descensuc averno facilis est

the descent into hell is easy


Share | 
❖ Welcome to Faerie ❖
if i cannot move heaven, i will raise hell
Silent Brothers
❖ admin

avatar
Keresem :
new members
Tartózkodási hely :
❖ between the topics ❖
foglalkozás :
❖ hobby? this page is my life ❖
Karaktered arca :
❖ faceless helper ❖
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése

-- archivált hirdetés --
Vendég
Vendég

avatar
all the stories are true


Tündérlovag/kém - Elaine
Emilia Clarke (?) ❖ EllenTündér

Te lennél az Ellenudvar legnagyobb csodája, amennyiben tudna rólad bárki is. A húgom vagy, a Király egyedüli lánya, aki életben maradt a születését követően. És hogy ez miért olyan meglepő? Nos, az Ellenkirály szerint a leánygyermekek haszontalanok és gyengék, nem méltóak az uralkodásra, emiatt a lányait egytől egyig megöleti a születésüket követően.

A te szerencséd édesanyád leleményén múlott, ugyanis ő azt hazudta, hogy holtan jöttél a világra, közben pedig már útnak is eresztett egy bizalmasával a Tavaszudvarba, hogy legyen esélyed az életre. Úgy tervezte, maga is utánad szökik, ha lecsitultak a Király kedélyei, azonban a férfi nem volt kegyes, haragjában kivégeztette édesanyádat, mondván, az udvarában nem tűr meg haszontalan nőket.

A története nem merült a feledés homályába, miután elég idős voltál már, anyád jótevő bizalmasa beavatott a szörnyűség részleteibe. Abban a pillanatban bosszút fogadtál a Király ellen, ám rá kellett jönnöd, egyáltalán nem könnyű a közelébe férkőznöd. Eltökélted hát, hogy kitanulsz lovagnak, s a Királynő szemeként, illetve füleként fogod róni az Ellenudvar berkeit, míg alkalmat nem találsz Atyád megölésére.

Jelenleg sikerült elérned, hogy a hercegi testőrség részévé válj, miután megakadályoztál egy merényletet ellenem. Egyelőre nem tudunk egymásról, de már csak idő kérdése, hogy lehulljon a lepel a titkodról.

//A karakter egy előző userhez tartozik, de csupán egy-egy játékkal kötődik hozzám és a Királynőhöz, így túl sok mindenben nem kell felvenni a fonalat Wink

Az alapelképzelés az volna, hogy a két testvér ilyen-olyan úton-módon rádöbben a rokoni szálra, és ezáltal megerősítik egymást a saját céljaikban. Nialos az utóbbi időben fontolgatja a Király elárulását, egy női, számára kedves rokon csupán erősítené elhatározását a jelenlegi, szigorú rendszer megreformálásában. Elaine pedig szövetségesre találna benne a Király ellen, de akár a trónra is pályázhatna a herceg tudta nélkül, nem ragaszkodom az idilli elképzelésekhez Very Happy
A PB, név, kor, és még a történet is variálható, egyedül az Ellenudvar törvényeit nem szeretném megmásítani (egyelőre Razz ).


Gyere hamar, nagyon várlak Húgi! *-*
Kor: ~100-150 ❖ szabadTündérlovag - Lianthorn ♥️
Mathias Lauridsen (?) ❖ Tündér

A Tündérkirálynő bizalmas lovagja vagy, igaz, nála mindig kérdéses, valóban igazi hűség fűzi szorosra az alattvalóival való kapcsolatát, vagy inkább a zsarolás? Nos, az esetedben ez utóbbi érvényesült, bár érthető módon nem vered nagy dobra.

A család mindenekfelett, tartja a mondás, számodra pedig mindig is ez képezte az első számú törvényt. A szüleid még az Egyezmény előtti káoszban vesztették életüket, a kishúgod volt tehát az egyedüli, aki megmaradt neked. Csakhogy szegény pára rossz fát tett a tűzre a Királynőnél, véletlenségből kikotyogott egy fontos tündértitkot az árnyvadász barátjának, és emiatt komoly büntetésre kellett számítania. Hála neked kegyelmet kapott, na de milyen áron? El kellett árulnod a Királynőnek az igazi nevedet, és ennek birtokában már bármire rávehet. Nem hiába tart hát téged közel, tettre kész lovagjaként.

//A PB-t nem bánnám, ha maradna, persze alkuképes vagyok Wink A név, történet sincsen kőbe vésve, szabadon alakítható, egyedül a rangjához és a fajtájához ragaszkodnék a tündéreken belül Smile
A leírásban nincs szó a Nialossal való kapcsolatáról, ugyanis szeretném az elejétől kezdeni, ha nem is az első ismerkedős játéktól, de valahonnét akörülről. A fő motívum valamiféle románc lenne, lehet, hogy hátsó szándék nélkül alakul ki ez közöttük, ám azt is el tudom képzelni, hogy mint a Királynő egyik szövetségesét, ilyen módon kellene szemmel tartanod Nialost. Sok-sok ötletem van, nyitott vagyok a tiéidre is, bármit megbeszélhetünk, csupán érkezz hamar! *-*

Nagyon várlak!  olajbogyo
Kor: ~290 ❖ foglaltTündérkirálynő
Madelaine Petsch (?) ❖ Tündér

A Tavaszudvar éke vagy, a tündérbirodalom derűsebb népének ünnepelt uralkodónője, akinek szépségéről a mondénvilágban is ódákat zengenek. Ám a bájos külső ravasz, fondorlatos bensőt takar, legyen ember, árnyvadász vagy tündér a talpán, aki képes megfejteni valódi indíttatásaidat. Egy azonban biztos, a tenyeredből enni soha nincsen ingyen, még akkor sem, ha azt állítanád.

Az utóbbi időkben a fejedbe vetted máskülönben, hogy megszerzed magadnak a birodalom teljes egészét, szépen alattomban igázva le az Ellenkirály udvarát. Ehhez még a fiai közt sem vagy rest szövetségeseket gyűjteni, és történetesen én volnék az, aki legutóbb ha nem is teljes bizonyossággal, de igent mondott neked.

// Dióhéjban ennyi lenne a történet, az előző Királynőnk számos szálat és szövetséget alakított ki magának, szóval aki imádja a suttyomban mesterkedő, szövevényes kapcsolathálóval rendelkező karaktereket, akkor megtalálta a tökéletes alanyt! Very Happy

A karakter alapvetően canon, de, mint a Királynő egyik fontos szövetségese, én is rendkívüli mód várom az érkezését. *-*
A könyvek ismerete sosem árt, ám azok elolvasása nélkül is bátran vihető a karakter, hiszen bármiben örömmel segítek/-tünk, legyen az ötletelés, vagy csupán információ kiegészítés.  :*.*:

Gyere hamar, nagyon várlak, és ezzel nem vagyok egyedül! *-*
Kor: ? ❖ foglalt
Ellenkirály
Lee Pace (?) ❖ Ellentündér

Te vagy az Ellentündérek keménykezű Királya, kinek gonoszságát és kegyetlenségét bárki méltán félheti. Címedre a hagyományokkal ellentétben nem kiérdemeltség útján tettél szert, hanem atyád révén, de ezt senki nem róhatja fel neked, hiszen remek harcosként és mesteri stratégaként rászolgáltál udvartartásod tiszteletére.

Az Ellenudvar címere a kettétört korona, amely Tündérfölde megosztottságát jelképezi, és a tényt, hogy a téged megillető birodalom nem teljes még. Hosszú távú s nem titkolt célod a Tavasz- és a Téludvar egyesítése, de egyelőre úgy tűnik, hogy ennek érdekében nem kapkodsz kimondottan. Talán a két udvar közötti feszült béke mégsem olyan kényelmetlen a számodra, vagy titokban már a háborúra készülsz? Rajtad kívül senki sem tudhatja.

Az sem mellékes tényező, hogy a hatalmadra számos - közel ötven - utódodnak fáj a foga. Fárasztanak az intrikáik és a folytonos hadakozásuk, de amíg ellened nem lépnek fel nyíltan, csupán egymást marják, addig szemet hunysz felettük.

// Nialos is eme utódok közé tartozik, aki jelenleg hű követője a Királynak. Bár ő is a hatalmat szomjazza, azt a jogutódlás révén kívánja elérni - egyelőre. Atyja nevében mindenféle küldöttséghez szokott csatlakozni, legyen szó a Tavaszudvarról, netán alvilági ügyekről. Kettejüket illetően amolyan bizalmas kapcsolatot képzelnék el, már amennyire az Ellenudvar farkastörvényei mellett ez reális Very Happy

A karakter alapvetően canon, de, mint a Király egyik utódja, én is rendkívüli mód várom az érkezését. *-* A fentebb írtak a Lord of Shadows könyvet veszik alapul, ám annak ismerete nélkül is bátran vihető a karakter, hiszen bármiben örömmel segítek, legyen az ötletelés, vagy csupán információ kiegészítés.  :*.*:

Gyere hamar, nagyon várlak, és ezzel nem vagyok egyedül! *-*
Kor: ? ❖ szabad
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pulvis et umbra sumus :: Karakteralkotás :: Karakterbörze :: Keresett karakterek :: Elkelt karakterek-
Ugrás: