Flectere si nequeo superos, Acheronta movebo

If I cannot move heaven, i will raise hell

Ariane Leigh
TO LOVE IS TO DESTROY, AND THAT TO BE LOVED IS TO BE THE ONE DESTROYED

Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Vendég
all the stories are true

Ariane Leigh Empty

Lilith
Ariane Leigh
Ha boszorkánynak öltözöl, ne várd el, hogy angyalkának nézzenek!
Elle Alexandra Mondén27Látó (később)
the devil is in the details

❖ Becenév:
Ari, Aria
❖ Születési hely, idõ:
Sebec, Maine, 1991. április 13.
❖ Családi állapot:
Kisujj szerepe
❖ Szexuális beállítottság:
Mondjuk Bi-nek
❖ Foglalkozás:
Önjelölt hősnő, reneszánsz hullámzó (ami becsúszik)
❖ Ismertetõ jel:
A vörös haj-fehér bőr elég árulkodó jelek.
❖ Átváltozás:
-
❖ Rang:
Látó, de a képesség el van nyomva, így a "B" világra jelenleg teljesen vak.
❖ Család:
Tipikus Új-angliai családom van. Apa, anya, három gyerek és egy kutya. Édesapám földmérnöknek indult, mégis ideragadt Sebecbe, a nagyszüleim éttermébe. A nővérem Jae..legtöbbször egy katatón picsa, akit egy földrengés sem tud kimozdítani a helyéről, az álmaiból, a nem létező világból amiben él. Megrögzötten hiszi, hogy a városunk mindenféle spirituális energiák gyűjtőhelye. Innen egy lépés a szcientológia, két lépés a bolondokháza. (RIP drágám..), a húgom, Ariadne viszont más. Karriervágyó, törtető és sokszor álságos. Hajtja a gazdag és szép életet amit elképzelt, a meseszép karrierjét, a cabrioját és fél éve nem hallottunk felőle. Elment, elnyelte Los Angeles. Vagy talán New York? Egyáltalán hol képzik a színésznő palántákat? Már ha az. Már ha igaz.
❖ pozitív tulajdonságok
Őszinte (amikor kell, de legtöbben valahogy nem értékelik), Nyitott (anélkül boldogulni nem lehetne az államhatáron kívül), Kitartó (akár az idomított roti), Csodás ( csak, hogy írjak már valamit még)
❖ negatív tulajdonságok
Hirtelen haragú (ez van, szokd meg), Titkolózó (Nagyapám mindig azt mondta, hogy sose terítsük ki idő előtt lapjainkat. És erre ivott egy konyakot.), Kupis (patent rendet nálam sose keress, imádom a káoszt)
❖ legnagyobb félelmed
Hogy nem találom meg a testvérem.
❖ legnagyobb vágyad
Szabad élet.
❖ legnagyobb titkod
Az, hogy van egy titkom.
❖ legnagyobb gyengeséged
Megvehető vagyok lekváros fánkkal. Sad
❖ fõ fegyvered
-
look deeply into my eyes

2018. júniusa
Drága A,

Remélem egyszer megbocsátod azt, amit teszek. Amit tenni készülök. Tudod, amikor elmentél és ámítottál mindenféle zagyvasággal egy másik életről, a reményről..nem hittem neked. Nem hittem, hisz veled ellentétben én nem akartam elmenekülni abból, amit a magaménak tudhatok. Nem akartam felrúgni mindent egy ostobaságért. Nem akartam és nem is tehettem. Szeretlek. Mindig is szerettelek, mert mi ketten egyek vagyunk, egyek is voltunk mindig. Nem értettelek. Olyan sokáig nem értettelek. Miért mentél? Miért hazudtál nekem a telefonba, hogy minden rendben, hogy az életed maga a kristályos álom, maga a tökély amikor nem így volt? Nehézségeid voltak igaz? Nem tudom miket tettél meg azért, hogy megkapd amit akarsz, de túl sok idő telt el. Túl sok, mindenféle információ nélkül. Útnak indultam az utolsó ismert címedre, mert megtehettem. És megtaláltam a leveled az üres lakásban. Tudtad, ugye? Álságos számító szuka, tudtad, hogy keresni foglak. Hol vagy hát? Amikor fogadott a boríték, benne a rövid ámde semmitmondó üzeneted arról, hogy mélyen sajnálod, de a dolgok zajlanak, a világ pedig óriási, hatalmasabb mint hinném..rájöttem. Leléptél. Vagy leléptettek. És engem találtak mások abban a lakásban. A nő lakásán akivel megszólalásig hasonlítunk, mégis ezernyi dologban vagyunk mások.
Én lettem Te. És istenemre mondom, fogalmam sincs mit csinálok, vagy miért csinálom. De tudod mit? Szórakoztat. Szórakoztat a félelem, szórakoztat az ismeretlen, szórakoztat a hazugság. Mégis eszelős éjszakákon arról álmodom, hogy felborítok mindent. Mindent amit magad körül csináltál. Mindent amibe belesüllyedtél és amit nekem kell megélnem. És mindezek égő romjain én is hagyok majd egy levelet neked. Vajon elég lenne az, hogy "Szeretlek"?
Bárhol is vagy, szenvedem a hiányod. A saját identitásom hiányát. Kitűnő próba igaz? Még nem vették észre. Még senki sem vette észre. Nem indokoltam miért vagyok furcsa. És nem is tudnak a családunkról semmit. Miféle életet él az, aki a családját sem említi meg soha?
Telnek a hetek, Chicagoból New Yorkba KELLETT jönnöm. Kellett. Egy üzenet miatt. Ki vagy te? Kinek hazudtál még? És nem telefonálhatok. Nem üzenhetek nyíltan haza sem. Hazudok mert te hazudsz. 19-re készülök lapot húzni, hisz idejöttem. Miközben ezt írom lopva iszom a söröm. A sört a te hülye preferált italaid helyett. Bal kézben tartom az üveget, holott te a jobban szoktad. Végre nem keresztbe tett lábakkal és egyenes háttal ülök egy bárszéken, hanem kényelmesen. Nem magassarkúban, hanem tornacipőben. Nem vagyok Te, mégis Te vagyok.
Rájöttem az elmúlt hetekben, hogy nem tudsz kárpótolni. Nem tudsz majd bocsánatot kérni. Nem tudsz mondani nekem már a világon semmit és többé nem találkozhatunk. Nem, mert a világod nem így működik. Őrültek vesznek körül. Vagy én vagyok már őrült. Tudom, a gondolataim összefüggéstelenek, csapongóak. Néhol remeg a kezemben a toll, mert nem tudom figyelnek-e. Látnak-e. Vagy, hogy mit akarnak tőlem. Sosem kellett volna, hogy hiányozz nekem. Ha Káin meg tudta gyűlölni a fivérét úgy én elfelejteni szerettelek volna inkább. Hagyni, hogy élj. Elvágni az otthon és közted lévő köldökzsinórt.
Megtetted te magad és vele elrántottál engem is.  És nem ss...

Felemelem a fejem, beleszúrva a tollat a kontyba. Hülye vagyok, hogy egy eltűnt személynek próbálok levelet címezni fejben? Vagy csak szeretném végre valakinek elmondani, hogy mi van bennem? New York pezsgő és csodálatos, bennem mégis tam-tamot ver a félsz. Kétszer tévedtem ma el, small town girl, shame on me. Másfél órám van a találkozóig. Érdekes, hogy valahogy mindig elérnek azok a hülye üzenetek. Mintha nem is tudom, valami hadititok lapulna itt, vagy olyan hálózat húzódna amit mások nem láthatnak. Ezek pedig? A dühöm maradványai, a félelmem puzzle darabkái. Szabad életet akartam, szabad választásokkal, szabad döntésekkel. Valaki mégis úgy döntött, hogy nem történhet meg. Én voltam ez a valaki. És még csak azt sem tudom, hogy holnaptól mit fogok dolgozni. Azt sem tudtam, hogy a testvérem járt ebben a városban. Visszalapozom a füzetkét. Ennyim van. Egy notesz. Az életem, az őrzőm, a legjobb barátom. Valahányszor történik valami, csak egy új oldal kell. El kellene égetnem, tudom. Tudom és meg is fogom tenni.
Kiiszom a kávém és az asztalon hagyom az árát. Az est hűvöse lágyan cirógatja a vállaimat, de tekintetem nem tud egyetlen ponton maradni. Lenyűgöző ez a hely és csupán az egóm falait kaparja belülről a tudat, hogy nem önerőből jutottam ide. Vagy mégis?

1 héttel ezelőtt...

Fájó szívvel búcsúztam el a közösségi fiókjaimtól, a barátaim emlékétől és mindentől. Fogalmam sincs valójában arról, hogy mit csináljak. Otthon várnak, várnának. És nekem hazudnom kell. Nem tudom mennyire egészséges ez a szerepjátszás, vagy mennyire vagyok rossz attól, mert valahol élvezem az egészet. Másik életet akartam nemde? Kaptam egyet. A testvéremét. És noha belülről mardos a harag akkor is tennem kell azért, hogy megtalálhassam. Mert semmi nem tarthat örökké. De mi marad nekem utána? Hogyan hívhatnám magam később? Ki az, akivel valaha is lehetnék megint őszinte? És mi lenne az őszinte?
Segítség...
Mert már nem tudom hol vannak a határok és mi az amit szabad.
Segítség...
Mert már nem tudom, hol van Ő és hol vagyok Én.
you can see the war inside

Iron Sisters
adminisztrátor
ranggal rendelkezem
Iron Sisters
all the stories are true

Ariane Leigh Empty

gratulálunk, elfogadva!
dust and shadows  
❖  You naughty, naughty girl! ❖

Szia Ariane!

Kezdjük talán a nyilvánvaló dolgokkal, mert azokat sokkalta könnyebb felsorolnom, mint a bizonytalanságokat, amik a fejembe furakodtak.
Első körben a karakter PB választása miatt kell ódákat zengenem, hiszen a hölgyemény nem csak gyönyörű, izgalmas és elbűvölő, de van benne valami megfoghatatlan báj is, mely az általad leírt szavakkal kellemes elegyet alkot. S ha már itt tartunk, a második kör éppen ezekről a gondolatokról, mondatokról szól, hiszen rettentő ügyességgel mutattad be a karakterben élő és életét megkeserítő kettősséget, azt a bizonytalanságot, ami a mindennapjait uralja. Külön plusz pont jár azért, hogy kiemelted melyik kezében tartja az italát, amit azonnal el is veszek a magassarkú edzőcipőre való lecserélése miatt. Erről még mindenképpen beszélnünk kell!

És akkor következzenek azok a meg nem értett dolgok, s készülj fel, mert kegyetlen leszek! Általában nem szeretem az ilyen össze- és felcserélős vígjátékokat (például Magas szőke férfi felemás cipőben), így némileg kétkedve fogadtam az előttem kibontakozó fejleményeket. Kétkedésem azonban egyre inkább átalakult egyfajta félelemmé, hiszen ahogyan egyre csak faltam a soraidat, azt kellett észrevennem, hogy minden betűvel a karakterlap vége felé közeledem és több kérdés merül fel bennem, mint amit megválaszolsz! Gonoszság tőled felkelteni így az érdeklődést, majd befejezni a lapot úgy, hogy a kérdőjelek még ott virítanak a lelki szemeim előtt!
Mit csinált a testvéred? Milyen bajba keveredett, hogy szőrén-szálán eltűnt? Vajon sejtette, hogy baja fog esni és pontosan ezért hagyta a levelet? Talán tudatára ébredt a látói képességeinek és bepillantást nyert egy olyan világba, ami megrémítette? És mi állt abban az üzenetben, amit neki címeztek, de téged űzött el Chicagoból? Gonoszság, nagyon körmönfont csalárdság, amit szegény velem műveltél!
Egy dolog azonban biztos, figyelni foglak és megszerzem ezekre a kérdésekre a válaszaimat, s ezt veheted fenyegetésnek!

Mindezek ellenére vagy lehet, hogy éppen ezért, nagyon tetszett, amit írtál és kitüntetésnek érzem, hogy én fogadhatom el a karakterlapod, bár egy apró hiba csorbítja az egész szépségét. Bár tudom, hogy ezt nem illik egy nőnél firtatni, de légy oly kedves és töltsd ki a karakterlap fejlécében a korod után érdeklődő mezőcskét. Mert ha nekem kell, akkor hatvankilenc kerül oda!

Nem húzom tovább az idegeidet, menj és forgasd fel New Yorkot, mint ahogyan vörös fürtjeid felforgatták az én ábrándos lelkem is. Ne felejts el foglalózni, mindenféle keresőket használni, melyek linkjeit alant megtalálod. Maradok őszinte híved,

Leviathan

1 / 1 oldal