Flectere si nequeo superos, Acheronta movebo

If I cannot move heaven, i will raise hell

lil' warlock
TO LOVE IS TO DESTROY, AND THAT TO BE LOVED IS TO BE THE ONE DESTROYED

Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Vendég
all the stories are true

lil' warlock Empty

lássuk kinek meddig tart rájönni Wink
Rosaria
Ha a gyökerek tönkremennek, egy virág sem tud egyenesen nőni.
Malina Weissman Warlock15újonc boszorkánymester
the devil is in the details

❖ Becenév:
Rosie, Rosa
❖ Születési hely, idõ:
New York, 2003. 12. 13.
❖ Családi állapot:
Egyedülálló
❖ Szexuális beállítottság:
Heteroszexuális
❖ Foglalkozás:
Napról napra éppen csak megél
❖ Ismertetõ jel:
Foltokban pikkelyes bőr, a lábfején, a térdénél, kézfején, a könyökénél, vállaitól fel egészen a nyakáig, valamint a szemei alatt és mellett.
❖ Átváltozás:
-
❖ Rang:
Újonc boszorkánymester
❖ Család:
Gyakorlatilag nem ismerem a családomat, anyám, mint megváltót, hozott a világra. Sohasem gyermekeként kezelt, hanem mint egy ajándékot, aki majd megváltja és elhozza az örök kárhozatot a hitetlenekre. Az évek múlásával már biztosra se tudtam mondani, hogy melyikük volt a saját szülő anyám. Apámról csak keveset hallottam, a szekta dicsőíti, de nevét tilos volt szájukra venniük, így sohasem tudhattam meg. Mindkettejük csak arctalan alakként lebeg előttem.
❖ pozitív tulajdonságok
Gyerek vagyok, a szívem legnagyobb csücskétől az egészen legkisebbig. Szeretnék nevetni, játszadozni, szabadon futkározni. És naiv módon hiszem, hogy ez még megtörténhet. Minden nap új lelkesedéssel indulok, új arcokat ismerek meg, és töretlenül várom, hogy felnőhessek.
❖ negatív tulajdonságok
Mindig valami rosszra számítok, sohasem érzem úgy, hogy egy biztos pontra értem volna. Számomra nincs kedves ember, mindenki gyanús. A mosoly csak álca a szememben, szinte érzem, amint a rosszindulat mardossa saját szívüket. Nem bízok meg senkibe, csak ideiglenesen használom ki őket, és félek, hogy ez lassan már fájni sem fog nekem.
❖ legnagyobb félelmed
Visszakerülni a szektához.
❖ legnagyobb vágyad
Gyermeknek lenni.
❖ legnagyobb titkod
Egy igazi családot szeretnék.
❖ legnagyobb gyengeséged
Érzelmi túlterhelés.
❖ fõ fegyvered
-
look deeply into my eyes

Esett...
Először még viccesnek találtam, érdekes volt felfedezni az esőcseppek simogatását a meztelen vállaimon. Az első éjszaka úgy éreztem, minden fájdalmamat és könnyemet képes lesz majd elmosni az a zápor. Ma már, ahogy meghúzom magam az egyik lépcsőház sarkában, ki nem állhatom az esőt. Hideg, minden egyes cseppje viszolyogtat, amint végigcsúszik pőre tarkómon. A mellkasomhoz húzom a térdeimet, fészkelődök az öreg nénitől kapott takaró alatt, melegen tart, de szúr. Semmi jó nincs fájdalom nélkül?
Elaludtam...
Már éreztem, ahogyan a fáradtság egy kósza álom képében törne utat. Homályosult a látásom, le-, lebicsaklott a fejem, aztán végül feladtam. Nekidőltem a falnak, nem törődve vele, ahogy csontos vállam saját magamnak okozott fájdalmat, amint azon keresztül összpontosult a testsúlyom a göröngyös falnak. Nem érdekelt sem a hideg, sem a szúrós takaró, egyszerűen csak egy szebb helyre vágytam, békésre és nyugodtra. Az álmaim mindig megmutatták azt, hogy miért kellett tovább mennem minden egyes nap.
Álmodtam…
Szépet, hogy normális gyerek lehetek, ahogy édesanyám szerető karja ölel magához. Nevettünk, egy arctalan férfivel, magas, sudár alkat, sötét barna hajjal. Felvett, a nyakában vitt, mint azok a szülők, akiket az óvoda rácsain keresztül szoktam látni. Nem számított, hogy már rég kinőttem belőle, hogy annyira valótlan volt, mint mások számára a pikkelyek a testemen. Itt éreztem magamban az erőt, nem volt furcsa mosolyogni, nem kellett gyanakodnom senkire. Itt boldog voltam, nevettem, szerettem és szerettek.
Sírtam…
A lépcsőház ajtaja hatalmas csattanással zárult, és bár az álom negédes volt, a valóságnak kellett győzedelmeskednie. Keserű volt, de gyorsan kellett lépnem. Átmásztam a bicikli tároló rácsa fölött, ami a lépcsőforduló alatt helyezkedett el, és a leghátsó sarokba kúsztam. Nem szipoghattam, ha meghallanak, megint elvisznek. Csak összekuporodtam, némán vacogva bántam meg, hogy nem húztam magam után a lepedőt. Pedig a néni biztosan nem bánta volna, hogy magammal viszem.
Futottam…
Amint eltűnt az előbbi alak, mint a puskagolyó, lőttem ki az ajtó felé. Egy szempillantás alatt tűntem el az éjszakában, rohantam utcákon, parkokon át. A végére már én sem tudtam, merre vagyok. Egyszerűen csak ösztönösen menekültem a lehető legmesszebb. Nem vágytam ismét azokra az élettelen mosolyokra és áhítattal teli szemekre. Nem akartam, hogy ismét jeleket fessenek rám, rongyokba öltöztessenek és, mint egy kirakati babát, az oltárhoz ültessenek. A szívem dobog, mindig is dobogott, sohasem voltam az, aminek ők képzeltek engem.
Összeestem…
Régen ettem már, négykézláb másztam el a következő fáig, hogy a hátamat nekitámasszam. Még késő volt, vagy kora? A fák lombjai eltakarták előlem a csillagokat. Az éj sötétje gondoskodóan ölelt körbe, míg az éhség maró fájdalma görcse rántotta gyomromat. Ez ismerős volt már, a szekta sem szerette, ha sokat ettem. Szerintük, ez egy emberi bűn, amin nekem, mint megváltójuknak, felül kellett kerekednem. Mindig egyre kevesebb ételt adtak, néha ki kellett mennem az udvarra, hogy füvet rágjak. Az első pár alkalommal még tudtam csenni a konyháról, de...
Csuklottam…
A szemeim előtt ismét felvillant, ahogy szénné égett az a szekta tag, a halálsikolya a fülemben csengett. Pedig csak fájt, ahogy megvert, éhes voltam, bosszút akartam. Azután félni kezdtek tőlem, és még nagyobb áhítattal imádtak. Egyre több és több időt kellett az oltáron töltenem, míg nem már le sem engedtek onnan. Rácsokat húztak fel, kígyó tetemekkel díszítették, és élőket égettek meg tűzön. Többé nem bírtam beszélni, a tűz sikolya megnémított. A mai napig megszorul a tüdőmben a levegő, ahogy erre gondolok.
Megmenekültem...
Egy fűcsomóba kapaszkodva támasztottam ki magam, szédültem. Forgott velem a világ, de nem akartam elengedni. Ha lehunynám a szememet, mindennek vége lesz. Egyszer már visszavittek, de nem fognak még egyszer, nem akarom még egyszer. Nem akarok többet megölni, a vér vöröse... Kibuggyant a szám szélén, ahogy az alsó ajkamba haraptam. Nem láttam, de a fémes ízétől a hideg rázott ki. Felgyorsult a légzésem, még éreztem, ahogyan egy utolsót rántott a gyomrom, aztán elsötétült minden. Ezúttal nem álmodtam, mintha félig még ébren lettem volna. Semmit nem láttam, de éreztem, ahogyan valami meleg áradt felém. Mint egy test, szorosan ölelt körbe az érzés, pont mint a kétely és a félelem, amit érezni kezdtem.
you can see the war inside

Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Vendég
all the stories are true

lil' warlock Empty

gratulálunk, elfogadva!
dust and shadows  
❖ My little pony warlock! ❖

Hellobello, Picikém! lil' warlock 704671141
Na, vajon ki kapta meg az év leggonoszabb moderátora rangot Clarytől és előzte le a kedvesebb lelkű vetélytársakat? Ez a boszi, aki ezer örömmel tanulmányoz téged négyzetcentiről négyzetcentire és engedi bő lére a véleményét, szóval remélem, készen állsz! *szemüveget tol az orrára*
És nem, nem fog meghatni az a két könnyes szem sem, amelyek az adatok felett pislognak rám, masszív lelki manipuláció ígéretével lil' warlock 465080133 Én ennél keményebb vagyok, még a korod mellett is. A születési dátumod viszont tetszik, sőt, poénból rákerestem, nem pénteki napra esik-e, az apádat ismerve... hopp, ez spoiler volt lil' warlock 475669398 
Oké, vissza az adatokhoz, csak mert írhatnékom van és a szekta szó megragadta a fantáziámat. Egyszerre vagyok kíváncsi rá, milyen lehetett ott élni és ráz ki a hideg a gondolatától, hogy egy hozzád és hozzám hasonlóan hatalmas warlock ilyen helyen nőjön fel. Neked tanulni kellene, élvezni a hatalmadat kötöttségek nélkül és gyerekként feszegetni a határokat. Na, majd most!!!
És akkor nézzük csak azt az előtörténetet *szemüveget igazít és olvasni kezdi*. Az utcák brutalitása, az eső hűvös permete, a sötétség és a félelem. A való világ olyan, létező elemei, amelyekkel gyerekeknek nem kellene találkoznia. Neked mégis sikerült és eddig tartottad magadat. Tetszik. A szemléletes leírás az oltárról már kevésbé, melyik marha hitte, hogy a testi sanyargatás és a kígyóáldozat hatással lesz bármelyik pokollakóra vagy mennyei teremtményre? Nagy kedvem támadt tartani arrafelé egy boszorkányszombatot a csontjaikon... Auccs *fején lévő pulik simogatja* Admin néni szerint ez túl brutális, szóval akkor nem boszorkányszombat lesz, hanem segítségnyújtás neked. Pletyka képében is elfogadod? Van néhány zsáknyi mesém apádról raktáron *ezúttal készül és kerüli az újabb fejbekólintást* Sőt, ha egyszer eleged lesz a családodból, nyugodtan keress meg lil' warlock 2040900561
Vagy még előtte is, a gyerekeket kedvelem. Főleg a warlockokat és azon kis manókat, akik három bekezdés alatt lepedővé változtatják a takarót az előtörténetben nem szerephű, hogy csak jót mondjon, szóval... Tudod mit, édesem? Kapsz tőlem egy szendvicset meg üdítőt, és miután a végére értél menj, és foglalózz, mert részemről átmentél. ELFOGADVA az oldal legfiatalabb boszorkánymestere! Irány a játéktér, én pedig fenékbe rúgom a kódokat addig, hogy működjenek neked, remélem így megfelel. És keress meg tényleg a jövőben! Wink

1 / 1 oldal