Flectere si nequeo superos, Acheronta movebo

If I cannot move heaven, i will raise hell


Világleírás
TO LOVE IS TO DESTROY, AND THAT TO BE LOVED IS TO BE THE ONE DESTROYED

Silent Brothers
❖ admin
ranggal rendelkezem
all the stories are true
Keresem :
new members
Tartózkodási hely :
❖ between the topics ❖
foglalkozás :
❖ hobby? this page is my life ❖
Karaktered arca :
❖ faceless helper ❖

Felhasználó profiljának megtekintése

Világleírás Empty

Boston
city of dreams

❖ Sicut patribus sit Deus nobis

Boston földrajzilag legközelebb a New York-i intézethez van közel így ezzel is ápolja a legnagyobb szövetségét. Idris elpusztulása után itt alapult meg az új árnyvadász központ, ahol a legtöbb újoncot elszállásolták, hogy még felügyelet alatt küldhessék őket bevetésekre.
Idris elpusztulására alig egy évvel a sötét háború után került sor, amellyel le kívántak számolni a sötét árnyvadászokkal, hogy egyetlen ellenségükként már csak a tündérek maradhassanak, akiket így könnyedén visszaverhetnének, de végső soron a tervük kudarcba fulladt, s ezzel Idris elpusztult így kénytelenek voltak új otthon után kutatni, amit végül New York-tól éjszakra találtak meg egy régi, omladozó templomban, amit azóta már élhető körülményűvé változtattak, de a külső szemlélők számára továbbra is csak egy romos templom.
Az akadémiát is áthelyezték Boston-ba amely így már nem jelölt külön épületet, hiszen a kiképzések, mint egy intézetben zajlottak Boston-ban, de ugyanakkor Idris egykori szerepét is magára öltve a Tanács, a Klávé is itt ülésezik, itt hozzák meg továbbra is a törvényeiket, melyek között szerepel a tündéri felmenőkkel rendelkezők száműzetése. Amennyiben ezzel az információval tisztában voltak, nem szült mást, mint bizalmatlanságot a soraik között. Szinte önmagukat készen álltak elpusztítani az árnyvadászok, ezért is építkezik néhány radikális Idris romjaira, hogy egy "aranyvérű" árnyvadász társadalmat építsen fel.
❖ after the dark war and the fall of idris

Boston nem csak az árnyvadászok otthonaként szolgál, de a sötét árnyvadászok bázisa is itt található meg, nem is túl messze az árnyvadászokétól. Azonban erről még csak fogalma sincs az árnyvadászoknak, de talán csak idő kérdése, hogy felfedezzék a rejtekhelyüket. Azonban egy háború velük szemben most, hogy minden olyan békésnek és csendesnek tűnik talán egy újabb bázis elvesztését jelentené a számukra.
Jelen állapotban fegyverszünetet kötve élnek egymás mellett - annak tudta nélkül -, miközben megannyi csatával mögöttük, a háború szele cirógatja Boston lakosainak orcáját.

Silent Brothers
❖ admin
ranggal rendelkezem
all the stories are true
Keresem :
new members
Tartózkodási hely :
❖ between the topics ❖
foglalkozás :
❖ hobby? this page is my life ❖
Karaktered arca :
❖ faceless helper ❖

Felhasználó profiljának megtekintése

Világleírás Empty

New York
city of dreams

❖ the city of dreams

New York, az álmok és az álmodók városa, az Amerikai Egyesült Államok legnépesebb városa, ahol bármi megtörténhet. Öt nagyobb kerületből tevődik össze: Bronx, Brooklyn, Manhattan, Queens és Staten Island. A városban az egyszerű, halandó emberek annál is egyszerűbb, hétköznapi élete vegyül a sötét alvilági ügyletekkel és a tiltott fekete mágiával. Ha eléggé nyitva tartod a szemed, te is megpillanthatod a kardokkal mászkáló fiatalokat, akik az éjszaka leple alatt démonokra vadásznak..
A New York-i árnyvadászok otthona kívülről csak egy elhagyatott katedrálisnak tűnik, pedig valójában az egyik legrangosabb Intézet a világon. A hivatalos vezetői az intézetnek Clary Fairchild és Jace Lightwood-Herondale. A sötét háború után nevezték ki őket az intézet élére, miután az előző intézetvezető Alec Lightwood önkéntes raboskodást vállalva maradt hátra a pokol bugyraiban, ahonnét barátai mindent megtesznek, hogy visszaszerezzék.
A város legnagyobb vérfarkas falkája továbbra is Luke Garroway keze alatt működik a Kínai negyedben, gyorsétteremnek álcázott főhadiszállásuk, a Jade Wolf alatt.  Maia Roberts pedig a háború után hivatalosan is a bétájává avanzsált, hiszen remekül bizonyította a rátermettségét Luke távolléte alatt, miközben a férfi a pokolban raboskodott Sebastian keze alatt.
A várost uraló vámpírklán vezetője továbbra is Raphael Santiago, - akinek a jobbkeze nem más, mint Lily Chen - a Dumort Hotelt választották otthonuknak, amennyiben valaki túlságosan közel merészkedik, vagy néhány tudatlan mondén egyenest az épületbe sétál az soha nem tér vissza élve.
A fő boszorkánymester továbbra is Magnus Bane, aki Brooklyn-i lakásából irányítja a város ügyes-bajos dolgait.
Manhattan nyüzsgő szívében a Central Park Teknős tava továbbra is átjáróként üzemel a Tündérek Birodalmába. Míg az egy temetője pedig egyenesen a Néma Városba vezet, ha jó helyen keresed a bejáratot.  Azonban, ha egy mondén át próbálja lépni a bejárat küszöbét azaz életével fizet.
Ha pedig mindannyiukat egy helyen szeretnéd látni, keresd fel a Pandemonium Klubot sötétedés után - garantáltan nem fogsz unatkozni...
De nem csak a természetfeletti lények árnyékolják be New York városát. Éjszakánként a legnagyobb ellenségünk még mindig saját magunk, emberek vagyunk. Egy gyilkos az éj leple alatt bujkál és folyamatosan újabb áldozatokat követel. Egyenlőre még nem találtak összefüggést a rendőrségen. Még abban sem biztosak, hogy az elkövető egy és ugyanaz az ember. Vér tapad a városhoz, amely felett gyülekeznek a sötét viharfelhők, halált és pusztulást hirdetve.
❖ sect is rising

A sötét háborúnak köszönhetően néhány látó mondén szemtanúja lehetett olyan dolgoknak, amelyeket talán soha nem felejtenek el. Megváltozott bennük valami, amit talán már soha nem lehet helyrehozni.
Egy démonimádó szekta húzódik az emberek és az árnyvilág között, akik mindig különböző démonok részére nyújtanak be áldozatokat. Először talán a kíváncsiság vezérli az embereket, mikor csatlakozni akarnak a szektához, de aki tudomást szerez róluk az vagy csatlakozik, vagy meghal. Békés társaságként hirdetik magukat, akik egyszerűen csak többre vágynak a világból, szeretnének megtapasztalni valami természetfelettit, de a tényleges bejutáshoz, hogy a függöny mögé belesve láthasd mindazt a szörnyűséget, sötétséget, ami magát a szektát jellemzi áldozatot kell nyújtanod. Egy kivágott szív, vagy sajátos öncsonkítással csatlakozhat. Meghátrálni lehetetlen, hiszen az egyenlő a halállal.
❖ after the dark war

A sötét háború után az intézet épületét mondhatni renoválni kellett, hiszen rengeteg pusztulás látszódott a falain, de leginkább a könyvtár volt az, ami megsérült a támadás során.
Az egykori intézetvezető hiányában a Klávé új vezetőket nevezett ki az intézet élére Clary Fairchild és Jace Lightwood-Herondale személyében.
Egy híján mindannyian visszatértek a pokolbeli dimenzióból Edom-ból. Alexander Lightwood egy alku árán hátramaradt, aminek köszönhetően a többiek kijutottak onnan, de a mai napig teherként nyomja ez a hőseink vállát, hogy hátra kellett hagyniuk egy társukat annak érdekében, hogy kijuthassanak a világukba. Hiszen csak innen tudnak segíteni visszatérni a barátjuknak.
De nem csak ők tértek vissza. Sebastian Jonathan Morgenstern is. Aki nem a benne rejlő jóság miatt élte túl a mennyei tüzet, hanem egy alku gyümölcseként maradhatott életben, amelynek következtében minden sötétség eltűnt a lelkéből. Az a fiú lett, aki démonméreg nélkül született volna, de vajon képesek lesznek megbocsájtani neki a vétkeit, vagy szerencsétlen fiú életére törnek majd?
❖ after the fall of idris

New York is egyike lett azon intézeteknek, ahol megszaporodott a lakosság, szinte az össze szoba elfoglalásra került. Idris elbukása után nagyon sok árnyvadászt fogadtak be ide, újoncokat és régieket egyaránt, akiket ezáltal tovább képeztek és néhányan még a Boston-i intézet megnyitása után is itt maradtak. Sokan gyászolták az elveszett rokonaikat, akiket tündérek raboltak el, s még többen tombolt a bosszú iránti vágy, hogy leigázhassák a tündéreket, de Idris elpusztulásából okulva még várnak a megerősödésre, s az ellenség egy hibájára.
A városban egyre elterjedtebbek a különös halálesetek amelyek során sokszor egy-egy bizonyos belső szerv hiányzik így jó néhány árnyvadász érkezett a városba - a megüresedett szobákba - azzal a céllal, hogy kinyomozza mi is áll a háttérben és a szóbeszédek egy bizonyos szektáról igazak-e és, hogy tényleg veszélyt jelentenek-e.

Silent Brothers
❖ admin
ranggal rendelkezem
all the stories are true
Keresem :
new members
Tartózkodási hely :
❖ between the topics ❖
foglalkozás :
❖ hobby? this page is my life ❖
Karaktered arca :
❖ faceless helper ❖

Felhasználó profiljának megtekintése

Világleírás Empty

A Pokol
home of the demons

❖ Története és keletkezése

Ahogy a Menny, ugyanúgy a Pokol is évezredek óta részese az emberek életének, ezért rengeteg legenda és monda keletkezett már róla. Lucifer volt az első olyan Isten által teremtett angyal, aki nem volt hajlandó a Mindenható előtt letérdelni és őt szolgálni, ennek fejében több hozzá hasonló angyalt felbátorított a leendő Pokol ura, hogy letaszítsák Istent a trónról. Ám a merényletet nem sikerült beteljesíteniük. Tervük kudarcot vallott és ezáltal mindannyian elbuktak.
A Pokol eleinte Lucifer és annak követői számára lett kialakítva, ahová Isten letaszította őket az ellene való fellázadás miatt, már a világ teremtése előtt. Ez a hely aztán a világ megszületését követően a bűnös lelkek börtönévé vált, elvégre amikor az élőlények a Földre tették a lábukat, a gonosz azonnal kivetette bosszúból a hálóját Isten teremtményére: az emberre. Ennek köszönhetően Lucifer újabb, hűséges követőket toborzott magának, akiknek nem csak hogy kárhozat nélküli életet ígért, hanem olyan örök életet is, ahol a léleknek nem kell szenvednie többé. Ennek a függvénye a feltétlen hűség a Pokol urához és a többi bukott angyalokhoz.

❖ Amit tudnod kell róla

A Pokol teljesen eltérő az általunk ismert és lakott Földtől. Más dimenzióként foglalja el magát a tudatban, ahol démonok, illetve halottak számára kiépített birodalom jött létre. Itt végződhet be egy bűnös lélek élete, de akár itt születhet újjá. Ezt mind a szellem dönti el, hogy szenved a halottak folyójában vagy behódol a Sátánnak és öröklétű, hű szolgája lesz. De mint tudjuk: amit Isten ad, azt Isten el is veszi. A Pokol ura megadja az oda tévedő léleknek az új életet, és csak akkor fosztja meg tőle, ha árulóvá lesz Ura ellen. Minden démon eldöntheti saját maga, hogy mely Pokol hercegének akar szolgája lenni.

❖ Elhelyezkedés

Akinek eszébe jut a Pokol, felelevenül lelki szemei előtt az a terület, ahol a füves pusztákból lávatakaró képződik, a kék ég helyett pedig vöröslő felhők sorakoznak fel, s mindezek felett ott ül az Ördög óriási szarvakkal, miközben az odasorolt lelkeket bünteti az emberi életükben elkövetett bűneikért. A valóság az, hogy a Pokol tornácán dönti el maga a lélek, hogy mit szeretne. Dönthet afelől, hogy mi legyen a lelkével. Kerülhet abba a folyóba, ahol a szellemek keringenek az örökkévalóságig szörnyű kínok között, vagy dönthet amellett, hogy szolgálja a Pokol Urát és a Hercegek valamelyikét a végtelen időkig. A Pokol tornáca kevésbé veszélyes a betolakodók számára, mint a Pokol belseje. A tornácnál már hallani a bűnös lelkek sikolyait, akik a folyóban keringenek. A tornác tere sötét, kopár, rideg és zajos.
Ahogy belépünk a Pokolba, azonnal megnyílik előttünk az összes Pokol hercegének a birodalma, melyek azidjáig sötétségbe burkolóztak. Ezeket a területeket övezi körbe a folyó, mely a halottakat keringeti. A legelső birodalom, mely elénk tárul, az Edom, amit Asmodeus és Lilith hozott létre maguknak és más démonoknak. Ezt a birodalmat övezi körbe a többi birodalom, mely más-más hercegnek a tulajdona. Ezek között sötét erdők találhatóak alaktalan démonokkal, különböző szörnyekkel. Ám a Pokol teljesen kiszámíthatatlan, homogén űr; képes a beteljesülhetetlen álmaidat mutatni magad előtt. Az egész látszatkép, mind illúzió. A Pokol mutathat számodra gyönyörű, békés mezőt, ám a valóság teljesen mást tükröz.

❖ bejárás

Élő egymaga nem tud belépni, hacsak meg nem idéz egyet a Pokol hercegei közül, avagy maga Lucifert, de egy fiatal démon is képes élőt bevinni a Pokolba. A kulcs a démoni vér. A kijutás is szintén Pokolbéli lény segítségével történik, különben az oda nem tartozó lélek bent ragad. Korábban lehetőség volt Tündérföldén keresztül átjutni, de mára ez is bezárult.

❖ A Sátán szárnyai

Született egy monda Lucifer szárnyairól. Úgy gondolják, hogy az Istenek megkínozták, s mikor letaszították őt a Pokolba, hófehér szárnyait kitépték a helyéről és elátkozva azokat elrejtették a világ egy ismeretlen pontjára, ahol Ő maga nem fogja soha többé meglelni azokat. Mikor Lucifer magához tért véres háttal, akkor szembesült azzal, hogy a szárnyaiból mindössze egyetlen egy tolldarab maradt meg, mely látszólag teljesen véletlenül hullt le vele együtt. Az átok arról szól: Lucifer sohasem találhatja meg a szárnyait, hiszen amíg ő nincs tulajdonában azoknak, addig ő maga nem tud a Mennybe feljutni, hogy bosszút álljon. Szárnyak nélkül az ereje sem teljes. Ám a tollat, amely lehullt mellé akkor, megtartotta abban reménykedve, hogy az majd segít neki megtalálni a szárnyait. Ám időközben rájött, hogy a toll neki nem engedelmeskedik. Aki megtalálja Lucifer szárnyait, annak az Ördög örök hűséget kell, hogy fogadjon, így a Sátán elveszíti hatalmát mindenek felett. Lucifer sóvárog a szárnyai után, ám Ő egymaga nem tud rálelni, s ha mástól kér segítséget, akkor végérvényesen elveszíti birodalmát. Ez az Isten egyik büntetése az ő általa teremtett, mostanra már bukott angyalának. Vannak, akik a lehullt tolldarabot keresik, hogy megtalálják az elveszett ereklyét és átvegyék az uralmat a Sátán felett. Ám, hogy a monda valós tényeken alapul-e, máig is rejtély, hiszen akadnak olyanok, akik úgy vélik, hogy Lucifer önnön magának tépte ki a szárnyait, ezzel aztán megszakítva a kapcsolatot az angyalok és ő közte.

❖ A Sátán eltűnése

Minden egyes démon arra törekszik, hogy elfoglalhassa a Poklot és maga alá gyűrhesse a birodalmát. Hercegek, hercegnők és különböző démonok talán mindvégig erre a pillanatra vártak, hogy lehetőségük adódjon arra, hogy elfoglalhassák a trónt, hiszen minden sokkal egyszerűbb, ha a Pokol Urát már jó ideje nem látta senki sem. Vajon szándékosan rejtőzködik, vagy talán soha többé nem hallanak a Pokol Uráról.. Ki kerül a trónra távollétében? S, vajon ott is fog maradni?


Silent Brothers
❖ admin
ranggal rendelkezem
all the stories are true
Keresem :
new members
Tartózkodási hely :
❖ between the topics ❖
foglalkozás :
❖ hobby? this page is my life ❖
Karaktered arca :
❖ faceless helper ❖

Felhasználó profiljának megtekintése

Világleírás Empty

Idris
Home of the Shadowhunters

❖ Welcome to Idris

Idris az árnyvadászok otthona, amely a mondénok szeme elől rejtve van. Közép-Európában Németország és Franciaország határán található. Egy kis ország, amelynek fő és egyetlen városa, Alicante. Rendszerint itt ülésezik a Tanács és itt gyűlik össze a Klávé.
Idrist Raziel angyal adta az árnyvadászoknak, hogy itt nyugodtan élhessenek. Ugyanis Alicante-t adamantinból készült tornyok védik a démonoktól.
A legtöbb árnyvadász innen származik és a kilencvenes évekig a legtöbbjüket itt is képezték ki, egészen addig míg az akadémiát be nem zárták Valentine Morgenstern miatt, aki annak segítségével alapította meg a Kört.

❖ Alicante

Alicante az árnyvadászok országának, Idris-nek a fő és egyetlen városa. Ismert úgy is, mint Üvegváros. Ezt az elnevezést a város körül található démontornyok miatt kapta, amik távol tartják a démonokat. Ezek a tornyok adamantinból készültek, ami egy fényesen csillogó anyag innen ered tehát az Üvegváros elnevezés.
Miután győzelmeskedtek a háborúban Valentine ellen megerősítették a védvonalaikat, hogy ne hatolhasson át újra egyetlen egy démon sem. A városba engedély nélkül semmilyen démonvérrel rendelkező személy nem léphet be, legyen bármilyen alvilági.

❖ surrounding areas

Alicante városát körbeöleli egy hatalmas erdő, ami egész Idris területét elfoglalja. Ezen kívül még a Lynn-tó, ami a városon kívülre esik, de ezt azóta nem használják, hogy először megjelent benne Raziel angyal, hiszen ezt követően a víz mérgezővé vált az árnyvadászok számára. Kevesen tudják csak, de a tó maga a harmadik végzett ereklyéje a tükör. Az erdőt különböző farkasfalkák, vámpírklánok lakják néhol egy-egy kastélyt is megpillanthat az ember a sűrű erdőben. Egyedül tájékozódni szinte egyenlő a lehetetlennel. A sűrű növényzetnek köszönhetően bárki eltévedhet benne.

❖ after the dark war

A sötét háború hatalmas pusztítást hozott el az árnyvadászok fővárosának szívébe is. Rengeteg sötét harcos és tündér támadta meg az árnyvadászok otthonát, hogy leigázhassák őket és elpusztítsanak mindenkit, akik szembeszegültek velük, vagy pedig átváltoztassák őket sötét árnyvadászokká.
A terv azonban megbukott, mikor Sebastian lezárta a világokat összekötő portálokat, a kötelék megszakadt közte és a sötét árnyvadászok között, akik úgy estek össze és dőltek el, mint egy zsák krumpli. A tündéreket ezután már könnyedén verték vissza, hiszen ellenük felkészültek a város minden pontját rejtve vassal szerelték fel, ami gyengítette erejüket. Legtöbbjük elmenekült, de voltak akik fogságba kerültek.
Azonban a tündérkirálynő nem eresztette el népe nagy részét, hiszen haldokló gyermekeit és néhány szintén haldokló árnyvadászt fa indákkal körbefonva húzott a saját birodalmába, hogy ott meggyógyítsa elesett harcosait, megmenthesse azokat, akik megmenthetőek árnyvadászokat pedig rejtett aduászként alkalmazhasson, hiszen a béke amely teljes fegyverletételre kényszeríti őket s engedélyezi a tündérek megölését amennyiben felfegyverkezve látják meg őket elindított egy lassú, de biztos bosszú hadjáratot a tündérek népe és az árnyvadászok között.

❖ the fall of idris

Nem sokkal a sötét háború után, újra megnyitotta a kapuit az Árnyvadász Akadémia. Itt újra árnyvadászokat képeztek ki, régi már-már elfeledett családok leszármazottait hozták vissza, hogy kiképezzék őket a feladatra és ezzel megerősítsék soraikat. Nem sokkal később pedig, akik túlélték és teljesítették a kiképzést ittak az angyali kehelyből és maguk is árnyvadásszá változtak.
A megerősödésüknek köszönhetően mentek bele abba, hogy megpróbálják egyszer s mindenkorra véget vetni a háborúskodásnak, s el akarták pusztítani az árnyvadászok új vezetőjét @Elowen Herondale-t, de nem számítottak a sötét árnyvadászok érkezésére, sem a démoni befolyásra így alábecsülve az ellenségüket ugrottak fejest egy túlságosan is jó ahhoz, hogy igaz legyen alkuba, ami megmenthette volna a fajukat, de végső soron csak Idris elbukását hozta magával. Ugyanis a sötét árnyvadászok mindent porig romboltak, a védelem teljesen megsemmisült és Idris egykori dicsősége, még csak árnyéka sem volt a régi önmagának.
Később természetesen a romokra egy teljesen ellenséges szervezet kezdett el építkezni, miszerint mindenkit, aki mondén, vagy tündér vérrel keveredett árnyvadász utód azt ki kell végezni és csak a színtiszta árnyvadász vér maradhat fenn a jövőben.

Silent Brothers
❖ admin
ranggal rendelkezem
all the stories are true
Keresem :
new members
Tartózkodási hely :
❖ between the topics ❖
foglalkozás :
❖ hobby? this page is my life ❖
Karaktered arca :
❖ faceless helper ❖

Felhasználó profiljának megtekintése

Világleírás Empty

los angeles
city of angels

❖ Welcome to Los Angeles

Los Angeles-i intézet a Blackthorn család kezében van és az ő irányításuk alatt áll. Az intézetet hatalmas csapás érte, amikor Sebastian Morgenstern betört azzal a céllal, hogy minden kézzel fogható árnyvadász a saját oldalára állítson. Nem hősies beszédekkel akarta meggyőzni őket, sokkal inkább kényszerítette őket, hogy igyanak a Végzet Kelyhének teljes ellentétből, amelyben Lilith és az ő vére keveredett össze. Ezáltal sokkal gyorsabbak és erősebbek lettek az árnyvadászok, miközben elveszítették az angyali rúnáikat és egyúttal a szabad akaratukat is. Nem ellenkeztek, minden egyes parancsot úgy követtek, mintha saját akaratuk lett volna. Míg kinézetre még emlékeztették szerettüket, hogy kik is ők valójában, legbelül már régen elvesztek és erről talán leginkább a tekintetük árulkodott a legjobban.
A betöréskor a gyerekeknek lehetőségük volt megszökni portálon keresztül Idrisbe, míg a kiképzőjük Katerina és Mark Blackthorn  egyedül maradt a sötét árnyvadászokból alakult hadsereggel. Utóbbit azonban nem kényszerítették, hogy igyon a kehelyből félig tündér származása miatt más terveket szőttek a számára.

❖ After the dark war

A sötét háború után a Blackthorn család nagyobb része visszatért az intézet falai közé. Hivatalos vezetője nem más lett, mint Arthur Blackthorn, aki az előző intézetvezetőnek a testvére, egyben a gyerekeknek a nagybátyja. Hivatalosan ő lett a gyerekek gyámja is.
A háború sokakban keserű emlékeket hagyott, hiszen megannyi veszteséggel kellett szembenézniük, egyesek számára olyan emlékképek keletkeztek és tárolódtak el lelkeikben, amelyeket legszívesebben kitörölnének, de makacsul kapaszkodunk beléjük, megbizonyosodva arról, hogy soha ne felejtsenek.
Megannyi alvilági áldozata is lett a sötét háborúnak, amellyel egykoron Sebastian Morgenstern kívánt minden alvilágit a saját oldalára állítani, miszerint a klávét az ő életük koránt sem érdekli.
A sötét háború után pedig megnyílt itt is az első árnypiac, amelyek a mondén szemek számára láthatatlanok. Többnyire látó mondének és boszorkányok látogatják, miszerint árnyvadászok számára tilos a belépés.

❖ After the fall of Idris

Idris elbukása után ebben az intézetben is sokkal nagyobb lett az élet, mint pusztán a Blackthorn család így sokkal nehezebb volt elrejteni, hogy igazából az intézet vezetése Julian Blackthorn vállára nehezedett.
Mégis habár, mindössze csak apróbb sustorgások voltak, néhány pletyka, tényleges bizonyíték hiányában mindenki a saját problémáival volt elfoglalva. A Boston-i intézet megalapításakor nagyon sokat átköltöztek az új központba, míg csak alig egy tenyérnyi ember maradt hátra a Los Angeles-i intézetben, hogy segítségék a Blackthorn-ék munkásságát.

❖ City of Angels

Los Angeles az Egyesült Államok második legnagyobb városa. Mindössze százhúsz kilométerre fekszik a mexikói határtól. Nemcsak a neve költői, fekvése is lenyűgöző. A lakó és üzleti negyedeket váltogató hatalmas területen nagyon kevés a magas ház, a Downtown-on kívül csak Century City-ben emelkednek felhőkarcolók. Éppen az alacsony házak miatt a hihetetlen méretű, sokszínű égbolt alatt jól láthatók Santa Monica és Santa Ana behavazott hegyei. A Csendes-óceán partvonala is könnyen megközelíthető: itt vár Malibu, Santa Monica, Marina Del Rey és Palos Verde elegáns üdülőterületeivel és Long Beach hatalmas kikötője a Queen Mary hajóval.

ranggal rendelkezem
Ajánlott tartalom
all the stories are true


Világleírás Empty
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pulvis et umbra sumus :: kezdetek :: Tájékoztatás-
Ugrás: