be careful who you trust

the devil was once an angel

Share | 
Staff keresettei
if i cannot move heaven, i will raise hell
Silent Brothers
❖ admin

avatar
Keresem :
new members

Tartózkodási hely :
❖ between the topics ❖
Hobbi :
❖ hobby? this page is my life ❖
Karaktered arca :
❖ faceless helper ❖
Felhasználó profiljának megtekintése
all the stories are true


Samuel Matthews
max irons ❖ vadász

Mint minden vadász, te is gyerekkorod óta tanulod mesterséged csínját-bíját, amiben plusz ösztönzésként hatott rád az, hogy a szüleidet gyerekkorodban vámpírok gyilkolták meg. A nagybátyád nevelt fel, aki szintén vadász, ráadásul a radikális csoport tagja. Szemléletét igyekezett rád is rád erőltetni, de te a szüleid halála ellenére is hiszed, hogy valaki mélyen legbelül még megmaradhat embernek átváltozása után is.
Önmagaddal vívod a legkeményebb harcot, mivel szeretnél megfelelni a nagybátyád elvárásainak, mégsem tudsz hidegvérű gyilkos lenni, aki képes lenne akár egy tinédzser lányt vagy fiút is megölni pusztán azért, mert átváltoztatták. Ennek ellenére a beavatásodon már átestél még 13 éves korodban, mikor életedben először megöltél egy vámpírt és azóta is rémálmok gyötörnek az életéért esedező fiatal nőről, de erről persze nem szívesen beszélsz senkinek.

//nincs ennél több megkötés, a pb-t és a fent leírtakat is viszonylag rugalmasan lehet kezelni-alakítani//
25+ éves ❖ szabad  


Jackson McCoy
boyd holdbrook ❖ vadász

Nem igazán vagy egy érzelmes jellem, vagy legalábbis nem nagyon mutatod ki az érzelmeid, ha vannak is. Már réges régen megtanultad elrejteni a világ elől őket a vadászatot pedig úgy fogod fel, mint egy munkát. Szeretsz hősként tetszelegni, már-már azért küzdesz, hogy te légy a legnagyobb és legjobb vadász. Ennek ellenére, ha csinosabb alvilágival futsz össze, szívesen elszórakozol vele, mielőtt még megölnéd. Nem igazán vagy amúgy se a komoly kapcsolatok híve, inkább amolyan trófea gyűjtő ember vagy, aki szívesen csavarja el bárokban a fiatal lányok fejét. És valljuk be, ez igen jól megy neked, főleg, hogy csaposként dolgozol.

//nincs ennél több megkötés, a pb-t és a fent leírtakat is viszonylag rugalmasan lehet kezelni-alakítani//
25+ éves ❖ szabad  


Russel Haynes
ryan reynolds ❖ vadász

Azon kevesek közé tartozol, akik felnőttként, véletlenül csöppentek a vadászok csoportjába. Minden azon a borzalmas éjszakán kezdődött 8 éve, amikor a párod hazafelé tartott, te pedig otthon vártad egy romantikus vacsorával és minden erőddel azon voltál, hogy a lehető legjobb lánykérő szöveget dobd össze, mire hazaér. Azonban ez nem történt meg. Soha többé nem került elő, csak az összetört autója tele az ő vérével, amiből arra következtettek, hogy biztosan meghalt. Akkor kezdtél el kutatni, keresgélni, míg végül össze nem futottál egy vadásszal, aki beavatott mindenbe, így azóta a bosszú hadjáratod az egyetlen dolog, ami fontos számodra. Na és persze az, hogy megtaláld a barátnődet, akiről szentül hiszed, hogy él...

//nincs ennél több megkötés, a pb-t és a fent leírtakat is viszonylag rugalmasan lehet kezelni-alakítani//
30+ éves ❖ szabad  


Nicole Clearwater
rhona mitra ❖ vadász

Az egyik alapító család sarja vagy, ami gyerekkorod óta óriási teher a válladon. Agyon hajszoltad magad, hogy az légy, aki most vagy: az egyik legjobb vadász. Igazságérzeted miatt semmi más célod nincs, mint megvédeni az ártatlan embereket, ugyanakkor te is azon vadászok közé tartozol, aki szeretne segíteni azoknak is, akik nem akarnak szörnyetegként élni vagy halni. Nem egy alvilági köszönheti már neked az életét, hiszen kiálltál és felelősséget vállaltál értük, ami csak még inkább dobott a hírneveden. Újabban fiatalokat is képzel, mivel remekül bánsz a fegyverekkel és a vadászok közösségének igen becsült tagja vagy.

//nincs ennél több megkötés, a pb-t és a fent leírtakat is viszonylag rugalmasan lehet kezelni-alakítani//
30+ éves ❖ szabad  


Janice Clearwater
shailene woodley ❖ vadász

Nővéreddel ellentétben, téged nem hajt sem az emberek védelme iránti vágy, sem a becsvágy affelé, hogy remek vadász váljon belőled. Úgy általában gyűlölöd ezt az egész vadászosdit, hiszen gyerekkorod óta más terveid vannak. Egyszerűen élni szeretnél, mint egy normális ember, de az egyik alapító család sarjaként ezt senki sem nézné jó szemmel. A nővéred is azon van mindig, hogy megpróbáljon a helyes útra terelni, hogy igazi vadász legyen belőled és büszkén viselhesd a család nevét, de képtelen vagy megbékélni ezzel. Bár félsz kiállni a vágyaid mellett, mégis ügyesen megoldottad évek óta, hogy még véletlenül se légy teljes jogú vadász. Nem öltél még meg senkit és nem is akarsz, így, ha rajtad múlik, életed végéig szívesebben leszel újonc, mint bármi más.

//nincs ennél több megkötés, a pb-t és a fent leírtakat is viszonylag rugalmasan lehet kezelni-alakítani//
20+ éves ❖ szabad  
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pulvis et umbra sumus :: Karakteralkotás :: Karakterbörze :: Keresett karakterek-
Ugrás: