descensuc averno facilis est

the descent into hell is easy


Share | 
Utcák
if i cannot move heaven, i will raise hell
Sariel
❖ Bukott angyal

avatar
Keresem :
• i want him
Tartózkodási hely :
• everywhere
foglalkozás :
• making a mess
Karaktered arca :
• margot robbie
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése


sariel &  lucifer
the king of hell
Nem sejtette, hogy egyetlen apró szó ilyen hatással lehet a pokol urára. Hogy mennyire magára veszi az aprócska becézést. Sikolya őrült kacajjal vegyül el, ahogyan karját leszakítja a helyéről. Ha nem tudná, hogy a pokol urával áll szemben most elgondolkozna, hogy kettejük közül melyiküknek van elvetemültebb elméje, de most, hogy a fájdalma, a vesztesége ellenére is az ördög arcába nevet kénytelen saját magára fogadni.
Kedvesem, mivel akarsz kompenzálni azért, hogy felkapod a vizet egy ilyen apróságra? Talán.. van valami más is, ami sajnálatos módon nem érte el a kívánt méretet? – Nem volt normális. Ehhez nem kellett kérdéseket feltenni, vagy egyáltalán bárkinek egy percig is gondolkodni. Tudta jól, hogy az élete itt és most is véget érhetne. Bármit is tenne mindenképpen az ördög kegyeire lenne utalva, ami valljuk be koránt sem adna neki sok esélyt a túlélésre. Bolond lenne, ha gyávaként köszöntené a halált, a teljes pusztulást. Nem, Ő mindenképpen ki akarja használni ezt az alkalmat.
Kérdések nélkül nem kerülhetnénk közelebb a megoldáshoz sem. Bocsásd meg nekem, ha valamit jól akarok csinálni. – Látványosan megforgatja a szemeit, miközben minden erejével azon van, hogy a fájdalmát elméjének egy hátsó részébe nyomorgassa, hogy ne foglalkozzon mindazzal, hogy az egész teste és lelke is jelenleg mérhetetlenül szenved. – Leviathan pedig egy bolond. Nem hitt szavaimnak, mert azt gondolta, hogy én is hozzá hasonlóan ostoba vagyok és képes vagyok hazugságokkal mások közelébe férkőzve eredményt elérni. – Ahogy hallottam a legutóbbi próbálkozásai egy árnyvadász felé vezérelték. Megpróbálta becserkészni szegény lányt, de végül mégis alulmaradt. Még egy halandó lelket sem tud megszerezni magának. Igazán szomorú. Talán nem mindenkinek jött be az igazán elragadó személyisége.
Megkönnyebbült sóhaj hagyja el ajkait, ahogyan újra az utca üressége csapja meg és leginkább végtagjainak jelenléte, a fájdalom megszűnése az, ami könnyebbé teszi számára a lelki békéjét. – Szóval, ha jól értem. Azazel egyik lányáért cserébe nem csak az erőmet kaphatom vissza, de egyúttal megszabadulhatok ettől is? – Lepillant a mellkasára és az előbukkanó jelet kezdi el bámulni. Egészen addig a pillanatig, míg megkapta ezt a jelet azt hitte, hogy remek árnyvadász is lehetett volna belőle, de már egy jel is elég volt ahhoz, hogy tudja sosem csúfítaná ilyenekkel a testét. – Hol van a buktató? Nekem kell megtalálni az eldugott leánykát, mert még te sem tudod hol van? – Mindez már mondhatni túlságosan is jó ahhoz, hogy igaz legyen. Kell legyen benne valami buktató, mert ilyen könnyedén lehetetlen, hogy visszakaphasson mindent, ami az életében a legtöbbet jelenti. A szabadságát és az erejét.

❖ Megjegyzés:  
Lucifer
❖ Sátán

avatar
Keresem :
A káoszt
Tartózkodási hely :
New York
foglalkozás :
Tényleg?
Karaktered arca :
Tom Hiddleston
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése

Me and You
revenge or association❀
Ámbár hízeleg, amint igyekszik minél inkább a kegyeimbe férkőzni, mégsem tehetném meg - micsoda imázs rombolás volna ez! -, hogy tovább lépjek a felett, miszerint ő becézgetni mer. Micsoda tiszteletlenség! Szinte már könyörög a korbácsért, s képtelen vagyok ezt nem felhőtlen örömmel nyugtázni. Arcomon újabb ördögi vigyor terül szét, ahogy ismét leszakítok egy darabot belőle. Ezúttal a bal karját, hogy szép szimmetrikus legyen...
- Hízelgő, ámbár hogyan jössz te ahhoz, hogy becézni merj engem? - szusszantok, bár dühömet igyekszem rejtve tartani, s kontrollálni magam, hogy a célra koncentráljak. Nem hagyhatom elveszni még ezeket az apró információmorzsákat sem. - Meghallgatni viszont örömmel hallgatlak. S ha tetszésemre való, amit mondasz, talán elengedlek, hogy szabadon mozoghass.
Fölényes mosoly kúszik arcomra, ahogy élvezettel a szemeimben fordulok felé, hogy a szenvedését konstatálhassam. Öröm a szívemnek, s régen bukott lelkemnek, hogy belé futottam és mindezt átélhetjük most ketten. Szórakoztató kívülről csodálni a kibontakozó káoszt, ámbár messze nem olyan kielégítő, mint saját magad által megteremteni.
- Még kérdezni is mersz? Felvágták a nyelvedet, mit ne mondjak. Pedig legjobb tudomásom szerint Leviathán is tiszteletét tette nálad, az elmédet furfangosan megpiszkálva. Te meg mégsem tanultál belőle... - szórakozottan ciccegek, s élvezem a figyelmet. Azokat a határozottan, büszkén megvillanó szemeket. Igen, ez az, ezt mindig is szerettem, s szeretem látni a mai napig. Kellemesen bizsergeti a tarkómat, amint valaki saját büszkeségében fuldokolva is kitart önön szenvedtetése mellett. - Tudod mit? Kedvemre való, amit művelsz, ahogy minden cselekedeteddel küzdesz, de mégis csak a szenvedéshez viszed magad közelebb. - Elégedetten felkacagok. Eszement gondolat saját magamtól is, hogy mindössze ennyi után beleavassam terveimbe, de hát miért ne? A végkifejlet jobban érdekel, mintsem, hogy pontosan fusson végig a terv.
- Azazel hőn szeretett lányai... - felállok a fotelből, és ezzel a mozdulattal eltűnik az egész dimenzió, ismét a földi világban találja magát a nő, a földön térdelve, minden tagja épen. - Biztos tisztában vagy vele te is, mennyire odavan értük. Sőt, az egyiküket annyira szereti, hogy még a másik elől is elrejtette. Hozd el nekem a testüket, amiből már minden mágiát kiszívtál. Ha erre képes vagy, én még többet adok neked. Visszanyerheted az eredeti erődet. Sőt - kinyújtom a kezemet, és cafatjaira bontom a nő mellkasán a ruha finom szálait. - Eltüntetem Leviathán jelét. - Meglepő óvatossággal simítok végig a kacskaringós jelen, mindössze egy impulzust bocsátok bele, ami nem a nőnek szól, nem. A bukott angyalnak. Magamhoz hívatom, ámbár erről Sariel nem tudhat semmit, mindössze megrázkódhat egy pillanatra.
Sariel
❖ Bukott angyal

avatar
Keresem :
• i want him
Tartózkodási hely :
• everywhere
foglalkozás :
• making a mess
Karaktered arca :
• margot robbie
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése


sariel & lucifer
the king of hell
Mondhatni már megtisztelőnek veszi, hogy maga a Pokol ura foglalkozik vele. Talán épp eleget tett annak érdekében, hogy felkerüljön a radarjára. S, hogy egykoron még Azazel szeretőjeként díszelgett önmagában nem lett volna elég arra, hogy felhívja magára a figyelmet. Hiszen kettejük szerelme, habár hírhedt volt legalább annyira volt rövid életű. Nem bánta meg egy percre sem, hogy feláldozta a férfit, hiszen ezzel csak önmagát juttatta közelebb a dicsőséghez, de végső soron Ő maga is elbukott, de talán nem is kudarcként tekint erre az időszakra. Nem számít, hogy mennyire jár rá a rúd, mégis képes emelt fővel járni az utakat.
- Mutathatok valamit, ami neked sosem lesz a birtokodban, kedvesem. De segíthet mindenféle célod elérésében. - Keserédes mosoly kúszik az arcára, hiszen már érzi a férfi birtokló, erőszakosságát. Az elméjét ostromolja, amelyet részben már maga Leviathan birtokol, s azzal talán, hogy a férfi megpróbálja kínozni így kicsit kihat talán a másik démonra is. Talán ez egy jó kezdet lesz ahhoz, hogy a jel eltűnjön a mellkasáról, amit erőszakkal tettek oda.
A fájdalmat most már úgy köszönti, mint egy gyerekkori barátot, akit régen látott, de valahogy mégis örül neki, hiszen minden egyes pillanatot, amit fájdalommal tölt el azt jelenti, hogy él.
Bármennyire is szenved büszkén, emelt fővel követi tekintetével a férfit, aki olyan könnyedén mozog, mintha csak felhők között lépkedne, ahonnét egykoron lehullott. Most mégsem tűnik megtörtnek. Sőt, ereje hatalmasabb, mint valaha. Pontosan ez az, ami után ő maga is áhítozik és meg is fogja szerezni. Senki nem állíthatja meg.
- Persze, hogy képes vagyok rá. Mégis milyen terveid vannak? - Habár tudja jól, hogy nem lenne szabad válaszokat követelnie a férfiból a kíváncsiságának köszönheti, hogy még életben van, hiszen mindenbe beleüti az orrát és ennek köszönhetően mindenkinél több információ lakozik elméjében. Ezt azonban senkinek nem szabad tudnia, hiszen még a végén hasznot kívánna húzni elrejtett gondolataiból, tudásából.
❖ Megjegyzés:
Lucifer
❖ Sátán

avatar
Keresem :
A káoszt
Tartózkodási hely :
New York
foglalkozás :
Tényleg?
Karaktered arca :
Tom Hiddleston
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése

Me and You
revenge or association❀
A másodperc töredéke elég lenne, hogy kettéroppantsam, s magam végezzem el azt a piszkos munkát, amit Azazel által kellett volna, s mégsem teszem. Nosztalgia, már csak a gondolat maga is nevetséges, hogy egy ilyen alávaló emberi érzésbe kapaszkodjak, mégis megérinti zord szívem az emlék. Azok a tüzes szemek, a kard súlya édes volt számára, mint a méz. Láttam a tekintetén, amint az élvezettől beleremegett a lelke a csapásba. S lám, nem csak ezen bűne húzta, s majdnam kopaszította meg ékes szárnyát.
- Igazán? S mégis mit tehetsz ellene, hogy ne így legyen? - felnevetek, ízesen, s elég csak egy pillanatra a tekintébe vájnom sajátomat, hogy áttörjem elméjének jelenleg gyenge gátjait. Talán meg sem próbál ellenkezni, vagy csak fel sem veszem magamra, ámbár nem szórakozok vele. Nem játszadozom, mindössze átrántom az elméjét egy újabb dimenzióba, hogy érezhesse, milyen gyenge is. Könnyű szerrel tépem le egyik, majd másik karját is az energia tölcsér szűkítésével, miközben kényelmesen helyet foglalok egy fotelben. Sejtheti, nem áll szándékomban elrejteni elől, mindössze csak a képzeletével játszom, de a fájdalmat igyekszem a lehető legpontosabban leképezni a számára.
- Véleményem szerint botor dolog lenne mindössze ennyinek nézned. Lehet, hogy egykoron szeretett, s biztos, hogy mindössze ezért nem pusztított el téged. Viszont ne hidd, hogy még egyszer átverheted ilyen könnyen. Ennél ravaszabbnak kell lenned - oldalra billentem a fejemet. A jobb kezemmel intek, ezzel még szorosabbá téve a tölcsért, ismételten szép fokozatosan elzárva a levegő útját. - Erőre van szükséged hozzá, hogy elpusztíthasd. Hatalmas erőre...
S mint szikra, úgy pattan ki egy gondolat. Szám sarka éppen csak beleremeg, elfojtva a feltüremkedő kacajt. Hát itt a megoldás! Ha Azazel az én lányomra teszi a mocskos mancsait, akkor majd én is az övéire. S ha ő is mással végezteti a mocskos munkát, hát még én. Számomra csak a haláluk a lényeg, hogy élettelen testüket elé vethessem.
- Erőt pedig jelenlegi helyzetedben mindössze egyféleképpen szerezhetsz, ha elveszed. Kész vagy rá, képes vagy még, hogy elszipojozd pár mihaszna boszorkánymestertől az erejét? - Vészesen villannak meg szemeim, s mivel választ várok, hát engedek a szorításon, hogy még éppen legyen ereje egy válaszra. Kegyes vagyok, ha jól felel, talán még ki is engedem ebből a pszichikai kínzókamrából.
Sariel
❖ Bukott angyal

avatar
Keresem :
• i want him
Tartózkodási hely :
• everywhere
foglalkozás :
• making a mess
Karaktered arca :
• margot robbie
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése


sariel &  lucifer
the king of hell
Ostoba lenne, ha nem ismerné el a kettejük között húzódó erőviszony különbségeket. A pokol ura, még így is, hogy elbújt kötelességei elől sokkal erősebb volt nála. Főleg, hogy a legfontosabb darabkája, angyali mivolta immáron Azazel markai között volt. Ezt pedig mindenképpen szerette volna visszaszerezni. Ahhoz pedig egyedül túl kevés lenne. De, ha valamihez igazán értett az a szavak ereje volt, pontosan tudta, hogyan uszítsa egymás ellen a férfiakat, hogyan állítsa a saját oldalára idővel a bukott angyalokat. Persze semmi sem egyszerű, hiszen elsősorban mindegyikük az erejét, a hatalmát kívánja kifejezni, mintha ezzel birtokolhatná, uralkodhatnának felette. Azonban ahhoz nagyon, de nagyon korán kellett volna felkelnie.
- Lehet, de én nem én leszek az, akit eltipornak. - Erőlködik, hogy mozdulni bírjon, hogy bármit-akármit tudjon csinálni, de az energiája szinte körbefonja testét és mozdulni sem engedi. Ettől azonban még koránt sem adja fel a harcot, éreztetni akarja vele, hogy habár gyengébb, de a kitartása mindenkiénél erősebb.
- Talán elfelejtetted, hogy ki volt a bukásának oka? Hogy szíve apró töredéke még mindig hozzám kötődik.. Hiszen nem ölt meg. Itt vagyok és élek. Lehet, hogy egyenlőre mindezt büntetésnek szánja, de csak idő kérdése, hogy ő fog előttem térdelni bocsánatért esedezve. Akkor pedig elpusztítom őt, ahány módon csak lehetséges. A kérdés, hogy velem vagy esetleg, vagy továbbra is az utamba kívánsz állni... - Együtt sokkal többre vinnék, ebben a teljesen biztos. Mégis nem akar egy férfira sem támaszkodni teljesen, hiszen megannyi alkalommal szúrták már hátba, mióta a földön van, hogy bizalmatlansága bárki irányába egyre inkább csak fokozódott. Saját maga vezérli az útját, s néha még néhány bábút is megmozgat a sakktáblán közben.
❖ Megjegyzés:  ha szeretnél 
Lucifer
❖ Sátán

avatar
Keresem :
A káoszt
Tartózkodási hely :
New York
foglalkozás :
Tényleg?
Karaktered arca :
Tom Hiddleston
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése

Me and You
revenge or association❀
Szapora szívverése, mint madárcsicsergés, számomra. Képtelen vagyok elhaladni a tény mellett, hogy jelenléte tovább rontja eme összképet, mit én magam terveztem. Halottnak kellene lennie, egyszerűen, mint a radír, Azazelnek ennyi dolga lett volna. Az a hasznavehetetlen... Talán még most is gyengéden dobban mocskos szíve, amint ezen lágy, szőke tincsekre réved szeme. Áh, igaz is. Bezárva egy örök életre, ugyan miért fosztaná meg egyetlen szemgyönyörködtető látványát a világtól? Értem én, szabad kezemmel egy pillanatra eljátszok egy kósza tinccsel. Elmémben bevillan, vajon hányszor érintette már más mocska ezen virág lágy szirmait? S mint szemetet, úgy hajítom el a gondolattal együtt magamtól.
- Hát hogyne, ez csak természetes. De tudod kedveském, nem mindenkinek kell felállnia. - Ismét ráemelem tekintetemet, és szép fokozatosan kezdem el azt az előbbi erőhullámot ismét tornyosítani, hogy még csak lehetősége se lehessen megmozdulni. Ha mégis lenne olyan merész, hát nosza neki, csak az a végtag bánja, amit a forgatagba enged...
- Közös? - felkacagok, vidáman, fesztelen, mintha csak az évszázad viccét hallottam volna. - Mégis miből gondolod, hogy én osztozkodom ebben veled? Mégis mire vagy te képes, így megfosztva igazi mivoltodtól? Tudod, azok a szúrós szemek nem ölnek meg senkit - csettintek a nyelvemmel, elégedetlenül. Csalódnom kellett. Mást vártam, ki tudja, talán valami szórakoztatóbbat. Nem látom lobogni azt a lángot a szemében, mit egykoron letaszítva. Nem érzem égni a vágyat benne, értéke igen csak megcsappant.
//Csak gyorsan összedobtam, csináljak még?
Sariel
❖ Bukott angyal

avatar
Keresem :
• i want him
Tartózkodási hely :
• everywhere
foglalkozás :
• making a mess
Karaktered arca :
• margot robbie
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése


sariel &  lucifer
the king of hell
Szinte tapintható volt a változás a levegőben, mintha valami teljes egészében megváltozott volna. Talán érezte is, hogy itt van, de mégsem volt biztos benne, hiszen úgy behúzta fülét farkát a pokol ura, hogy még ő sem hallott róla az ég világon semmit sem bármennyire is kutakodott iránta. Az egyetlen, amit megtudott, hogy maga Azazel is beleköpött a levesébe elátkozva a lányát. Elég kegyetlen és bugyuta húzás. De a férfi már kezd teljesen semmisé válni a szemében. Egykoron szerette, de még mindig olyan bugyuta érzelmekhez fordul, mint a düh, a harag.. Pedig milyen rég volt már, hogy miatta elbukott.
Könnyedén szorulnak a férfi ujjai a nyaka köré és rendkívül kezd elege lenni abból, hogy a férfiak úgy dobálják és veszik fel, mintha aprócska törékeny kis porcelánbaba lenne. Ó, pedig nem sejtik, hogy mennyivel több lakozik benne. Lenézik és ezzel a legnagyobb hibájukat követik el.
Ismét a földön köt ki, de a legutóbbi pofon után ez már túlságosan ismerős becsapódásnak hat és habár egy pár pillanatig levegőért kapkod és a nyakát dörzsölgeti, majd talpra szökkenve néz a pokol urának szemeibe.
- Nem mindig alakulnak úgy a dolgok, ahogyan azt szeretnénk, de ez nem azt jelenti, hogy ne tudnánk talpra állni belőle. - Lehet, hogy nem így tervezte, hogy bukása után minden angyali részétől megfosztják, de még nem késő mindezt visszaszerezni, s miután a pokol urának, Lucifer-nek is eléggé szúrhatja a szemét a trónjára vágyó Azazel talán még valami érdekes is kisülhet a kettősükből.
- De ezen a téren úgy gondolom, hogy az ellenségünk közös. Vagy talán még mindig szemet kívánsz hunyni Azazel tettei felett? - Talán egy kicsit arra utalt, hogy gyenge lenne a férfi, de ezt nyíltan sosem mondaná ki, hiszen pontosan tudja, hogyha valakit nem érdemes alábecsülni az maga Lucifer.

❖ Megjegyzés:  milyen cukorbogyó képed van 
Lucifer
❖ Sátán

avatar
Keresem :
A káoszt
Tartózkodási hely :
New York
foglalkozás :
Tényleg?
Karaktered arca :
Tom Hiddleston
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése

Me and You
revenge or association❀
Egy frappáns, jól megszervezett terv, és egy koktél egy luxus apartman tetején tökéletes párosítás. Élvezetes figyelni, amint a sakkbábuk elfoglalják a helyüket a pályán és kezdetét veszi a káosz. Mégis, néha még szórakoztatóbb közöttük járni, közelről megfigyelni szenvedésüket. Figyelni, amint a másodperc töredékével reagálják le a helyzetet, mindenki különbözőképpen. Izzadni kezdenek, megemelkedik a pulzusszámuk, sírni kezdenek, vagy éppen a hideg futkároz a hátukon a félelemtől, mint az újonnan elbukott angyal esetében is. A felszabadított energiahullámok vihart kavarnak és időt sem hagyva ölelik körbe, hogy fojtogatni kezdjék új áldozatukat. A káröröm bizsergetően ismerős érzése csak erősödik bennem, amint a láthatatlanságból elé lépek, hogy megragadjam a nyakánál fogva.
- Elég rég volt már, nem igaz kedvesem? - ördögi vigyor terül el az arcomon, előrébb hajolok, a kezemmel közelebb húzom magamhoz a nyakánál fogva, ezzel együtt átrántva magunkat egy másik, általam kreált dimenzióba Staten Island utcáiról. Fokozatosan kezdem el szorítani a nyakát, mit sem törődve a kapálózással, de még éppen el nem törve.
- Úgy érzem, mintha meggyengült volna a hatalmad, hát mi történt az öreg ítélet végrehajtójával? - felkacagok, legédesebb öröm a káröröm, még ha Leviathan nem is értékeli, hogy elmarad az irigység. Teljes erővel ellököm magamtól, hagyva, hogy lélegzetért kapkodva a földre hullhasson. Nem ölhetem meg azonnal, jelenléte kérdéseket vet fel bennem, keresztül húzta számításaimat. Akárhogyan is számoltam, már rég halottnak kellene lennie, leginkább Azazel kezei által. Ha mást nem is, hát koncként a kutyák elé vethette volna egykori szívszerelmét, ha elég méltóság lenne benne démonként...
Sariel
❖ Bukott angyal

avatar
Keresem :
• i want him
Tartózkodási hely :
• everywhere
foglalkozás :
• making a mess
Karaktered arca :
• margot robbie
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése


sariel &  lucifer
the king of hell
Lehet, hogy Lucifer felszívódott és az eltűnésének következtében megannyi sugdolózás kezdődött, de valahogy érezhető volt a levegőben, hogy nem tűnt el teljesen. Mégis az, hogy sehol nem volt megtalálható mindenkinek a hűségét próbára tette, aminek következtében különféle szövetkezések alakultak annak érdekében, hogy elfoglalhassák a helyét a pokol trónján, de a legtöbb még azelőtt egymás torkának esett, hogy bármiféle megoldást találhattak volna. Nem tudtak megegyezni a közös uralkodásban, hiszen mindegyik hátba kívánta támadni a másikat egyedül akart uralkodni, bár arra egyiknek sem volt terve, hogy mégis milyen lépést tesznek amennyiben visszatérne a pokol ura. Talán a haragját egyik jelentkező sem lett volna képes elviselni.
Mégis Lucifert rangban Azazel követte, aki kihasználhatta volna az alkalmat, hogy elfoglalja a helyét a trónon, mégsem tette még meg. Ha meg is próbálta volna valószínűleg Ő maga rendezett volna egy szervezetet csak ellene. A férfi abban a pillanatban, amikor Ő a földre érkezett a leggyengébb pillanatában fosztotta meg angyali erejétől, ami nélkül soha nem lesz erősebb egy átlagos démonnál. Szinte sóvárgott az ereje után, de tudta, hogy ilyen szintű hatalomra egyedül nem tehet szert. Nem szerezheti vissza. Hatalmát pedig átformálta szóbeszédekbe, titokba amelyeknek tudásáért még így is hatalmas árat fizetett a mellkasán elhelyezkedő jellel, amit magától Leviathan-tól kapott. Nem volt olyan régen a földön, de már két férfi is kegyetlenül kihasználta a gyengeségét ezért is lelte örömét abban, hogy szerencsétlen árnyvadászt kínozhatta. Ott legalább teljes mértékben az ő kezében volt az irányítás. De nem az a típus, aki könnyedén felejt. Mindkét férfin kegyetlenül bosszút fog állni. Leviathan esetében talán a legnagyobb veszteség a másik lánya elvesztése lenne. Avagy lányai, ha nagyon kegyetlen kívánna lenni.
Körülötte a levegő hirtelen változik meg, mintha egyik pillanatról a másikra keletkezne egy hatalmas vihar, amitől a hátán is feláll a szőr. Sötét energia, rendkívül sötét, amellyel még nem találkozott, amióta a földre érkezett. Csak nem ő...?

❖ Megjegyzés:  remélem tetszik  
Silent Brothers
❖ admin

avatar
Keresem :
new members
Tartózkodási hely :
❖ between the topics ❖
foglalkozás :
❖ hobby? this page is my life ❖
Karaktered arca :
❖ faceless helper ❖
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése

***
Ajánlott tartalom

all the stories are true

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pulvis et umbra sumus :: Világunk :: New York :: Staten Island-
Ugrás: