Az ellenkirály lánya vagy. Az apád megveti a nőket, gyengének tartja őket. Általában ezért is öli meg az összeset már a születésüknél. De neked szerencséd volt. Az anyád még azelőtt, hogy kicsempészett a király udvarából az én kegyeim alá, hogy erre esélye lett volna. Azóta az anyádat megölte, ami miatt te bosszút forraltál.. Mikor elég idős lettél az én udvaromból elszöktél, hogy a saját életed vedd az irányításod alá. Egy éjszakai bárt vezetsz, ahol hozzáad hasonló szabad tündérekkel múlatod az idődet. Néhány mondén betéved a klubodba, de ők kevés alkalommal távoznak. Mondhatni igazán lehengerlő vagy, hogy elérd ne akarjanak elmenni. Talán a tündérdrogok az oka az egésznek, ki tudja.. Befolyásos vagy a mondén világban. Most pedig szövetkezni akarsz velem. Meg akarod ölni az ellenkirályt. Bosszút akarsz állni minden elveszített testvéredért. Nem kívánsz a trónra kerülni legalábbis legjobb tudomásom szerint nincsenek ilyen törekvéseid, de mindenképp szeretnéd, ha az ellenkirály hatalmát megdöntenénk és nem engednék, hogy újra egy férfi kerüljön a trónra, aki csak idő kérdése és kerül olyan elmeállapotra, mint a király maga. Mi nők tartsunk össze.. Nemde?
// a név változtatható csak szólj, ha megérkeztél, a play by úgyszintén szabadon alakítható csak egy ötlet. szerintem nagyon érdekes szálakat lehetne kiépíteni a kettejük szövetségéből, szóval ha felkeltette a figyelmed és kipróbálnád magad egy erős nő személyében, akkor gyere bátran. ne félj, nem harapok... nagyot.