Flectere si nequeo superos, Acheronta movebo

If I cannot move heaven, i will raise hell

my beautiful girl
TO LOVE IS TO DESTROY, AND THAT TO BE LOVED IS TO BE THE ONE DESTROYED

Silent Brothers
adminisztrátor
ranggal rendelkezem
Silent Brothers
all the stories are true

my beautiful girl Empty
-- archivált hirdetés--

Rhiannon Lovehallow
Sun rend
ranggal rendelkezem
Rhiannon Lovehallow
all the stories are true

my beautiful girl Empty
i want you too
and this is how the plot thickens
Mint egykori legjobb barátnőmre nekem is nagy szükségem van ám rád! Lehet, hogy úgy tűnik, hogy mind a ketten hátrahagytunk téged, de egyikünk sem így tervezte. A magányom, az önzőségem oka, hogy Neal is elszakadt mellőled, amit nagyon sajnálok és szeretném felvenni veled a kapcsolatot, de épp elég bűntudat emészt azért, mert belevontam ebbe az egészbe Neal-t így már nincs szívem téged is magammal rántani a sötétségbe.

A karaktert egyértelműen nagyon várom és boldog lennék, ha teljes lenne a csapat az érkezésével, szóval csapj le rá, hiszen van benne bőven lehetőség, szívesen ötletelek veled és habár egyenlőre csak két fix karakter várja érkezésed biztos vagyok, hogy más is szívesen kiépít majd veled szálakat az érkezésedkor. Ne várass minket túlságosan sokáig, oké? my beautiful girl 1842766431

Neal Barnaby Jones
Vámpír
ranggal rendelkezem
Neal Barnaby Jones
all the stories are true

my beautiful girl Empty

angelica?
lili reinhart ❖ mondén
Te voltál a barátnőm legjobb barátnője. Egészen addig, míg fel nem szívódott nem beszéltünk túlságosan sokat egymással. Azonban mielőtt eltűnt elég csúnyán hajba kaptatok egymással, amiért azt hitted, hogy ő is benne van az apja kétes ügyleteiben és neki köszönhetően veszítették el a szüleid a munkájukat.
Miután eltűnt azonban bűntudatod volt, s mikor megtalálták az állítólagos holtestét - már ami megmaradt belőle - a temetésén szóltál először hozzám. Te magad is kételyeket éreztél a történetben, hiszen soha nem láttuk, hogy drogozott volna, vagy egyáltalán valaha kipróbálta volna. Most pedig, hogy egy drog tanyán érte a végzete, olyan hihetetlennek tűnt a számodra, hogy velem együtt nyomozásba kezdtél, hogy kiderítsük mi a valóság.
Azonban egyedül engem keresett fel Ronnie, téged nem. Én pedig anélkül, hogy gondolkodtam volna igent mondtam és átváltoztatott. Most én tűntem el mellőled. Vajon képes leszel megtalálni, vagy elbuksz? Esetleg te is ugyanúgy végzed majd, mint én?

A play by szeretném, ha megmaradna, minden más szinte alkuképes, amennyiben érdekel a karakter regisztrálj be és megbeszéljük a részleteket!

A legjobb barátnő hirdetése itt olvasható. Azonban, mivel már megérkezett a kapcsolatot vele is fel lehet venni: Ronnie

Nagyon szépen kérem, aki csak a PB páros miatt vinné el, kerüljön el! Szeretnék egy komoly vállalkozót rá, aki ténylegesen a karakterben lát lehetőséget nem a karaktereink PB-iben!   
19 körül ❖ szabad  

ranggal rendelkezem
Ajánlott tartalom
all the stories are true

my beautiful girl Empty
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» my beautiful sister