descensuc averno facilis est

the descent into hell is easy


Share | 
Padok
if i cannot move heaven, i will raise hell
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
Sariel
❖ Bukott angyal

avatar
Keresem :
• i want him
Tartózkodási hely :
• everywhere
foglalkozás :
• making a mess
Karaktered arca :
• margot robbie
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése


sariel &  leviathan
wanna know a secret?
Pontosan tudja, hogyan használja a szavakat a saját előnyére. Egész létezésének ez lenne a lényege. Hiszen még sok választja el attól, hogy ereje teljességében lehessen. A friss bukása koránt sem előre tervezett így szövetségesek gyűjtése most az első számú feladata, azonban ez egyfajta óvatosságra is inti, hiszen minden lépésére oda kell figyelnie.
- Nem kell kioktatnod Leviathan, mindig pontosan tudom, hogy mibe is ártom bele magamat. - Habár a mosolya kedves, mindig tükröz valami hátborzongatót is, amely olyan könnyedén elveszi egy olyan férfi társaságában, mint Leviathan, hogy szinte teljesen észrevehetetlen a kisugárzása. Mindig ügyel arra, hogy odafigyeljen a jött-ment mondásokra, a találgatásokra és pletykákra. Hiszen, akinek a kezében ott az információ, annak egyfajta hatalom is pihen a kezei között.
- Bármit azt mondod? - akaratlanul melegséggel tölti el a lelkét az ajánlat, hogy bármit megkaparinthatna a démontól, de ugyanakkor már rég nem olyan naiv, hogy mindenkinek higgyen a szavaiban. Leginkább azért, mert az éles karmainak a fenyegetését szüntelenül ott érzi önmagán. Tudja, hogy milyen veszélyes egyáltalán a mézes madzagot elhúzni az orra előtt, de szó sincs erről. Információkat gyűjtöget innen-onnan. Hasznos segítség lehet a férfi számára, de sosem szerette az uralkodó stílussal megáldott, beképzelt férgeket. Akik azt hiszik, hogy a kezükben van az irányítás, miközben már rég elvesztették.
- Én már nem vágyom senkinek a kegyeire. A saját utamat járom, s előbb dönteném romokba a mennyeket, mintsem visszakönyörögjek oda, angyali tetteimmel, mint egy kis korcs, akinek nem volt elég nyilvánvaló, hogy miért is rúgták ki. - Nem állt szándékában a mennyek kapuit döngetni, hogy fogadják vissza. A bukása pillanatától kezdve elárulva érezte magát, hiszen mindig a feladatára összpontosított, de egyre inkább kezdj rájönni arra, hogy sokkal jobb a rossz vizeken evezni. Sokkal nagyobb a tér, s habár több lélekkel osztozik rajta, mégis ez a legszórakoztatóbb benne. - Ha nem veszed le a kezedet rólam, akkor szíves örömest megritkítom egy lélekkel ezt a parkot, de az te leszel. - Ő, az akinek információ vannak, s bátran felhasználja őket ellene. A fizikai erőviszonyok a szemében jelen esetben, mit sem érnek. Kínozták már.. S, a szárnyai elvesztésénél semmi sem lehet fájdalmasabb élmény. Mind fizikailag, mind lelkileg.

❖ Megjegyzés:  ha valami nem jó csak szólj!  
Levi
❖ Bukott angyal

avatar
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése

Ahogy figyelem színpadias mozgását, elnagyolt gesztusait, úgy szórakoztatnak találkozónk kezdeti pillanatai. Bár emberek seregei vesznek most minket körül, mégis csak rá figyelek, gondolataim egészét tudhatja magáénak, s ha nem így lenne a részéről, akkor azonnal felállnék és faképnél hagynám. Hiszen pontosan tudom, hogy milyen játékokat szokott játszani, mennyire elborult elme lehet, s bár hozzám képest csak fiatal fruska, mégsem szabad őt alábecsülnöm. S ahogyan kimondja a szavakat, ahogyan lányomat emlegeti, az előző figyelem, ha lehet, még jobban rá fókuszál, bár a hangulatom kezdi elveszíteni az imént még kedélyes tónusait.
Közelebb ülök hozzá, mosollyal karolom át, körmeim a pillanat műve alatt alakulnak át karmokká, s bár még nem mélyesztettem vállának hamvas bőrébe a fegyvernek is betetsző ujjvégeket, érezheti, hogy az addigi puha érintés fenyegetéssé vált. - Veszélyes játékot játszol Sariel, így tudnod kell, ha hazudsz nekem, nem fog megvédeni a haragomtól semmi és senki ezen ... vagy más világon.
Hangom nyugodt, megfontolt, és rettentő erő kell ahhoz, hogy ne tépjen le azonnal a fejét csak azért, hogy őt említette. S mégis, mit tudhat ő Alesea haláláról? Mit tudhat egy kegyvesztett angyal az engem ért vesztegésről? Kérdések, melyekre egyelőre nem tudtam a válaszokat, de jussak a Pokolra, akkor is megtudom!
- Igen Kedvesem, mindennek megvan az ára, és lehet, hogy ideje korán terítem ki a kártyáimat, de ha tudsz valamit, akkor az bármit megér nekem. - hüvelykujjam a nyakát kezdi simogatni, érezheti, hogy a karmomnak csak egy kicsivel kellene erősebben mozdulnia, s máris átszakítanám bársonyos bőrét, vérét ontanám ezen a szent helyen. Persze azt az apró tényt nem közlöm vele, hogy eleve hátrányból indul, hogy bármit mond, nem hiszek neki, hazugságnak, talmi valóságnak fogom vélni, hiszen mégis honnan tudhatna arról, mi történt vele? A játokot azonban tovább játszom, hagyom abban a hitben élni, hogy tényleg érdekel a mondandója.
- Ölj meg nekem valakit... Bárkit választhatsz, lehet akár egy halandó is, de tudnom kell, hogy komolyan veszed ezt az üzletet, még mielőtt kidolgozzuk a részleteit. Bizonyítsd, hogy nem a fentiek kegyeit keresed újra, hogy megtennél bármit azért, amit akarsz tőlem. Olyan hatalmas ez a park, eggyel több vagy kevesebb, kit érdekel? - ujjam megáll a nyakán, s ahogyan karmomat nyomom gerincének, apró vérpatak serken munkám során. Talán meggondolatlan lépés, talán visszafoghatnám magam, de tudnia kell az erőviszonyokat, hogy bármit megtehetek vele és meg is fogok, ha nem úgy cselekszik vagy beszél, ahogy én azt elvárnám tőle.
Sariel
❖ Bukott angyal

avatar
Keresem :
• i want him
Tartózkodási hely :
• everywhere
foglalkozás :
• making a mess
Karaktered arca :
• margot robbie
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése


sariel &  leviathan
wanna know a secret?
Mindig is szerette megbolygatni az állóvizet. Fele igazságokkal tönkretenni valakinek a világát. Bár azért ez is sok energiát vett el tőle, hiszen megannyi helyen figyelt egyenlőre árnyékként, hogy mindig a megfelelő információ lehessen a kezében, hogy az néha már teljesen kimerítette. Különösebben sosem bánkódott, hiszen minden egyes elpazarolt perc meghozta a maga gyümölcsét a maga különleges módján.
Most is a pokolnak az egyik hercegével kívánt egyfajta szövetségre jutni. Szüksége volt személyekre, akik melléállhattak ebben az igen csak kellemetlen helyzetben. Sosem kívánt alábukni, kitaszítottá válni. A mennyben mindene megvolt és most, hogy újra kell építenie a birodalmát nem szereti vesztegetni az időt. Azonban tudja, hogy a két szép szeméért senki nem fog vele szövetkezni, nem fogja őt segíteni a hatalmának a visszaállításában. Meg amúgy sem az a típus, aki olyan erőteljesen tartaná fenn a szövetségeket azután is, hogy már nincs szüksége a másik félre. Mindig csak a saját érdekeit nézi, magányos lélek ez az évszázadok múlásával soha nem változott, s talán soha nem is fog.
- Pár perc igazán nem a világvége, kedves Leviathan. - Mosollyal az arcán foglal helyett mellette a cigarettát pedig készséggel elfogadja. Az emberiségnek megannyi jó cselekedete döntése is volt a világban azon kívül, hogy úgy döntöttek, hogy nem lesznek többek egy marék szeméthalmaznál, amivel néha jó játszani, de elég hamar megunja egy hozzá hasonló, ha túlságosan is gyávákba tenyerel bele.
- Mindig is tudtam, hogy titkon szeretsz. - Rákacsint, majd egy mélyet szippant a tüdejét cirógató füstből, pár másodpercre annak fogságába zárja aztán szabadjára engedni. - A lányod halálról gondolom szeretnéd tudni a részleteket.. Bár semmi nincs ingyen. - Azazel-el a magunk háborúját vívjuk, de pontosan tudom miképpen is irányíthatom őt. Ahogyan ő is tudja, hogy nincs mit veszítenem és az életemet fenyegetve sem ő nem lesz előrébb, sem én. A kettőnk fiaskója azonban jól tudom, hogy még koránt sem ért véget.

❖ Megjegyzés:  ha valami nem jó csak szólj!  
Levi
❖ Bukott angyal

avatar
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése

A szemem nehezen szokta meg a tavaszi napfényt, vakító fehérsége ellen napszemüveggel védekeztem, így azt is el tudtam kerülni, hogy fürkész szemeim vizslató forgását bárki más észrevegye. Néztem az emberek világát, magamba szívtam értelmetlen és halandó életük eme pillanatait, ahogyan önfeledten napoztak, kutyát sétáltattak, hot-dogot falatoztak. Sóhajjal válaszoltam ezekre a mindennapi tevékenységekre, s kedvem lett volna a pokol seregeit megidézni, hogy némi akciót csempésszek ebbe a lassan hömpölyő unalomba. Elképzelem, ahogyan démonok zsigerelik ki a könnyed tempóban kocogók tömegét, ahogyan tűzlabdák perzselik a babakocsik árnyékolóit, ahogyan sikoltózva és ordítva próbálnak menekülni az elkerülhetetlen halál elől.
Persze a vágyálom csak fejemben maradó látomás lehet, s ahogyan egy mozgó árus elhalad előttem, úgy örülök meg neki, hiszen a tripla-csokis mokka fagylaltnak nem tudok ellenállni. Pontos összeggel fizetek a gombócért, borravaló gyanánt megtarthatja a lelkét, majd visszaülök a padra és komótos nyalásokkal folytom el bánatom ebbe a hűshideg desszertbe. Észre sem veszem, hogy mennyire megváltoztatott ez a pár hét, amióta újra a Földet járom, amióta önként vállalt száműzetésem lányom halála miatt megszakítottam. Förtelmes érzés, hogy a csokoládéval szórt kávés fagylalt ennyire el tudja venni a rossz kedvemet, hogy csak pillanatok műve volt és el is felejtettem az előbb felfestett rémtetteket.
Az árustól vett palackozott vízzel öblítem ki a számat, s amint végigmérem a műanyagot, úgy gondolok bele, hogy az embereknek már nincs is szükségük ránk, hiszen ők is képesek felperzselni a saját világukat holmi pillanatnyi gazdagság reményében. Tegyék csak, én pedig keresztbe tett karokkal, hátradőlve figyelem majd a pusztulásukat.
- Te akarsz velem beszélni Sariel, mégis elkésel? - fordítom tekintetem az érkező bukottra, majd hellyel kínálom, miközben lábaimat keresztbe vetem. Öltönyöm felső zsebéből cigarettát halászok elő, őt is megkínálom, majd meg is gyújtom a szálat, melyet esetlegesen a szájába vett. - Bevallom, amikor először hallottam róla, hogy keresel, örültem neki, hogy végre találkozhatunk és kifordíthatom a gerincedet, de arra gondoltam, Azazel nem örülne neki, szóval essünk gyorsan túl rajta. Mit akarsz?
Szippantok mélyen a cigarettába, a füstöt egy mellettünk elhaladó idősebb párra fújom, akik köhögve és magukban szitkozódva siettek tovább.
Silent Brothers
❖ admin

avatar
Keresem :
new members
Tartózkodási hely :
❖ between the topics ❖
foglalkozás :
❖ hobby? this page is my life ❖
Karaktered arca :
❖ faceless helper ❖
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése

***
Ajánlott tartalom

all the stories are true

2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pulvis et umbra sumus :: Világunk :: New York :: Manhattan :: Central Park-
Ugrás: