volna létezni. De ezzel együtt hűségük megtörhetetlennek bizonyult Sebastian irányába. Nem egy közülük az életét áldozta akkor, amikor elválasztották Sebastian-tól Jace-t. Az pedig, hogy rajtam már nincs többé a hűség rúnája egy ilyen időszakban hatalmas kételyre adhat okot. Talán majd azt akarja, hogy igyak a kehelyből. De nem ihatok. Nem akarom elveszíteni önmagamat. Ehhez azonban arra van szükségem, hogy elvonjam a figyelmét a dologról. Hiszen mégis honnan jöhetne rá, hogy már nem borítja a testemet az általa oly régen felrajzolt rúna?

Próbálom lerázni magamról a feszültséget, ami végigfut a testemen. Ha idegesnek látszom majd, akkor egyből le fogok bukni. Bár foghatom arra, hogy aggódom miatta. Az egész világ őt keresi. Bár, ha azt vesszük ezt csak azt bizonyítja, hogy mennyire elmaradottak vele szemben, hiszen még most sem sikerült megtalálniuk.
Nem is hallom lépteit mégis érzem a jelenlétét, ahogy közeledik. Mintha minden érzékem rá lenne élesítve. Tudom, hogy van valami feladata a számomra, amiért találkozni akart.. Hiszen mégis mi másért találkozna velem? Nem, mintha bugyuta érzelmeket táplálna irántam? Meg amúgy is.. Én most Dorian-nel vagyok. Legalábbis azt hiszem. - Kerestél. - Jelentem ki egyszerűen, ahogy felé fordulok és ránézek. Ruhája csurom egy vér. De azt könnyedén megállapítom, hogy nem a sajátja. Az övé, valahogy sokkal sötétebb árnyalatú. - Veled meg mi történt?
remélem tetszik  ❀
Silent Brothers
❖ admin

avatar
Keresem :
new members
Tartózkodási hely :
❖ between the topics ❖
foglalkozás :
❖ hobby? this page is my life ❖
Karaktered arca :
❖ faceless helper ❖
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése

***
Ajánlott tartalom

all the stories are true

2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Tisztás terület
» Magashegységi területek
» Lápos terület
» Fenyőerdők
» Az Új Ellenállás területei

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pulvis et umbra sumus :: Világunk :: New York :: Staten Island :: great kills park-
Ugrás: