be careful who you trust

the devil was once an angel

Share | 
Sikátorok
If I cannot move heaven, I will raise hell
Azazel
❖ Bukott angyal

avatar
i believe that emotions
Tartózkodási hely :
Dudael Szikla
Karaktered arca :
Misha Collins
give us power
Felhasználó profiljának megtekintése


Pandalena & Azazel


Mikor még fogoly voltam akkor már volt egy kész tervem a trónfosztásra s tudtam, hogy megvan minden lénynek a maga szerepe, így a fajokból kell egy-egy szövetséges vagy besúgó, aki mindenről értesít ami csak történik ebben a világban, mert akkor ezt ki tudom használni Lucifer ellen. Tudtam, hogy nagyon nagy szerepe van ebben a boszorkánymestereknek. A démonok után ők azok, akiknek a legnagyobb hatalmuk van s ezért be kell szerveznem a legjobbat, a legerősebbet és a legokosabbat. Tudom, hogy ez a három tulajdonság nem mindig jár egy személyben, de minél több annál jobb, nem igaz? Figyeltem, gondolkoztam, hogy ki és hogyan. De a lehetőség magától jött a házhoz, amikor megkeresett két jelentéktelen boszorkánymester, hogy segítsek nekik egy sokkal inkább érdekesebb figura ellen. Pandalena, segítenem kellett a megátkozásában. Azért kellett így történnie, mert csak úgy lehet feloldani az átkot ha én a véremet adom. Így köttetett, így is lehet megszabadulni tőle. De kijelentettem, hogy én csak a háttérből fogok segíteni. Így semmiközöm nem volt az elrablásához, csupán adtam egy kis kakaót a varázshoz. Így megszületett egy újfajta boszorkányjegy. Ami belülről falja fel minden varázslat után, a személyiségét teljesen kifacsarja. Ahh, el kell ismerni, hogy azért nem kis fantáziám van, igaz? Most pedig tudni akarom, hogy mennyire is hatott az átok rá. Ezért a saját szememmel fogom látni. S jogosan fellehet tenni a kérdést, hogy fogom így magam mellé állítani ha hátba szúrom? Könnyen és ügyesen. Nem hiába vagyok ördögibb, mint maga a Sátán.
Folyamatosan figyeltetem, a démonjaim az árnyékból lesik minden mozdulatát így azt is tudom, hogy most perpillanat hol van. Egy sikátor. Megjelenek egy kisebb emeletes ház tetején és onnan követem őt.
- Tudod, Pandalena elég jól áll neked a fagyosság. Miért nem varázsolsz többet, hogy a mágiád maga pusztítson el? Kiabálok le neki, majd hátam mögött összekulcsolom a kezeimet és úgy pillantok le rá egy ördögi mosollyal. Leugrok a kilátóhelyemről, hanyag eleganciával érek földet legalább három-négy méterrel előtte.
- Szeretnéd tudni, hogy ki átkozott meg? S, hogyan lehetne feloldani?   

     §§  <3  §§
Pandalena Frost
❖ Warlock

avatar
i believe that emotions
Tartózkodási hely :
new ❀ Y O R K ❀
Hobbi :
criminal ❀ M I N D S ❀
Karaktered arca :
danielle ❀ P A N A B A K E R ❀
give us power
Felhasználó profiljának megtekintése


panda  & azazel ♥
something's wrong

Szükségem volt arra, hogy kicsit kiszellőztessem a fejemet. Egyfajta furcsa érzés kerített hatalmába, mióta elraboltak. Akárhányszor varázsoltam bármennyire kis apróság volt.. Mintha belülről emésztett volna fel belőlem egy darabot. Nem akarom még beavatni Magnus-t, amíg nem vagyok benne biztos, hogy nem képzelgés az egész. Viszont bármi is legyen ez az érzés határozottan nem valami jónak az előjele.
Mély levegőt veszek, ahogy egyre inkább olyan helyeket keresek magamnak, ahol nem fordulhat meg senki sem. Ezért is kerülök talán az egyik legritkább kerületébe New York-nak egy portálon keresztül. De, amint kilépek rajta az a furcsa érzés, ami mintha felemésztené a lelkemet váratlanul visszatér. Egy sötét sikátorban vagyok, ahol egy lélek sem jár. Talán ez a legjobb hely arra, hogy összekaparjam magam. De az is lehet, hogy pont ez a hely lesz a végzetem. Olyan, mintha szépen lassan elveszíteném magam és akaratlanul lebegnénk az ébrenlét és a kétségbeejtően csábító sötétség között. A világ, mintha a feje tetejére fordult volna és egyáltalán nem az én kezemben lenne az irányítás. Mindez megrémít és fogalmam nincs, hogy mit tegyek. Talán ostoba lépés volt nem beavatni Magnus-t és ilyen messzire sodródni a lakásától. Nem merem megkockáztatni egy újabb portál nyitását az pedig, hogy hazagyalogoljak vagy egy taxit fogjak errefelé ilyen késői órában, szinte egyenlő a lehetetlennel.

Az elmém akaratlanul is vissza akarja játszani a pillanatot, amikor mindez elkezdődött. Az elrablásom, a fogva tartásom, majd pedig a visszaszolgáltatásom. Mintha az, hogy visszatértem egy ócska trükk lenne. Hogy én lennék a trójai faló Magnus és önmagam számára. De mégis miért pont most? Ki állhat mindez mögött? Kétlem, hogy egyedül Camille unatkozott volna ennyire, hogy engem elraboljon. Az ellenségeim listája pedig túlságosan is hosszú lenne, ha beleszámítanánk mindenkit, aki valami apróságon megsértődött. Kettőnkhöz kell legyen köze. Hiszen csak így van értelme. Hozzá juttattak vissza. De engem raboltak el. Vajon ki rejtőzik az árnyak mögött és rángatja a szálakat? Az egyszer biztos, hogyha megtudom ki az. Imádkozni fog azért, hogy bár ne tett volna nekem keresztbe.
♥️
Silent Brothers
❖ admin

avatar
i believe that emotions
Keresem :
new members
Tartózkodási hely :
❖ between the topics ❖
Hobbi :
❖ hobby? this page is my life ❖
Karaktered arca :
❖ faceless helper ❖
give us power
Felhasználó profiljának megtekintése

***
Sponsored content

i believe that emotions
give us power

1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Mystic Falls sikátorai
» Aligátorok kódexe
» Old but Gold Antiques - Darren Cain régiség boltja és háza
» Haditechnika

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pulvis et umbra sumus :: Világunk :: Staten Island-
Ugrás: