A legjobb barátom voltál, sőt mondhatni azt is, hogy a társam a bajban. Gyerekkorunk óta együtt kiviteleztük a csínytevéseinket. Idővel arra készültünk, hogy egymás parabatai leszünk, de sajnos nem így alakultak a dolgok. Nem sokkal a háború előtt tettük le a vizsgánkat, arra pedig nem jutott idő, hogy letegyük a parabatai esküt. A támadás során, amikor a húgaimat menekíteni próbáltam, a te sikolyodat hallottam az egyik épületből. Kockáztattam, mert meg akartalak védeni téged. Engem leütöttek, elhurcoltak, és több, mint egy évig fogvatartottak. Azt se tudtam, hogy a testvéreim végül megtaláltak-e téged, segítettél-e nekik, vagy hagytad őket meghalni. Fogalmam sincs arról, hogy kerestél-e engem, vagy hogy sikerült-e megmentened a húgaimat, azonban, ha egyszer az útjaink összefutnak vajon mennyire fogsz meglepődni azon, hogy többé nem vagyok az az ember, akinek hittél?
//Nagyon-nagyon örülnék, ha valaki hozná a karaktert. Elmondhatatlanul hálás lennék érte, az alapkonfliktuson kívül mást nem is nagyon akarok megszabni a lánnyal kapcsolatban, hiszen pm-ben úgyis bármit megbeszélhetünk. :3 Pm-ben Lenore-t vagy Opheliát érdemes zaklatni, de discordon is megtalálható vagyok. Nagyon-nagyon várlak kedves Ally! :3 //