Flectere si nequeo superos, Acheronta movebo

If I cannot move heaven, i will raise hell

Ramos Merino Salazar
TO LOVE IS TO DESTROY, AND THAT TO BE LOVED IS TO BE THE ONE DESTROYED

Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Vendég
all the stories are true

Ramos Merino Salazar Empty

Leviathan
Ramos Merino Salazar
A wolf doesn’t concern himself with the opinions of sheep.
Jeffrey Dean MorganWerewolves47Omega
the devil is in the details

❖ Becenév:
Sal
❖ Születési hely, idõ:
Bixby, Texas; 1971. január 22.
❖ Családi állapot:
Egyedülálló
❖ Szexuális beállítottság:
Heteroszexuális
❖ Foglalkozás:
Kamionsofőr
❖ Ismertetõ jel:
Egy tizennyolckerekű.
❖ Átváltozás:
Sosem tudtam meg a srác nevét... Éppen úton voltam, Bostonból Denverbe Kansas City-n keresztül, ami több, mint kétezer mérföld. Már órák óta csak a robotpilóta vezetett, szükségem volt valamire, valakire, társaságra. Felvettem őt, idegesen szállt be, nagyon izzadt és meg mernék esküdni rá, hogy fel-felmorgott. Kávéval kínáltam, rajtam már úgy sem segített, de őt még átmelegíthette. Kiverte a kezemből a bögrét, leforráztam, mire megtámadt és megharapott. Egyenesen a vállamba mart, a ruhán keresztül. Nem emlékszem az est további részére, a következő napra, csak az éhségre, a maró éhségre... Átváltoztatott huszonkét éve és még a nevét sem tudom.
❖ Rang:
Nem szeretem az omega kifejezést, bár kétségtelen, hogy ez illik rám a legjobban. Nincs falkám, soha nem is volt és a szükségét sem éreztem soha, bár kétségtelen, hogy előnyös lett volna az elején, de manapság jobban megvagyok nélkülük.
❖ Család:
Van családom, illetve ... van. Huszonkét éve megszakítottam velük minden kapcsolatot. És huszonkét éve harapott be az a srác, véletlen?
❖ pozitív tulajdonságok
Vannak, biztosan, jó mélyre elrejtve... Az, hogy jól főzök, számít?
❖ negatív tulajdonságok
Erről viszont órákat mesélhetnék, de gyűlölöm a listákat, így nem kapsz. Csak a kedvencemet kapod, a sor legelejéről: lobbanékony.
❖ legnagyobb félelmed
Egyszer annyira elveszteni a fejem, hogy abból már nincs visszatérés.
❖ legnagyobb vágyad
Egy szabad embernek már nincsenek céljai vagy vágyai. Egy szabad ember nem vágyakozik, hanem megvalósítja, amit elméje megformál. Egy szabad ember bármit elérhet és mindent elér.
❖ legnagyobb titkod
Már öltem és élveztem. Minden egyes alkalommal élvezem.
❖ legnagyobb gyengeséged
Az emberhús. Már az említésére is hatalmasat kell nyelnem.
❖ fõ fegyvered
Büdös lehelet?
look deeply into my eyes

- Merre mész? - hajolok ki a fülkéből, s ahogyan végigmérek a fiatal srácon, látom rajta, hogy valami nincs teljesen rendben. Eldöntöttem magamban, hogy még öt másodpercet várok, aztán itt hagyom a francba, mert nekem bizony ketyeg a tachométer és ha nem szállítom le a rakományt időben, akkor kicsipkézik a seggemet.
- Burlington... - nyögi ki végül, mire én csak sóhajtani tudtam és intettem neki, hogy jöhet. Amíg lassan megkerüli a kamion elejét, addig figyelem őt, lassú mozgását, s mintha lázas lenne, úgy remegnek meg ajkai minden egyes lépésnél.
- Szerencséd van pajtás, éppen arra megyek. Egyébként minden rendben van? - mosolygok rá, majd ahogyan bevágja maga után az ajtót, vállat vonok arra, hogy nem válaszol és elindulok, tovább a hetvenes úton.

Vértől mocskos kezeimmel simítottam hátra a hajam, s számmal nyammogva ízleltem az előttem fekvő tetem utolsó maradékát. Rövid vadászat volt, a lány mintha meg sem próbált volna menekülni, így bár könnyű dolgom volt vele, nem okozott olyan orgazmikus élményt, amire vártam. Nyakam csigolyáit ropogtatom pár elnagyolt mozdulattal, majd lehajolok a vérbe fagyott hullához és a nadrágjában turkálok. A mobilját veszem magamhoz, a tárcáját és egy apró kulcscsomót, melyen valami apró, sárga kis figura vigyorgott, ami mosolyra húzta ajkaimat. Pikenchu? Talán így hívják az apró majmócát, melyet ujjaim között forgatok, miközben visszatérek a kamionhoz.

- Bocs, hogy ennyit beszélek, de mindjárt elalszom, és ez legalább ébren tart... - magyarázom, hogy miért nem hagyom aludni, de ő ugyanúgy csak kifelé bámul az ablakon, mint ahogyan eddig az út során. Még mindig vacogott, s tette ezt annak ellenére, hogy kicsit feltekertem a fűtést, de láthatóan nem segített semmit sem. - De tényleg minden rendben van? Ne álljak meg valami ügyeletnél csumba?
- Nem kell! - morgott rám, amitől egy pillanatra még a szar is megfagyott bennem, pedig sokat látott ember vagyok és nekem újat már nem sokat lehet mutatni.
- Jól van, jól van... Keressünk neked egy pihenőhelyet, aztán kiszállsz, rendben? - én teszek neki szívességet, kedveskedek neki, még kávéval is megkínáltam, de amit cserébe kaptam, az egy böfögés, meg némi morgás. Köszönöm, nekem ebből egyik sem kell!

- Fuss, szalad, menekülj! - kiáltok rá teli torokból, s vigyorogva kezdek neki levetkőzni. A mozdulataim szinte begyakoroltak, hiszen mindig így teszek, vadászat előtt mindig megszabadulok a ruháimtól és akurátus módon hajtogatom őket szinte élükre. Igen, még a farmert is!
Aztán meg kell kapaszkodnom a kamion elejében, hiszen az átváltozás fájdalma úgy taglóz le, mintha egy teherautó száguldott volna át rajtam. Azt reméltem, hogy idővel könnyebb lesz, hogy minden egyes alkalom után jobban viselem a kínjait, de csalatkoznom kellett...
Torkomból kiáltás tör elő, őrült nevetés és kínzó ordítás furcsa elegye, majd ahogyan a csontjaim ropognak és izmaim nyúlnak, úgy alakul át hátborzongató üvöltéssé, az éjszakába szakított vészjósló orkánná.

Leállítom a kamion motorját és kezeimmel a kormányon dobolok, amíg a srác kiszáll. - Bocs haver, de csak eddig vihettelek...
Még mindig remegett és még mindig morgó hangokat adott ki magából. Félreértés ne essék, segítenék rajta, ha hagyná, ha elfogadná a segítséget, de néma gyereknek anyja sem érti a szavát, szóval fel is út, le is út. Abbahagytam...
- Nem... Nem!
- Mit nem? Beszélj hozzám basszus! - megérintem a vállát, amitől az idegrángás még erősebb lett, még jobban vacogott, s amikor noszogatni kezdtem, valami furcsát láttam meg a kezén. Nem emberi volt, nem evilági, inkább valami szőrős vadállat melső mancsa, de olyan bestiáé, amit még sosem láttam.
- Sajn... Sajnálom! - böfögte rám, ahogyan felém fordult, s a szemeiben olyan mérhetetlen fájdalmat láttam, mint még senkiében. Könnyek között hallottam recsegni a csontjait, láttam átalakulni a vonásait, s nem értettem, hogy mi tartott ott. Menekülnöm kellett volna, szaladnom, elfelejtenem!

- Hol...? Hol vagyunk? - a lány álmoskás hanggal ébredt, ami nem csoda, hiszen az előbb felkínált kávéban enyhe altató volt, ami pár óráig megtette a hatását. A kabinon kívül korom sötét volt, a kamion reflektorai sem világították meg a környéket, de ennek így kellett lennie, még a sivatag közepén sem akartam felhívni magamra a figyelmet.
- Szereted a horrorfilmeket? - mosolyogva néztem rá, s ő csak megrázta a fejét, majd próbálta kinyitni az ajtót, de az nem engedelmeskedett neki. - Szomorú... Mert éppen egy ilyen főszereplőjévé váltál!
Hangosan felnevettem, majd átállítottam egy kapcsolót, mire sikerült neki feltépnie a szabadulását eddig meggátló akadályt.
- Hagyjon békén maga perverz állat! - oldott kereket, mire én csak hátradőltem az ülésemben és figyeltem, hogy merre bukdácsol a bokrok és homokgödrök között. Kinyújtottam elgémberedett végtagjaimat, majd sóhajt követően szálltam ki én is a fülkéből, hogy aztán mind ez én oldalamon, mind az övén becsukjam az ajtókat.

Késő volt már bármit tenni, hiszen csak egy szempillantás kellett, s a srác már leszaggatta rólam a ruháimat, s a vállamból kiharapott egy hatalmas cafatot. Próbáltam ellenállni, ledobni magamról, de gyorsabb, erősebb, ügyesebb volt nálam, s mint egy kiéheztetett ragadozó, úgy roppantotta a csontjaimat és tépte a húsomat. Próbáltam kiáltani, segítséget kérni, de minden erőlködésem hasztalan volt, csak azt éreztem, ahogyan egyre elhagy az erőm, ahogyan beszűkül a látóterem, ahogyan a morgása és féktelen zabálásának moraja egyre csak tompul.
Imádkoztam, pedig nem vagyok vallásos, de ha létezik ennyire szörnyűséges dolog a világon, akkor lennie kell ugyanilyen magasztosnak is, hogy az egyensúly létrejöjjön. Gondolataim azonban megszakadtak, hiszen fejemnél hallottam az ablaküveg csörömpölését, éreztem amint a testem fellélegezik a srác súlya alatt, de semmit sem tudtam már tenni, elmém az eszméletvesztésbe menekült.

- Merre mész angyalom?
- Los Angelesbe, színésznő leszek!
- És láthattalak már valamiben?
- Butuska! Mondom, hogy még csak most leszek! - nevette el magát a szöszi, majd tovább rágózva lépett fel a kamion oldalán lévő első lépcsőfokra.
- Las Vegasig jó vagy nálam, ha gondolod, huppanj be! - kacsintok felé, mire ő kissé idegesítően felröffen és az ajtót kinyitva száll be mellém. - Út közben majd meg kell állnom egyszer, mindenképpen tankolnom kell, de majd úgy is szólok, ha itt az ideje.
- Semmi gond tündérmackó, amíg Vegasba elérek, addig nincs probléma!
- Azon leszek angyalom, azon leszek! Egy kis kávét? Önts magadnak, ott van a kesztyűtartó mellett.

Hajnalban tértem magamhoz, minden porcikám fájt és olyan éhes voltam, mint még előtte sosem. Nem emlékeztem tisztán arra, hogy mi történt, de sajgó vállam bizonyíték volt arra, hogy a srác csinált velem valamit. Már nem véreztem, a sebeim is begyógyultak, de hatalmas, majdnem tenyérnyi heg maradt utána. Mintha másnapos lettem volna, úgy kavargott velem a világ, s amikor az ajtómon dörömbölt valami furkó, mintha minden egyes dörgés egy robbanás lett volna.
- Faszomba, meddig foglalod még a helyet? - kedves szavak egy hullajelölttől... Gyűlölet, harag és düh korbácsolta a lelkem, szívem és elmém, s már majdnem engedtem neki, majdnem utat tört belőlem a bestia, de inkább sebességbe tettem a kamiont és elindultam az országúton. Miért vagyok ennyire éhes?
you can see the war inside

Iron Sisters
adminisztrátor
ranggal rendelkezem
Iron Sisters
all the stories are true

Ramos Merino Salazar Empty

gratulálunk, elfogadva!
dust and shadows
❖ Üdv az oldalon, magányos lovas! ❖

Hellobello farkaspofi, Miss Gonosz megérkezett! *mosolyogva kapja el a lapot és illeszti az orrára a szemüveget*
Akkor kezdeném azzal, hogy az avi alany és a kora miatt jár neked sok nagy piros pont a mérleg szebbik felébe. A legtöbb játékos nem rajong az idősebbnek is kinéző karakterekért, neked viszont nem esik nehezedre, és milyen jól is teszed! Szeretem ezt a fajta változatosságot, imádni való. Annyira, hogy userem bele is feledkezett pár percre és utána jött rá, téged nem szalmaszálnak hívnak x"D
A többihez visszatérve, tetszik az átváltozás részletessége, a humorod és majdnem azt mondtam, hogy ha kapok egy tál házi kaját, akkor folytatás nélkül is átengedlek. Utána megtaláltam az emberhús imádatot és most már azt is hozzátenném, hogy vegetáriánus változatban, ha lehetséges. Meg nem ártana három személyre méretezni az adagot, van két extra felem az alvégen, akik mellett én nem hagynák felügyelet nélkül bármi ehetőt, vagy nekem nem jut Ramos Merino Salazar 2040900561 Oké, ez megrendelve, akkor hol is tartottam? Ja igen, némi fogpaszta neked, szemüveg igazítás nekem és jöhet a mesedélután *kényelmesen elhelyezkedik és megnyitja a google maps-ot* Tudod mennyire vicces tud lenni, hogy több államban is vannak ugyanolyan nevű városok? Kíváncsiságból rákerestem az útvonaladra és kaptam egy elég absztrakt csillag mintát. Gondolom nem ezt követted, de másodikra talán kitotózom, mi is az igazság vigyori
A kis szösszenetek és a váltások nekem nagyon bejönnek, bár a pokemonos kulcstartónál meg kellett állnom a röhögést, de nagyon. Mond csak, biztosan ő volt, nem Marsupilami? *valami már bele kell kötnie* Rendben, befejeztem! Vagyis, na... a húsz éves mesefigurákkal nem zaklatlak, helyette viszont meg kell jegyeznem: egy jó kávéba nyugtatót/altatót tenni vétek. Nagyon csúnya méghozzá, és szerencséd, hogy eddig nem akadtál össze olyasvalakivel, aki le tudná rajtad verni az egészet. Mert rablási módszernek viszont kifejezetten ötletes. Csak jobb, ha vigyázol, mert a végén valamelyik zsarunak is feltűnik a dolog és senki nem szereti, ha ők nyomozni kezdenek, nem? Ramos Merino Salazar 4068121422
Azt hiszem, a végére illene valami olyasmit is hozzá tennem, hogy bár nekem személy szerint nincs problémám néhány lány eltüntetésével, sőt, nálam plusz pont is jár érte az elfogadás mellé, de az oldal lakói igencsak zokon tudják venni, ha valamelyik barátjuk a kamionodban, karmaim között vagy a gyomrodban végzi. Ezért mostantól embermentes havi menü van! Figyelni fognak, hogy betartod-e! Ramos Merino Salazar 465080133
Foglalózz és irány a játéktér, épp elég ideig feltartottalak!

1 / 1 oldal