descensuc averno facilis est

the descent into hell is easy


Share | 
Desdemona aka The Seelie Queen
if i cannot move heaven, i will raise hell
Vendég
Vendég

avatar
all the stories are true


gratulálunk, elfogadva!
dust and shadows  

❖ The Beautiful and Catchy Queen ❖


Üdvözletem királynő!

Nem tudom, hogy találkoztam-e már életem során hozzád akár csak hasonló személlyel is, hiszen meglehetősen összetett a személyiséged. Egyszerre vagy elbűvölő, lágy, finom és ezzel szemben hideg, veszedelmes és számító. Azt hiszem, a téged leginkább jellemző szó a nárcisztikus lehet, de ugye nem vagyok én pszichológus, hogy ezt megállapítsam. Very Happy
Minden esetre irigylem tőletek, tündérektől azt a képességet, hogy annak ellenére is, hogy nem hazudhattok, úgy tudjátok formálni a szavakat, hogy a végén az ember már azt sem tudja, hogy fiú-e vagy lány. Sok ember még úgy is felsül sokszor, hogy képes hazudni, úgyhogy le a kalappal előletek. Mindebben pedig te vagy a legprofibb. Wink Talán ezért is vagy épp te a tündérek királynője. Smile
Ridegséged igen hírhedté tesz így, aki nem tisztel vagy imád téged, az minimum fél tőled, de az is lehet, hogy egyenesen retteg attól, hogy valaha összefusson veled. Leginkább talán azért, mert mindenki tudja, hogy ilyen-olyan módon ugyan, de mindig eléred, amit akarsz. Ez tesz téged igazán félelmetessé és persze az, hogy zokszó nélkül eltaposol bárkit, aki az utadban áll.
Egy dologban biztos vagyok: nem szeretnék az ellenségeid közé tartozni, de talán, még a szövetségeseid közé sem, hiszen mindenki tudja, hogy téged soha nem a szeretet vagy a szimpátia vezérel, ha valaki mellé állsz, hanem sokkal inkább önös érdek, ráadásul soha, semmit nem adsz ingyen.  
Mégis, ami a leginkább veszélyessé tesz téged, az a furfangosságod és a póker arcod, amivel bárkit, bármikor meg tudsz vezetni. Ennek ellenére én úgy érzem, hogy nem lehet könnyű neked. Hiszen tisztában vagy te is vele -tekintve, hogy meglehetősen okos teremtés vagy-, hogy igen ritka az olyan élőlény-e világon, aki ismerné az igazi arcod és amiatt szeretne.
Furfangos vagy, számító és igazán veszedelmes, akár egy sellő a régi legendákból, aki szépségével és gyönyörű énekével magához csalogatja áldozatát, majd felfalja. Igen. Azt hiszem, leginkább egy sellőhöz tudnálak hasonlítani, épp ezért nagyon remélem, hogy soha nem fog összehozni veled a sors. Ha pedig mégis, attól már előre félek.
Nos, miután kellőképp kiveséztem a jellemed, engedd meg kérlek, hogy utadra engedjelek. Elmélkedésed, mely akár egy naplóbejegyzésnek is megfelelt volna igen kellemes olvasmány volt, mondataidat szépen formálod, de mi mást is várna tőled az ember lánya?
Kérlek, foglalózz, hogy aztán elfoglalhasd a trónod és terrorizálhasd a népet! Very Happy

Kellemes játékot neked, felség!  
Seelie Queen
❖ Tündérkirálynõ

avatar
Keresem :
zephirine & moloch & lavender
Tartózkodási hely :
❀ playground aka faerieland ❀
foglalkozás :
❀ playing with people ❀
Karaktered arca :
❀ madelaine petsch
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése


clarissa fray
seelie queen aka desdemona
She likes to be on the winning side of things, the Seelie Queen
miss petschtündérismeretlenkirálynő
the devil is in the details

❖ Becenév:
Seelie Queen
❖ Születési hely, idõ:
Tündérfölde; ismeretlen
❖ Családi állapot:
Független
❖ Szexuális beállítottság:
Pánszexuális
❖ Foglalkozás:
A tündérek udvarának királynője
❖ Ismertetõ jel:
Vörös fürtök, hegyes fülek, a szépsége.
❖ Rang:
Mint királynő én irányítom és felügyelem az udvaromba tartozó tündéreket. A világ eseményeibe nem folyok bele, de mindent figyelemmel követek. Az apró rezdülésekről is első kézből szerzek tudomást, hiszen nekem mindenhol vannak alattvalóim.
❖ Család:
A tündérek népe a családom, habár nem tudok róla, hogy bárkivel is lenne rokoni kapcsolatom.
❖ pozitív tulajdonságok
Türelmes, optimista, leleményes, igazságos, tisztelettudó, határozott, tájékozott
❖ negatív tulajdonságok
manipulatív, kegyetlen, rideg, haszonleső, álszent
❖ legnagyobb félelmed
árulás, népem pusztulása
❖ legnagyobb vágyad
udvarok egyesítése, őszinte szerelem
❖ legnagyobb titkod
az igazi nevem
❖ legnagyobb gyengeséged
nem tudok hazudni
look deeply into my eyes

A világ végtelen körforgásában a túlélésre érdemes faj mindig megtalálja a módját, hogy győztesen lépjen túl egy-egy háborún, egy csatán, bármin. Idővel képesek vagyunk kiszámítani mások lépéseit. Senki nem az ellenségem, se nem a barátom. Mindenkit éppen egy karnyújtásnyira tartok, majd pedig ha szükségem van rájuk egy-egy mézédes madzaggal magamhoz csalogatom őket. Annyi mindent megéltem már ezen a világon, annyi mindenben tapasztalatot szereztem már, hogy szinte olvasni tudok az emberekből, vagy más teremtményekből. Természetemnek köszönhetően a hazugság nem kenyerem. Gyengeségnek mondanám, hiszen mennyivel kényelmesebb lenne mások szemébe hazudni. De ez a gyengeségem egy olyan erősséggel ajándékoz meg, amiért bőven megéri. Hiszen az igazságot hajlítani könnyű. Megannyi igazság létezik a világon. Egy történetet is többféleképpen tudunk elmondani anélkül, hogy bárkinek hazudnia kellene. Hiszen a pillanat hevében mindenki más tapasztal, mást érzékel. Talán még a fantáziája is aláaknázza, maga az elméje lesz az ellensége. Az én gyengeségem, hogy nem tudok hazudni, de már mesterien tudom a kérdéseket megkerülni. Ahhoz, hogy belőlem érdemleges válaszra tegyen valaki szert, ahhoz nagyon jól kell feltennie a kérdéseket. Ez a kihívás pedig olyasvalami, ami nem sikerülhet mindenkinek. (...)
A tudás hatalom. Az pedig, hogy nem tudok hazudni időt is ad nekem arra, hogy megfigyeljem mások mozdulatait, mimikáit. Minden apró jel, ami elárul valamit az illető természetéről. Egy aprócska alsó ajakba harapás, kéz ökölbe szorítása, vagy a föld szüntelen szuggerálása.. Egytől-egyig mind a megtévesztés jele lehet. Hogy hazudni próbálnak. A legjobb hazugságok tartalmazzák az igazság egy darabkáját ezt már a legtöbben tudják. Az okosabbak több erőt, figyelmet igényelnek, de nekem, aki az igazságot a saját kedve szerint ferdíti el az apró jelek, eltérések olyanok számomra, mint az üveg. Egyszerűen átlátok rajta, de mégsem hozom az illető tudtára. Hagyom hadd ússzon a hazugság áradatával, hogy aztán teljes egészében felemészthesse. Az információ, mely egy-egy hazugság esetében a kezeim közé kerül számomra rendkívül értékes. Csak egy újabb lehetőség számomra, hogy a lehető legjobb pillanatban szúrjak oda, ahol a legjobban fáj. Mindig is igyekszem pártatlan maradni az esetek többségében, hiszen a Klávé törvényeit én és a népem is követjük. Mégis pontosan tudom, mikor melyik lépés az, ami közelebb visz engem a saját célomhoz, amivel a népem győzedelmeskedhet. Nincs mi fontosabb lehetne a népem túlélésénél. A kezdetek óta a világ részesei vagyunk, tapasztalataink már-már szinte bölcsességek, amelyek hozzásegítenek ahhoz, hogy mindig tiszta fejjel gondolkozzunk a győzelem érdekeiben. Mert az érzelmek, csak sebet ejthetnek a lelkünkön.

✿✿✿✿


A halandók annyira átláthatóak. A pillanat hevében képesek nemet mondani nekem, mondván mindenünk megvan. De sosem gondolkoznak igazán előre. Nem látják a vihart, ami a fejük felett gyülekezik, hogy aztán feleméssze őket. Én már kitapasztaltam, hogy amikor a legnagyobb a béke, akkor jön utána igazán a felfordulás. A néma csend sosem annak az előjele, hogy minden a legnagyobb rendben van. Sokkal inkább annak, hogy valami az árnyékok között éppen készülődőben van. Ezért is adtam egy csengőt a Morgenstern lánynak, hogy egy szívességet a jövőben behajthat rajtam. Tudom, hogy azóta is a nyakában pihen az ékszer és szinte izzik, hogy a segítségemet kérje. De pontosan tudja, hogy semmi nincs ingyen. Ahogyan a szívességem sem. A kérését is meg kell fontolnia ahhoz, hogy sikeres legyen. Tudom, hogy szüksége lesz a segítségemre. Mélyen legbelül pedig most már ő is sejti, hogy így van. De senki nem akar alkut kötni az ördöggel velem. Mert pontosan tudják, hogy egy apró dolog mögött is rengeteg jelentőség lakozhat. Valami, amivel az egész életüket megbélyegezhetik. Az én életemben pedig nem több, mint egy aprócska folt. Hiszen elvész az örökkévalóság, végeláthatatlan medrében.

Gyakran megtörténik, hogy mire valami értékes, amit elvesztettünk előkerül, már nem olyan, mint amikor utoljára láttuk.
you can see the war inside

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pulvis et umbra sumus :: Karakteralkotás :: Tündérek-
Ugrás: