descensuc averno facilis est

the descent into hell is easy


Share | 
Könyvtár
if i cannot move heaven, i will raise hell
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
Thomas Nightingale
❖ Harcos árnyvadász

avatar
Tartózkodási hely :
new york
foglalkozás :
hunting the shadows
Karaktered arca :
christopher wood
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése

electra & chaos & thomas
one goal; don't die
[You must be registered and logged in to see this image.]Egy részem reménykedett abban, hogy ez majd egyszer felkészülten fog érni minket, hogy majd készen állunk rá. De egy háborúra sosem készülhetünk fel igazán, amikor a legtöbben vakon hisznek abba, hogy a sötét harcosok megmenthetőek. Én magam egészen eddig a pillanatig nem találkoztam eggyel sem, de amint egyikkel találkozott a tekintetem, szinte láttam benne, hogy a lelkük odaveszett. Nem más az egész, mint egy puszta váz, ami azt a célt szolgálja, hogy teljesen összezavarja az embereket. A káosz kellős közepén a kezembe kaptam egy kislányt, aki megrémült a támadás zajától, a tömegtől mindentől. A levegőben tapintható volt a félelem, az adrenalin ismerős keveréke.
Mindenkit igyekeztünk a könyvtár felé terelni, hogy ott átjuthassunk Idrisbe, ami nem jelentett végső megoldást, de a védvonalaknak köszönhetően mégis nagyobb biztonságban voltunk és sokkal több árnyvadász tartózkodott ott, mint jelenleg az intézetünkben. A gyerekeket engedtük előre, néhány felnőtt társaságában, hogy biztonságban átjuthassanak a portálon. Intettem Cece-nek, hogy induljanak ők is, mi addig feltartjuk őket. Az volt a fontos, hogy ő átjusson. Nem számított, hogy én átjutok. Arra azonban nem gondoltam, hogy még csak esélyem sem lesz. A beözönlő tömeg és a hátramaradt árnyvadászok száma koránt sem volt elegendő ahhoz, hogy legyőzhessük őket. Az egyetlen, amit megpróbálhattunk, hogy elhúzzunk innen a csíkot. Méghozzá jó messzire. De ahhoz át kell verekednünk magunkat a tömegen.
A szeráfpengémet magam elé emelve felkészültem a felém közeledő sötét harcos csapására. Erősebb volt, mint amire számítottam, de nem törődtem semmivel. Ha egy barát arcát viselte, ha nem én egyszerűen csak lecsaptam rá és a szeráfpengémet egyenesen a mellkasába mélyesztettem. Az arcán semmi fájdalom nem tükröződött, mintha képtelen lett volna érezni bármit is. Ettől a hideg futkosott a hátamon és a látókörömbe kúszott egy csapat elhagyatott, akik közül az egyik, mintha.. Minthogyha az anyám lett volna. De nem tudtam róla meggyőződni. Egy farkas vetette rá magát. Észre sem vettem, hogy nem vagyunk egyedül. De nem ez az egyetlen, amit nem vettem észre. Egy sötét harcos a pengéjével mély sebet ejtett a karomon. Bármennyire is szívesen kaptam volna oda, inkább erősebben markoltam a szeráfpengémet és farkasszemet néztem a velem szemben elhelyezkedő sötét harcossal.
 
Mesélõ
❖ Mondhatok egy mesét?

avatar
Tartózkodási hely :
❖ in your fantasy ❖
foglalkozás :
❖ can i tell you a story? ❖
Karaktered arca :
❖ faceless ❖
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése

the descent into hell is easy
thomas nightingale & electra  sinclair
Mindenki érezte, hogy közeledik. A pillanat, ami úgy lebegett az egész árnyvadász világ felett, mint egy sötét viharfelhő. Csak idő kérdése volt, hogy mikor veszi célpontul a New York-i intézetet is. Sötét harcosok bukkantak fel a semmiből, hogy a parancsolójuk szavára elfogják az épületben tartózkodókat, vagy átváltoztassák őket is lélektelen szolgává, akiknek erejük is hozzá kötődik.
A pánik kezdett kitörni az épület falai között, ahogyan a tettre kész árnyvadászok felkészültek minden eshetőségre, miközben próbálták menteni a gyerekeket, a fiatalokat és azokat, akiknek még nem volt meg a végső vizsgájuk, hogy harcba küldjék őket. Minden segítő kézre szükségük van, de a jövőjüket jelentik a gyerekek, így elsősorban őket kell védelmezniük.
Egy boszorkánymesternek köszönhetően a könyvtárban nyitottak egy portált, amely egyenesen Idris felé küldi őket, hogy biztonságban lehessenek. Rengeteg sötét harcos öleli körbe az intézetet, lehetetlen szembeszállni velük, mindössze visszatartani tudják őket, ameddig mindenki át nem lép a portálon. A könyvtárba bezárkózva várnak arra, hogy mindenki egyesével átlépjen a portálon. Alig maradt egy maréknyi árnyvadász a teremben, amikor a sötét harcosok áttörik a könyvtár ajtaját. A két lánynak Caralyn és Oswin még lehetőségük van átlépni a portálon, mielőtt az véglegesen bezáródna mögöttük.

***


A portál abban a pillanatban bezáródik, ahogy a két lány még átlép rajta. Nem maradt hátra több, mint egy maréknyi árnyvadász, akik csapdába estek a sötét harcosok által kialakított kör kellős közepén. A boszorkánymester a fejébe fúródott nyílvesszőtől terült el a földön tőle már segítségre nem számíthattak. [You must be registered and logged in to see this link.] számára egyre kevesebb esély látszott a túlélésre, szorult a hurok a torka körül, amikor a könyvtárba beözönlöttek a helyi vérfarkas falka tagjai. Hol emberi, hol pedig farkas alakban bukkantak fel az alaktól függően ismerhette fel, vagy sem a farkasok között a gyerekkori barátját - [You must be registered and logged in to see this link.] -  az árnyvadász, miközben próbált kitérni a sötét árnyvadászok kegyetlen csapásai elől. Azonban a tömegben egy olyan arcot is felismerhetett, akit a legkevésbé kívánt ilyen körülmények között látni. Ott volt Mrs Wayne. Testét temérdek rúna borította tekintetéből teljesen kiszökött a fény, az élet.. Minden, ami önmagává tette. S, határozott léptekkel indult el egykori fia, a keményen küzdő árnyvadász irányába.


Egy "lágyabb" kezdés, de vigyázzatok a következő héten beindulnak az események. Wink
Reag írási határidő: május 6. 20:00!
[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]
Electra: 1-3 - észreveszed Mrs Wayne-t és megtámadod/Thomas segítségére sietsz (Thomas dobásától függ), 4-6: bekerít pár sötét harcos
Thomas: 1-2 - lebénulsz az édesanyád láttán 3-4: sikeresen hárítod a támadását 5-6: helyetted egy farkas szál szembe az elhagyatott édesanyáddal, míg te egy sötét harcossal nézel szembe
 
 
Silent Brothers
❖ admin

avatar
Keresem :
new members
Tartózkodási hely :
❖ between the topics ❖
foglalkozás :
❖ hobby? this page is my life ❖
Karaktered arca :
❖ faceless helper ❖
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése

***
Ajánlott tartalom

all the stories are true

2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pulvis et umbra sumus :: Világunk :: New York :: Manhattan :: A New York-i Intézet :: Földszint és emeletek-
Ugrás: