descensuc averno facilis est

the descent into hell is easy


Share | 
Moloch
if i cannot move heaven, i will raise hell
Emery Heily Kournikova
❖ Praetor Lupus

avatar
Tartózkodási hely :
♡ new york
foglalkozás :
♡ revenge
Karaktered arca :
♡ lucy hale
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése

-- archivált hirdetés --
Seelie Queen
❖ Tündérkirálynõ

avatar
Keresem :
zephirine & moloch & lavender
Tartózkodási hely :
❀ playground aka faerieland ❀
foglalkozás :
❀ playing with people ❀
Karaktered arca :
❀ madelaine petsch
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése


moloch
bill skarsgard ❖ nagyobb démon
●● a név fix, hiszen egy canon démonról lenne szó, a play by ötlet, cserélhető de előtte mindenképp egyeztess velem légyszíves! ha megjöttél csak dobj egy üzenetet, hogy megbeszéljük a részleteket, vagy ha egyszerűen kérdésed van. bátran zaklass, azért vagyok!
*** 
A pokol legfélelmetesebb démon harcosaként váltál ismerté a kisebb hadseregeddel, amelyeknek tagjait saját magaddról neveztél el. A kisebb démonok egy fajtája általában csoportokban összeállva bukkanak fel. Ők az úgynevezett kis minionyaid. Megvan a magad hírneve, tisztelete és hatalma. De mégsem vagy az a típus, aki éppen azzal lenne elfoglalva, hogy a Pokol trónjára törekedjen most, hogy az uralkodó az utóbbi időben üresen hagyta, szinte már porosodik a helye. De nem sokáig, hiszen mindenki arra utazik. Azonban még mielőtt bármelyik önjelölt új Pokol ura is megkörnyékezhetne még én invitáltalak téged magamhoz most, hogy újra felbukkantál a föld felszínén. Hiszen csalogatott téged a káosz és pusztítást, amit a Morgenstern fiú végez. Míg neki is megvan a maga terve a világ meghódítására úgy nekem is megvannak a terveim az udvar egyesítésére. Természetesen te csak a másodlagos tervemként szerepelsz, mint szövetséges, hiszen reményeim szerint nem jutunk el arra a pontra, hogy háború alakul majd ki a két oldal között, de ha így történne nem jönne jól egy olyan szövetséges míg jó magad? Én pedig előszeretettel ápolom azokat a kapcsolatokat, amelyekből később profitálhatok.
***
Előélet, kiegészítés nincs megkötve, hiszen úgy színezed a karaktert, ahogy szeretnéd, egyszerűen csak egy szövetségest látok benne, akire szükségem lehet a jövőben bármikor ez az egyetlen fix dolog, amit megkötnék vele kapcsolatban. Az is lehet, hogy a szövetség nem alakul túl jól vagy valami rögösebb utat építünk majd ki.. Mindez a jövő zenéje. Várlak, de nagyon ám!
1000+ ❖ szabad  
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pulvis et umbra sumus :: Karakteralkotás :: Karakterbörze :: Keresett karakterek :: Elkelt karakterek-
Ugrás: