Vendég ranggal rendelkezem Vendég all the stories are true
| Tárgy: Conquest Csüt. Júl. 09 2020, 16:38 | Jophiel | Tessa Thompson? ❖ Nagyobb démon Hogyan is fogalmazták meg a halandók? Magasról fájdalmasan nagyot lehet esni. Még nagyobb fájdalom talán az, hogy milyen jól applikálható ez a mi helyzetünkre. Egykoron magas beosztású angyal voltál, egyike azoknak, akik a hetedik mennybe tartoztak, ám a fényes birodalmat megrengető háború során új szerepkört kaptál Isten tervében. Odafent a bölcsesség és megértés képviselője voltál, míg bukásodat követően az lett a sorsod, hogy ugyanezen rálátással és bölcsességgel terjeszd a Földön a lelki fertőt, hódíts, mikor elkezdődnek a Végidők. Nevedet sokféle formában rebegték már el ajkak a történelem során, Zurielként, Zophielként, voltál Isten őrzője, Isten kémje. Ma egy másik szerep csepegteti a félelmet az emberi szívekbe: Szennyezés.. Pestis.. Ragály.. Hódítás. Az Apokalipszis első Lovasa vagy, íjjal a kezedben, koronával a fejeden. Én mit látok? Neved jelentése "Isteni szépség". Az én szememben pontosan ez vagy. Igaz, ezt soha nem mondtam ki.
//Sammael 1000 évvel ezelőtt eltűnt a világból, a démonok ezidő alatt úgy hitték, meghalt. Az, hogy Jo mit ténykedett, Rád bízva, csak gyere! :3 Pb kérdés: én Tessa Thompsont adtam meg, canonoknál Lesley-Ann Brandt arcával szerepelsz, esetleg még Jessica Lucas, Zoe Saldana, vagy ha egyik sem szimpi, akit csak szeretnél. Én & Evangeline egyaránt várunk, gyere gyorsan! *-*//
Genezissel egyidős ❖ Szabad |
|
|