Aline Penhallow
i hope you step on a lego (nothing personal)
arden cho | árnyvadász | 21 | | Klávé-tag |
the devil is in the details
❖ Becenév:
Linnie
❖ Születési hely, idõ:
Idris, 1997.09.02
❖ Családi állapot:
Kapcsolatban
❖ Szexuális beállítottság:
Homoszexuális
❖ Foglalkozás:
Önkéntes számüzetésben tengetem mindennapjaim.
❖ Ismertető jel:
Nos, nem sok félvér ázsiai futkározik sem Idrisben, sem pedig Wrangel Island-en...
❖ Átváltozás:
-
❖ Rang:
Klávé-tag, bár ki tudja, meddig tartanak meg, ha be sem járok a gyűlésekre...
❖ Család:
Jia Penhallow, az anyám, és egy kiváló árnyvadász. Hála az égnek, nagyon közel állunk egymáshoz és teljes szívéből támogat minket, mindössze azóta kezdett el igazán aggódni, hogy Helen száműzve lett.
Patrick Penhallow, az apám, szintén kiváló árnyvadász. Vele már nem olyan egyszerű a kapcsolatunk. Sem azért, mert lánynak születtem, sem pedig azért, mert kiderült, hogy soha nem fogom egy unokával megajándékozni, hiszen meleg vagyok.
Blackthorn gyerekek, mintha csak nekem is lenne még vagy 6 testvérem. Imádom őket! Mellettük vagyok Helen helyett is.
❖ pozitív tulajdonságok
Élénk vagyok, tele energiával. A harcstílusomat leginkább egy hurrikánhoz hasonlították, és a kifáradhatatlanságom, kitartásom rovására írták. Mindig elképesztőnek tartották, hogy gyorsan jutok döntésre, akár stresszhelyzetben is. Nem mellesleg relatíve jó ítélőképességet ítéltek nekem, ezzel pellengérre emelve a logikai készségeimet is. Én viszont a kreativitásomra vagyok a legbüszkébb, mostanában elkezdett foglalkoztatni a jégszobrászat...
❖ negatív tulajdonságok
Coming soon
❖ legnagyobb félelmed
Vajon Helen és a testvérei ismét együtt lehetnek?
❖ legnagyobb vágyad
Hogy elfogadjanak minket Helennel!
❖ legnagyobb titkod
Hogy elszöktem Helenhez.
❖ legnagyobb gyengeséged
Helen...?
❖ fõ fegyvered
Katana.
look deeply into my eyes
you can see the war inside