descensuc averno facilis est

the descent into hell is easy


Share | 
Corona Park
if i cannot move heaven, i will raise hell
Pandalena Frost
❖ Warlock

avatar
Tartózkodási hely :
new ❀ Y O R K ❀
foglalkozás :
criminal ❀ M I N D S ❀
Karaktered arca :
danielle ❀ P A N A B A K E R ❀
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése

panda & lucifer
❀ something changed
Nem tagadhatnám le származásomat, ha akarnám sem. Hiszen ez egy olyan tényező, amit szüntelenül az ereimben hordok, ez az ami a mágiámnak a melegágya. Sosem gondoltam azonban, hogy maga a pokol ura az, aki életet adott nekem. Akinek köszönhetően járom a földet.. S ugyanez a személy az, akinek köszönhetően átéltem a poklok, poklát miközben felnőttem. Minden az én hibám volt, mindig kézről-kézre adtak, mintha csak valami selejt termék lennék. Talán ez volt az igazság. Nem voltam olyan, mint a többi gyerek és az akkori boszorkányjegyem - amely Azazel-nek hála módosult - néha elő-elő bukkant a kíváncsi szemek előtt, megmutatva azzal a valós énemet, s elérve a végtelen félelmet. Menekültek tőlem az emberek. Ha pedig nem tették, akkor biztosra mentek, hogy kihasználjanak. Most ő is pontosan erre törekszik. De nem fogom engedni, hogy azt higgye könnyű dolga lesz velem. Hiszen nem ismer, de alábecsülni azt már most tud.
- Engem nem érdekel, hogy kettőtök között mivel rendezitek a saját beteges háborútokat a saját dolgomat én magam intézem el Azazel-el, nincs szükségem a befolyásodra az életemben, ahogyan eddig a pontig sem kellett. - Eszem ágában nincs hajbókolni előtte, ha kell az utolsó lélegzetvételemmel is harcolok vele szemben, mintsem az oldalára álljak egy olyan háborúban, amelynek engem nem kellene érintenie. A vér, ami az ereimben folyik nem köt össze minket, sokkal inkább eltávolít minket egymástól.
- Az, hogy miként élem az életemet az nem a te dolgod. A saját döntéseimet én hozom meg és nem egy démon, aki hirtelen úgy döntött, hogy felkerültem a radarjára. Tudod pár száz évet elkéstél, ha át szeretted volna mosni az agyamat. - Lehettem volna a katonája, a pokolban nevelt talán legnagyobb fegyvere. Mégis, mintha kihívást keresett volna magának azzal, hogy engedte, hogy saját véleményem legyen. Vagy talán még Ő maga sem tudott arról, hogy létezem. - Esetleg talán még maga a pokol ura sem tudta, hogy hová is szórta a magjait? - Furcsa belegondolni, de nincs arc, amihez köthetném, hogy megszégyenítette. Az anyámat sosem ismertem, nem tudom milyen nő volt, vagy ki volt... Így mindennek sokkal kevesebb jelentése van, mintsem ha látnám magam előtt az arcot, aki életet adott nekem.
- Miért tőlem kérdezed? Biztos vagyok benne, hogy pontosan tudod a választ. - Hiszen nekem fogalmam nincs. Minden olyan homályos az elrablásom kapcsán.. Talán most képes lennék válasz kifacsarni belőle, amivel előrébb lehetnék. Hiába tudom ki állt mögötte mégis nagyobb biztonságban érezném magam, ha tudnám mi történt pontosan.
let's do this  ❀
Lucifer
❖ Sátán

avatar
Keresem :
A káoszt
Tartózkodási hely :
New York
foglalkozás :
Tényleg?
Karaktered arca :
Tom Hiddleston
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése

Me and You
a new story to start ❀
Játszi könnyedséggel fejtem le róla álcáját, és mit rejtegessem örömömet... A célom, hogy tovább szennyezem eme Földet, vele együtt lesz teljes. S bár még nem tudom miként, de mindenképpen saját oldalamon fogom tudni. Azazel nem rúghat labdába mellettem, főleg nem, míg ő maga Dudael sziklái mélyén rohad. Lelkének nincs olyan ereje, amivel beteljesíthetné tervét. Abban pedig biztos lehet, hogy nem fogom hagyni, hiába tetszik a gondolat, hogy ismét borsot törhessek az öreg orra alá, azok után, amit tett a lányommal, hogy bárki is vissza adja neki a testet.
- Kihagyni... Azok után, hogy belefolytál, ne hidd, hogy kiszállhatsz. Ezt pedig köszönd meg magának Azazelnek. Természetesen én is tiszteletemet fogom tenni nála, talán egy jelképes ajándékkal, mondjuk a lánya fejével - felkacagok, mintha csak viccnek szánnám ezt az egészet. Természetesen ennél sokkal józan eszűbb vagyok, biztos lehet benne Azazel, hogy tette nem marad megtorlás nélkül. Nem is értem, hogy lehetett akkora bolond, hogy azt higgye, szórakozhat velem.
- Khm! - éppen csak sikerül egy hümmögéssel álcáznom feltörni kívánkozó nevetésem. Még, hogy nem a tulajdonom! Ha akarnám, csak megragadnám, s egy életre a Pokolhoz láncolnám, ami az ő esetében soha nem érne véget. Abban viszont semmi móka nem lenne, ha mindent erővel érnék el. Túl gyorsan érnénk a végére. - Na és, ha nem kívánsz belefolyni, mi a terved? Boszorkánymester vagy, nem holmi mondén. Örökké élsz, a hatalom, amit örököltél, ott nyugszik mélyen benned. Te teljesen más vagy. - A szemébe nézek. Nevetséges látni, amint küzdd, s talán az anyja szemét örökölte. Hatalmas, barna szemek, tele tűzzel. Már nem emlékszem, miféle is volt a test, amit a kihordására szántam, teljesen lényegtelennek gondoltam, csakis a végeredmény számított. A végeredmény, amin ugyan még van mit csiszolni, de igen csak ígéretes. Elszórakoztatna az elkövetkezendő pár évszázadban... - S ha mégsem akartál belekeveredni, hát mégis ki volt az, akinek hagytad, hogy magával ragadjon? - Ha nem beszél, hát az emlékeibe nézek. Előttem semmi nem maradhat rejtve, nincs esélye mindössze a válaszadás kikerülésével eltitkolnia előlem, hogy ki is volt az, aki elrabolta.
Pandalena Frost
❖ Warlock

avatar
Tartózkodási hely :
new ❀ Y O R K ❀
foglalkozás :
criminal ❀ M I N D S ❀
Karaktered arca :
danielle ❀ P A N A B A K E R ❀
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése

panda & lucifer
❀ something changed
Határozottan könnyebb volt az életem addig a pillanatig, amíg nem tobzódtak benne a démonok. Ha tehetném visszatekerném az időt, hogy még csak a létezésemről se tudhassanak. Nem is tudom igazán, hogy mivel kerültem fel egyáltalán a radarjukra, hiszen eddig egyikük sem keresett. Bár azt sem tudtam, hogy ki az apám és tekintve, hogy családról-családra kerültem nem igazán volt soha családom talán még azt is mondhatjuk, hogy könnyen szem elől téveszthettek. Az egyetlen állandó személy az életemben Ely, aki alapján azonosíthattak. Csak remélni tudom, hogy ő nem lesz a beteges játékuk célkeresztjében, mert esküszöm, hogy azt megemlegetnék.
Egy pillanattal később már egy teljesen idegen helyen voltunk, ahol az álcám eltűnni látszott és éreztem, ahogy a jegyes fagy végigfut az ereimen.
- Ha valamiért hálás lennék én neki és neked is, ha kihagynál engem ebből az egészből. Meg ő is. - Nem érdekel a kettejük hatalmi harca és fogalmam nincs, hogy mégis milyen szerepet szánhatnak nekem ebben. Mert kétlem, hogy olyannyira érdekelném a pokol urát, mint azt be akarja állítani.
Bármennyire is harcolok a boszorkányjegyem ellen, az teljesen szabadjára engedi magát. A szinte hófehér hajam, egyedül a tekintetem, ami megmarad sajátos barnás árnyalatában, ahogyan küzdök a lelkem utolsó darabkájával is azért, hogy megőrizzem az önuralmam.
- Nem vagyok én senkinek sem a tulajdona, hogy megmondja melyik oldalon állok. A saját oldalamat választom. A családom, a barátaim. Nem kenyerem nekem démoni ügyekbe belefolyni. Egyáltalán nem. - Semmi kedvem az egész hatalmi harcukhoz, csak a saját életemet akarom visszakapni. Mégis érzem magam körül a szorító energiáit, amelyek egyre inkább hét lakat alá akarják zárni az emberiségem, minden boldog emlékem, mindent amihez kötődhetnék. Azazel átka pedig csak egyre inkább alájátszik az ő próbálkozásának, hiszen miközben egyszerre próbálok küzdeni a befolyása ellen a démoni felem, amit felerősített egyre vadabbul doromböl, hogy előtörhessen.

let's do this  ❀
Lucifer
❖ Sátán

avatar
Keresem :
A káoszt
Tartózkodási hely :
New York
foglalkozás :
Tényleg?
Karaktered arca :
Tom Hiddleston
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése

Me and You
a new story to start ❀
Birtoklás, talán az egyetlen dolog, ami egy démonból érzelmeket válthat ki. A büszkeségem nem engedné, hogy valaki más húzzon hasznot az én tulajdonomból, ezért is kell lépnem azonnal. Egyszerűen átviszem magunkat egy másik dimenzióba. Egy szempillantás alatt tűnik el körülünk a park, és egy csettintéssel máris tova vész az álcája. Látni akartam, hát látni fogom, mit hoztam létre. Még akkor is, ha némileg zavar, amint Azazel belekotnyeleskedett a remekművembe.
- Ha már végre feltűntél a színen, ez csak természetes. Bár eredetileg nem hittem volna, hogy te is részt veszel majd ebben a játszmában, de azt hiszem ezért az egyért hálát adhatok Azazelnek... - felcsillannak a szemeim, amint végigmérem őt. Azt hittem odaveszett, a nő, akit kiválasztottam túl gyenge volt, vagy talán a kor sajátossága volt, hogy még könnyebben hulltak a halandók, mint mostanság. Mégis, némi elégedettség dolgozik benne, az én vérem folyik az ereiben, hát hogyan gondolhattam, hogy egyáltalán odaveszett?
- Pontosan kivel is? Érdekelnek a részletek... - ördögi vigyor terül szét arcomon, szinte már érzem  a számban a bosszú ízét. Talán én is a lányával fogom kezdeni, kettő is van neki és ha jól hallottam, az egyikük oly' kedves számára, hogy még a másiktól is félti... - Természetesen nem kell oldalt választanod, te egyértelműen mellettem állsz. - büszke tartásom mellé még mintha feljebb is emelném az államat. Nincs választása, nem azért jött a világra, hogy mást szolgáljon, csakis engemet. - Te az én utódom vagy, nem azért születtél, hogy nálam alábbvaló démonokat szolgálj. Büszkének kell lenned, erősnek, hiszen magának a Sátánnak vagy a gyermeke. Beléd több erő szorult, mint bármely másik démon utódjába... - közelebb lépek hozzá, ahogy beszélek, úgy lazítok az energiák szorításán. Érzem az ellenszenvét, a mondének, az évszázadok, a magány egy olyan büszkeségből épített várba üldözték, ami csak arra vár, hogy valaki önként és őszinte törődéssel nyissa ki kapuit. És bár ezt sohasem kaphatná meg tőlem, hát tettetni kell. Édes kis hazugságokat suttogni a fülébe szeretetről, törődésről, hogy azt higgye, tényleg van olyan, hogy család.
Pandalena Frost
❖ Warlock

avatar
Tartózkodási hely :
new ❀ Y O R K ❀
foglalkozás :
criminal ❀ M I N D S ❀
Karaktered arca :
danielle ❀ P A N A B A K E R ❀
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése

panda & lucifer
❀ something changed
Az energiája egyszerre volt fojtogató és birtokló. Sosem éreztem hasonlót, de még sosem találkoztam azzal a férfival, akinek köszönhető, hogy élek. Milyen furcsa. Hogy a pokol ura maga az apám és én legalább annyit szenvedtem, amennyit egy lélek szenved a pokolban, a lelkek folyójában. S most sem úgy érzem, hogy enyhülni kezdene a terhem, hanem sokkal inkább elnehezedne.
Az elmémbe olyan könnyen tör be és szinte érzem a jelenlétét, ahogy kutat minden emlékem, a legféltettebb pillanataimba nyer betekintést és bármennyire is szeretnék ellenállni kénytelen vagyok beismerni az erőfölényt, amivel ő rendelkezik felettem.
- Igazán kedves tőled, hogy ennyire gondolsz rám. - Nem értem, hogy mégis mit akarnak tőlem ilyen hirtelen. Évszázadokig nem is érdekelte egyik démont sem, hogy mi történik velem most pedig sorra bukkan fel egy újabb és újabb, akik mind egytől-egyig akarnak tőlem valamit még akkor is, ha nem ismerik el ezt nyilvánosan. Azazel egy átokkal akarta elérni, hogy mellé álljak aztán volt ott az a démon is, aki Luciferről akart megtudni dolgokat most pedig itt van maga Lucifer, a pokol ura és legfőképpen az apám. Bár apai szeretetet nem vártam tőle, hiszen már Asmodeus-tól sikerült megtudnom, hogy a legtöbb démont el kellene temetni, de jó mélyre és soha többé vissza sem nézni.
- Nem túl régen volt olyan kedves, hogy elraboltatott aztán kidobatott valahol és nem sokkal később felbukkant egy alkuval, hogy leveszi az átkot, ha mellé állok. Mint láthatod nem vagyok oda az oldalak választásáért. - Na, meg persze fejet sem hajtanék egyetlen egy démonnak sem. Egyik sem érdemli meg, hogy bárki is tisztelettel nézzen fel rá. A legtöbb alattvalóik, a kisebb démonok is inkább félnek tőlük, mint tisztelnék a felettük elhelyezkedőt.  

let's do this  ❀
Lucifer
❖ Sátán

avatar
Keresem :
A káoszt
Tartózkodási hely :
New York
foglalkozás :
Tényleg?
Karaktered arca :
Tom Hiddleston
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése

Me and You
a new story to start ❀
A szemébe nézek, nem keresem benne az anyja holt tekintetét, helyette a démoni felét, az átkot. Csalogatni próbálom az energiákkal, mintha szükség lenne. Kíváncsiságomnak teret hagyván igyekszem töretlen kíméletlenséggel fordulni felé.
- Ezt még kérdezned kell? - Elégedetlenség tükröződik hangomból, kevés düh, harag. Mintha csak az ő hibája lenne. A kérdésemmel egyetemben hagyom, hogy még inkább fojtogatni kezdjék az energiahullámok, hadd érezze, hadd tudatosuljon benne kellőképpen, kivel áll szemben. Valamint Azazel átka sem tűri jól az én energiáimat, tudom jól, hogy ez egy kihívás volt tőle. Egy felszólítás, amit nem hagyhatok szó nélkül, bár még nem döntöttem el, miképpen toroljam meg, amiért a tulajdonomhoz mert nyúlni. Talán meglátogatom olyannyira féltet gyermekeit...
- Pontosan, eszed vág, mint a borotva -  megforgatom szemeimet, majd leengedem karba font kezeimet. Még egy lépést teszek előre, immárom már csak a szint különbség, ami elválaszt, s az is csak arra vár, hogy a következő pillanatban áthidaljam. Az álla alá nyúlok, és egyenest azokba a dühtől izzó szemekbe nézek, könnyedén hatolok át elméjének gátján, hogy közelebbről pillanthassam meg azt az átkok, amit ellenségem helyezett eme drága gyermek lelkére.
- Azt egyelőre még nem kell tudnod, de hidd el, időben szólni fogok - felkacagok, és elengedem, minden finomkodás nélkül szállok ki elméjéből, hagyva, hogy megérezze, milyen üresség járja majdan át. - Mellesleg felettébb bájos kis ajándékra tettél szert, mégis mikor akadtál te össze Azazellel? - kérdőre vonom, mondhatni elégedetlen vagyok vele, továbbra sincs ínyemre, hogy mások játszadozzanak az én játékszereimmel, még akkor sem, ha ennek köszönhetően fedeztem fel ezt az elveszettet.
Pandalena Frost
❖ Warlock

avatar
Tartózkodási hely :
new ❀ Y O R K ❀
foglalkozás :
criminal ❀ M I N D S ❀
Karaktered arca :
danielle ❀ P A N A B A K E R ❀
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése

panda & lucifer
❀ something changed
Olyan volt, mintha az egész világ forgott volna velem. Úgy éreztem, hogy valami teljes egészemben kebelez be. Simogatta a lelkemet, cirógatta minden egyes porcikámat, egyenesen fel akart falni. Meg akartam állítani az őrült korforgást, de hiába kuporodtam össze, hunytam be a szemem egyre inkább éreztem, hogy valami ismeretlen erő rám nehezedik, mintha meg akarna fojtani. Még sosem éreztem ilyet. Mégis mi a fene lehet ez?
Aztán egy hang üti meg a fülemet, de mindössze csak tompán, hiszen a fájdalomtól, mintha az érzékeim is tompultak volna. Nem is hallottam, hogy bárki közelített volna felém. Egyszerűen még csak fel sem tűnt.
- Ki vagy te? - Emeltem fel a fejemet, miközben a fájdalom továbbra sem akart megszűnni, szinte égetni kezdte most már bensőmet is, mintha belülről akartak volna felrobbantani. Egyszerűen nem tudtam hova tenni ezt az egészet. Azt hittem, hogy az átok csak egyfajta emlékezetkieséssel, önmagam elveszítésével jár, de jelenleg úgy érzem, mintha a pokol forró tüze folyna az ereimben.
- Ezt.. Te csinálod.. Miattad...? - Valahogy lassan, de elér a tudatomig a felismerés. Mintha minden porcikám számára nyilvánvalóvá válna, hogy kivel is helyezkedik el szemben.. De mégis miért? Mit akarhat tőlem? Miért nem keresett? Miért kell engem a démonoknak az utóbbi időben kegyetlenül kiszemelnie?
- Mégis mit akarsz tőlem? Talán neked is van valami mókás terved a számomra? - A szarkazmus csak úgy hozzásimul a mondadómhoz, hiszen egyáltalán nem találom a fájdalmat szórakoztatónak, ami minden porcikámat borzolgatja, de Azazel kis ajándékának sem kifejezetten örültem, hiszen abban pedig úgy érzem, hogy saját magamat veszítem el. Egy olyan háború kellős közepébe csöppentem bele, amelyet bármennyire is szeretnék nem nyerhetek meg.
let's do this  ❀
Lucifer
❖ Sátán

avatar
Keresem :
A káoszt
Tartózkodási hely :
New York
foglalkozás :
Tényleg?
Karaktered arca :
Tom Hiddleston
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése

Me and You
a new story to start ❀
Nem áll szándékomban visszatérni, élvezem, amint esze vesztett módon kapkodnak, egymást mindig csak lejjebb és lejjebb rugdosva, felkoncolva. S mégis oly' szórakoztató játszani az érzékeikkel, fel-feltűnni egy pillanatra, majd ismét rejtelmes ködbe burkolódzva járni az utcákat. Látni, amint rémületükben felkapják a fejüket, majd mély sóhajjal nyugtázzák tévedésüket, felülmúlhatatlan. Nincs is kellemesebb, mint érezni a rettegésüket, figyelni, amint szarvaikat szép lassan, kínzó fájdalommal törik le. Közben pedig sejtelmük sincs róla, hogy pontosan milyen cél érdekében haladnak és merre, vagy kinek a nevében fognak elbukni...
Zsebre tett kézzel sétálok végig Queens egyik parkján, teljes valómat álcába burkolva. Egy egyszerű séta, friss levegő, és egy erős bizsergés a tarkómban, ami bár legtöbbször azt jelzi, amint bűnre éhes lélek közeleg, most mégis teljesen más. Kellemetlen, de mégis vonzz magához. Ismerős, mégis viszolyogtat ez a keserű nosztalgia. Ráncolom a homlokomat, amint lassan láthatárba érek, az a lány… Micsoda meglepetés. Mosoly kúszik az ajkaimra, gonoszkás ívei a meglepettség örömének röpke mámora, s kárörömöm édes egyvelege. Azt hittem meghalt, az anyja kiszenvedte lelkét, édes sikolya a kárhozat folyójában rója le köreit. A tökéletes mása pedig itt ül velem szemben, fejét a térdei közé hajtja, mintha el tudna rejtőzni mindattól, ami várja. S én elé lépek, felbontva az álcámat, hagyom, hogy az energiáim teljesen körbeöleljék, fokozatosan elnyeljék.
- Nocsak-nocsak, úgy látom itt valaki igen csak nagy bajba keveredett... - vidáman felkacagok, amint végig mérem az előttem ülő ismerős átoktól szenvedő leányzót. Mocskos trükk egy még mocskosabb egyéntől. Nem mintha mást vártam volna tőle, Azazel mindig oda próbál ütni, ahol a leginkább fájhat. Kár, hogy abban a több ezer éves börtönében már megfeledkezett róla, hogy mi démonok már javarészt rég elvesztettük erre az erre való készségeinket. Én élvezettel figyelem, amint a zsigereibe mar a felismerés, ahogy az arcára kiül az a fuldokló érzet, amint hirtelen bekebelezi az erő.
Pandalena Frost
❖ Warlock

avatar
Tartózkodási hely :
new ❀ Y O R K ❀
foglalkozás :
criminal ❀ M I N D S ❀
Karaktered arca :
danielle ❀ P A N A B A K E R ❀
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése

panda & lucifer
❀ something changed
Gyűlöltem, hogy egy olyan dologba keveredtem, amihez igazából semmi közöm nem volt. Az, hogy milyen hatalmi harcok zajlanak a pokolban, abba nekem nincs beleszólásom. Nem számít, hogy Lucifer lánya vagyok-e ténylegesen vagy sem. Semmin sem változtatna. Mégis én kerültem a célkeresztbe méghozzá Azazel által, aki a saját oldalán akart tudni engem. Nem is tudom, hogy mi jó származhatott volna abból, hogy egy átokkal pecsételi meg a lelkem. Persze talán arra számított, hogy gyengén fejet hajtok az akarata előtt, de ebből is látszik, hogy nem ismer és az ég világon semmit nem tud rólam, de semmit. Ha egy kicsit is sejtené, hogy milyen vagyok nem ment volna ilyen sötét végletekig el azért, hogy utána kudarcot valljon. Bármi is ez az átok én döntöttem úgy, hogy együtt élek vele és megpróbálok valamilyen megoldást találni rá. Ehhez pedig senkinek a segítségére nincs szükségem.
Az elmúlt időszakban azonban valami megváltozott. Már semmi sem volt igazán a régi. Valami érhetetlen energiát tapasztaltam, de olyan volt, mintha mindig változtatná a forrását. Akárhányszor közel értem hozzá, mintha helyet változtatott volna. Abban az esetben pedig, ha ignorálni akartam, csak még erősebben jelentkezett, mint mikor az embernek sípol a füle és nem tudja, hogy valami körülötte sípol, vagy csak az elméje játszik vele ostoba játékot.
A düh, a frusztráció pedig, ami bennem végbement az csak még inkább előcsalogatta belőlem az átkot, aminek fagyos érintése cirógatta a hátamat. Már kezdett nagyon elegem lenni ezért az egyik közeli padhoz léptem és helyet foglaltam rajta. Forgott velem a világ és ezért inkább a fejemet a lábaim közé hajtottam, mintha ezzel javíthatnék a helyzeten, de egyre inkább érződött úgy, hogy rajtam már semmi nem segíthet. Nem tudom, hogy mi ez az erő.. Ez az energia, de egyértelműen rendkívül frusztráló.
Legszívesebben ordítottam volna, hogy hagyja abba bárki is az, de valahogy volt azaz érzésem, hogy süket fülekre találna a kérésem és csak a járókelők néznének totális őrültnek.
let's do this  ❀
Silent Brothers
❖ admin

avatar
Keresem :
new members
Tartózkodási hely :
❖ between the topics ❖
foglalkozás :
❖ hobby? this page is my life ❖
Karaktered arca :
❖ faceless helper ❖
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése

***
Ajánlott tartalom

all the stories are true

1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Flushing Meadows–Corona Park
» Hullócsillag Park
» Central Park, Manhattan
» -= Park =-
» Smaragd Park

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pulvis et umbra sumus :: Világunk :: New York :: Queens-
Ugrás: