descensuc averno facilis est

the descent into hell is easy


Share | 
Fegyverlehetõségek
if i cannot move heaven, i will raise hell
Silent Brothers
❖ admin

avatar
Keresem :
new members
Tartózkodási hely :
❖ between the topics ❖
foglalkozás :
❖ hobby? this page is my life ❖
Karaktered arca :
❖ faceless helper ❖
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése


árnyvadászok Fegyverlehetõségei
pulvis et umbra sumus

❖ Alapinformációk

Rengeteg féle-fajta fegyverrel rendelkeznek az árnyvadászok ezek mindegyike általában adamantinból készültek, amelyek ártalmasak a démonokra. A fegyvereket a Vasnővérek készítik.

Az árnyvadászok nem használnak lőfegyvereket. Alapvetően közelharci fegyvereket használnak, amelyből rengeteg féle létezik csak úgy, mint a távolról alkalmazhatóakból. A fegyverek nagy részét a Vasnővérek készítik el és rúnákkal jelölik őket, hogy ezzel hatásosabb legyen a démonokkal szemben.

Minden árnyvadásznak van általában egy előnyös fegyvere, amire úgymond szakosodtak. A nephilimeket szintén felkészítették arra a kiképzésük során, hogy a környezetükből improvizált fegyverekkel is képesek legyenek harcolni, amennyiben nem áll rendelkezésükre semmilyen fegyver. Abban az esetben, ha még az improvizáció segítségével sem találnak megfelelő eszközt, akkor a saját tesüket, erősségüket és gyorsaságukat használják fel fegyverként.
A templomokban fegyvereket rejtenek el vészhelyzetekben való használatra. Míg egy árnyvadász nem hajlik egyik vallás felé sem, addig mindegyik vallás segíti a csatában. A fegyvereket általában a templom oltáránál rejtik el és Nephilim rúna segítségével megszerezhetőek.

Egyes fegyverek pedig hatékonyabbak néhány alvilági fajjal szemben: A tündérek meggengülnek a megszentelt vastól, az ezüst por, ezüst golyók gyengítik a vérfarkasokat, szentelt víz és fakarók, vallási szimbólumok pedig a vámpírok ellen alkalmazhatóak. stb.

❖ Fajtáik

Szeráf pengék - A nephlimek első számú fegyvere, amely képes tartós károkat okozni a démonok ellen.
Egyéb pengék: Kardok, kések, tőrök stb.
Tompa fegyverek: Buzogányok, fejsze, balta, kalapács stb.
Szálfegyverek - Minden olyan fegyver, aminek egy éles penge van a végére illesztve pl: lándzsák
Egzotikus fegyverek: nem szabványos különleges fegyverek, különböző kultúrákból. Pl: ostorok, sétabot, módosított háztartási eszközök stb.
Aegis - különlegs tőr, amelyet angyalvérrel diszítettek. Ezek a Vasnővérek birtokában vannak és csak kérésre kölcsönözhetőek.
Athame - egy ünnepi, kétélű tör démoni rúnákkal faragva, démoni hívő rituálékban vérvételhez vagy mágikus erővanalak megszakításához használható.
Távolsági fegyverek - Lövedék fegyverek, mint például az íjak a távolsági küzdelmekhez.
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pulvis et umbra sumus :: kezdetek :: Tájékoztatás-
Ugrás: