descensuc averno facilis est

the descent into hell is easy


Share | 
Utcák
if i cannot move heaven, i will raise hell
Sariel
❖ Bukott angyal

avatar
Keresem :
• i want him
Tartózkodási hely :
• everywhere
foglalkozás :
• making a mess
Karaktered arca :
• margot robbie
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése


sariel &  lucifer
the king of hell
Ostoba lenne, ha nem ismerné el a kettejük között húzódó erőviszony különbségeket. A pokol ura, még így is, hogy elbújt kötelességei elől sokkal erősebb volt nála. Főleg, hogy a legfontosabb darabkája, angyali mivolta immáron Azazel markai között volt. Ezt pedig mindenképpen szerette volna visszaszerezni. Ahhoz pedig egyedül túl kevés lenne. De, ha valamihez igazán értett az a szavak ereje volt, pontosan tudta, hogyan uszítsa egymás ellen a férfiakat, hogyan állítsa a saját oldalára idővel a bukott angyalokat. Persze semmi sem egyszerű, hiszen elsősorban mindegyikük az erejét, a hatalmát kívánja kifejezni, mintha ezzel birtokolhatná, uralkodhatnának felette. Azonban ahhoz nagyon, de nagyon korán kellett volna felkelnie.
- Lehet, de én nem én leszek az, akit eltipornak. - Erőlködik, hogy mozdulni bírjon, hogy bármit-akármit tudjon csinálni, de az energiája szinte körbefonja testét és mozdulni sem engedi. Ettől azonban még koránt sem adja fel a harcot, éreztetni akarja vele, hogy habár gyengébb, de a kitartása mindenkiénél erősebb.
- Talán elfelejtetted, hogy ki volt a bukásának oka? Hogy szíve apró töredéke még mindig hozzám kötődik.. Hiszen nem ölt meg. Itt vagyok és élek. Lehet, hogy egyenlőre mindezt büntetésnek szánja, de csak idő kérdése, hogy ő fog előttem térdelni bocsánatért esedezve. Akkor pedig elpusztítom őt, ahány módon csak lehetséges. A kérdés, hogy velem vagy esetleg, vagy továbbra is az utamba kívánsz állni... - Együtt sokkal többre vinnék, ebben a teljesen biztos. Mégis nem akar egy férfira sem támaszkodni teljesen, hiszen megannyi alkalommal szúrták már hátba, mióta a földön van, hogy bizalmatlansága bárki irányába egyre inkább csak fokozódott. Saját maga vezérli az útját, s néha még néhány bábút is megmozgat a sakktáblán közben.
❖ Megjegyzés:  ha szeretnél 
Lucifer
❖ Sátán

avatar
Keresem :
A káoszt
Tartózkodási hely :
New York
foglalkozás :
Tényleg?
Karaktered arca :
Tom Hiddleston
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése

Me and You
revenge or association❀
Szapora szívverése, mint madárcsicsergés, számomra. Képtelen vagyok elhaladni a tény mellett, hogy jelenléte tovább rontja eme összképet, mit én magam terveztem. Halottnak kellene lennie, egyszerűen, mint a radír, Azazelnek ennyi dolga lett volna. Az a hasznavehetetlen... Talán még most is gyengéden dobban mocskos szíve, amint ezen lágy, szőke tincsekre réved szeme. Áh, igaz is. Bezárva egy örök életre, ugyan miért fosztaná meg egyetlen szemgyönyörködtető látványát a világtól? Értem én, szabad kezemmel egy pillanatra eljátszok egy kósza tinccsel. Elmémben bevillan, vajon hányszor érintette már más mocska ezen virág lágy szirmait? S mint szemetet, úgy hajítom el a gondolattal együtt magamtól.
- Hát hogyne, ez csak természetes. De tudod kedveském, nem mindenkinek kell felállnia. - Ismét ráemelem tekintetemet, és szép fokozatosan kezdem el azt az előbbi erőhullámot ismét tornyosítani, hogy még csak lehetősége se lehessen megmozdulni. Ha mégis lenne olyan merész, hát nosza neki, csak az a végtag bánja, amit a forgatagba enged...
- Közös? - felkacagok, vidáman, fesztelen, mintha csak az évszázad viccét hallottam volna. - Mégis miből gondolod, hogy én osztozkodom ebben veled? Mégis mire vagy te képes, így megfosztva igazi mivoltodtól? Tudod, azok a szúrós szemek nem ölnek meg senkit - csettintek a nyelvemmel, elégedetlenül. Csalódnom kellett. Mást vártam, ki tudja, talán valami szórakoztatóbbat. Nem látom lobogni azt a lángot a szemében, mit egykoron letaszítva. Nem érzem égni a vágyat benne, értéke igen csak megcsappant.
//Csak gyorsan összedobtam, csináljak még?
Sariel
❖ Bukott angyal

avatar
Keresem :
• i want him
Tartózkodási hely :
• everywhere
foglalkozás :
• making a mess
Karaktered arca :
• margot robbie
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése


sariel &  lucifer
the king of hell
Szinte tapintható volt a változás a levegőben, mintha valami teljes egészében megváltozott volna. Talán érezte is, hogy itt van, de mégsem volt biztos benne, hiszen úgy behúzta fülét farkát a pokol ura, hogy még ő sem hallott róla az ég világon semmit sem bármennyire is kutakodott iránta. Az egyetlen, amit megtudott, hogy maga Azazel is beleköpött a levesébe elátkozva a lányát. Elég kegyetlen és bugyuta húzás. De a férfi már kezd teljesen semmisé válni a szemében. Egykoron szerette, de még mindig olyan bugyuta érzelmekhez fordul, mint a düh, a harag.. Pedig milyen rég volt már, hogy miatta elbukott.
Könnyedén szorulnak a férfi ujjai a nyaka köré és rendkívül kezd elege lenni abból, hogy a férfiak úgy dobálják és veszik fel, mintha aprócska törékeny kis porcelánbaba lenne. Ó, pedig nem sejtik, hogy mennyivel több lakozik benne. Lenézik és ezzel a legnagyobb hibájukat követik el.
Ismét a földön köt ki, de a legutóbbi pofon után ez már túlságosan ismerős becsapódásnak hat és habár egy pár pillanatig levegőért kapkod és a nyakát dörzsölgeti, majd talpra szökkenve néz a pokol urának szemeibe.
- Nem mindig alakulnak úgy a dolgok, ahogyan azt szeretnénk, de ez nem azt jelenti, hogy ne tudnánk talpra állni belőle. - Lehet, hogy nem így tervezte, hogy bukása után minden angyali részétől megfosztják, de még nem késő mindezt visszaszerezni, s miután a pokol urának, Lucifer-nek is eléggé szúrhatja a szemét a trónjára vágyó Azazel talán még valami érdekes is kisülhet a kettősükből.
- De ezen a téren úgy gondolom, hogy az ellenségünk közös. Vagy talán még mindig szemet kívánsz hunyni Azazel tettei felett? - Talán egy kicsit arra utalt, hogy gyenge lenne a férfi, de ezt nyíltan sosem mondaná ki, hiszen pontosan tudja, hogyha valakit nem érdemes alábecsülni az maga Lucifer.

❖ Megjegyzés:  milyen cukorbogyó képed van 
Lucifer
❖ Sátán

avatar
Keresem :
A káoszt
Tartózkodási hely :
New York
foglalkozás :
Tényleg?
Karaktered arca :
Tom Hiddleston
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése

Me and You
revenge or association❀
Egy frappáns, jól megszervezett terv, és egy koktél egy luxus apartman tetején tökéletes párosítás. Élvezetes figyelni, amint a sakkbábuk elfoglalják a helyüket a pályán és kezdetét veszi a káosz. Mégis, néha még szórakoztatóbb közöttük járni, közelről megfigyelni szenvedésüket. Figyelni, amint a másodperc töredékével reagálják le a helyzetet, mindenki különbözőképpen. Izzadni kezdenek, megemelkedik a pulzusszámuk, sírni kezdenek, vagy éppen a hideg futkároz a hátukon a félelemtől, mint az újonnan elbukott angyal esetében is. A felszabadított energiahullámok vihart kavarnak és időt sem hagyva ölelik körbe, hogy fojtogatni kezdjék új áldozatukat. A káröröm bizsergetően ismerős érzése csak erősödik bennem, amint a láthatatlanságból elé lépek, hogy megragadjam a nyakánál fogva.
- Elég rég volt már, nem igaz kedvesem? - ördögi vigyor terül el az arcomon, előrébb hajolok, a kezemmel közelebb húzom magamhoz a nyakánál fogva, ezzel együtt átrántva magunkat egy másik, általam kreált dimenzióba Staten Island utcáiról. Fokozatosan kezdem el szorítani a nyakát, mit sem törődve a kapálózással, de még éppen el nem törve.
- Úgy érzem, mintha meggyengült volna a hatalmad, hát mi történt az öreg ítélet végrehajtójával? - felkacagok, legédesebb öröm a káröröm, még ha Leviathan nem is értékeli, hogy elmarad az irigység. Teljes erővel ellököm magamtól, hagyva, hogy lélegzetért kapkodva a földre hullhasson. Nem ölhetem meg azonnal, jelenléte kérdéseket vet fel bennem, keresztül húzta számításaimat. Akárhogyan is számoltam, már rég halottnak kellene lennie, leginkább Azazel kezei által. Ha mást nem is, hát koncként a kutyák elé vethette volna egykori szívszerelmét, ha elég méltóság lenne benne démonként...
Sariel
❖ Bukott angyal

avatar
Keresem :
• i want him
Tartózkodási hely :
• everywhere
foglalkozás :
• making a mess
Karaktered arca :
• margot robbie
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése


sariel &  lucifer
the king of hell
Lehet, hogy Lucifer felszívódott és az eltűnésének következtében megannyi sugdolózás kezdődött, de valahogy érezhető volt a levegőben, hogy nem tűnt el teljesen. Mégis az, hogy sehol nem volt megtalálható mindenkinek a hűségét próbára tette, aminek következtében különféle szövetkezések alakultak annak érdekében, hogy elfoglalhassák a helyét a pokol trónján, de a legtöbb még azelőtt egymás torkának esett, hogy bármiféle megoldást találhattak volna. Nem tudtak megegyezni a közös uralkodásban, hiszen mindegyik hátba kívánta támadni a másikat egyedül akart uralkodni, bár arra egyiknek sem volt terve, hogy mégis milyen lépést tesznek amennyiben visszatérne a pokol ura. Talán a haragját egyik jelentkező sem lett volna képes elviselni.
Mégis Lucifert rangban Azazel követte, aki kihasználhatta volna az alkalmat, hogy elfoglalja a helyét a trónon, mégsem tette még meg. Ha meg is próbálta volna valószínűleg Ő maga rendezett volna egy szervezetet csak ellene. A férfi abban a pillanatban, amikor Ő a földre érkezett a leggyengébb pillanatában fosztotta meg angyali erejétől, ami nélkül soha nem lesz erősebb egy átlagos démonnál. Szinte sóvárgott az ereje után, de tudta, hogy ilyen szintű hatalomra egyedül nem tehet szert. Nem szerezheti vissza. Hatalmát pedig átformálta szóbeszédekbe, titokba amelyeknek tudásáért még így is hatalmas árat fizetett a mellkasán elhelyezkedő jellel, amit magától Leviathan-tól kapott. Nem volt olyan régen a földön, de már két férfi is kegyetlenül kihasználta a gyengeségét ezért is lelte örömét abban, hogy szerencsétlen árnyvadászt kínozhatta. Ott legalább teljes mértékben az ő kezében volt az irányítás. De nem az a típus, aki könnyedén felejt. Mindkét férfin kegyetlenül bosszút fog állni. Leviathan esetében talán a legnagyobb veszteség a másik lánya elvesztése lenne. Avagy lányai, ha nagyon kegyetlen kívánna lenni.
Körülötte a levegő hirtelen változik meg, mintha egyik pillanatról a másikra keletkezne egy hatalmas vihar, amitől a hátán is feláll a szőr. Sötét energia, rendkívül sötét, amellyel még nem találkozott, amióta a földre érkezett. Csak nem ő...?

❖ Megjegyzés:  remélem tetszik  
Silent Brothers
❖ admin

avatar
Keresem :
new members

Tartózkodási hely :
❖ between the topics ❖
foglalkozás :
❖ hobby? this page is my life ❖
Karaktered arca :
❖ faceless helper ❖
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése

***
Ajánlott tartalom

all the stories are true

1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Utcák és terek
» Bronx utcái
» Sunagakure utcái
» Utcák és terek
» Kumogakure Utcái

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pulvis et umbra sumus :: Világunk :: New York :: Staten Island-
Ugrás: