descensuc averno facilis est

the descent into hell is easy


Share | 
the dragon is dead ❖ will & volac
if i cannot move heaven, i will raise hell
Silent Brothers
❖ admin

avatar
Keresem :
new members
Tartózkodási hely :
❖ between the topics ❖
foglalkozás :
❖ hobby? this page is my life ❖
Karaktered arca :
❖ faceless helper ❖
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése

-- lezárt játék --
Vendég
Vendég

avatar
all the stories are true


will  & volac
our soul melted as one

Egész életemet meghatározta, hogy képes voltam egybeolvadni a saját fantáziavilágommal. Csak lehunytam a szemem és ott találtam magam a legbékésebb övezet kellős közepén, egy helyen ahol senki nem érhetett el. Boldogság, egyszerűség és könnyedség vezérelte minden egyes gondolatomat. Ahogyan azonban az ember felnő rájön arra, hogy a világ sokkal összetettebb és bármennyire is igyekszünk mindenben a jót meglátni a sötétség akaratlanul is megfertőzi az életünket. Leginkább azért, mert ráeszmélünk, hogy mi sem feltétlenül csak puszta fényességből és jóságból állunk össze. Mindenkinek megvan a saját sötét oldala. Az életünk arról szól, hogy megpróbálunk e kettő között egyensúlyozni. De az igazság az, hogy számomra nem csak a saját sötétségem volt az, amely iránt szinte érthetetlen vonzalmat tápláltam, hanem valamilyen formában másokban is a sötétség apró jelei voltak azok, amelyek megfogtak, majd pedig magukkal rántottak az örvénylő sötétségbe. (..)
Egy árnyékok között lezajló háborúban, amelyről az összecsapásig mindössze csak a két oldalon álló erőteljes feleknek van fogalmuk, akik próbálják egymást kijátszani a stratégia, logika és következtetés erdejében középpontként a két oldal között ingázva helyet foglalni nem a legelőnyösebb. Kit akarok megmenteni, kit akarok megóvni? Melyik oldal az, amit igazán, szívből támogatok? Ki felé húz a szívem, a lelkem és a józan elgondolásom? Egyik oldalt sem kívánom az életem meghatározójaként nyilvántartani, de mégis megteszem. Azzal pedig elfogadom a változást. A változást, amelyeken az elmúlt időszakban keresztül mentem. Dróton rángattak, de mire észrevettem már túl késő volt. A játék végéhez érve fogtam fel csak igazán a szabályokat és azt is, hogy sajnos legalább három körből kimaradtam. Szinte lehetetlen volt, hogy valaha is újra egy szintre küzdjem magam. Végül azonban sikerült. (..)
Mindketten tudjuk, hogy figyel minket. Ahogy a vad figyeli az áldozatát készen áll a csapásra, amely pillanatok alatt bekövetkezik. Üvegszilánkok koppanása a padlón, ahogyan a golyó a hatalmas ablakon keresztül egyenest a testébe fúródik, a másik oldalon távozva összetörve a kezében lévő üveget is. A tánc, amelyre pedig az elmúlt időszak felkészített minket ezzel elkezdődött. Az ellenségeskedéseink már a múlté voltak. Eggyé váltunk a holdfény alatt, miközben megmártóztunk a saját magunk és a sárkány vérében. Egybeolvadtunk. (...)

A fájdalom, amely az arcomban és a mellkasomban lüktetett egy pillanatra, mintha megszűnt volna létezni. A látvány gyönyörűsége egyszerűen megbabonázott. Mintha megtaláltam volna önmagam, a létem értelmét. Mintha minden egyes lépésem egyenest erre az útra terelt volna. A kezeimet szüntelenül vér borítja, amelynek a holdfény igazán kellemes sötét árnyalatot ajándékoz. - Tényleg feketének tűnik a holdfényben. - Búgom a csodálat mámorában, ahogyan a tekintetünk újra egybeolvad, de ezúttal sokkal jelentőségteljesebben. Csak úgy, mint mindössze másodpercek, percek töredékével ezelőtt, amikor nem önvédelemből, nem mindazokért az emberekért, akiknek kiontotta az életét, hanem a saját élvezetünkért kiontottuk a sárkány életét. Végre azok voltunk, aminek lennünk kellett. Jobban megértettem a világát, mint valaha. Eggyé olvadtam vele. Gyönyörű volt. Megigéző. Olyan, amely nélkül az élet csak egy üres rideg héj lehetne. Semmi több. Segítő kéz reményében nyújtom felé a karomat, hogy együtt vethessünk pillantást a művünkre. Önmagunkra.

Vendég
Vendég

avatar
all the stories are true

❖❖❖
Ajánlott tartalom

all the stories are true

1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Part 14 / 7
» Part 14 / 11
» Part 14 / 6
» The Walking Dead - Élőhalottak # FRPG
» [Küldetés] WANTED - Dead or alive

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pulvis et umbra sumus :: különlegességek :: Jövõ :: lezárt játékok-
Ugrás: