descensuc averno facilis est

the descent into hell is easy


Share | 
Érdekességek
if i cannot move heaven, i will raise hell
Silent Brothers
❖ admin

avatar
Keresem :
new members
Tartózkodási hely :
❖ between the topics ❖
foglalkozás :
❖ hobby? this page is my life ❖
Karaktered arca :
❖ faceless helper ❖
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése


érdekességek
pulvis et umbra sumus

❖ Néma testvérek & Vasnõvérek

❖ A néma testvérek nem esznek és nem tudnak szexuális kapcsolatot létesíteni.
❖ Mivel a néma testvérek telepatikusan kommunikálnak ezért a beszédük általában mindig azon a nyelven szólal meg a gondolatban, amelyet a kommunikáló fél és beszél. Ebből adódóan nincsen akcentusuk.
❖ Csak úgy, mint a Néma Testvérek ők is lassabban öregednek és hosszabb életet élnek, mint egy átlag ember, vagy árnyvadász.

❖ Intézetek

❖ A New York-i intézet törzslakója egy macska Church, aki elvezethet minket egy adott helyre a intézetben belül, vagy egy adott személyhez, de természetesen csak akkor teszi is ezt meg, ha úgy tartja a kedve.

❖ Árnypiacok

A sötét háború és a hideg béke után világszerte elterjedtek az árnypiacok, amely minden városban eldugott helyeken lelhetőek meg. Ezeket többnyire csak látó mondének és boszorkányok látogatják. A nephilimek számára szigorúan tilos a belépés.

❖ Különbségek a sorozat és a könyvek között

❖ Fontos megemlítenünk, hogy a yin-fen nem vámpírméreg, hanem démonméreg. Amely James Carstairs életét kis híján elragadta. Az egyetlen, ami megmentette, hogy csatlakozott a néma testvérekhez.
Nem létezik alakváltó rúna! Az alakváltás a démonok egy fajtája között elterjedt képesség, de ezt Tessa Gray is birtokolja, aki képes egy személyes tárgy megérintésével felvenni a birtokosa alakját felvenni.

A lista folyamatosan bővül!
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pulvis et umbra sumus :: kezdetek :: Tájékoztatás-
Ugrás: