6 hónapja ismertük meg egymást személyesen is, noha a találkozásunkkor már nem voltam ismeretlen a számodra.
Nagyon jól tudtad amikor megismertél, hogy ki vagyok és, hogy létezésed is nekem köszönheted. Odaadásod lenyűgöző és imponáló volt a számomra. Fiatal vagy és gyönyörű, eszes és kedves és habár igazmondásra kárhoztattál – vagy éppen annak az ajándékát kaptad meg –, mesterien vagy képes olyan módon csűrni és csavarni a szavakat, hogy azok mindig a te malmodra hajtsák a vizet.
Talán van rá pontos okod, hogy miért, talán nincs és magad sem tudod megmagyarázni, de a szemem és fülem lettél a tündér birodalomban.
Leányom, A királynő udvartartásában fontos a betöltött szerepet és utána kémkedsz, nekem. Fel sem merül benned, hogy elárulj vagy ne legyél hűséges és ne tegyél maximálisan eleget a kéréseimnek, mindezt mesteri ügyességgel megfűszerezve.
Számomra csodálatos teremtés vagy, amelyet szinte minden alkalommal éreztetek veled, amikor csak lehetőségem nyílik rá és történjen bármi a jövőben, tudd, hogy a Halál
angyala Lovasa melletted áll.
Ambiciózus, eszes, nagyratörő vagy, akinek megvannak a saját tervei és vágyai és nem csupán azt szeretné, hogy egész életében alárendelt szerepet töltsön be...
//Ez nem egy szerelmi plot, így a megalkotót kérem, hogy ne gondolkodjon ehhez hasonlóban. Nincs ellenemre a közös, kellemes időtöltés, sőt, de ez nem fog átmenni romantikázósba a karaktereinkből adódóan.
A PBt nagyon szeretném, ha maradna, de nem vagyok ellene más javaslatoknak sem, úgyhogy csak bátran tessen ötletekkel bombázni, a név is kedv és ízlés szerint változtatható.
Azt meg tudom ígérni, hogy nem marad a megalkotó játékok nélkül, illetve nagyon-nagyon várom jelentkezőt!