Tárgy: Re: los angelesi klánvezér Vas. Dec. 15 2019, 20:16
--- archivált hirdetés ---
Sun rend
ranggal rendelkezem
Rhiannon Lovehallow
all the stories are true
Tárgy: los angelesi klánvezér Csüt. Szept. 19 2019, 20:58
my dear hero
charles melton ❖ vampire - clan leader
Az életemmel tartozom neked. Miattad nem haltam meg, mikor túlságosan közel kerültem az apám ügyleteihez. Örök hálával tartozom neked, ahogyan azért is, hogy engedted nekem, hogy a barátomat - habár szigorúan a beleegyezése nélkül (az más kérdés, hogy nem igazán tudta mire mondott igent) - átváltoztassam. Most ő is a klánodhoz tartozik, ahogy én magam is. Megannyi dolog van, amibe nem akarlak belerángatni, de azt nem tudom, hogy már régen benne vagy. Hiszen a te területedről van szó ezért pontosan tudod, hogy mi zajlik, de nem szólhatsz bele. Legalábbis addig míg a saját fajtádat nem érinti. Talán ez volt a mögöttes indok, hogy megmentetted az életemet? Azért óvtál meg engem, hogy utána eltörölhesd a tündérdrog kereskedelmet, amibe az apám is belefolyt? Nem tudom, hogy milyen sötét terveid vannak és eléggé távolságtartó vagy, szinte teljesen rejtélyes a számomra. Lelkiismeretes, magabiztos vezető vagy, a szíveden hordozod a társaid sorsát, egy igazi úriember vagy. Nem tudom, hogy mégis mikor fogod felfedni előttem a terveidet, már ha egyáltalán szándékodban áll engem is belevonni, avagy jobb szeretnél kegyetlen módon manipulálni a fajtád, a klánod érdekében? Mindez a jövő zenéje, amit ketten határozunk meg!
A play by-nak nagyon örülnék, ha megmaradna, de amennyiben csak ez fogna vissza téged nyitott vagyok az egyeztetésre. A név szabadon választható, de bármit is választasz írj egy üzenetet, hogy tudjam te vagy az és el is kezdhessünk közösen ötletelni. Gyere hamar, mert nagyon, de nagyon örülnénk neked!