| Flectere si nequeo superos, Acheronta movebo
If I cannot move heaven, i will raise hell
|
|
Marcel Abraham Storm | TO LOVE IS TO DESTROY, AND THAT TO BE LOVED IS TO BE THE ONE DESTROYED | |
| | Vendég ranggal rendelkezem Vendég all the stories are true
| Tárgy: Marcel Abraham Storm Szomb. Júl. 08 2017, 11:50 | Marcel Abraham Storm
Az emberséged az, amitől önmagad vagy. Ne mondj le róla! the devil is in the details ❖ Becenév: Marcel ❖ Születési hely, idõ: 1995. november 15. USA, New York ❖ Családi állapot: Egyedülálló ❖ Szexuális beállítottság: Heteroszexuális ❖ Foglalkozás: Pincér ❖ Ismertetõ jel: Vörös haj, elbűvölő mosoly. ❖ Átváltozás: 2011. december 26.-án haraptak be. Egy régi ismerősöm, hosszú könyörgés után adta be a derekát és tette meg. ❖ Rang: Ő lett az alfám. Az ő falkájába tartoztam. Így ment ez csaknem egy egész évig, s míg én a bosszúmat tervezgettem, ő megbolondult. Nem is vettem észre. Aztán beütött a krach. A falkánk tagjai elkezdtek hullani, mint a legyek, s már csak akkor jöttem rá, hogy ki mészárolja őket, mikor végignéztem ahogyan az alfám, megöli a lupáját. Akkor közbeléptem. Megöltem, s én lettem az alfa. Nem maradtunk sokan, épp csak egy maroknyi, fiatal farkas. Ezek vagyunk mi. ❖ Család: A család egy bonyolult dolog. Mindig elérzékenyülök hogyha róluk kérdeznek, ugyanis korán elveszítettem őket. De próbáljuk meg, hátha sikerül kereken összefoglalni a dolgokat. Anya. Leánykori nevén Isabelle Stenglton. Született 1974. január 14.-én, Bostonban, egy gyár tulajdonos egyetlen gyermekeként. Jó élete volt, egyetemre járt, huszonévesen New Orleansban járt, és megismerte apámat, aki akkor már vér bankként szolgált, de ezt nem mondta el senkinek. Meghalt, 2010 szeptemberében. A halál oka; akasztásos ön gyilkosság. Apa. Edgar Marcel Storm. Született 1969. augusztus 04.-én, New Orleansban. Apja boszorkány mester volt, anyja pedig látó mondén. Apa is az utóbbi vér vonalat tudhatta magáénak. Egészen fiatalon szeretett bele egy vámpírba, s megengedte neki, hogy vér banknak használja őt. Meghalt 2010 szeptemberében; a halál oka fejbelövéses ön gyilkosság. A húgom. Violette Storm. Született 1999. február 11.-én, New Yorkban. Ő még mindig az élők között van. Én magam haraptam be, és vettem a szárnyaim alá. Ő lett a bétám. Nekem már csak ő maradt. look deeply into my eyes 5 pozitív tulajdonság ↭Bátor, céltudatos, megbízható, kedves, empatikus b]↭[/b] 5 negatív tulajdonság ↭ Hangos, meggondolatlan, naiv, túlérzékeny, enyhén egoista ↭ 5 dolog, amit szeretsz ↭ Macskák, a húga, könyvek, cigaretta, kávé ↭5 dolog, amit nem szeretsz ↭ hazugság, hűtlenség, magány, lepkék, csokoládé ↭Legnagyobb félelmed ↭ Az, hogy a húgomat is elveszítem. ↭ Legnagyobb vágyad ↭Megbosszulni a szüleim halálát. ↭Legnagyobb gyengeséged ↭ A húgom. Vele bármilyen helyzetben sakkban lehetne tartani. ↭Legnagyobb titkod ↭ Nincsenek titkaim. Egyenlőre. ↭ Rejtett tehetséged ide Fõ fegyvered - Hobbi ↭ Olvasás, rajzolás, edzés. ↭ Kedvenc étel ↭ A négy sajtos pizza. Ez tuti. ↭ Kedvenc ital Epres-guavás ásványvíz, meg a whisky. Kutya vagy Macska Macska Allergia Nincsen allergiám. Bal vagy jobbkezes Bal. Fura/Idegesítõ szokás Hangosan rágok, és minden hétvégén muszáj sütit sütnöm. Szervezett vagy rumlis Szervezett. Dohány, alkohol, drog Dohányzok, iszok, és nem tagadom hébehóba becsúszik a vicces cigi. | |
you can see the war inside Az elő tető alatt ücsörgök, egyik kezemben egy szál mentolos cigaretta parázslik, a másikban egy pohár vodka díszeleg. A nap éppen lemenő félben van, rásüt vörös tincseimre, és csillogásra készteti a hajszálaim. Elrévedek a távolba, gondolataim csak a szüleim körül forognak. Fel-felsejlenek bennem a képek, amint beléptem a szobába, és megláttam őket. A testüket. A vérbe fagyott, mozdulatlan tetemeiket, majd a búcsú levelet, amit nekem címeztek. “Vigyázz a húgodra”. Ennyi állt benne. Sem magyarázat, sem megbánás, de még csak szeretet kinyilvánítás sem. Nem ölelhettem őket többé, nem főzhettem anyámnak egy fárasztó nap után, s nem barkácsolhattam többé apával a garázsban. Egyedül maradtam tizenöt évesen, egy tizenegy éves húggal. A kétségbe esés megint mardosni kezdi a torkomat. Érzem ahogyan felfut a gégémre, és kiszárítja a szám belsejét. Gyorsan beleszívok a cigibe, és olyan mélyen veszem le, hogy marja a tüdőmet. Eszembe jut Guston Rose. A férfi, aki a nagybátyánknak mondta magát, és megkapta felettünk a gyámságot. Egy kertes házba költöztetett, pontosan abba, amelynek a verandáján most ülök. Vi iskolába járt, a környezet változás pedig nagyon jót tett neki. Hamar beilleszkedett és összebarátkozott a környéken lakó srácokkal. Én, vele ellentétben magamba fordultam. Elszigetelődtem a világtól. Az gimi számomra maga volt a kénköves pokol, csak a mocsok és a szitkok ragadtak rám. Rátaláltam Eleanorera, aki bemutatott a legjobb barátainak. A fűnek és a heroinnak. Ő visszahozott az élők közé. Legalábbis félig. Guston volt az, aki megadta a végső lökést. Egy holdfényes éjszaka, amikor Ellievel épp indultunk, hogy beszúrjuk a napi adagunkat, Guston beharapott. Átváltoztatott és a bétájává tett. Emlékszem Maryre. Guston lupájára, aki egy tóparti házban élt a többi falka taggal. Nekem is oda kellett volna költöznöm, de semmi pénzért nem hagytam volna hátra a húgomat. Mary sokat járt hozzánk. Kedves, figyelmes és gyönyörű latin-amerikai nő volt. Régóta volt lupa, és értette is a dolgát. Összeszorítom a szemeimet, és ráharapok alsó ajkamra. Előttem van a kép élettelen testéről, szétmarcangolt mellkasáról, és a mellette heverő szívéről ami a szervezetből való kikerülés után reflexből még kettőt dobbant. Emlékszem Guston vérben forgó szemére, arra, ahogyan az őrület kiütközött az arcára. Érzem magamon a mancsát, az erejét amivel földre lökött. Meg akart ölni. Elharaptam a torkát. Én lettem az új alfa. dust and shadows |
| Vendég ranggal rendelkezem Vendég all the stories are true
| Tárgy: Re: Marcel Abraham Storm Csüt. Júl. 13 2017, 14:54 | gratulálunk, elfogadva!
dust and shadows ❖ Marcel ❖ Üdvözöllek téged a köreinkben! Először is hadd kérjek elnézést a késés végett, de én csak most kerültem gépközelbe, úgyhogy csak most tudtalak megnézni téged. Na de; Már nagyon vártam, hogy mit fogsz kihozni ebből a karakterből, és megvallva nem egy átlagos egyént írtál most meg nekünk. Nos, akkor kezdjünk is bele! Míg olvastam a családod leírását, egy pillanatra elgondolkoztam azon, hogy vajon milyen lehet megélni gyerekként azt, ha látod a szüleidet halottan. Szembesül benned mindaz, amit te magad is leírtál, hogy többé már nem lesznek olyan átlagosak azok a napok, mint amiben te magad éltél meghitten. Jó dolog volt anyunak főzni, és apunak segíteni, néha átvenni a kistesót, de aztán rádöbbensz, hogy hirtelen ebből nem maradt semmi sem. A szülők felelőtlensége, hogy még csak nem is gondoskodtak gyermekükről, hogy haláluk ellenére is könnyebben boldogulj az életben. De szerencsére akadt egy olyan ember, aki jó szándékkal vett maga mellé, na de valamiért ő maga is megőrült. Valamitől. De mitől? Remélem, hogy te azért hasznosabb vezetője leszel annak a kis megmaradt maréknyi embernek, és észnél leszel annak ellenére is, hogy mennyi őrült dolog vett körbe téged az életed során. De mintha jól látom, nem maradsz egyedül. Talán némi baráti támogatással könnyebb mindezt feldolgozni, ugyanis ezt a sok halálesetet nem igazán lehet csak úgy elfeledni. Kérdés, hogy ezek után mennyire leszel képes másokhoz kötődni ennyi vesztés után? Nem utolsó sorban pedig még mindig ott van a húgod, aki mostanra ugyan már nagyobbacska lett, viszont akkor is szüksége van a támogatásodra. Hisz ő is csak elveszítette a szüleit, akárcsak te. Nos, nem akarom tovább szaporítani a szót. Foglald le az arcodat, és légy észnél ebben az őrült világban! Jó szórakozást kívánok!
|
|
| |
|