descensuc averno facilis est

the descent into hell is easy


Share | 
my brother & my sister
if i cannot move heaven, i will raise hell
Silent Brothers
❖ admin

avatar
Keresem :
new members
Tartózkodási hely :
❖ between the topics ❖
foglalkozás :
❖ hobby? this page is my life ❖
Karaktered arca :
❖ faceless helper ❖
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése

-- archivált hirdetés --
Kol Emerson
❖ Vámpír

avatar
Tartózkodási hely :
⛛ manhattan⛛
foglalkozás :
⛛ never die ⛛
Karaktered arca :
⛛Nathaniel Buzolic⛛
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése

*** Annie újra vihető ***
Kol Emerson
❖ Vámpír

avatar
Tartózkodási hely :
⛛ manhattan⛛
foglalkozás :
⛛ never die ⛛
Karaktered arca :
⛛Nathaniel Buzolic⛛
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése

Nagyon várom ezt a két karakter! Az ET-m elolvasása nagyon ajánlott, hiszen ott van leírva részletesen, hogy milyen a családjuk múltja. Ha valamelyikük megtetszik, és hoznád, regizz be, és írj egy pm-et, mindent megbeszélünk.  

Jeremiah - Jeremy
daniel gillies ? ❖ vámpír
Kol fiatalabbik bátyja vagy, az egyetlen a testvérei közül,
aki kiállt mellette, mikor az apátok erdei száműzetésre kényszerítette. Mindig te voltál közülök a jó testvér, aki segített ahol tudott. Éppen ezzel a viselkedéssel érdemelted ki, hogy túléld azt a
végzetes éjszakát. Mert Kol kegyes volt, és meghagyta az életedet, sőt, örök életet ajándékozott azért cserébe, hogy igazán jó testvére voltál.
1914-ben váltak el útjaitok végleg, mikor is elmentél a háborúba. Kol mindig is félt a haláltól, nem akart veled tartani, s a kettőtök közötti erkölcsi összefeszülés életre szóló haragot eredményezett. Kol úgy érezte, hogy elhagytad őt, elárultad a családodat. Többé nem akar látni, mégis visszajöttél. De miért?


//A név teljesen az alkotóra van bízva, ahogyan a karakter jelleme is. Hogy megváltoztatta e, mikor látta meghalni a családját, vagy esetleg a háború, illetőlegesen az azt követő évek, azt te döntöd el. Azt is rádbízom, hogy miért jön, és keresi fel a testvéreit. Szeretném, hogyha magadénak éreznéd a karaktert. Pb ajánlások; Paul Wesley, Daniel Gillies, Daniel Sharman. a felsorolt pb-k valamelyikéhez ragaszkodom.


310 ❖ szabad  
Annalise Emerson
Holland Roden  ❖ vámpír
Egyedüli lánynak születtél az öt gyermekes családba, 1713 őszén. Apádnak te voltál a szeme fénye, anyád viszont nem nagyon tűrt meg maga körül. Kol és te nagyon jó viszonyt ápoltatok, már gyerekkorotokba is. Együtt voltatok sülve-főve. Aztán, ahogy az évek teltek, és megtámadott titeket a pubertás,úgy kezdtetek el többet érezni egymás iránt, puszta testvéri szeretetnél. Igazi kalandnak tűnt felfedezni egymás testének minden apró részeltét, és szenvedély, hamar szerelemmé változott. Bár, igazából nem sok esélyed volt megtapasztalni, hogy milyen más férfiak érintése, tekintve, hogy alig voltál tizenkettő, mikor a családodat száműzték a kolóniából. Hányatott sorsod volt, mégis túléltél mindent. Kol oldalán a legjobb helyed volt, s a vámpírlét felszabadította benned a vágyat a kaland után. Kol szerelme csillapodni látszik, de te szeretnéd továbbra is ébren tartani a tüzet, ami kettőtöket fűt és összeköt. Nem tudod elviselni, hogy a testvérszerelmed más nőket hord fel a közös lakásotokba, s mostanában te is egyre többet vagy távol. Bosszú hajt? Vagy csupán sikerült elengedned Kol kezét? Adj választ erre te, survivor.


  • Update: a múltban megölt egy nőt, pontosan 1921-ben, akibe Kol beleszeretett.//Nyü, a név igazából változtatható, de örülnék, hogyha valami olyan lenne, aminek a becézése hasonlít az eredeti nevedhez (pl. Colton - Kol). A pb-nek örülnék. Az, hogy jelenleg milyen a lelki állapota, vagy hogy hogyan áll hozzá a dolgokhoz a jövőben, az az alkotóra van bízva. [/strike] A
302 ❖ szabad 
Ajánlott tartalom

all the stories are true

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pulvis et umbra sumus :: Karakteralkotás :: Karakterbörze :: Keresett karakterek :: Elkelt karakterek-
Ugrás: