Egy kiemelt keresett karakter, aki fontos szerepének köszönhetően egyenesen canon karakterré változott.
Még nem ismerlek. Legalábbis ebben az életben nem találkoztunk még. Nem ismerlek máshonnan, mint álmaimból és talán ez a legjobb, hiszen a közelséged képes kész poklot szabadítani az életemre. Mondhatni lelki társak vagyunk, akik előbb vagy utóbb megtalálják egymást és egymásba szeretnek. Az egyetlen bökkenő csak az, hogy amint ez megtörténik a sorsom megpecsételődik és csak idő kérdése, hogy meghalok. Mondhatni egy időzített bombává változom. De ez nem az egyetlen veszély, ami jelenleg fenyegeti az életem. Egyike vagyok azoknak, akik angyalvérrel rendelkeznek a szervezetükben. Emiatt pedig a két rendnek is (Moon & Sun) a célpontjává váltam. Olyan sokszor megpecsételődött már a sorsom, de most ez az egyik különbség az angyalvér, ami talán legyőzheti az átkot, de meg mered kockáztatni vagy engeded, hogy leéljem az életemet boldogan? Hiszen most Electra-nak köszönhetően jegyben járok egy férfival, aki ugyanolyan mondén, mint én magam. Egyszerű életem lehet, mindenféle bukkanó nélkül és elkerülhetővé válik a korai halál a számomra. De vajon képes leszel távol maradni? Illetve milyen hatással lesznek rám az álmaim?
// Play by nagyon szépen kérem hadd maradjon. A név jó lenne, ha maradna, de amennyiben ez korlátoz változtass bátran. Mindenképpen szeretnék egy kalandosabb játéksorozatot kihúzni ebből minimálisan hangolódva a szerelmi részére, hiszen nem szeretnék meghalni. Elmondhatatlanul hálás lennék annak a személynek, aki megalkotná nekem ezt a karaktert, úgyhogy valaki szánjon meg vele, pretty please.