be careful who you trust

the devil was once an angel

Share | 
Empire State Building
if i cannot move heaven, i will raise hell
Sammael
❖ Bukott angyal

avatar
Tartózkodási hely :
everywhere
Karaktered arca :
alexander skarsgård
Felhasználó profiljának megtekintése
all the stories are true


A jelenléte a városban jó ideje nem titok már a számomra. Felkeresését azonban nem hamarkodtam el. Ha egy évezrede nincs már hozzám vezető nyom, akkor néhány nap, hét vagy hónap már mit számít a végtelenség idejének pergő pillanatában? Csepp a tengerben, homokszem a sivatagban, jelentéktelen pont az Univerzum egy kevéssé ismert sarkában. ...ahogyan az a sarok is, amely, a város ikonikussá vált épülete mellett fordul sötét és kevéssé kedvelt sikátor vagy talán egy szórakozóhely felé.
Alakom hangtalan, légiesen mozog a tolongó embertömegben, mégis távolságot tartva közöttük. Öltönyöm makulátlan, beleszoktam már az évszázad adott viseletének uralkodó felső osztály rétege által kedvelt viseletébe, ahogy korábban is mindig sikerült belesimulnom a csupasz majmocskák pondró közegének egyszerűségébe, fejlődésük korszakainak mindegyikében. A különbség, hogy most már pontosan tudom ki vagyok és miért koptatom cipőmmel az alám gyűrődő mocskos utcakövek visszataszító nyomát.
Alakjának kibontakozásakor eresztem előfutárom részeként, csalogató-csiklandozó-rémületes foszlányaként energiáim csalfa mását előre, az érintse, gáncsolja, fonja körbe manifesztálódását, mielőtt még valódi énem keserű-kéretlen darabkái dörgölnék képen valójában. ...visszatérésem momentumai egyre inkább válnak a számomra szórakoztatóvá.
Erőm kiteljesedésének nyalábjai akkor érik csak utol, amikor már biztos vagyok abban, hogy felkeltettem az érdeklődését. Hosszú évszázadok teltek el azóta, hogy utoljára látott, beszélt hozzám, velem és ennek a fordítottja is igaz.
A sötét sikátor falának támaszkodok háttal, az egyik talpamat hanyagul emelve és tolva a vöröslő téglafal nyákos hidegségének, fekete szárnyaim pedig ravasz lustasággal bontakoznak elő, rejtekük alól szabadulva, ahogy kinyújtóztatnak az emberi szemek elől takarva, de az arra méltóak számára nagyon is megmutatkozó valójukban.
- Rég volt... - jegyzem meg, szinte alig hallhatóan, de a számára nagyon is élesen, elegendő hangerővel átitatottan, amikor már a magaménak tudhatom felkeltett figyelmét. Nagyon is régen, több milliárdnyi élettel ezelőtt történt, hogy magam mellett tudhattam félelemet nem ismerő harcosként a háborúban, amelyet a Mennyek indított ellenem. Ellenünk. Mindünk ellen…
- Kicsit mintha elpuhultál volna… Csakúgy mondom. - indulat nélkül jegyzem meg a magam lusta, ravasz, pofátlan vigyorával kísérve a képemen, ahogy a közeli utcai lámpa fénykörébe lépek. Nem rejtem el a szárnyaimat, de valódi alakom a szőke üstök alá tartozó, csupasz majom ihlette test formájában marad, ahogy államon végig húzom nyurga ujjaimat, végül az öltönyöm zsebeibe rejtve kezeimet. A jelen helyzetben sorra vett háborúk nem igazán tükrözik a múlt nagyságában kiemelkedő évszázadok akármelyikét kezeinek nyoma alatt. Ez a század gusztustalanul békés és undorítóan kevés holtlelket hoz nekem ahhoz képest, hogy az első egy ötöde már szinte el is telt...


//Bocs, hogy csak most és remélem megfelel   //

Silent Brothers
❖ admin

avatar
Keresem :
new members

Tartózkodási hely :
❖ between the topics ❖
Hobbi :
❖ hobby? this page is my life ❖
Karaktered arca :
❖ faceless helper ❖
Felhasználó profiljának megtekintése
all the stories are true

***
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» State of Hawaii
» State of Hawaii

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pulvis et umbra sumus :: Világunk :: New York :: Manhattan-
Ugrás: