descensuc averno facilis est

the descent into hell is easy


Share | 
Sariel
if i cannot move heaven, i will raise hell
Silent Brothers
❖ admin

avatar
Keresem :
new members
Tartózkodási hely :
❖ between the topics ❖
foglalkozás :
❖ hobby? this page is my life ❖
Karaktered arca :
❖ faceless helper ❖
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése


gratulálunk, elfogadva!
dust and shadows  

❖ next queen of hell? ❖

Kedves Saril!  

Úristen ez az arc, hát engem már itt megfogtál. Főleg ez a kép, amit betettél, az a nézés, igazán jól választottál meg kell, hogy mondjam. Szőke szépség, remekül illik egy megtört angyalhoz, aki sokat vesztett. Valamint, ahoz is, ha esetleg az út rögös lenne, és olyat tenne, amit egy angyal nem.  
Karakterlapod kezdetén ámuldoztam, ahogyan már csak be vezetted a karakterlapot megfogott engem.  
„Hiszen a szárnyuk a tisztaságuk jelképeként tündökölt. Hófehéren ragyogott és minden egyes alkalommal, mikor megpillantotta valakiét szinte csillogott a tekintete” Költői, és regénybe illő pár sor volt ez. Valóban, egy angyalnak talán a lelke a szárnya, persze képletesen. Olyan lehet elveszteni, mint ha a lelked vesztenéd, egy kis darabot belőled, és egy kis darabot a mennyből, hiszen így már esély sincs, hogy újra lásd testvéreid, vagy érezd a levegőt tollaid alatt. Ironikus módon, te voltál a hóhér, és most te estél a bárd áldozatául. Milyen szörnyű pillanat.  :lecclecc:
Jobban megtudtuk figyelni karakterlapod, hiszen a történet külső szemlélőként íródott, így azt is láttuk, amit a karakter nem de még is, éreztük fájdalmát, és zavarodottságát, ami érthető, és ez teszi tökéletessé karakterlapodat.    :aww:
Nem mindennapi történet és nem is olvashatok majd több ilyet, hiszen magát a hóhért fosztották meg, kinek az élete sok mindenen át fog menni, és már alig várom, hogy olvashassam, és jobban bele merüljek ebbe a fájdalomba, vagy épp örömeibe, ha érik majd. Remélem igen.  

Kérlek, ne felesd el lefoglalni a karaktered meseszép arcát, majd izgatottan várom, hogy ele kezdj a karaktered folytatásába. olajbogyoSariel
❖ Bukott angyal

avatar
Keresem :
• i want him
Tartózkodási hely :
• everywhere
foglalkozás :
• making a mess
Karaktered arca :
• margot robbie
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése


sec
sariel  or brenna nightingale
what defines us is how well we rise after falling
margot robbie démontöbb ezerbukott angyal
the devil is in the details

❖ Becenév:
Brenna Nightingale -- mondén neve
❖ Születési hely, idõ:
Mennyek; az idő kezdetekor
❖ Családi állapot:
Egyedülálló
❖ Szexuális beállítottság:
Pánszexuális
❖ Foglalkozás:
I want to be the queen of hell.
❖ Ismertetõ jel:
A hátborzongató, mégis aranyos kacajáról.
❖ Átváltozás:
Elbukott és levágták a szárnyait. Ez számít valamit?
❖ Rang:
Bukott Angyal -- Egykoron arkangyal volt. Hóhérként vágta le az elbukottak szárnyait, végül pedig az övétől is megfosztották.
❖ Család:
Erről inkább nem beszélnék.
❖ pozitív tulajdonságok
Leleményes, ambiciózus, határozott, kedves, segítőkész, bátor és jószívű.
❖ negatív tulajdonságok
Manipulatív, lobbanékony, makacs éééés ennyi. Annyira nem is szörnyű. Vagy mégis?
❖ legnagyobb félelmed
Gyengeség
❖ legnagyobb vágyad
Hatalom, még több hatalom.
❖ legnagyobb titkod
Az lenne, hogy.. Óóó, már majdnem elhitted,ugye?
❖ legnagyobb gyengeséged
Azazel
look deeply into my eyes

Nem egy személy szárnyát vágta már le és taszította ki őket a menny ölelő karjai közül. Látta a fájdalmát és eleinte még szinte át is érezte, hogy milyen fájdalommal jár mind lelkileg, mind fizikailag a szárnyuktól való megfosztás. Hiszen a szárnyuk a tisztaságuk jelképeként tündökölt. Hófehéren ragyogott és minden egyes alkalommal, mikor megpillantotta valakiét szinte csillogott a tekintete. Még Ő is minden egyes pillanatban, mikor megpillantotta valakinek a szárnyát, ami egyértelműen a hatalmat sugallta elalélt. Egy ember számára pedig az angyalok szárnyai a tisztaság forrása, valami ami reményt adhat arra, hogy még van remény az életben valami jobbra, valami többre. Hogy nem minden egy elveszett zsákutca. Az életben még ott vannak a csodák, csak meg kell találnunk őket. Mikor a padlóra kerülünk nem az a fontos, hogy mennyi ideig vagyunk ott. Vagy mi tartja vissza, hogy újra felálljon. Mindig is az határozza meg az életet, hogy milyen erőteljesen áll újra fel. Hogy mennyivel lesz erősebb. Nem lesz már kihívás, ami félresodorhatná, mintha mit sem jelentene. Mert már erősebb egy pofon nem lehet elég ahhoz, hogy örökre tönkretegyen valakit. Megváltoztatja, de meg nem töri. Formálja a képére. Talán minden egyes pofon egy lecke lenne. De mégis milyen lecke ily váratlan és fájdalmas? Talán nem is igaz.

how far you have fallen

Megannyi alkalommal látta mások szemében a fájdalmat. Az idő múlásával már szinte semmissé vált. Szinte robotos mozdulatok követték egymást. Minden egyes seb ejtése, a vér ahogyan felszabadult társai bőre alól. A sikoly, amit már olyan jól ismert most a saját torkából szabadult. Ő volt az, aki átélte a poklok poklát, hiszen megfosztották a tisztaságától, mindentől ami valamit jelentett neki. Egykoron már a feje felett lebegett a szinte halálos ítéletnek tekinthető száműzetés. Hiszen ki is lenne ő mindez nélkül? Ez egy lecke, amit meg kell tanulnia. Valami, amivel szembe kell néznie. Akkor azonban mindent megtett volna annak érdekében, hogy megóvja önmagát, a posztját, a hatalmát és a szárnyait. Valamit, ami mindennél többet jelentett számára. Még a férfinál is többet, akibe beleszeretett. A szerelemük tiltott volt. Sosem értette igazán, hogy miért is hoztak oly keserves törvényeket, amelyek olyan tiszta dolog ellen szóltak, mint maga a szerelem? De hamar ráébredt Ő is, hogy a szerelem egy irányíthatatlan hatalom, ami megbódítja egy lélek elméjét. Irányítása alá vonja és szinte bármire képes lett volna a hőn szeretett férfiért. Mégis, mikor ott volt a pillanat, hogy felszólaljon és kiálljon a színtiszta szerelméért.. Lepörgött lelki szemei előtt mindaz a fájdalom, amit a bukott angyalok átéltek, mikor levágta  a szárnyaikat. A sikolyuk egyszerre hangzott fel a lelkében, melynek pusztító hatása maga alá gyűrte a szerelmet, amit Azazel iránt érzett. Remélte, hogy a férfi egy napon megbocsájtja majd az árulását. Hiszen őszintén, tiszta szívből szerette. Ez koránt sem volt hazugság. Csak volt valami, amit sokkal jobban szeretet. A hatalmát, a szárnyait és a mennyeket. Az atyát. Aki most mégis kitaszította. Ellökte magától, mintha mit sem számított volna. Feláldozta egykoron a szerelmét, de most úgy tűnik még ez sem volt elég.

gotta raise a little hell

A pillanat, amikor a földre érkezett volt mikor a fájdalom mindennél hatalmasabbnak tűnt. Az egyetlen, amit tehetett, hogy ezt a fájdalmat, valami mássá alakítja. Hatalommá, erővé. A gyengeségét egyfajta erősségé kovácsolja. Könnyes tekintettel pillantott az ég felé, amit egy ravasz mosoly követett, ami számára maga volt a hadüzenet. Kitaszíthatta atyja a kegyeiből, de ez koránt sem azt jelenti, hogy el is felejtheti, hogy ki is volt Ő. Arkangyal, egy hóhér aki kegyetlenül vágta le testvérei szárnyait, akik hibát követtek el. Az, hogy most a sajátjától megfosztották csak alapjai voltak a dühének, amire építkezni fog. A saját birodalmát fogja felépíteni. Ha kell ehhez még magát a Poklot is meghódítja. Még maga Lucifer is azt fogja kívánni, hogy bárcsak sose taszították volna ki a mennyek közül. Hiszen a hatalom megszállottja. Ezt pedig senki nem veheti el tőle. Hiszen a hatalma nélkül ki Ő? Egy, a bukott társai közül. Egy árnyék. De ígéretet tett, amely lelkét megpecsételte, hogy a világon mindenki ismerni fogja a nevét és a jöttétől mindenki rettegni fog. Talán egy személyt kivéve.. Kire társként számít hódító tervének közepette..
you can see the war inside

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pulvis et umbra sumus :: Karakteralkotás :: Démonok-
Ugrás: