Flectere si nequeo superos, Acheronta movebo

If I cannot move heaven, i will raise hell

Tivaille
TO LOVE IS TO DESTROY, AND THAT TO BE LOVED IS TO BE THE ONE DESTROYED

Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Vendég
all the stories are true

Tivaille Empty

Tivaille
Tivaille
We shall meet in the place where there is no darkness.
William Feng tündér500+herceg (ellenudvar)
the devil is in the details

❖ Becenév:
ismeretség függő - többnyire hercegnek.
❖ Születési hely, idõ:
Téludvar, a téli napforduló napján
❖ Családi állapot:
agglegény
❖ Szexuális beállítottság:
hetero
❖ Foglalkozás:
elcsábítani a leendő tündér-királynét
❖ Ismertetõ jel:
ezüst haj, azúr kék szemek, hegyes fülek
❖ Rang:
A Tündérek Ellenudvarának hercege
❖ Család:
Unseeli udvarunk törvényes királya és Catsyella udvarhölgy frigyéből születtem, 49 mostoha testvérem mellett. Fiútestvérek elsöprő fölényében.
❖ pozitív tulajdonságok
❄️ kiváló megérző
❄️ birka türelmű
❄️ született taktikus
❄️ oroszlánszívű
❄️ végtelenségig lojális
❄️ daliásan előzékeny
❖ negatív tulajdonságok
❄️ tehetséges manipulátor
❄️ örök önfejű
❄️ élesen provokáló
❄️ dicsőn fennhéjázó
❖ legnagyobb félelme
veszteség a másik udvar által
❖ legnagyobb vágya
királlyá koronázása
❖ legnagyobb titka
egy puccs véghezvitele múlik rajta
❖ legnagyobb gyengesége
családja
look deeply into my eyes

The tale what ,,they" says - az ismert monda szerint
Az ellenudvar kegytelen és hátborzongató hely. Ha az lenne talán én sem tartanám olyan lebilincselőnek és szépnek. A szájra lehelt regék mindig is csúfos oldalát mutatták és hallatták a tél tündéreknek. Ugyan tudhatnák a varázslatos tavaszt is egy zord tél előz meg. A mi birodalmunk által borul virágba más, s a mi országunktól retteg és egyszerre imád egy félvilág. Az örök tél földjén, mondják a bennélők szíve is jéggé fagyott a tájjal. Ez így is történne, ha testünket hótakaró helyett nem bőr igyekezne fedni. Érzelmünk megtörhető akár a jég. De a vérmérsékletünk olyan mint neves éghajlatunk. 100 év csupán egy szempillantás egy halandónak. Nálunk csupán egy mérföldkő a rangosodáshoz. A monda részben így igaz.

The gossip which mobs says - amit a csőcselék egymás között beszél
Unseeli uralkodása törvényes és megkérdőjelezhetetlen. Senkiben nincs annyi bátorság hogy ítélkezzen évszázados hatalomgyakorlata felett. A generációs királyi vért épp ezért nem szabadkozott kiterjeszteni országában. Öt neves udvarhölgyének háreméből nem kevesebb mint hét trónörökös született. Mindegyikük apjuk ön rendelkezett hataloméhességével és büszke természetével. Legidősebb sarjában, kétszer annyi hiú vérmesség és harci szellem költözött mint a többi testvérébe. A király elismerő ajándéknak tekintette, s mihelyst járni és beszélni kezdett külön neveltetésbe részesítette. Azt mondják napjában négyszer büntette és csupán egyszer dicsérte, hogy kellően megértesse vele a negatív oldal befolyását a világra nézve. S mikor a porontyuk elérte a megfelelő kort, véget vetett a tanár-tanító jó viszonyuknak. Tulajdon fiát száműzetésbe kiáltotta születése napjának 631 évfordulóján. S megmagyarázhatatlan büntetését az ellenséges udvarába kellett lerónia. Kitudja hány évszázadra nyúlóan.

The story what the kingdom knows - amit csak a királyi udvar tud
Jeles volt szinte mindenben. Befolyásolhatatlan gőggel rendelkezett, és úgy libbent be szinte bárhová mint ha azt maga a hely kérvényezte volna előre. A királyt sosem lehetett nyugodtnak látni egy percre sem mellette. Hisszük, hogy a többi testvérével szemben ő vele kivételezett a legteljesebben. 130. születésnapján korra éretten kapta meg a hercegi címet. Ugyan a fenséges cím mellett külön bánásmóddal is kiegészült. Nem volt szabad kérdőbe vonni egyszer sem mit éppen miért tesz. Hercegként elsődleges célja volt bizonyítani, hogy olyanná válhat mint amit apja elvár tőle. Öt gyakorlati készségeket zsákszámra bezsebelt és élménydús század után, azonban váratlan fordulatnak volt szemtanúja a királyságnak. Az odaadóan dédelgetett első szülött királyunk indokolatlan magyarázattal kitagadta udvarából. A cselédek szerint fia eltúlzott szimpátiát mutatott a másik udvar által, noha róluk inkább csak hallásból mint látásból szerezett tudomást. Mondhatnánk felségünk természete miatt, hogy ez jogerős büntetést kívánt. Mégsem gondolta egyikünk sem, hogy szeretett fiát beláthatatlan ideig arra a fennsíkra küldi, amit gyűlölködés helyett hirtelen kedvelni kezdett. Ki gondolta volna, hogy ez lesz?

The situation what happened the king and his son - ami valójában történt
Nem érettem, csupán azt a részt, hogy száműzetésben kell tovább élnem. Apám váratlan döféssel csapott le rám, de még mielőtt végérvényesen felszabta volna fehér vértemet azt mondogatta, ő már jóval előbb figyelmeztetett erre a napra. Ami képtelenségnek hallatszott gyerekként, most felnőttként a kegyetlen valóságot mintázza. S a bosszankodás pillanata abban a percbe elül, s helyette döntése tiszteletben tartására önként döntöm meg a törzsemet. Látom rajta a leplezett dacot, ami egyszerre arra kér, hogy mielőbb távozzak és az idők végezetéig maradjak. Egy évezredet áldoztam apám megbízásának beteljesítésére, így vajnyival kevesebb időnek tűnt azon az ajtón kilépnem, ami sok esztendőig megnyílt és bezárult előttem. Ezúttal végérvényesen lezárom itteni életem. S olyanba készülök belépni, ami egyedülálló fajuknak örökké gyűlölt ősellensége. Ahol tavasz és nyár tombol egész évben.

Three plan what he think to do the fairy queen - a három elképzelés
1. Túl kockázatos gyorsasággal;  a három lehetőség közül talán ez a leggyorsabb módja annak, hogy apám kívánságát teljesítsem. A száműzetésemben talán észszerű gondolatnak látják majd megfigyelés alatt tartani, mi több akár tömlöcbe vetni. Ezen szokványos intézkedésekkel kalkulálva csupán a megszökésemen múlik minden. Apám által a börtön fogalmát úgy kezeltem mint mások egy otthont. S tudva levő volt, hogy a másik udvar nagyon híján van az efféle megfélemlítő helyeknek. A szabadulás zálogában csupán el kell vágnom pár rossz helyre tévedt fejet testüktől megszabadulva. S itt jön az egyetlen akadály, amivel hátrányba kerülhetek a bitorlást követően. A feltérképezetlen királyi udvaré. Mégha sikerülnöm is elhagynom a börtön túl sok időmbe kerülhet míg megtalálom a királynőt. Ezért van, hogy ezt a tervet a hely kiismerése nélkül nem tudom bevetni.
2. Gerjesztett harccal;  a második adandó terv között bizonyosan szerepelnie kell az elkerülhetetlen személyes harcnak. Ha épp bejelentve előtte, vagy éppenséggel váratlanul fellépve. Csekély esélye látszik annak, hogy száműzetésem alatt legalább egyszer - puszta megismerésből - ne hívatna meg az udvar királynőjük színe elé járulva. Ezen tökéletes alkalmak egyike, ami megfelelő egy csata kezdeményezésére. Kalkulálva azzal, hogy akár az életemet is adhatom az ügy sikerességének jelében. De ez a terv is két sebből ontja magából a vért. Az egyik, hogy az első azonnali ütközetben nem tudni kinél lesz az erőfölény. A másik, hogy apám már kezdettől fogva elvetette ezt az elképzelésemet. Hiszen visszatértemre és nem a temetésemre számít elsődlegesen.
3. Elhúzott bizalommal; vélhetően ez a legidőigényesebben és a leglassabban felépített a három közül. Ugyanakkor ne felejtsük el a leghatásosabb egyben. Apám briliáns ötlete, amit én csupán annyival toldottam meg, hogy legvégső pillanatig tetézem. Ezáltal a kitervelt trón-fosztás nem is tűnik olyan kényszeresnek mint az előző kettőhöz képest. Mondanám, hogy könnyű lesz elhitetni vele az ellenudvar iránt gyűlölt látszatot és hazugságot. Ez lehet nem okozna energiát mint megtudni személyes tulajdonságait, kiismerni érzéseit, előre látva gondolatait és teljesítve kívánságait. Mégis erről szól ez a rituálé. Lassan de biztosan bekövetkezhet...csak rajtam múlik. Ellenben másnak igazán nagy falatnak tűnhet a királyné szívét meghódítani, de nekem, kit már születésemtől kezdődően apám erre készítettet fel, talán annyira nem. Egyedüli gyengesége e tervnek, hogy a látszat fenntartása szinte minden másodpercben megkövetelt és előnyt élvez. A színjátéknak addig kell tartania, amíg egy figyelmetlen röpke percben megreked a királyné biztossága. Mikor a legkiszolgáltatottabb és legóvatlanabb...akkor vetek véget életének, s helyezem önkényesen személyemet az ellenséges udvar élére.
Apámmal karöltve egy több évezredes uralkodás hajnalát felébresztve . . . ❄️
you can see the war inside

1 / 1 oldal