Flectere si nequeo superos, Acheronta movebo

If I cannot move heaven, i will raise hell


Szabályzat
TO LOVE IS TO DESTROY, AND THAT TO BE LOVED IS TO BE THE ONE DESTROYED

Silent Brothers
❖ admin
ranggal rendelkezem
all the stories are true
Keresem :
new members
Tartózkodási hely :
❖ between the topics ❖
foglalkozás :
❖ hobby? this page is my life ❖
Karaktered arca :
❖ faceless helper ❖

Felhasználó profiljának megtekintése

Szabályzat Empty

szabályzat
pulvis et umbra sumus

❖ Regisztráció

❖ A szabályzat nem ismerete nem mentesít a betartása alól!
❖ ❖ Teljes névvel regisztrálj, kerüljük a nick nevek használatát.
pl.: Poppy Adams ne pedig Cicavirág12! Az ilyen regisztrációk 24 órát kapnak, hogy nevet változtassanak. Extrémebb helyzetekben azonnali törléssel jár!  
❖ A vezetőség mindent megtesz az oldal működésért, de sajnos mi se tudunk mindent teljes figyelemmel követni, így a vezetőség nem vállal felelősséget a feltöltött tartalmak miatt!
❖ Elsősorban ajánlott a fajleírások elolvasása, hogy megismerkedhess a világgal, de ha valami esetleg nem lenne teljesen tiszta, akkor nyugodtan fordulj a vezetőség bármelyik tagjához!
❖ Mielőtt regisztrálsz ajánlott átnézni a foglalókat, hogy az általad kinézett play by vagy név nem-e foglalt.
❖ Az avatar kép mérete 200x320px lehet! Kérjük ehhez tartsátok magatokat, ha elakadnátok képszerkesztés, vagy képkeresés terén nyugodtan forduljatok a vezetőséghez szívesen segítünk!

❖ Karakteralkotás, foglalók

❖ Amint kitöltötted a profilod szükséges adatait, máris jöhet a karakterlap!
❖ Itt is van karakterlap, aminek a megírási határideje 1 hét! Ha valamilyen ok miatt nem tudod megírni ezen a határidőn belül azt jelezd a vezetőség valamelyik tagjának!
❖ Csak azután kezdhetsz játékba, miután az admin elfogadta a karakterlapodat!
Proxy szerverről elküldött előtörténeteket nem fogadunk el! (multik esetleges felhalmozása miatt)
❖ Az avatarodat csak azután foglalhatod le, hogy elfogadott előtörténettel rendelkezel!  
De azért legyünk tekintettel egymásra és, ha valaki előtted regisztrál be az adott arccal legyetek kompromisszumképesek, mert senki nem szereti ha lecsapnak a kezéről egy már kiválasztott arcot!
❖ Avatar előfoglalásra maximálisan egy hónapig van lehetőség!
Előfoglalni csak úgy lehet, hogy a vezetőséggel egyeztetett - nem csak jelzett, de rábólintott foglalás - miután megerősítésre került az előfoglalás a vezetőség feljegyzi a dátumot és a foglalóba bejegyzed magad és bekerülsz az előfoglalásokhoz. Onnantól kezdve egy hónapig érvényes a foglalásod.  Keresettek arcának előfoglalását kérjük kerülni, hiszen erre nem is bólintanánk rá!
Amennyiben az előfoglaló felhasználó egy hétig indokolatlanul távol van, az előfoglalása automatikusan megszűnik!
❖ Ha egy keresett/canon karakterre két jelentkező van, akkor a karakterlap minősége dönt.
Keresett karakter esetén a hirdetőé a döntés, míg canon esetében a staff dönti el, kinek sikerült jobban megragadni a karaktert. FIGYELEM! Ha az egyik fél elkészül onnantól kezdve a másiknak három napja van, hogy befejezze a karakterlapját!
❖ Ha a karakterlapod valamilyen ok(ok) miatt elutasításra kerül egy hét áll rendelkezésedre, hogy kijavítsd a feltüntetett hibá(ka)t.
❖ A karakterlapod az első írásod, amit tőled olvashatunk ezért figyelj oda a helyesírásra és ne csapd össze! Nyugodtan használd ki a megadott egy hetet.
❖ Amennyiben az előtörténeted nem készül el a megszabott határidőn belül és nem kérsz hosszabbítást a regisztrációd törlésre kerül!
❖ Amint a lapod elfogadásra kész, akkor jelezd a megfelelő témakörben és a staff valamelyik tagja igyekezni fog a lehető leghamarabb megnézni. Mi is emberek vagyunk, tehát legyetek felénk türelemmel.
❖ Elfogadás után nincs más hátra, mint megejteni a foglalót, ami nálunk rang és avatar foglalót jelent. Amennyiben nem ejted meg a foglalást abban az esetben a neved - play by-od szabadnak minősül!
❖ Az avatarfoglalón belül két kód található. Kérjük az ott lévő teljes kódot másoljátok ki a "code" részletekkel együtt ezzel is segítve a munkánkat!
❖ Az avatar alanya hús-vér ember legyen!
❖ Avatar alany cserére csak a vezetőséggel való egyeztetés után kerülhet sor.
Keresettek arcára szigorúan tilos cserélni a hirdetővel való egyeztetés nélkül, hiszen elég kegyetlen húzás ha egy karakter meghirdetése után valaki szó nélkül lecsap a hirdetett karakter arcára.
❖ Ha valakinek a rokona/barátja vagy esetleg távolabbi hozzátartozója szeretnél lenni először keresd fel PM-ben és beszéld meg vele!
❖ Canon-ok közötti kapcsolatot saját karakterrel nem lehet helyettesíteni!
A jövőbeni problémák elkerülése végett, amennyiben egy canonhoz egy másik canon kapcsolódik, az nem helyettesíthető az oldalon már meglévő játékos karakterrel, vagy saját hirdetéssel, hiszen elég kellemetlen adott esetben, ha adott canon karakter megérkezik, de a fő szálát, vagy esetlegesen több mellékszálát átadták másnak.

❖ Játék

❖ Más karakterét tilos irányítani. Például: "Felpofoztam Clary-t, aki erre zokogásban tört ki." Nem tudhatod, hogy hogyan fog reagálni ezért jobb, ha az ilyesmit inkább mellőzöd.
❖ +18-as jelent megengedett, de mindenképpen tüntesd fel a hozzászólásod elején!
❖ Hozzászólás hossza nincsen megkötve. De ha lehetséges, ha a partnered 10-15 sort ír, akkor tiszteld őt annyira, hogy ne három sorral szúrd ki a szemét.
❖ Valamilyen módon próbáld meg kiemelni a párbeszéd részeket a hozzászólásodban. (Dőlt betűk, átszínezés.)
❖ Ha csatlakozni szeretnél egy pároshoz először vedd fel velük a kapcsolatot PM formájában! Ha ők beleegyeznek mehet is a játék.
❖ Az obszcén szavakat, ha nem elhanyagolhatóak kéretik valamilyen szinten kicsillagozni őket, vagy jelezni a hozzászólás elején, hogy erősebb kifejezéseket tartalmaz.
❖ Egy helyszínen csak egy páros játszhat!
A játék végén a megfelelő témakörben kell jelezni a játék végét, hogy felszabadíthassuk a helyszínt. Azért is hoztuk létre ezt a szabályt, mert néhány oldalon megszokottá vált a névvel/címmel nyitott témakörök nyitása. Mi szeretnénk megtartani a helyszíneinket, ahol különböző alkotók írásait gyűjthetjük össze egymás után, mintsem az archívumot tömjük tele a sok névre szóló témakörrel. A névre szóló témakörök azonban alkalmazhatóak a múlt, jövő és az alternatív idősíkon.
❖  Mindenki annyi játékot vállal amennyit aktívan tud vinni! Nem szeretnénk megszabni senkinek sem, hogy mennyi játékot vállalhat, de ne vidd túlzásba!
❖ Az oldalon nem engedélyezett a reagkód használata!
A háttérszínnel/háttérképpel rendelkező reagkódok, amik a későbbi külső átváltozásokon elütéseket eredményezhetnek nem engedélyezettek az oldalunkon. Mindez azért van, hogy a későbbiekben túl világosnak, vagy túl sötétnek bizonyult reagkód ne zavarhassa meg a szemünket. Egyszerűbb kódok, amelyek használhatóak az oldalon, az alkotósarok részlegben fellelhetőek.
❖ User engedélye nélkül tilos megölni a játéktéren más karakterét! Abban az esetben, ha karakterhalál engedéllyel bekövetkezik, akkor erről kérjük értesítsétek a vezetőség valamelyik tagját!
CSAK ADMIN HOZHAT LÉTRE HELYSZÍNT! Ha hiányosságot véltek felfedezni, vagy szükségetek lenne plusz helyszínre, akkor használjátok a helyszínigénylőt! (Különlegességek ez alól kivétel.(Alternatív, jövő, múlt, pokol stb.) esetén egy üres hozzászólással indítsátok el a témát. pl.: ***)
❖ Kérjük legyetek türelemmel a játékostársaitok felé, hiszen nem lehet mindig minden pillanatban az embernek ihlete és/vagy ideje.
❖ A vezetőség értetek van. Bármilyen problémával, ötlettel fordulhattok hozzánk, hiszen nyitottak vagyunk mindenre.
❖ Amennyiben valamilyen oknál fogva huzamosabb ideig nem tudsz reagot írni, mindenféleképpen írj a hiányzásnaplóba ugyanis így mind a partnered, mind a vezetőség tagjai tisztában vannak azzal, hogy mi a távolléted, kihagyásod oka. Abban az esetben, ha ez nem történik meg, akkor kénytelenek vagyunk inaktívba tenni, felszabadítani a foglalásaid és később pedig regisztrációd törlésre kerül!
❖ Canon karakterek két hét után felszabadulnak, míg a saját karakterek foglalásai három hét után.  
Ez alól kivételt képez az, ha jelzed a hiányzásnaplóban a távolléted, avagy eljuttatod a vezetőséghez a távolléted okát. Ugyanakkor azt is figyelembe vesszük, hogyha esetlegesen te vagy az, aki egy vagy több játékban is válaszra vár és nem fordítva.
❖ Multi karakterek

❖  Multik megengedettek, de ügyelj az egyensúlyra. Ne az legyen, hogy folyamatosan új karaktereket alkotsz és közben a régieket elhanyagolod.
❖ Amennyiben be vagy regisztrálva egy karakterrel, amin dolgozol - azaz nem rendelkezik elfogadott előtörténettel - addig nem regisztrálhatsz új karaktert míg a beregisztrált előtörténetével el nem készültél!
❖ Jelenleg - azaz 2018. 05. 20-tól - minimális reag korláttal rendelkezünk. Ezt azt jelentené, hogy addig míg az utolsó beregisztrált karaktereddel nincs meg az 5 reagod,  addig nem fogadjuk el a következő multi karaktert. Kérjük, hogy fektessetek minimális hangsúlyt a karakteretekre, mielőtt egy újba kezdenétek, hogy érezhessétek mennyi időre is van szüksége plusz egy karakternek a kezeitek között. Nem szeretnénk, ha bárki is hirtelen túlvállalná magát!
❖ Jelenleg nem rendelkezünk user-i megkötéssel azaz nincs egyik faj sem lekorlátozva!
Régebben volt olyan korlátunk, hogy userenként egy démon karakter, illetve két árnyvadász karaktert lehet megalkotni, de mára ezt már eltöröltük!
❖ Ezen felül pedig minden multi karakter regisztrálásakor/készítésekor kell egy üzenetet küldeni az Admin-ra, hogy kihez is fog tartozni az adott multi karakter!
❖ Az első két multi karakter ingyenes!

❖ Aktivitási ellenőrzés

❖ Minden egyes hónap első hetében tartunk aktivitási ellenőrzést, ami egy hétig tart.
❖ Páratlan hónapokban mindig az előző hónap elsejénél nem régebbi reagot kérünk a játékosoktól, hogy ezzel is jelezzék számunkra, hogy továbbra is az oldal részesei szeretnének maradni.
❖ Amennyiben valaki nem jelez vissza őt egy hétig inaktívba tesszük és a foglalásait felszabadítjuk, ha pedig továbbra sem jelentkezik, akkor a regisztrációja törlésre kerül.
❖ Abban az esetben, ha valaki visszatérne, akkor jelentkezzen valamelyik vezetőségi tagnál, hogy visszakapja a színét, majd pedig mindenképp ejtse meg a foglalásait különben azok érvénytelenek lesznek!
❖ Ha valamilyen okból, elmarad vagy változás lép fel az ellenőrzésben arról külön üzenetben fogunk tájékoztatni mindenkit!

❖ Fagyasztott karakterek csoportja

Lehetőségetek van arra, hogy lefagyasszátok a karaktereiteket, ezzel együtt a foglalások is megmaradnak, de ezt az opciót mindössze maximálisan egy hónapig vehetik igénybe. A karakteretek ezután sem kerül törlésre, de a foglalásaitok már nem lesznek érvényesek! Így hát, ha valaki a visszatérésetek és az egy hónap letelte között elviszi az adott arcot, akkor azért már nem vállalunk felelősséget! Azonban ahhoz, hogy ez a foglalás fenn maradjon egy hónapig szükségünk van minimális kontaktusra az userrel, hogy 1-2 hetente jelezze felénk mindig az igényét, hogy még igen is igényt tart a foglalásaira. Ezen okból egy elérhetőséget is kérnénk ezen fagyasztásokhoz. Egy e-mail cím is elegendő, de kérjük az olyan legyen, amit tényleg nézel!
Amikor érdeklődés van az adott arcra, karakterre, akkor mindenképpen szeretnénk felkeresni az adott fagyasztott karakter userét.
Canon karakterek esetében csak különleges esetekben lehetséges a fagyasztás, azonban ha valaki komoly érdeklődést mutat a karakterre a fagyasztás abban az esetben nem érvényes!
Visszatérés, fagyasztásból kilépés ára 1 reag.
További részletekért érdeklődni lehet a staffnál!

Köszönjük a megértést! Jó játékot kívánunk mindenkinek!
A változtatás jogát fenntartjuk!

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pulvis et umbra sumus :: kezdetek :: Tájékoztatás-
Ugrás: