be careful who you trust

the devil was once an angel

Share | 
Legjobb barátom
if i cannot move heaven, i will raise hell
Felix Walsh
❖ Warlock

avatar
Keresem :
A legjobb barátom

Tartózkodási hely :
New York
Hobbi :
Művészet minden ága
Karaktered arca :
Thomas Hayes
Felhasználó profiljának megtekintése
all the stories are true


szabadon választható
selena gomez ❖ warlock
Te voltál az első és egyetlen barátom. Mégis mikor neked lett volna szükséged arra, hogy kiálljak melletted, hogy ne mutassak gyengeséget, akkor elbuktam. Azóta azonban minden erőmmel azon vagyok, hogy megerősödjek, hogy ne engedjem, hogy a gyengeségem eluralkodjon rajtam. De már évszázadok óta nem láttalak. Fogalmam nincs, hogy mit gondolsz rólam. Hogy gyűlölsz-e vagy sem. Eltűntem előled, legalábbis igyekeztem. Vagy talán nem is akartál keresni, mert undorodtál tőlem. Bár nem tudom mennyire emlékszel arról az estéről, amikor egy férfi bemocskolt téged. (Részletek a karakterlapomban.) Én nem tudtam elviselni a gondolatát annak, hogy gyűlölj, hogy megvetéssel pillants rám, ahogyan azt egész életemben tette mindenki. Te voltál az első, aki igazi emberként tekintett rám.
Nagyon bölcs vagy a korodnak köszönhetően sok mindent megéltél, tapasztalt leleményes boszorkánymester vagy. Nagyon sok mindent tőled tanultam, amiért hálás vagyok. Nélküled valószínűleg már rég halott lennék.

Nem kötnék meg túlságosan sok mindent vele kapcsolatban mindössze annyit, hogy ő leginkább a nőkhöz vonzódik. Lehet, hogy néhány férfi képes benne vonzalmat ébreszteni, de leginkább a nőket preferálja. Az avatar alany változtatható, de mindenképp egyeztess velem azért! Várlak nagyon!   
900+ ❖ szabad  
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» A legjobb virtuális barát - Laura & Norina
» -= Masamune műhelye =-
» Dohányföldek
» Teknősök Kódexe
» Ninja akadémia

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pulvis et umbra sumus :: Karakteralkotás :: Karakterbörze :: Keresett karakterek-
Ugrás: