be careful who you trust

the devil was once an angel

Share | 
Mattheo..?
if i cannot move heaven, i will raise hell
Pandalena Frost
❖ Warlock

avatar
Tartózkodási hely :
new ❀ Y O R K ❀
Hobbi :
criminal ❀ M I N D S ❀
Karaktered arca :
danielle ❀ P A N A B A K E R ❀
Felhasználó profiljának megtekintése
all the stories are true

-- elkelt karakter --
Pandalena Frost
❖ Warlock

avatar
Tartózkodási hely :
new ❀ Y O R K ❀
Hobbi :
criminal ❀ M I N D S ❀
Karaktered arca :
danielle ❀ P A N A B A K E R ❀
Felhasználó profiljának megtekintése
all the stories are true


szabadon választható
grant gustin ❖ farkas/mondén/vadász

A karaktert egy eseménydúsabb szerelmi szálra szeretném meghirdetni, de az sem tragédia, ha a végén mégis úgy döntenek majd, hogy egymás nélkül élik le életüket. Habár ez inkább csak a te esetedben lenne igaz, hiszen mindenképpen szeretném, ha valami halandó csoporthoz tartoznál.
Több verziót is el tudok képzelni a karakterhez, azt választod ki, amelyik neked a legjobban tetszik, vagy ha gondolod összemossuk őket és együtt alkotunk meg valami teljesen mást az egészből, hiszen szívesen veszem az egyedi ötleteket!
***
1. verzió ❀ Egyszerű mondén ❀ A családodnak utolsó leszármazottja vagy. A húgodat elveszítetted, mikor 13 éves voltál egy autó-balesetben. Mikor közeledett a tizennyolcadik születésnapod, akkor úgy döntöttél, hogy kilógsz titokban és megünnepled a barátaiddal, ahogyan azt te szeretted volna és nem pedig az ősökkel szerettél volna porosodni egy régi filmet nézve, mint valami hagyományt. Úgy érezted, hogy kinőttél belőle. Arra azonban nem számítottal, hogy amikor hazaérsz vérbe fagyva találod a családod minden tagját. Nem csak a szüleidet. Kiderült, hogy meglepetés bulit akartak szervezni neked és ezért az egész rokonság a városba érkezett. A felnőtté válásodat akarták megünnepelni, hiszen te hordozod egyedül már a családod nevét. Az unokatestvéreid mind lányok voltak, akik nem vihették volna tovább ezt az örökséget. Azonban, mikor a lakásba értél, akkor nem voltál egyedül. Három alak magasodott feléd. Az egyiküknek a szeme sötét volt, akár a szén.. A másiknak pedig szarvak voltak a fején. Legalábbis folytonosan ezt hajtogattad. Azonban senki nem hit neked. Azt hitték, hogy megőrültél. Ezért egy elmegyógyintézetbe zártak téged. Ott találkoztunk. Megszállottja vagyok a sorozatgyilkosoknak ezért sokszor megfordulok az elmegyógyintézetben, hogy elbeszélgessek velük és jobban megérthessem az elméjüket. Egy ilyen alkalommal pillantottalak meg az ablakban ücsörögve. Mindig kifelé bámultál, akárhányszor láttalak. Mint, akinek máshol kellene lennie. Egyszer leültem veled beszélgetni és habár ellenséges voltál és goromba - amit meg tudok érteni - rájöttem, hogy talán koránt sem vagy olyan őrült, amilyennek beállítottak. Azóta pedig nem az elvolt elméket látogatom megunhatatlan rendszerességgel, hanem téged.

2. verzió ❀ vadász mondén ❀  A családodnak utolsó leszármazottja vagy. A húgodat elveszítetted, mikor 13 éves voltál egy autó-balesetben. Mikor közeledett a tizennyolcadik születésnapod, akkor úgy döntöttél, hogy kilógsz titokban és megünnepled a barátaiddal, ahogyan azt te szeretted volna és nem pedig az ősökkel szerettél volna porosodni egy régi filmet nézve, mint valami hagyományt. Úgy érezted, hogy kinőttél belőle. Arra azonban nem számítottal, hogy amikor hazaérsz vérbe fagyva találod a családod minden tagját. Nem csak a szüleidet. Kiderült, hogy meglepetés bulit akartak szervezni neked és ezért az egész rokonság a városba érkezett. Ez az alap megegyezik az előző verzióval. Itt azonban arról lenne szó, hogy a családi tradícióba akartak téged beavatni, mint utolsó fennmaradó férfi ágát. Habár általában már gyerekkorától erre képzik az embert a szüleid már jó ideje nem űzték ezt, viszont szerették volna megadni a lehetőséget, hogy eldöntsd mit akarsz, amikor már felnőttél a feladathoz. Később megkeresett téged a vadásztársaság egy embere, aki beszervezett téged és elkezdted a kiképzésedet emellett pedig nyomozói, bűnügyi laborosnak kezdtél el tanulni, hogy megleld az igazságot a családod gyilkossága mögött. Hiszen a mai napig nem derítettek róla ki semmit sem az egész egy kihűlt úgy lett a sok közül. Egy sorozatgyilkos felbukkanásának köszönhetően találkoztunk, ahol kikérték a véleményemet. Azóta meghívtál kávéra, hogy elbeszélgessünk az "ügyről", de nem tudom tényleg ez volt a szándékod, vagy egyszerűen csak meg akarsz ölni, amiért warlock vagyok.

3. verzió ❀ vérfarkas ❀ Ebben az opcióban lehet az első számú változat, miszerint elmegyógyintézetbe kerültél, de nem azért hadováltál sötét szempárról, mert nem voltál tisztában az árnyvilággal, hanem mert azt akartad, hogy bezárjanak. Abban reménykedsz, hogy eljön érted az a démon, azok a szörnyeteg, akik megölték a családod. Hogy elszámolhass vele, miközben Ő arra számít, hogy elveszítetted a józan eszedet.

4. verzió ❀ árnyvadász ebben az esetben a kor: 22 Ez az változat az összes eddigitől egy teljesen független szálként mutatkozik be. Továbbra is egyedüli vagy a családodból ez egy olyan dolog, ami fix. Egyedül még az apád az, aki életben van és folyamatosan arról papol, hogy már rég házasnak kellene lenned és gyerekeidnek, akiket pedig már elkezdhetnének kiképezni. Sosem vonzódtál különösebben a nőkhöz, igazából senkihez. Mindig összezavart téged, hogy egyetlen egy nő iránt sem érzel komolyabb szexuális vágyat. Nem, nem azt mondom, hogy szűz vagy és életedben nem tapasztaltál testi örömöket, de a lelkedet egy sem érintette meg. Neked pedig erre lenne szükséged. Hogy végre érezz valamit, amikor megérintesz valakit. Egyszer zavarosabb pillanatodban még egy árnyvadász srácot is lekaptál, aki nem sokkal azelőtt állt elő azzal, hogy meleg. Ennek egy éve. De még az sem különösebben hatott meg. Nincs semmi baj veled. Egy percig se aggódj. Egyszerűen csak szükséged van mélyebb kapcsolatokra ahhoz, hogy képes legyél érezni valaki iránt bármit is. Ami talán amiatt lehet, hogy szemtanúja voltál, ahogy a nővéredet megöli egy démon. Az életedet áldozta érte, hogy megmenekülhess, de sosem bocsájtottad meg magadnak.
Találkozásunk pedig hasonló körülmények között zajlott. Csak én nem haltam meg. De határozottan megmentettem a hátsódat egy démontól, de ezt sosem ismernéd el. Habár a köszönetnyilvánítás annak számít, nemde? De nem akartam lelkedbe tiporni így nem firtattam. Amúgy is megvan a magam baja is. Az átok, ami szüntelenül terjeng az ereimben.. Talán hamarosan én leszek az, akit meg kell állítanod. De akkor képes leszel rá?
***
A karakter neve szabadon választható, de ha megérkezel akkor mindenképpen dobj meg engem egy üzenettel, hogy tudjam felbukkantál. A play by egyértelműen szeretném, ha maradna a közös képek miatt, de ha csak ez állít meg a megalkotásában biztos vagyok benne, hogy meg tudjuk beszélni! Wink A lényeg, hogy gyere hamar, bármelyik változatot is választod én nagyon fogok örülni neked!  
25 ❖ stoppolt
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pulvis et umbra sumus :: Karakteralkotás :: Karakterbörze :: Keresett karakterek :: Elkelt karakterek-
Ugrás: