Csodálták a keménysége és határozottsága miatt, de hova jutott? Ürességbe. A magányba.
dj cotrona
Árnyvadász
30
Újonc
the devil is in the details
❖ Becenév:
SS
❖ Születési hely, idõ:
1987. Szeptember halálán, Jersey
❖ Családi állapot:
elvált
❖ Szexuális beállítottság:
Hetero
❖ Foglalkozás:
Bűnöző
❖ Ismertetõ jel:
Káromkodás, csajozás, spanyol káromkodás, ja azt mondtam..
❖ Átváltozás:
Hogy mi? Szivatsz? Nem csipem a Twilight, szóval nem értem...
❖ Rang:
újonc Árnyvadász
❖ Család:
Mennyire szeretnéd, hogy káromkodjak? Na jó vissza fogom a vérem. Anyám a világ legjobb szívű asszonya, de miután elhagyott engem, 20 évesen meghalt, így nem maradt semmim. Részéről spanyol származásom apám részéről akkor gondolom, a parasztságomat örökölhettem, mert születésem után lepett. Nem maradt másom, mint ez a szaros nyaklánc. 24 évesen azt hittem megtaláltam álmaim nőjét, tökös belevaló szép, és awhh olyan seggee volt... khm...Fejvadász volt, imádtam. Így ismert meg, be vitt és, hát régi cimbik révén kimostam magam, de őt sikerült elkapnom a kocsimban, és így lettünk szerelmesek, házasok. Miért lett vége? Nem tudom, csak azt tudom, hogy jött a postán a váló papír, én meg aláírtam, nem futok utána, ah ennyit értem.
look deeply into my eyes
5 pozitív tulajdonság
Jóképü, okos, inteligens,találékony, szerény
5 negatív tulajdonság
Olyan nincs, olyan nincs, olyan nincs, olyanom nincs
5 dolog, amit szeretsz
sex, pia, fegyverek, veszély, nők
5 dolog, amit nem szeretsz
zsaruk, ex nejem, apám, felellőséget, ha rács mögött vagyok
Legnagyobb félelmed
Hogy nem tudom meg ki is vagyok
Legnagyobb vágyad
apámnak bemosni, ha még él, ha nem levizelni a sírját
Legnagyobb gyengeséged
szerelem
Legnagyobb titkod
Félek, hogy soha nem ismerem meg ki vagyok, és örök homályban maradok
Rejtett tehetséged
Esküszöm olyan jól latin táncolok, tetszene!
Fõ fegyvered
pisztoly
Hobbi
hát tuti nem ezekre a kérdésekre válaszolni
Kedvenc étel
Latin kaja, meg a kínai
Kedvenc ital
mindegy csak erős pia legyen!
Kutya vagy Macska
kutya, naná!
Allergia
rád lehetek? Vagy tudom, a faggatozás?
Bal vagy jobbkezes
ha a balt használom, olyan, mint ha más keze lenne ...
Fura/Idegesítõ szokás
hamar dühbe jövök
Szervezett vagy rumlis
rumli, káoszban vagyok igazi zseni
Dohány, alkohol, drog
Szivar bébi, INNI, ÉÉÉÉÉN??? DEHOGY!!
you can see the war inside
Az idő borús volt, a házak között csak úgy süvített a szél, szinte belemart a bőrömbe. Hideg futkosott a hátamon, miközben az éjszaka közepén őrt álltam az egyik ékszer üzlet előtt. Körbe pásztáztam tekintetemmel a helyet, és jól a fejemre húztam a kapucnit. - Seth? – Megszólalt a rádióm, én meg kaptam utána, hogy válaszoljak - Minden tiszta. – Hangom zavart volt, de nem azért, mert éppen kirámolunk megint valamit, talán az est hidegétől, vagy attól az álomtól, amiben megint azt a nőt láttam, ahogyan rám veti tekintettét. Napok, sőt hetek óta nem alszom, és ez most nem tesz jót az akciónak. Az órára pillantottam, és tudtam, nem sok időnk van már, amikor hirtelen megszólalt a riasztó. Három társam kifutott, s löktek magukkal, hogy menjek az autóhoz és indítsam be. - Mi történt? – Kérdő pillantásom feléjük vettem, amikor nyitom az ajtót, s helyezem be a kulcsot, és adom a gázt. - Ez a vadbarom beindította a riasztót! – Mondja, majd tarkón vágja a másikat. - Minden megvan? – Kérdi, közben én az utat figyelem, és a szirénát, ami alig lehetett messze tőlünk. - Picsába! – Horkanok fel, majd teljesen nyomom a furgon pedálját. Az út közepén megpillantok egy árnyat, mire benyomom a féket, s a kerekek nyikorognak, mindenki előre bukik, és én is lefejelem a kormányt. Polóm alól elő bukkan az egyetlen dolog, amit apám hagyott rám. Anyám volt nekem világ életemben, apám és ő nagyon szerették egymást, de ennek a szerelemnek a gyümölcsét apám nem bírta elviselni, engem. Elhagyott minket, de egy dolog meg maradt tőle, a nyaklánca. A nyaklánc egy ezüstláncon lévő szimbólum volt, fogalmam se volt, hogy mi az, pedig kutattam utána, de ez az egyetlen, ami meg maradt. Talán hülye vagyok, hogy még magamnál tartom. Egy nő állt előttem, nem láttam még soha sem, testét tetoválások borították, ajkai pedig a nevemet suttogták. Össze vontam szemöldököm, s szememmel követtem őt, mire hátulról pisztoly csövének nyomását éreztem a tarkómon. - Mi a tökömet csinálsz? Spicli vagy, beárultál? – Felemelem a kezemet, s hátra fordulok. - Nem láttad? – Értetlenkedem, de ő csak ráncolja a homlokát. Hirtelen erős ütést érzek, s a hideg nedves aszfalton ébredek. Fellettem a sziréna és a rendőrök, majd csattan a bilincs a csuklómon, még bírnám is, ha valamelyik csajom, vagy az ex nejem csinálta volna, de így!? - Le van tartoztatva- Mondja kaján vigyorral, majd beültetnek az autóba.
Az előtörténeted olvasva nagyon jót nevettem, a kitöltögetős részt is igazán humorosra vetted, de valahogy mégis tökéletesen benne maradtál a karakterben, amiért külön gratulálnék neked. Nagyon tetszett az előtörténeted, ahogyan bemutattad nekünk, hogy a fiatalember most kezd szembesülni azzal, hogy a világ nem egyszerűen fekete és fehér. Azért ne olyan egyszerű, mi? Én is voltam a te cipődben, de egy idő után már észre sem veszed, hogy mennyire más minden, hogy mennyire bonyolult. Ha túl sok pofont kapsz az élettől hidd el, hogy hozzá fogsz szokni. Azért kíváncsi vagyok sok mindenre a karaktereddel kapcsolatban, hogy mégis ki volt az a nő, akit látott? Miért hívogatott? Mi fog veled történni drága sorstársam? Az egyszer biztos, hogy ezt csak a játéktéren fogjuk megtudni, úgyhogy nincs más hátra, mint előre. Szépen fogalmaztál a lényeg pontosan a helyén van így nem látom értelmét annak, hogy egy pillanattal is tovább tartsalak fel.