descensuc averno facilis est

the descent into hell is easy


Share | 
Erdõ
if i cannot move heaven, i will raise hell
William O. Ravenguard
❖ Harcos árnyvadász

avatar
Tartózkodási hely :
on winnie's side
foglalkozás :
dark, or not dark shadowhunter?
Karaktered arca :
luke baines
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése

Willowen
I don't care, sis'
Siettem, ahogyan csak tudtam. Mióta kezdetét vette a sötét háború, nem igazán volt alkalmam ténylegesen látni őt. Így is kellően gyanússá tett, amint alig töltöttem időt a csatatéren és máris visszakerültem Idrisbe. "Súlyos sérülés", azaz egy jól megjátszott jelenet. Vagy mindössze félig, hiszen a parabatai rúna eltűnése, Jennet halála komoly sokk volt számomra, a lélekjelenlétem nem volt teljes és ez ki tudott hatni a fizikumomra is. Mondhatni, tökéletes mentsváram volt, hogy visszavonulhassak a "sérülésemmel" a kúria falai közé és ezúttal a szüleim is egyetértettek. Akármilyen meglepő is volt, nem akartak elveszíteni. Még ha téves is volt a feltételezésük, miszerint nem leszek képes életben maradni, nekem jól jött.
- Winnie! Örülök, hogy látlak, jól vagy? - Mostanra viszont, még ha csak félig-meddig is, de összeszedtem magamat. Még ha nem is volt egyszerű, így, hogy a szívem mélyére zártam őt, már könnyebb. A tény viszont, hogy ezentúl Winnie a sötétárnyvadászok vezetője, Lilith gyermeke az már egy nehezebben feldolgozható információ számomra. Jobban megrémiszt, mintha a saját halálomat lebegtetnék a szemem előtt. Beleszólásom márpedig nincs, így teljesen hiába ül még most is aggodalmas kifejezés az arcomon. Viszont nem tudnám ellökni magamtól, hiszen ő és anya maradtak már csak nekem, így csak szorosan magamhoz ölelem, miközben még mindig kissé kapkodva veszem a levegőt.
Elowen Herondale
❖ Harcos árnyvadász

avatar
Keresem :
my big ?brother?
Tartózkodási hely :
● new york ●
foglalkozás :
● leader of the dark shadowhunters ●
Karaktered arca :
● katherine mcnamara ●
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése


winnie  & william
you're not my brother

Mondhatni a feje tetejére állt az életem. Mégis ez az egész fordulat talán az én saját döntésemen alapul, mégsem érzem annyira a sajátomnak. A szeretet, a gyengédség volt az, ami meggyengítette a lelkemet. Most ezek a béklyók pedig már egyáltalán nem húzzák le a lelkemet. Ettől függetlenül nehéz lesz a valóságot Will elé tárnom. Habár találkozásunkkor nem bíztam benne, hiszen nem volt rá okom. nem hittem el, hogy amit gyerekként úgy gondoltam tisztán láttam az csak a fele volt az igazságnak. Hogy a nő, akit anyámnak hittem és szerettem életben volt. Hihetetlen érzés volt újra látni, de most az egyetlen dolog, amit képes vagyok érezni az irányába az a csalódottság. Mikor újra találkoztunk megvolt a lehetősége, hogy elmondja az igazat. Hogy nem vagyok a lánya. Mégsem tette meg. Szó szerint a pokolba kellett elmennem az igazságért, hogy megtudjam Stephen Herondale volt az apám és az egyetlen oka a születésemnek, hogy Valentine éppen egy féltündérre vágyott, akivel kísérletezhet. Jace Herondale a testvérem. Démonvér, mely egykoron Jonathan lelkét égette porig most már az én ereimben lelt otthonra.
Habár a történtek után igyekeztem meghúzni magam nem volt választásom ide személyesen kellett eljönnöm. Nem kivetülésben, nem mást küldeni. Will túlságosan is közel állt hozzám, hogy semmibe vegyem. Meg aztán tőle legalább még senki nem próbált meg kegyetlen módon eltiltani. Nem úgy, mint Jonathan-tól.
Egy semleges helyet választottam, szinte távol minden kíváncsi szemtől. Egy olyan helyet, ahová a legtöbben talán nem is merészkednének be, de itt legalább kettőnk beszélgetése teljesen békében zajlik majd le anélkül, hogy bárki beleütné az orrát a dolgainkba.
Az erdőbe vezető ösvénynek háttal állva a hátam mögött összekulcsolva a kezeimet várom az érkezését, miközben behunyt szemekkel hallgatom az erdő mélyéről származó hangokat, amelyek szinte félelmet ébresztenek bárkinek a szívében, mégis úgy érzem, hogy sokkal inkább otthonosabban érzem magam egy veszélyes övezetben, mintsem a rettegés fogna el. Olyan, mintha otthon lennék.


Silent Brothers
❖ admin

avatar
Keresem :
new members
Tartózkodási hely :
❖ between the topics ❖
foglalkozás :
❖ hobby? this page is my life ❖
Karaktered arca :
❖ faceless helper ❖
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése

***
Ajánlott tartalom

all the stories are true

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pulvis et umbra sumus :: Világunk :: idris :: Brocelind erdõ-
Ugrás: