Flectere si nequeo superos, Acheronta movebo

If I cannot move heaven, i will raise hell

Hotel
TO LOVE IS TO DESTROY, AND THAT TO BE LOVED IS TO BE THE ONE DESTROYED
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Silent Brothers
adminisztrátor
ranggal rendelkezem
Silent Brothers
all the stories are true

Hotel Empty
--- szabad játéktér ---

Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Vendég
all the stories are true

Hotel Empty
Már az elejétől fogva tudtam, hogy ezzel a fikcóval valami nincs rendben. Ahogy elnéztem és figyeltem a mozdulatait, ahogyan keresett és kutatott dolgok iránt, meg ahogyan nekem válaszolt, valahogyan ellenérzést váltott ki belőlem. Nem értettem, hogy mit csináltam rosszul, hogy mit kellene tennem az adott helyzetben, s amilyen flegma volt, tudtam, hogy nem is számíthatok rá a nagy tervem véghezvitelében. Azt viszont megtudtam tőle, hogy Cecily nem Cecily, hanem Cindy, de megfogadtam magamnak, hogy engem meg ez nem érdekel, és továbbra is Cecilynek fogom hívni, mert nekem az a név jobban tetszett.
- Szerintem akkor is zseniális ötlet, mondhatsz bármit! - még a nyelvemet is kiöltöttem rá, nyomatékosítva, hogy akkor is úgy lesz minden, ahogyan én elterveztem és pikírt megjegyzései egyszerűen leperegnek rólam. A szemem viszont hatalmasra nyílt, amikor azt mondta, hogy hoz jegyeket, és majdnem összecsináltam magamat, amikor rájöttem, hogy rájöttem mi az a Klávé! Annyira jó vagyok! - De siess ám, mert időben oda akarok érni a bulikába!
Vigyorogtam el magam, majd odakucorodtam az ágyba, ahová Miszter Mufurc mutatott. Figyeltem, ahogy befejezi az archeológiai feltárását, aztán azt is, ahogyan kilépdel az ajtón, majd azt is, ahogyan kicsukja magát. - Kopogjál és beengedlek!
Nevettem el magam és valamiért pattogni kezdtem az ágyon, a matracnak a rúgóin, türelmetlenül várva arra, hogy visszaérjen.
- Nem fog visszajönni.
- Ne légy kishitű Cecily, megígérte, szóval tuti, hogy hoz majd jegyeket.
- Ismertem őt, nem fog visszajönni! - vált Cecily hangja ingerülté, aztán pedig elnevette magát, ahogyan én is elnevettem magam, meg a bemondó bácsi is elnevette magát a tévében, aztán meg csend lett.
- Mi van, ha tényleg nem jön vissza? Akkor hogyan megyek el a bulikába? - csapott arcon a felismerés és ennek a fele sem volt tréfa. Végre van egy jó ruhám, meg csizmám és végre kitombolhatnám magamat, de mi van akkor, ha hazudott nekem? - Ne csináld ezt Miszter Mufurc! Kérlek ne csináld ezt!
Egy pillanat alatt dőlt össze bennem egy világ, mert mégis milyen rohadt egy helyzet ez, hogy nem lehet bízni valakiben, akit csak most ismertem meg és eléggé beszólt nekem? Milyen rohadt egy szituáció? Mindenesetre még bíztam benne, volt egy apró reménysugár, hogy mégis visszajön, hogy nem hagy cserben és hoz majd jegyeket a koncertre, de ahogyan teltek és múltak a percek, ahogyan múltak és teltek az órák, úgy mondtam le az egészről.
- Megmondtam, nem?
- De, megmondtad Cecily... Hát akkor most mit csináljak veled?
- Lemondtál az örökké béreljük ki a szobát tervedről? - csak bólogattam neki, és már majdnem a sírás kerülgetett, amikor újra megszólalt. - Nézz az ágy alá, ott a bőröndöm.
Majdnem leestem az ágyról, amikor ellenőriztem az állítását, és tényleg volt ott egy bőrönd, s ahogyan kinyitottam, csupa-csupa jó cucc volt benne, olyan ruhák és cipők, amiket még előtte sosem láttam, meg volt benne egy olyan pipereneszeszer is, ami dugig volt tömve mindenféle kencékkel, meg rúzsokkal, meg arcpakolásokkal.
- Ez mind az enyém?
- Akár... De ha jól saccolom, akkor beleférek a bőröndbe. Mondjuk jól össze kell csomagolnod, meg eltörnöd pár csontomat, de szerintem beleférek. - Cecilyre néztem és nem győztem keresni az államat, mert valahol út közben, a mondandóját hallgatva leesett és elveszett.
- Hogy teneked mennyi eszed van! - csattan ki belőlem a jókedv, majd ruhák a bőröndből ki és Cecily a bőröndbe be. És tényleg tökre igaza volt, mert el kellett törnöm két helyen a medencecsontját, meg térdből ki kellett szakítanom a lábait, de amikor ezzel végeztem, indulásra kész voltam.
- Humm... Pfumm-humm-pfuff-humpf-pumfp!
- Persze, persze, beledoblak a folyóba! Nem vagyok teljesen hülye! - nézek le a gurulós bőröndre, majd arcomra csapok egy menő napszemcsit, és mint egy igazi díva, úgy hagyom el a szobát. - Ki kell derítenem, hogy hol koncertezik a Klávé!

// Köszi a játékot, sajnálom, ha valami elrontottam!

Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Vendég
all the stories are true

Hotel Empty

billie & ben
i won't clean up the mess after you
Valahogy nem vonzott egy gyerek. Néhány nővel volt már dolgom ez alatt a csaknem száz év alatt, de egy kislány sosem tudott beindítani. Egy bolond kislány pedig végképp nem. Túlságosan is… Kettyós volt. Bíztam benne, hogy csak azért, mert Cindy drogos vérét szívta, de attól tartottam, hogy ez a vámpírkölyök amúgy is ennyire hülye volt.
− Nem. De téged elnézve, te nekrofil vagy – húztam el a számat. Már csak a gondolatba is beleborzongtam, ahogy Cindy-n ült. Azért a gusztustalanságnak is volt egy határa, és sajnos ez a kiscsaj igen csak pedzegette ezt a határt. A hideg rázott tőle, a tudatlansága pedig tovább fokozta a bosszúságomat. De legalább a takaró célba talált.
− Te teljesen hülye vagy. Meg az állítólagos apád is, ha nem világosított fel téged a világunkról. Igen sokáig tartott rájönnöd a nyilvánvalóra, de mindegy. – Megráztam a fejemet. Szívem szerint átkoztam azt a személyt, aki ebből a kölyökből vámpírt mert csinálni, és még fel sem világosította őt. Bár, lehet, hogy próbálkozott, csak éppen haszna nem volt.
− Cindy, de mindegy… Nem a te dolgod, hogy mit akartam vele kezdeni – sóhajtottam fel kelletlenül. Persze, még csak az kellett volna, hogy elkotyogjam neki a titkaimat. Nem őrültem én meg.
Igyekeztem úgy pozícionálni magamat, hogy valahogyan mindig a látóköröm kívül essen, épp ezért foglalatoskodtam a saját nyomaim eltűntetésével.
− Nem én foglak felvilágosítani. Arra ott van az „apád”. – Még szerencse, hogy engem annak idején Electra nem hagyott ott a szarban, és legalább pontosan megtanította nekem a határokat. Az már más kérdés, hogy egy manipulatív köcsög volt.
− Mindegy – intettem le. Igazából a felére nem is figyeltem a szövegelésének. Teljesen kiégetett a hülyeségeivel, és remélni tudtam csak, hogy valaki egyszer elintézi helyettem. Mindenesetre, nem ártott egy üzenetet küldeni Lily Chennek ennek a szerencsétlenről.
− Zseniális ötlet! Komolyan, senki nem fogja észrevenni – vigyorodtam el, de valójában csak kínomban tettem mindezt. Nekem kellett volna helyrehoznom a dolgokat, de lusta és makacs voltam ahhoz, hogy bárkinek is újra a csicskája legyek. Így hát úgy döntöttem, hogy mindent a kölyökre hagyok, aztán majd csak lesz valahogy.
− Tudod mit? Te maradj itt, én elmegyek, és hozok neked jegyeket, jó? – mutattam az ágyra, hogy helyezze kényelembe magát, amíg én felhúzom a nyúlcipőt. Legalább is, a folyosón lévő ablakig kellett csak észrevétlenül eljutnom, szélesre tártam az ablaktáblákat, és stílusosan denevéralakot öltve elrepültem. Magamban pedig szitkozódtam egy sort, hogy kereshettem újabb áldozatot.

//Köszönöm a játékot! //

Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Vendég
all the stories are true

Hotel Empty
Azt mondja, hogy hánynia kell tőlem, ami valljuk be, egyáltalán nem volt szép tőle. Pedig szerintem csecse vagyok és kívánatos, meg utánam fordulnak a férfiak és ha ez nem tetszik neki, akkor minimum meleg lehet, de ugye én nem ítélkezem, hogy nem ítéltessek, mert jól nevelt egy lány vagyok és nem volna szabad kimondanom, de már késő, mert elindult a gondolat és szavakat formál. - Te buzi vagy?
A számra tapasztom a kezemet, így nem tudok kitérni a dobott takarótól, ami úgy talál egy, mint egy gyalogsági rohamlöveg, már ha egyáltalán létezik ilyen dolog, és ha nem, akkor is az talált el. Hé, ez a beszélgetés most az én fejemben megy végig és ha én azt mondom, hogy létezik és el is tud találni egy gyalogsági rohamlöveg, akkor bizony az úgy is van. Ne szólj bele te ostoba!
- Nem vagyok ostoba! - láttam Cecily száját mozogni, és tényleg nem volt ostoba. Legalábbis én úgy gondolom, hogy akinek ilyen jó ízlése van a ruhák terén, az nem lehet ostoba.
- Te Cecily, mi az a Klávé? - suttogtam a padlón fekvő lány felé, aki először csak megvonta a vállát, majd fölfelé nézett, egyik szemével kacsintott, mintha gondolkodott volna és szinte azonnal válaszolt.
- Szerintem egy rock banda. Valószínűleg lakodalmas metált játszanak. Szerintem!
- Hát be kell szarni! - csattantam fel a szentbeszéd után, majd kénytelen voltam fogadni a cipőjének az orrát és egy sóhajjal kezdtem értelmezni az újabb mondandót. - Más vámpír? Apán kívül még nem láttam másik vámpírt, bár tökre gondoltam, hogy vagyunk még, mert New York elég nagy hely ahhoz, hogy csak egyedül legyek itt. Szóval te is vámpír vagyol?
Esik le az állam, majd Cecilyre nézek, mert azt mondta róla, hogy szüksége volt rá. Felülök, beharapom az alsó ajkamat, a szemeim úgy járnak a szoba sarkai között, mint egy tollaslabda a világbajnokság döntőjében, gondolatok születnek, gondolatok halnak el, fonódnak össze, alakulnak át. - És mit üzleteltél volna vele? Most, hogy kiszívtam az összes vérét, tudom minden gondolatát, és még a nevét is! Cecilynek hívták, ugye?
Elfordulok tőle, ahogyan feltápászkodom és talán szégyenkeznem kellene, de a seggemet mutatom felé és ha a farpofáimra az lenne tetoválva, hogy "BB", akkor most kiolvashatná a BOB nevet.
- És, és, és, és... És mi az a klán? Szóval te vagy Duncan MacLeod a MacLeod klánból. És a végén csak egy maradhat. És az nem te leszel. - állok immár stabilabb lábakon, mivel kezdem megszokni a csizmákat és már odáig is eljutottam, hogy a csajsziról lefejtett ruhát végre magamra csavartam. Mindenesetre pöpecül áll, és csini vagyok és cuki vagyok, és szeretnek is a nagyok!
- De, figyelj már! Bocs, hogy beleszartam a müzlidbe, Cecily nem mondta, hogy milyen fontos embernek a milyen fontos üzleti partnere. Mert ugye egy klánnak a tagjának lenni, meg hegylakónak lenni az csudi jó és fontos feladat és ha van valami, amit tudok tenni érted, akkor csak mondjad, mert bár buta vagyok, mint egy botnak a két vége, de gyorsan tanulok és nem ítéllek el annak ellenére, hogy meleg vagy és hánynod kell tőlem, mert ugye lehet venni ilyen felcsatolható péniszeket, szívesen veszek fel egyet, ha arra vágysz...
Megállok a hulla felett, aztán a takarót ráterítem és vigyorgó fejjel nézek rá a hegylakóra.
- Probléma megoldva, senki nem fogja észrevenni, ugye? - még mindig vigyorgok, meg szinte repkedem az örömtől, hogy ennyire jól kitaláltam az egészet, de akkor eszembe jut tervem buktatója. - Ha jönnek felújítani a szobát, akkor észre fogják venni a huplit a szőnyegen és megtalálják! De erre is tudom a választ! Örökkön örökké kibéreljük a szobát és kitesszük a nem kérek takarítás táblát. Annyira jó vagyok, mindjárt magamhoz nyúlok!
Még mindig azt figyelem, ahogyan a pénzt szedi össze innen és onnan, és nem bírom ki, hogy ne szólaljak meg újra.
- Hol lehet jegyeket venni a Klávé következő koncertjére?

Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Vendég
all the stories are true

Hotel Empty

billie & ben
Ha egy szóval kellett volna jellemeznem az elém táruló látványt, az a következő lett volna: gusztustalan. Egyben irtó bosszantó is, mert a lányt, akit megölt a tündéreknek szántam ajándék gyanánt, ő meg fogta az én emberemet, és kicsinálta. Szívem szerint letéptem volna a fejét a másik vámpírnak, amiért az én prédámba mélyesztette a fogaimat, csakhogy nem Electra voltam. És el akartam kerülni az ő módszereit, hiszen már régen nem abban a világban, nem aszerint a szabályok szerint éltem.
Mégis a vámpírlány reakciója csak szította a dühömet, de egyelőre megúszta egy bosszús sziszegéssel. Fél szemmel őt figyeltem, ahogy játszotta az eszét, és össze-visszakóricált a szobában. Attól tartottam, hogy megtalálta azt a kevés fehér port, amit még a drága prédámnak adtam, bár ezt a dilinyóst elnézve bedrogozhatta magát Cindy vérén keresztül. Mindenesetre nem akartam egy meztelen kislányt bámulni – hiszen nem volt más a szememben, ráadásul még csak nem is volt kívánatos −, ezért óvatosan az ágyhoz sétáltam, felemeltem róla a takarót, és ha betolakodó nem tért ki előle, akkor bizony izomból hozzávágtam.
− Öltözz fel! Hánynom kell tőled – fintorogtam, és nekiálltam átkutatni a szobát olyan holmik kapcsán, amik esetleg elvezetnének hozzám. Először töröltem Cindy telefonjából mindent, sms-eket, telefonszámokat, aztán nekiláttam volna megkeresni a maradék drogot, de ekkor tűnt fel igazán, hogy ez a szerencsétlen a földön fetrengett.
− Talán nem ártana, ha nem akarod, hogy a nyomodban legyenek. Szerinted senkinek nem fog feltűnni? Senkinek nem lesz furcsa, hogy harapásnyomok vannak a lány nyakán? Szerinted a Klávé meg a vámpírklánok hagyni fogják, hogy egy közveszélyes vérszívó szabadon kóricáljon? Ne röhögtess. A saját érdekedben beszélek, de én nem fogom eltakarítani a mocskodat. – Frusztrált voltam, mert ezek szerint egy olyan vámpírba futottam bele, aki még a létünk alapjaival sem volt tisztában. Arra viszont nem voltam hajlandó, hogy a teremtője helyett elvigyem a balhét, vagy éppen pesztráljam. Túlságosan is drága volt az időm.
Megböködtem a cipőm orrával, aztán lehajoltam hozzá. – Nem érdekelnek a melleid. Teszek arra hogy nézel ki, vagy ki a franc vagy egyáltalán. Megöltél valakit, akire szükségem lett volna. Örülhetsz, mert más vámpír ezért már szétcincált volna. – Az arcomról sütött az undor, a kezeim remegtek, hiszen egyre jobban és jobban hergeltem magamat. Vágytam arra, hogy alaposan megleckéztessem, helyette mégis adtam neki egy esélyt.
− Ahhoz jöttem, akit megöltél. Üzleti partnerem volt, és hála neked… Ennek lőttek. Az pedig, hogy én kivagyok… A New York-i klán egyik tagja vagyok, és hidd el, ha jelentést tennék erről az incidensről, annak rohadtul nem lennének elragadtatva. – Megint jöttem a hazugságokkal, de rá akartam ijeszteni. Szerettem volna, ha egy életre megtanulná, hogy hol volt a helye a világban. Meg aztán, nem ismert, nem tudhatta, hogy hazudtam. Amíg pedig összeszedte magát, nekem volt időm lenyúlni Cindy maradék pénzét, amit itt-ott rejtett el a cuccait között.

Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Vendég
all the stories are true

Hotel Empty
Olyan rohadtul bitang jók voltak ezek a csizmák, hogy azonnal beleszerettem, ahogyan a lábamon feszültek. Jó, persze, nem mondanám, hogy tökéletesen passzolt, mert a csajszi egy fél fejjel volt magasabb, mint én, ennélfogva a lába is inkább egy kenura hajazott. Szóval nagy volt rám a csimmike, de az újságpapír mindent megold, nem? Pedig de! És ahogyan a virgácsaimat figyelgettem, jobbra és balra forgattam a lábfejem, úgy kedvetlenedtem el egy pillanatra, amikor rájöttem, hogy az outfitem bizony nem illik az ilyen úri lábbelihez. Merthogy én susogós joggingban, pólóban és kapucnis melegítőben voltam, míg a csizma egy vádli közepéig érő, iszonyatosan magas sarokkal rendelkező, műbőr csoda volt, amit egyelőre nem tudtam elképzelni, hogyan fogok viselni, de a néni a tévében megnyugtatott, hogy gyakorlással minden megoldható.
- Köszi néni! - mosolyogtam felé, majd újra Cecily felé fordultam és olyan kaján vigyor lett úrrá az arcomon, hogy magam sem tudtam mi tört rám. Elkezdtem vetkőzni, gyorsan lecibáltam magamról minden göncöt, majd meztelenül és egy pár csizmában vetettem rá magam a csajszira, hogy lefejtsem róla a ruháit. Fekete volt rajta, alig látszódott az anyagon a vér, amit nem szürcsöltem ki belőle, és már meztelen is volt, amikor combjaink összeértek. Valahogy így képzeltem el a lovagló pozit, nem is tudom, hogy miért nem csináltam eddig senkivel, de mindenképpen ki fogom valakivel próbálni, aki kevésbé hulla és sokkal több pénisz van a lábai között, mint ennek a lánynak.
Ha figyeltem volna a környezetemre, akkor talán hallottam volna a közelgő lépteket, hallottam volna a nyíló ajtó apró nyikorgását, és hallottam volna azt is, hogy valaki valamit kérdezett tőlem. Na ácsi, ácsi! Mégiscsak hallottam, hogy kérdeznek tőlem, arra rájöttem, hogy férfi az illető és valamiért számon kéri tőlem, hogy mégis mi a tökömet csináltam! Felé pillantottam, még mindig csupaszon és most nem arra gondoltam, hogy a hajamon és szemöldökömön kívül mindent szőrt borotválok magamról, hanem arra, hogy a csizmán kívül nem volt rajtam semmi, még bugyi sem. Mert nekem ilyen helló kittis, rózsaszín pöttyös, pamut alsóm volt, Cecilynek pedig egy őrjítően vadító, fekete tangája, amit már a kezemben tartottam és terveztem is felvenni, de ugye megzavartak. Sziszegtem az érkező felé, szemfogaim szinte kiestek a helyükről, annyira gyorsan villantak ki a szám mögül, de még mindig lovagolva ültem a csajon, akkor is, ha már nem tud nekem testi szerelmet adni. Na ez például most miért is fontos?
- Kabbetepöcs! - sosem tanultam idegen nyelveket, ezért magamban elzsolozsmáltam egy bocsánatkérés, hogy ilyen szar akcentussal mondtam ki a francia káromkodást, legalábbis valahol a fejemben úgy rémlett, hogy ez igenis csigazabáló szitokszó. De nem vártam meg a válaszát, mert fogalmam sincs, hogy ki volt és azt sem tudtam, hogyan került ide, szóval idegből és haragből cselekedtem, hogy elrontotta az én kis fashion show-mat, amiért lakolnia kell! Mint egy földön fetgengő, részeg kafferbivaly, úgy tápászkodtam fel, és valahol a fejemben hallottam a bemondó néni szavait újra, hogy csak gyakorlással lehetek a legjobb hű társam oldalán, de lefoscsikáztam, mert bennem volt az ideg és támadnom kellett.
Egyik láb, másik láb, újra tanulok járni, seggem ring ellensúlyként, egyik láb, másik láb, próbálok a tempón sürgetni, egyik láb... És nincs másik láb, mert a bokatörő mutatvány nem sikeres, én pedig a fickó előtt terülök el, újra egy földön fetrengő, részeg kafferbivalynak érzem magam, olyan kecsesen és művészien vágódom el az oldalamra.
- Ki mondta, hogy rendet akarok tenni? - nyögök fel, ahogyan érzem, hogy az oldalamba fúródott valami, és akkor is felnyögök, amikor rájövök, hogy a jobb kezem az, ami szerintem eltörött. Na jó, nem törött el, de bitangul fájt és még a szőnyegpadló is felsértette a bőrömet, ahogy eltaknyoltam a fickó előtt. - Héé, héé! A melleim lent vannak! Ne merészelj a szemeimbe nézni!
Csattanok fel megint, majd elgondolkodom, hogy tulajdonképpen nincsenek is melleim, szóval naná, hogy a szemeimbe néz, ha odalent nem talál semmit. - Mégis, ki a franc vagy te és honnan tudtad, hogy itt vagyok?

Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Vendég
all the stories are true

Hotel Empty

billie & ben
Nem gondoltam volna, hogy Cindy képes volt az éjszaka kellős közepén átugrasztani magához, mert neki szüksége volt némi cuccra. Zsebre tett kézzel álltam a liftben, és vártam, hogy az megálljon a kívánt emeleten.
Megigazítottam a táskámat. Még szerencse, hogy elbűvöltem a recepcióst, így nem akarták mindenáron átkutatni a holmijaimat. Elvégre, elég jó helynek számított az én „suttyó” megjelenésemhez képest. Azonban arra meg nem voltam hajlandó, hogy a saját stílusomon változtassak csak azért, hogy beengedjenek egy épületbe.
Csilingelve kinyílt az ajtó, én pedig kiléptem a folyosóra. Gyűlöltem a lifteket, meg úgy igazából mindent, ami kicsi, szűkös és zárt helyiség volt. Közel száz év voltak problémáim a bezártsággal, úgy nagyjából az egész akkor kezdődött, amikor a teremtőm elásott.
Sietve vágtam át a folyosószakaszon, csakhogy minél messzebb lehessek attól a kalitkától. Bajt szimatoltam. Bajt? Inkább vérnek nevezném. Ha nem ettem volna indulás előtt, most bizony borzasztóan éhes lettem volna. Viszont így képes voltam koncentrálni a valós problémára: Cindy szobájának az ajtaja nem volt bezárva, és a vér illatát is abból az irányból éreztem. Óvatosan kinyitottam az ajtót, és akkor láttam, ahogy egy ismeretlen lány Cindy teste fölé hajolt.
Kétségtelenül felismertem, hogy fajtárssal volt dolgom, mégsem terveztem istápolni őt. Pláne nem azért, mert kinyírta az ügyfelemet.
− Elmagyaráznád, hogy mi a szart műveltél? – összefont karokkal álltam meg az ajtóban. Szólhattam volna valakinek, elintézhettem volna magam is. Szomorkodhattam volna Cindy miatt, de nem érdekelt túlságosan a csaj ahhoz, hogy megrendítsen a halála. Egy dolgot akartam: a pénzemet.
− Szép kis mészárlást rendeztél. Hogy tervezel rendet tenni reggelig? – csóváltam a fejemet ciccegve. Na, nem mintha én jobb lettem volna nála. Az első éveimben Electrának mindig úgy kellett visszafognia engem, és ha egyedül osontam el vacsorázni, gyakran előfordult, hogy az áldozatom nem élte meg a reggelt. Viszont azok az én hülyeségeim voltak, az én kontrollálhatatlan szomjam, épp ezért akartam kimaradni máséból. Eleget takarítottam a saját vérengzéseim után.

Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Vendég
all the stories are true

Hotel Empty
Tökéletes vagyok! Egyszerűen gyönyörű és senki sem tud megállítani! Majdnem, hogy eufórikus harmóniában vagyok a létezés minden egyes pillérjével, elszámoltam a végtelenig kétszer és még a görög betűket is fel tudtam sorolni visszafelé! Hát kell ennél jobb érzés? Szerintem még a szexnél is izgalmasabb ez az egész, bár ebben nem vagyok biztos, mert abból kimaradtam. Mármint a szexből. Mármint emberként. Mármint... Témaváltás, okés?
Mindenesetre most tele van a pocakom és ahogyan a köldökömmel játszok, figyelve azt, hogy mennyire tudom kicsücsöríteni, meg behúzni, majdnem tökéletes a pillanat, csak van egy apró kis gikszer, miszert mit csinálok a hullával. Persze a mesterem elmondta, hogy lehetőleg senkit ne öljek meg, amikor étkezem és Is...még mindig nem tudom kimondani a pacák nevét, szóval minden a tanúm rá, hogy próbáltam, teljes szívemmel és lelkem utolsó darabkáival akartam ellenállni, de nem ment. Túl éhes voltam, a csajnak meg túl finom volt a bőre. Dehogy a bőre, a vére. A bőrét csak azért kevertem ide, mert még mindig látom a fogaim nyomát, meg azt a vörös foltot, amit magam után hagytam. Hát, nem szép látvány, de majd lesz ez még jobb is, ezzel a néni a tévében is egyetért, annak ellenére, hogy nem emlékszem, hogy bekapcsoltam volna a készüléket.
Szóval ott fetrengtem az ágyon, a bemondó néni duruzsolt a fülembe, hogy milyen szép és kívánatos vagyok, meg viszonylag tök jól végeztem a csajjal, de aztán ránézek az említett hulla vizenyőben játszó szemére és megrázom a fejemet, hogy ez nem okés. Illetve, az még rendben van, hogy enni kell, mert muszáj és ha nem eszek, akkor még nagyobb a baj, meg persze, ki akar egy őrült vámpírt szabadonengedni New York utcáin. Mármint annál őrültebbet, mint ami vagyok, de ne kalandozzunk el túlságosan a tudományos fantasztikum birodalmába!
- Mégis, mi a francos francot fogok kezdeni veled?
- Szerintem tegyél az ágyneműtartóba. Addig nem is fognak észrevenni, amíg nem kezdek el bűzleni, addigra viszont már csak bottal üthetik a nyomodat!
- Tök jó ötlet... Mi is volt a neved?
- Azt hiszem, nem mondtam el neked, szóval szólíts ... őőő ... Cecilynek!
- Szóval Cecily, de tényleg ez a neved?
- Figyi kislány, megöltél, szóval honnan tudjam, hogy mi volt a nevem?
- Nem kell mindjárt morcosnak lenni, okés? - vontam vállat, erre Cecily is vállat vont, meg a néni a tévében is vállat vont, de semmivel sem kerültem közelebb a megoldáshoz.

Egy ujj megnyomja a negyedik emelet gombját, majd türelmetlenül dobolni kezd az ujj gazdájának combján. Egy férfi az vagy egy nő, nem lényeges, mert most már egy állatkertben úszkál a delfinekkel. Aztán jön Pampalini és mindenkit lelő a rakétájával.

Majdnem elsírom magam, mert ennek megint nem volt semmi értelme. Főleg úgy, hogy ennek a hotelnek nincs is negyedik emelete és hogy jönnek a delfinek a képletbe? Mindegy, még mindig feküdtem, szóval a pár másodperces álombalátás nem okozott sok felfordulást a lelki üdvösségemben, így felülök és megint Cecilyre nézek.
- Egyébként tök jól áll az a csizma, baj lenne, ha elcsórnám?
- Szolgáld ki magad! Nekem már úgysem kell... Főleg miattad!
Kezd egyre hisztisebbé válni a dolog, amit amúgy nem szeretek, mert a hiszti origója általában én vagyok és ha valaki elbitorolja tőlem ezt a rangot, akkor pukkanccsá válok és hidd el, nem akarsz pukkancsnak látni!
- Akkor a csimmike az enyém! - hajolok közelebb a csajszihoz és majdnem felfordul a gyomrom a lábszagától, ami alapesetben nem zavarna, de amióta vámpír vagyok mégis. Még jó, hogy nem ettem semmit, mert akkor biztos rókáznék. Mondjuk, ha ettem volna, akkor is. Már próbáltam, még nem megy túl jól.

Silent Brothers
adminisztrátor
ranggal rendelkezem
Silent Brothers
all the stories are true

Hotel Empty
-- szabad játéktér --

Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Vendég
all the stories are true

Hotel Empty

A Háború és a Halál

Az érzelmek egész vihara dúl bennem, fogalmam sincs, hogy most szeressem vagy gyűlöljem, hogy bocsánatát kérjem, vagy korholjam, hogy könyörögjek kegyelemért, vagy inkább a halálomért, ha mindez csalás. De nem az, egyre biztosabb vagyok minden mozdulatával abban, hogy nem holmi elcseszett varázslat és nem is egy káprázat egy álom csupán. Tényleg a bátyám előtt térdelek és tényleg az ő hangját hallom.
Felemel és az ágyra fektet, gyengéd mégis határozott minden mozdulata. Mindig is céltudatos volt, sokkal -sokkal jobban, mint én. Szerettem követni, szerettem figyelni miket tesz, együtt végzetesek voltunk mindig is. Könnyeim folynak megállíthatatlanul hiába törli le hiába simogat. A nyugalom nem telepszik lelkemre, nem öleli körbe szívemet, még nem, még nem hagyhatom. Tudnom kell mi történt, hol volt, mit csinált, miért hagyott magunkra.
Mintha érezné a gondolataim, belekezd én pedig egyre több haragot érzek azok iránt akik miatt kénytelen volt bujdokolni, és megfosztani minket lényétől. Sérült volt, meg akarták ölni, és csak azért menekült el, és hitette a világgal hogy halott, hogy minket óvjon. A lelkiismeretfurdalás nagyobb méreteket ölt bennem. Tiszteletlen voltam vele, pedig ő csak minket védett. Ujjaim gyengéden érintik meg véres arcát, hogy aztán teljes tenyeremmel simíthassak végig tarkóján és húzzam magamhoz közelebb. Látom arcán az aggodalmat, a féltést, és kezem lehull mellém, ahogy lefekszik és felém fordul. Arcom mellkasába temetem, míg hajam simogatja.
-Bátyám… - suttogom még mindig sírós hangon. Ő az egyetlen, aki valaha is láthatott gyengének és elesettnek, aki lecsókolhatta könnyeim, aki hallotta sikolyomat az éjszakában, mikor szárnyaim gyászoltam. – Sammael… - a nevének kiejtése egyszerre fáj és egyszerre tölt el végtelen örömmel. Meg kell szoknom hogy többé már nem szitokszó kimondani. –Bárcsak lennének szavak arra, hogy mennyire hiányoztál, hogy hány éjjelt gyilkoltam végig fájdalmamban, a nevedet ordítva a sötétségbe. – ujjaim a bordáit szorítják, ügyelve sebet ne ejtsek rajta. Képtelen vagyok felvenni újra emberi külsőm, annyira megviselt a viszontlátás. Feketébe forduló hajam szétterül az ágyon, páncélom kényelmetlenül feszül nekem.
-Hogy gondolod ezt? Menjek mindig veled? Merre laksz most? Visszamentél … oda le…. vagy a halandók között élsz? – emelem fejem feljebb és pillantok rá. Vörös íriszeimben nyugodtan lobog a harc lángja, habár egymásra vaj míly keveset hatunk, ha nagyon akarnánk az ösztönzést könnyűszerrel vehetnénk kezünkbe.
-Hiányoztál Sammael… nem akarom, hogy elengedj, nem akarom hogy eltűntj, nem akarom hogy elvessz az idő forgatagában. – tényleg nem akarom, de egyenlőre fogalmam sincs mit tegyek, vagy hogyan láncoljam magam hozzá, hogyan csináljam? – Nilael tudja, hogy élsz?

Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Vendég
all the stories are true

Hotel Empty

Adorael & Sammael
Nem tudtam volna a hiányt és a vágyat egyszerű ölelésben kifejteni, nem. Többet akartam és akarok; a húgom, viszont egyben ő a mindenem. Mindazonáltal muszáj volt szabadulnom attól a sok mocsoktól és sötétségtől, amibe bele lettünk lökve. Én szabadságra vágytam mindvégig, olyan életre, ahol én magam lehetek az, aki akarok lenni. Nem tudom, hogy talán ennek az egykori testvéremnek is benne van a keze, ki tudja. De még mielőtt nem szúrt le, nos, megállíthatatlanok voltunk Lilith-tel. Megvallom, bosszúszomjas voltam és igyekeztem minden szépben kárt tenni, amiben csak lehetett. Ezúttal viszont sok időt töltöttem az emberek között, és ha bár okosabb vagyok mindegyikőjüknél egybevéve is, nos, volt még így is mit tanulnom. Most viszont ideje volt visszatérnem azokhoz, akiket szeretek. Azok pedig a húgaim. És Adorael.. a háborúk királynője, mégis ő az, akiben valójában megannyi érzés lappang és alighanem pillanatra várnak, hogy kifakadjanak. Érzékeny lány, habár csak az én szememben. Másokkal szemben erős és rendíthetetlen, míg mi egymás közt, nos.. szeretjük egymást. Viszont szükségem volt távollétre, hogy megerősödjek. Ez viszont nem jelenti azt, hogy ne teltek volna el úgy napok, hogy ne gondoltam volna rá. Egyfolytában rá. (..) Nyelvemmel szinte szétfeszítem az ajkait, mohón és kéjsóvárogva falom őt: Tudom, hogy a húgom, de én csak azt akarom, hogy élvezzünk mindent, amit csak megtehetünk. Számunkra nincsenek gátak sem pedig szabályok, amiket nem léphetünk át. Azt akarom, hogy boldog legyen. Ennélfogva mindent megadok neki.
A heves csókomat kölcsönösen viszonozza, teljesen átélten és éhezve; épp hátán simítok végig érzékien, amikor váratlanul és hirtelen lök el magától. Nem voltam erre felkészülve, egyszerűen túlságosan beleélve csókolt. Teljesen elvesztettem az önkontrollt magam felett.
A számból csordogáló vért letörlöm a karommal; azt hiszem, hogy talán az ajkamat is sikerült úgy megharapnia, hogy az is vért ont magából. Próbálok lassú, mégis egyenletes légzést gyakorolni. Azt hiszem, hogy számíthattam erre a reakcióra.
Hiába kapok észbe, a pillanat alatt hatalmas ütés csattan az arcomon, ami arra kényszerített, hogy oldalra forduljon a fejem és úgy is hagyjam egy pillanatfa. Fogaimat összeszorítom és ajkamba szívok: Fogalma sincs, hogy mekkora önuralmat kell ahhoz gyakorolnom, hogy ezt a cselekedetét ne adjam neki vissza triplán.  De nem.. nem fogom őt bántani. A szeretetem iránta sokkalta nagyobb, egyszerűen nem tudnék neki fájdalmat okozni. Habár haragom mégsem illant, ami nyilván azért van, mert még nem volt arra alkalom, hogy megüssön. Utoljára egy szeszélyes vámpír adott nekem ekkora pofont. Az is vagy hat évszázada.
(..) Valójában hasonlóan tudnék most zokogni, mint ahogyan most ő sírdogál lábaim előtt heverve. Az arcomon még mindig érzem a csípős tenyerének a helyét, viszont akárhogy is nézem: Igaza van. De nem tehettem mást, elvégre ha mégis kitudódik a fentiek számára, hogy élek... talán a húgaimat is képesek lettek volna bántani. És nem tudom, hogy ők túlélték volna -e.
- Ne sírj. - Bököm oda halkan, nem túl biztatóan. A vigasztalás sohasem tartozott az erősségeimhez, viszont ezúttal szükségünk lesz arra, hogy beszéljünk.
Felveszem őt karjaimba a földről és az ágyra fektetem úgy, hogy fölé kerülök és végigsimítok az arcán. Egyik karommal tartom magamat felette, a másikkal pedig puha arcát cirógatom; puha, mégis könnyek áztatják.
- Kérlek. - Hüvelykujjammal lesöprök egy könnycseppet, mire újabb kibuggyan a szemeiből. Azt pedig apró csókommal törlöm le arcáról; azt akarom, hogy szeretve érezze magát.
- Valójában sok idő kellet ahhoz, hogy újra felépüljek. Helyesebb lett volna visszamennem a Pokolba meggyógyulni, de engem elpusztítani akartak, nem pedig megsebezni. Ha rájöttek volna arra, hogy én életben vagyok, akkor vajon hova bújhattam volna? Veletek fenyegettek volna. Nem tudtam volna elviselni, ha nektek bajotok esik. Én túléltem, de nagyon nehezen. Nem tudom, hogy veletek mi történt volna. - Hangom csendes, békés. Azt akarom, hogy megnyugodjon. - Már jó néhányan tisztában vannak azzal, hogy életben vagyok. És igazán fogalmam sincs, hogy mi lesz ennek a következménye. - Ajkamba harapok aggódóan, aztán mellé fekszem és felé fordulok úgy, hogy magamhoz húzom és haját birizgálom, simogatom. Igaz, hogy vértócsában ázunk, de ez nyugtat meg minket, nem igaz?
- Mindig gondoltam rád. Arra, hogy végre itt legyél velem. Hiányoztál, Adorael. - suttogom magunk közé, aztán lehunyom íriszeimet fáradtan. Csak átérzem a pillanatot, hogy végre itt van velem ő és már többé nem vagyunk egyedül. - Ezentúl nem foglak téged elengedni. Nem hagyom.

Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Vendég
all the stories are true

Hotel Empty

A Háború és a Halál

Azt mondják nincs nagyobb fájdalom mint egy szerettünket elveszíteni. Tévednek, a fájdalommal meg lehet küzdeni, meg lehet szokni, el lehet fogadni, de a viszontlátás öröme képes csupán olyan begyógyult ezer éves sebeket feltépni, hogy bármely szívvel rendelkező lény belepusztuljon.
Felém fordul én pedig képtelen vagyok megmozdulni, a vonásai, a vér az arcán, a kezén, ahogy felém lép… kezem lecsúszik a kardom markolatáról… ha árulás is, hát vesszek el benne, mert lelki szemeim előtt már alig emlékeztem arcára, de most… olyan fényesen ég bele agyamba, hogy ordítanék a fájdalomtól.
Kiejti nevem, a hangon mit álmatlan éjjeleken a szél suttogott nekem. A világ kiesik megszokott helyéről, az idő lelassul, arcomon véres könny csorog le, még az előtt hogy ujjai két oldalról simulnának hozzám, és ajka ajkamra tapadna. Sosem csináltunk ilyet, sosem érintett és én sem őt, jó testvérek voltunk, vigyáztunk egymásra, vigyáztunk a húgainkra, és valahol… valahol mélyen magamat okoltam haláláért, hogy nem voltam ott, hogy nem mentettem meg, hogy nem voltam jó testvér.
Nyelve a számba tolakszik, a mozdulat magától érthetődő, a vér eltölti torkom. Falja ajkam én pedig falom az övét, oly mohósággal, mintha csupán ez lenne az egyetlen pillanat mi nekünk maradt. Akarom, hogy tudja szeretem, akarom hogy tudja hogy hiányzott, hogy világokat égetnék fel, milliókat mészárolnék le érte, ahogy régen is tettem. Akarom, hogy tudja, hogy a hiányzó felem, az életkedvem, mind ő, hogy kerüljön bármibe én már mellette maradok, hogy nem hagyom eltűnni… megint…
A felismerés a testembe mar… ha él… ha tényleg ő az… miért nem szólt, miért nem jelzett… miért nem mondta, hogy időre van szüksége, hogy megcsömörlött, hogy ne aggódjunk de szünet kell neki, hogy a ránk rótt feladat súlyát nem akarja tovább cipelni? Elárult minket… magunkra hagyott…
Olyan lendülettel lököm el magamtól, hogy én is beleingok, de a mozdulat közben már lendül kezem, öklöm a képébe vágom. Hogy tehette ezt velem, hogy tehette ezt velünk? Érzem, vérem forr a haragtól, képtelen vagyok másra gondolni…
-Hitszegő, mocskos, szemétláda! Hogy van pofád idejönni, azok után, hogy elhitetted velem, hogy meghaltál? Van fogalmad arról mit éltem át? Van valami halványlila sejtésed arról, hogy a szívem hány részre szakadt, hány évszázadon át gyászoltalak? Mit gondoltál, hogy ez vicces lesz, hogy a végén majd tárt karokkal fogadlak, hogy minden szép lesz és együtt nevetünk? Te kétszínű, aljas, könyörtelen geci!- ordítok vele és ahogy közelebb lépek, újabb ütést mérek rá. Elegem van a hazugságaiból, nem teheti ezt velem, nem teheti meg egyikünkkel sem.
Két kézzel ragadom meg a ruháját, tépem és az arcába sikítom fájdalmam, majd mintha hirtelen elvágták volna, mintha elfogott volna a kétségbeesés, ujjaim elengedik az anyagot és megtörten rogyok a lábai elé. Fejem térdeinek támasztom és zokogok, épp úgy ahogy egy halandó gyermek tenné halott atyja teteme felett, annyiszor láttam, annyiszor éreztem a megtört szívek kínját, de csak most érzem át. Koronám lehullik fejemről, fémesen cseng majd fekete füstté válik, én pedig csak térdelek előtte tovább, tenyereimmel a földet támasztva. A lovasokat egyként teremtette atyánk, együtt vagyunk egészek, együtt mérhetünk igazán nagy csapást, együtt vagyunk azok amik. Sammael vélt halála meggyengített, hagytam magam, hogy a bánat mit előtte sosem éreztem, átjárjon és megfeledkezzem róla mi végre létezem.
-Azt hittem meghaltál… azt hittem többé nem láthatlak… kérlek… bocsáss meg… - amiért kezet emeltem rád, amiért helyén nem való szavakkal illettelek, amiért hagytam hogy a kétségbeesés bomlassza elmémet. Szeretlek Sammael… a kezdetek óta… és szeretni foglak, míg csak szívem képes verni.

Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Vendég
all the stories are true

Hotel Empty

Adorael & Sammael
Cigaretta után keresek hevesen, összevérezve mindent, amihez csak hozzáérek. A mámortól még nem látok egészen tisztán, így néha alig észrevehetően de elhagy az egyensúlyom, de mégis megállok két lábamon és a cigarettásdobozból elő is húzok egy szálat. A gyomrom teljesen megtelt, nem érzek akkora éhséget mint jó pár napja. Amióta rendszeresen látogatom a tündéreket, olykor nehezemre esik a ki-be jutás a nélkül, hogy ne vegyenek észre. Így tehát nem jártam sűrűn ki abból a világból, a tündéreket viszont nem kívánom fogyasztani: nem vagyok finnyás, viszont a tündérek csak általam létezhetnek, így tehát nem vagyok a magam ellensége, hogy a teremtményeimet falom fel. Most viszont néhány napja távol vagyok tőlük, jelenleg a cégemhez még nem volt időm elmenni, hogy a saját készletemet csapoljam. Most pedig... ez a kis hölgy felkínálta magát nekem, nemde? Talán más értelemben gondolta, viszont a gyomrom étvágya sokkal nagyobb volt, mint a szexuális éhségem. Igaz, hogy mindegyik érzéket felcsigázta bennem, de legalább a gyomrom végre megtelt, panaszra semmi okom.
A cigarettát meggyújtom a nélkül, hogy öngyújtó után kutatnék és mély, akadozott levegővételekkel indulok meg az ablak felé, hogy kitekintsek. Még mindig az étvágy hatása alatt állok, egyszerűen bizserget az érzés: önön kezem által már nagyon régen öltem.
A szálat a számhoz emelem és beleszívok annyira hosszasan és erősen, hogy egy fél centit máris leég. A vér kezd maszkot ölteni az arcomon; az ujjaim már kezdenek ragadni, viszont még egyelőre nem zavar.
Véres ujjakkal simítom el a hajamat, amikor végre meghallok ugyan régen hallott, mégis ismerősen csengő, édes hangot. A füstöt ezúttal nem tüdőzöm le, hanem kifújom és a falba dörgölöm a cigaretta égő felét a nélkül, hogy a nagy részét elszívtam volna. A nevemen szólított.
Ajkamba harapok és egy nagyobbat nyelek, hisz a vér még mindig csordogál a torkomban és a számon. A vasas íz élénk, mégis édesnek hat. Vajon Adoraelnek is ízlene?
Megfordulok végre és újra megpillanthatom azt a régen látott, gyönyörű alakot, ami egyszerűen mesébe illően kápráztató. Mindig is imádtam a húgaimat, egyformán. Piszkosul utálom magamat amiért elhagytam őket, de meg akartam ízlelni azt az életet, ahol emberibben élhetek. Végül rájöttem, hogy a valós lényemet nem tudom eltűntetni.
- Adorael. - Kiejtem a nevét rekedtesen és lassú, mégis határozott léptekkel közelítek felé. Már szinte testem az övét súrolja, amikor két véres tenyérrel megérintem az arcát két oldalról és közelebb kényszerítve magamhoz őt, nos, merő vérrel a számban csókolom meg őt, hogy éreztessem vele azt, amit én érzek. Mámort. Ezt az ízt már csak az növeli, hogy az ő csókjával hintem meg. Csókom hosszas, érzéki és mohó, amennyiben hagyja. Ha pedig megrémül és ellök magától, akkor csak karommal törlöm le az ízt és íriszeibe tekintek. Nagyon hiányzott. Valahogyan érezni akartam őt...

Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Vendég
all the stories are true

Hotel Empty

A Háború és a Halál

Még egy évszázada sincs, hogy utoljára tomboltam, mégis minden perc kínzó sóvárgással tölt el, hogy újra átéljem, a háború bizsergető mámorát.
Egy ház előtt állok, valahol a külvárosban, odabenn két nő veri egymást, az egyik a feleség, a másik a szerető, a hűtlen pasi meg a fürdőbe zárkózva reméli, hogy holnap még lesz kit meghúznia, és a kettő nem fog összefogni ellene. Ennyit a lovagi erényekről. Folyton sopánkodnak a halandók hogy sötét középkor így, meg sötét középkor úgy, pedig akkor még a férfi, férfi volt, még a legrészegebb, legszánalmasabb csürhe is ismerte a becsület fogalmát. Most meg a kádban rejtőzve várja a csendet. Untatnak… az egész kicseszett világ untat. A piti kis bűnöző aki megkéseli a hazafele tartó családanyát, csak hogy pár dollárhoz hozzájusson, a díler aki hátulról lövi tarkón a konkurensét, a civakodó tinik, a megcsalt férjek, kik elégtétel után kiáltanak. Elégtétel… ugyan már… minden tett mögött ott az indok, az indokért pedig igenis tenni kell. Vagy épp nem kell… de ugyebár ez esetben a nem tétel is tettnek számít, s ha mégsem még mindig itt vagyok én…
Untatnak, de nem kelthetek nagy felhajtást, még nem. Hogy kivárásra játszom? Mégis mire várnék? A szőke hercegre, vagy a világbékére? Isten egyszülött fiára, aki újra visszatér… belegondolnak ezek egyáltalán abba hogy miket beszélnek?
Csepereg az eső, én pedig egyik fénykörtől haladok a másikig. Hiányoznak a régi idők, hiányzik a család, a bátyám… Samael… halálod híre darabjaira tépte szívemet, s azóta csak árnyéka vagyok egykori önmagamnak. Ujjaim egykedvűen érintik a kilincset, észre sem vettem hogy közben beértem a hotelba, ami jelenleg otthonom, ebben a koszos városban. Csendes nyugodt környék, semmi feltünés nem kell, komolyan olyan vagyok mint egy begyöpösödött 80 éves vénasszony, már ami az emberi mértéket illeti. Elindultam vadászni, hátha a friss vér íze visszarángat kicsit a valóságba, majd ugyanolyan éhesen haza is tértem.
Ahogy belépek, friss vér szaga csapja meg az orrom, sötét ismerős erő, hasonlít az enyémre, mégis más. Talán Lucifer már megint, csak tudnám mért nálam költi el a vacsoráját.
Belépek a szobámba és ledermedek. Nem jellemző rám, de hang se jön a torkomra, ahogy megpillantom a háttal álló alakot, és előtte az ágyon heverő megcsonkított testet. A hangja… ha képes lennék sírni, most térdre borulva zokognék, de csak hitetlenkedve állok és hallgatom. Nem lehet a bátyám… hiszen meghalt…
-Sammael… - a név kimondása szívembe tép, a karjaiba omlanék, ölelném és sosem engedném el többet, de nem mozdulok, csak erőm szabadul el körülöttem, leolvasztva rólam emberi álcám. Páncélom súlyát ezerszeresnek érzem, megnyesett lógó szárnyaim fájdalma hátamba tép, fejem fölött lebeg koronám, ujjaim oldalamon lógó kardom markolatára siklanak.
A warlockok mostanság túl sok időt töltenek a vadászok társaságában, és a káprázat mestereivé válnak lassan, még egy magamfajta sem hiheti el mindig azt, amit lát.

Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Vendég
all the stories are true

Hotel Empty

Adorael & Sammael
Hatalmas fenék, karcsú derék és olyan húsos mellek, hogy szinte jajveszékeltek az ingen lévő felső gombok. Ingerlő látvány, szinte már-már nyárcsordulást eredményez. Szabályos szív alakú arc, hatalmas kék szemek és derékig érő, tejszőke fonott haj; s mindehhez egy stílusos szemüveg társul. Bájosan, látványos provokálással riszálta a hátsóját előttem, arcán egy játékos vigyorral az élen. Élvezi, hogy amíg felkísér a hotel egyik foglalt szobájába addig teheti magát nekem, mondanom sem kell, hogy hatásosak a manőverei. Ugyanakkor fogalmam sincs, hogy melyik étvágyam nagyobb: A szexuális vagy inkább az éhség. Mintha jobban érdekelne a húsa íze, mintsem más, amivel boldogíthatna. Néha hátrapillant pajkos, sokatmondó arccal, én pedig egy bátorító mosollyal nyugtázom, hogy mennyire tetszik a látvány, amivel kínálkozik számomra. (...)
Az ágyra szorítom keresztbe, fölé kerülve pedig félelemtől kopogó íriszeibe tekintek. Ó igen... szinte beletekintek a lelkébe már látom, hogy felkészült a halálra. Azonban még csak annyira sem kapott észbe, hogy egyáltalán rájöjjön, hogy sikítani is tud. Mindazonáltal, talán sokkal fájdalmasabb lenne abban az esetben a halála. Habár így sem lesz túl kellemes, viszont ugyanakkor hálás is lehet nekem. Megszabadítom a Földi élettől, ettől a rengeteg mocsoktól és szartól. Így tehát, jó éjszakát édesem!
Állkapcsom hatalmasra nyílik, már-már talán a fejét is képes lennék nyugodtan leharapni - megtehetném, hogy ezzel a mozdulattal aztán le is tépjem neki, de ezúttal nem vágyom arra, hogy koponyát ropogtassak -.  Ebben az alakomban jobban öltöttem egy szörnyeteg formát, mintsem egy emberét. (..) Nyakára harapok erőteljesen, kiharapva belőle egy akkora húsdarabot, amivel megtelik a szájüregem. Elönt az erőteljes vasas íz, az éhségtől koromfeketévé válnak a szemeim és most valóságosan enni kezdem, mint egy megvadult kutya. A bőre megnyúlik aztán tépődik; fájdalmat nem sokáig érez, szinte azonnal elájul. Sokkot kapott, így gyakorlatilag fájdalommentesen vérzik el.
Érzem, hogy a gyomrom kezd megtöltődni, ami végül enyhíti bennem a vadállatot és most már a zabálással kellően leállok. Néha le kell fognom továbbra is a karjait, ugyanis még rángatja őt néhány ideg.
Gyönyörű művet hagytam most magam mögött. Kiegyenesedem, aztán egy hatalmas levegőt veszek magamhoz; még csak most eszmélek rá, hogy ez idő alatt egy halovány levegőt sem ettem. A cégemen kívül sohasem fogyasztottam el így senkit, kizárólag feldolgozás után kerülnek a hűtőkamrákba. Most viszont vágytam valamire, amit én magam vadászhatok le.
Államról cseppekben hullik le a szőnyegre a vér, szinte az egész arcomat beborítja a vörös nedv. Ahogy ránézek a tetemre, nem maradt más belőle, mint egy fejetlen és kartalan valami. Gyakorlatilag alig ismerhető fel, hogy nő vagy férfi volt-e az illető. Tudom, hogy néhányunk megelégszik azzal, ha a fájdalomból táplálkozik, de nekem szükségem van kézzelfogható húsra. Az emberhús erre a kielégítésre rendkívül remek.
- Milyen furcsa. Én még sohasem laktam hotelekben. Nem bírtam volna elviselni. - Hangom még kissé érthetetlen, túl sok vér van még a szájüregemben és a torkomban, ezért határozottan nyelek egy nagyot. - Viszont örülök, hogy végre megtaláltalak. - Érzem a jelenlétét a hátam mögül; édes, kellemes illata van. Emlékeztet arra, amikor még mindketten angyalok voltunk. Imádtam őt, olyan volt számomra, mint a legkisebb testvér akit óvnom kell. Most pedig egy gyönyörű, vonzó nővé érett, tele sötétséggel. Néha nem tudtam rá úgy tekinteni, mint egy testvérre. Túlságosan is vonzott.

ranggal rendelkezem
Ajánlott tartalom
all the stories are true

Hotel Empty
1 / 2 oldal
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Raphael & Annalise ~ pár hónappal ezelőtt, Hotel Dumort közelében