Ez a mai nap... Szinte egyértelmű bizonyítéka annak, hogy lelkileg még nem álltam rá késze, hogy ismét farkasokkal legyek. Noha Lola megengedte, hogy egy alig lakott részen éljek még sem volt elég. Nem tudtam rávenni magamat, hogy kijöjjek és ez zavart. Nem voltam ilyen. Nem...szerettem kimenni a városba, ismerkedni az emberekkel, felfedezni az erdő zugait... Mi változott? Mitől lettem ilyen? Ahogy bement Leo az épületbe követni kezdtem. Amennyire csak tudtam hangtalanul közlekedtem, időnként lemaradva, hogy ne legyek annyira a nyomában. Nem szerettem volna, ha azt hinné, hogy fura vagyok. Pedig nem vagyok az. Csak egy kicsit....Vagy nagyon? Nem tudom mi a fura és mi nem. Mindenkinek más az ízlése. Volt egyszer egy néni aki megkérdezte, hogy a dinnyét mi is kenyérrel esszük e. Érdekes volt meg kell hagyni. Ahogy Leo bemegy a szobájába egy ideig csendesen álltam a folyosón, bámulva az ajtaját. Nem is gondoltam volna, hogy az ő szobája ennyire közel van az enyémhez. Hogy lehet, hogy fel se tűnt... Ennyire ignoráltam volna a kintről jövő zajokat? Vagy csak a hallásom nem a régi? Kis idő múlva ahogy észbe kaptam, hogy még mindig ott állok az ajtaja előtt fogtam magamat és beslisszoltam a szobámba. Magamhoz öleltem a plédet és beborultam vele az ágyra. Mintha csak valami plüss lett volna úgy szorongattam magamhoz, míg el nem aludtam.
Charlie~
Praetor Lupus
ranggal rendelkezem
Leonard Nolan
all the stories are true
Tárgy: Re: Szobák Kedd Ápr. 27 2021, 03:50
leonard & charlie
welcome here, little wolf
Sosem gondoltam, hogy ennyire ijesztő lennék valaki számára. Ugyanakkor jobban odafigyelhettem volna, hiszen mégis csak egy olyan személyről volt szó, aki már jó ideje nem volt emberek között. De még talán zavarba is hoztam azzal, hogy szinte meztelenül sétáltam végig a folyosón. Mentségemre szóljon már jó ideje itt volt és még egyszer sem dugta ki az orrát a szobából nem gondoltam, hogy pont most fogja megtenni. De a szerencsémet ismerve egyáltalán nem meglepő. Mikor megtaláltam odaadtam neki a plédemet, mert anélkül biztosan halálra fagyna. Ugyanakkor nem akarom sarokba szorítani ezért inkább visszaindulok a ház irányába, ahol egyre inkább rágódom azon, hogy jobb lenne szólni Lola-nak, amikor észreveszem, hogy követ. Oldalra pillantok és így látom a szemem sarkából az alakját, amint éppen elbújik az egyik fa mögé, félig a pléddel takarózva próbálja álcázni magát, amire akaratlanul is elmosolyodom. Remélem, hogy a követésemet nem hagyja abba, mert elindulok vissza a szobám irányába és csak remélni tudom, hogy követ. Ha pedig mégsem így lenne, akkor kénytelen leszek a szobám után egyenest Lola irodájához tartani és felkészülni arra, hogy valószínűleg a fejemet veszi, de azt is valószínűleg később, mert elsőként fontosabb lenne neki megtalálni Charlie-t. A szobám ajtajához érve könnyű szerrel lépek be rajta és csukom be magam mögött az ajtót, hogy a fülemet annak tapasszam és figyeljek, hogy követett-e, vagy továbbra is nagy bajban vagyok.
remélem jó
Omega
ranggal rendelkezem
Charles Blackpaw
all the stories are true
Tárgy: Re: Szobák Vas. Feb. 14 2021, 23:15
Nem akartam elmenni. Hiszen elnézve Lola-t ő szomorú lenne, ha elmennék és én azt nem akarom. Ezért is nem mentem messzebb a fánál, ami miatt gyorsan meg is talált Leo egy pléddel. Nem féltem tőle, nem erről volt szó. Csak túlságosan is szégyelltem magam a viselkedésemért és nem tudtam, hogy kéne vele beszélnem, közeledni hozzá. Pedig én akartam. Mikor felém nyújtotta a plédet és belemarkoltam megcsapott a meleg és egy illat. Egy olyan, ami tetszett nekem és nem bírtam ki, hogy ne nyomjam az arcomat bele és szívjam magamba az új és kellemes illatot. Csak akkor eszméltem fel, mikor már elköszönt a srác. Felnézve csak néhány dolog kavargott a fejemben: Hová mész? Ne hagyj itt! Tudom, hogy egy fasz voltam, de ne menj! Nem akarok egyedül lenni...többé már nem... Ekkor lábaim akaratlanul is megmozdultak és követni kezdtem Leo-t. Igaz le voltam maradva, de mindig látó távolságon belül volt. Ha visszafordul és van elég időm és helyem akkor elbújok valami mögé, ami takar. Onnan csak akkor bújok ki, ha ismét menni kezd. De, ha nincs időm elbújni, vagy nincs hova akkor egyszerűen csak belenyomom a fejem a plédbe. Noha ujjaim vörösek a hidegtől nem zavarnak most. Nem tudok még a szemébe nézni, de azt se akarom, hogy itt hagyjon. Elvégre... most ő az egyetlen, akibe kapaszkodhatok.
Charlie~
Praetor Lupus
ranggal rendelkezem
Leonard Nolan
all the stories are true
Tárgy: Re: Szobák Pént. Feb. 05 2021, 16:02
leonard & charlie
Egyáltalán nem számítottam arra, hogy így fog alakulni ez a helyzet. De nem is terveztem vele találkozni. Ha mégis így lett volna, akkor határozottan egy békésebb közeledést választottam volna ahelyett, hogy kis híján belerohanok egy szál törölközőben. Az én hibám, hogy elkényelmesedtem és nem figyeltem oda már az ilyen apróságokra, mert megszoktam, hogy úgy sincs senki a környékemen. Ami persze többé-kevésbé szándékos volt. Egy ideje már, hogy szerepet vállaltam a Praetor-ban, de továbbra sem éreztem magamat annyira idevalónak, de már kötelességből is segítettem a szervezetet ahol csak tudtam. Az pedig egy hatalmas fekete pont lenne, ha hagynám, hogy kinn fagyoskodjon az egyik új srác, mert sikerült megijesztenem. Nem voltam hajlandó itt hagyni anélkül, hogy legalább a plédet át ne adjam neki ezért felé nyújtottam azt és reménykedtem abban, hogy ezúttal elveszi. Nem tettem lépést az irányába, mert nem akartam még inkább elijeszteni, hogy ezúttal még messzebb szaladjon. Ahogy végre a kezei közé veszi a plédet kicsit megkönnyebbülök, hogy legalább nem fagy majd meg, ha itt marad még egy darabig. Viszont mivel úgy tűnik nincs oda a közelségemért ezért inkább visszaindulok az épület irányába. - Ha kell valami, akkor tudod hol találsz. - Jegyzem meg, mielőtt még hátat fordítanék neki. Kezeimet a zsebeimbe mélyesztve indulok vissza az épület irányába és valószínűleg a szobámba. Talán szólnom kellene Lola-nak, hogy elkóborolt a védence, de nem tudom, hogy megúsznám-e az egészet anélkül, hogy leharapja egy az egyben a fejemet így inkább ezt nem kockáztatom meg. Mondjuk még határozottan jobb lenne most felelősséget vállalni a helyzetért, amikor könnyen kijöhet érte, mintsem mikor távolabbra sodródik az épülettől és talán vissza sem néz majd. De talán még ő sem fordítana hátat mindannak, amit a Praetor Lupus tehet érte.
remélem jó
Omega
ranggal rendelkezem
Charles Blackpaw
all the stories are true
Tárgy: Re: Szobák Szer. Feb. 03 2021, 20:27
Valahogy ez a fa lett a legnagyobb rejtek helyem, habár tudtam nem fogom sokáig itt húzni, mert vagy megfagyok, vagy valaki rám talál. Egyik se tetszett, hogy őszinte legyek. Lola-nak örülnék, de akkor leszedi szegény srác fejét, amit nem érdemelne meg. Hiszen én csesztem el az egészet. Az már biztos, hogy nem leszek a kedvence és jobban járunk, ha mind a ketten elkerüljük a másikat ezek után. Nem lenne pofám ezek után a szemébe nézni! Arcomat ölembe temetem, ahogy a kínos emléktől akarok szabadulni. Annyira zavar és fáj, hogy nem értem mi is történik velem pontosan, hogy már sírni tudnék. De nem tehetem. Nem vagyok már gyerek. Fel kell nőnöm. Nem sírhatok! Felnézve ölemből szipogok egyet, mire érzékelem, hogy már nem vagyok kegyedül. Magam mögé nézve az előbbi srácot pillantottam meg. Jaj ne! Bárkit csak őt ne! Hogy nézzek rá, vagy beszéljek vele ezek után?! Biztos egy idiótának tart és csak, azért jött utánam nehogy megszidják! Csak néztem őt ahogy azt az egy plédet próbálja oda adni nekem. Nem mertem megmozdulni. Végül egy kis unszolás után, hallva szavait lassan felálltam és tettem egy lépést felé. Lassan nyúltam a plédért. Ha nem mozdul a srác meg se ijedek és, amint megérintem a pléd anyagát lassan el is veszem. Magamhoz ölelem új szerzeményem, mintha csak a kezeimet akarnám melegíteni. Ahogy magamhoz szorítottam akaratlanul megéreztem egy meleg, kellemes illatot. Szerintem nem a plédé volt, sokkal inkább a srácé, de kellemes volt. Szinte bele is temettem arcomat a plédbe, tudva hogy Leo vissza nem kapja ezt a plédet. Nem-nem. Vegyen másikat, ez már az enyém!
Charlie~
Praetor Lupus
ranggal rendelkezem
Leonard Nolan
all the stories are true
Tárgy: Re: Szobák Szer. Feb. 03 2021, 01:21
leonard & charlie
Voltak baklövéseim, de valahogy most mégis ezt éreztem a legnagyobbnak. Nem akartam ráijeszteni, de valahogy mégis sikerült. Talán jobban oda kellett volna figyelnem és nem kidugnom az orromat, ha ott vna. Vagy nem leszólítani. Nem tudom, hogy mit cisnáltam rosszul, de hogy elcsesztem az teljesen biztos volt. Nem hiába kapkodtam fel magamra a ruháimat és rohantam utána, mitn valami idióta. Egyáltalán nem voltam abban a hangulatban, hogy lekapja a fejemet a helyéről Lola, amiért elüldöztem a legújabb védelmezettjét. Mikor kiértem szinte igyekeztem a lehető leghamarabb beazonosítani, hogy mégis hol lehet, hogy segíthessek rajta, mert amilyen állapotban kirohant nem fogja sokáig húzni anélkül, hogy valami baja essen. Igyekszem óvatosan közelebb lépkedni hozzá, de amikor látom rajta, hogy szinte megfeszül a közelségemtől egyenesen megállok. - Legalább fogadd el a plédet, aztán békén hagylak. Nem szeretném, ha valami bajod esne. - Újra megpróbálom felé nyújtani a plédemet, amit lerántotam a még meg nem ágyazott ágyamról és azzal együtt szerintem a takaróm és a padlón landolt, de nem igazán volt időm ezzel foglalkozni. Nem tudom, hogy mit csináltam, amivel ennyire elijesztettem, de ha egyszer majd olyan viszonyban leszünk, hogy képes lesz velem kommunikálni anélkül, hogy legszívesebben elrohanna, akkor azt hiszem meg fogom majd kérdezni, hogy mit csináltam rosszul.
remélem jó
Omega
ranggal rendelkezem
Charles Blackpaw
all the stories are true
Tárgy: Re: Szobák Kedd Feb. 02 2021, 19:01
Annyira kínos volt a helyzet és ahogy reagáltam. Még nem volt senki, akire így reagáltam volna. Általában tisztelettudó, jófiú vagyok, aki egy kicsit talán félénk, de egy idő után megnyugszom és elengedem magam. Mos, miért volt másképp? Nem értem. Nem tudom mit kellet volna tennem és mit nem. Bezárkózhattam volna a szobámba, elfelejtve mindent és holnap Lola-val beszélni. De ehelyett elfutottam egyenesen ki, a hidegbe. Nem törődve semmivel és senkivel elvonultam, mit sem foglalkozva tudattal, hogy ennyivel nem úsztam meg. Valaki rám fog találni akár akarom akár nem. A fa alatt kuporodva ülök reszketve és lihegve. Kezemet magamhoz szorítva próbálom melegen tartani, míg szemem leheletem nyomait nézi a levegőben. Tüdőmet szinte csípi a hideg levegő nem érdekel. Csak egy perc. Vagy kettő. És visszamegyek. Csak egy kis időt kérek. Lépések zörejeire felpillantok és a fa mögé tekintek. Az előbbi srácot pillantom meg, de nem futok el. Még nincs annyira közel hozzám, hogy fenyegetve, vagy bárhogy máshogy érezzem magam. Szavai ellenére nem veszem le róla a szemem. Mos így könnyebb, hogy ruha van rajta. Hagyom, hogy közelebb is jöjjön, de amikor egy kéz nyújtásnyira van a fától testem egyértelműen jelez, hogy e tovább ne. Fogalmam sincs mit tegyek, vagy mit ne. Szóval csak ott ülök tovább és őt nézem. Nem tudom, mit vár tőlem... Össze vagyok zavarodva. Mit kéne tennem? Oda menjek egyáltalán, vagy ne? Teljesen elveszve érzem magam, ami frusztrál. Csak...Csak legyen már vége ennek a napnak!
Charlie~
Praetor Lupus
ranggal rendelkezem
Leonard Nolan
all the stories are true
Tárgy: Re: Szobák Szomb. Jan. 30 2021, 05:57
leonard & charlie
Ha azt vesszük több szempontból is kilógtam a tökéletes családképből vagyis, amit elképzeltek nekem így egyáltalán nem kellene azon csodálkoznom, hogy még akkor is, amikor végre a sarkamra álltam és szerepet vállaltam abban, amiben mindig is kellett volna, hiszen ha itt lettem volna, akkor talán még mindig életben lennének a szüleink és nem érzem magam akkora szemétládának. De ez is csak azt bizonyítja, ha valamiben nagyon tudok remekelni, akkor az nem más, mint az elbukás. Nem tudom, hogy pontosan mit vétettem, hogy ennyire elijesztettem a srácot, de valószínűleg kellemtelen helyzetbe hoztam azzal, hogy félmeztelenül találkoztunk először. Mentségemre szóljon, hogy nem így terveztem. De természetesen figyelembe kellett volna vennem a tényt, hogy most már nem csak én vagyok ezen az eldugott részlegen így jobban oda kellett volna figyelnem arra, hogy mégis mit is csinálok. Miután kikerült a látókörömből azonnal a szobámba vettem az irányt, ahogy magamra kaptam a ruháimat még a fejemre is húztam egy sapkát, mert esélyem sem volt arra, hogy megszáradjon a hajam aztán nem akarok emiatt megfázni. Felidézve, hogy mégis milyen körülmények között rohant el az ágyról a plédemet is magamhoz veszem és azzal együtt indulok el a kijárat felé. Kétlem, hogy megkockáztatná, hogy a házban bújik el valahol, ahol szintén összefuthat valakivel, aki talán kevésbé hozná zavarba, vagy kellemetlen helyzetbe, mert azért ilyen téren úgy gondolom ezek után nehéz lenne felülmúlni engem ezért egyenest a kijárat felé tartok a pléddel a kezemben. Nem töltöttem túlságosan sok időt vele, de mégis szinte ösztönösen szagolok a levegőbe, mintha csak megérezhetném és azt a megérzést követve találok rá az egyik fa tövében meg is találtam, ahová viszont lassú léptekkel közeledtem, mert nem akartam, hogy tovább rohanjon esetleg. - Nem kell félned tőlem. - Jelentem ki és lassítok a lépteimen majd megállok biztos távlatban és úgy nyújtom felé a neki szánt plédet.
remélem jó
Omega
ranggal rendelkezem
Charles Blackpaw
all the stories are true
Tárgy: Re: Szobák Szer. Jan. 27 2021, 17:11
Izgatott voltam, mikor Lola-val találkoztam. Hiszen két év után ismét találkoztam egy hozzám hasonlóval. Mikor azt mondta, ha nem megyek vele szívesen velem marad az éjszakára félteni kezdtem. Elvégre még én magam sem tudok a viharokkal leszámolni, lehet ő is megijedt volna a szabad ég alatt egy vihar kellős közepén. Bár igaz az nap nem volt jele, hogy este vihar lesz. De most, hogy itt áll előttem egy magasabb és idősebb farkas, bepánikoltam. Nem tudtam mit tegyek, mondjak. Egyszerűen csak lefagytam. Testem remeg, szívem a fülemben dobog. Talán csak azért borultam, ki mert félmeztelenül áll előttem és én...Én tisztában vagyok azzal, hogy a férfiakhoz vonzódom, de ezt sosem mondtam ki. Sőt régebben még arra is képes voltam, hogy semmilyen jelét ne mutassam, de most... Nem tudom, mi történik. Amikor azt mondja reméli jól érzem magam bólintok lassan egyet. Még nem szakadt rám a farkas brigád, hagyva nekem némi időt, így semmi okom sincs a panaszkodásra. Csak még azt kell kitalálnom, mit kezdek magammal. Ez is volt a célom, mikor kijöttem, de úgy tűnik nem lesz belőle semmi. Egy idő után túl kínosan érzem magam, hogy egy normális mondatot sem tudok kinyögni anélkül, hogy ne dadognék, vagy ismételnék meg egy szót. Így, mikor lehetőségem akad rá gyorsan elslisszolok. Lehet, hogy most bunkó vagyok, de nem bírom tovább, hogy az arcom szinte ég és szerintem vér vörös lett. Ahogy elhagytam a folyosót az általam ismert útvonalon közelítem meg a kijárati ajtót. Nem izgat a hideg egyszerűen csak kirontok rajta, be se csukva magam után. nem akarok messzire menné lévén nem a háztól akartam szabadulni csak a szituációtól. A legközelebbi fához rohanok és mögé le is kuporodom. Türelmesen várom, hogy szívem megnyugodjon. De testem remegése és arcom vörössége nem múlt, amit betudtam a hidegnek. Néhány perc ott üldögélés után lihegni kezdtem és szipogni. Legjobban kezeimet próbáltam melegen tartani. Charlie~
Praetor Lupus
ranggal rendelkezem
Leonard Nolan
all the stories are true
Tárgy: Re: Szobák Kedd Jan. 26 2021, 22:59
leonard & charlie
Nem mondhatom, hogy kifejezetten vártam ezt a pillanatot tekintettel arra, hogy valószínűleg elég nagy volt az esélye annak, hogy balul fog elsülni. Nem sokat tudok, de valahogy mégis épp eleget arról, hogy nem könnyű szituációról van szó. Több évig farkas alakban élt, ami azt jelenti, hogy nem kellett különösebben senkivel sem érintkeznie már az is nagy lépés szerintem, hogy egyáltalán Lola-nak sikerült egyfajta áttörést elérnie vele azzal, hogy idehozta és ezek szerint emberi alakba sikerült győzködnie. Nem tudom mi mehetett le közöttük, de ha eddig kételkedett a pozíciójában a szöszi, akkor ez most egy remek bizonyíték arra, hogy pontosan ott van, ahol lennie kell. Eleinte tényleg azt hittem, hogy halálra rémítem vagy nem is tudom, de határozottan nem így terveztem a találkozást. Általában az első találkozásokkor igyekszem felöltözve lenni, de most koránt sem számítottam arra, hogy belefutok, mert igazából nem igen hallottam hangokat mikor itt voltam, hogy megpróbált volna nagyon kijönni az ajtaján. De úgy tűnik ennek most így kellet történnie. Örültem, hogy elfogadta a kezemet valamilyen szinten meg is könnyebbültem tőle, mert ezek szerint koránt sem vagyok olyan ijesztő, mint amilyennek képzeltem magam. Na, jó egyáltalán nem vagyok általában ijesztő, de láthatóan kellemetlen helyzetbe hoztam, mert ahogyan én sem úgy szerintem ő sem számított rám. - Örülök, hogy megismerhetlek Charlie. Remélem, hogy jól érzed magad itt. - A dadogását figyelve még eltart majd egy darabig, mire igazán visszarázkódik az emberi kerékvágásba. Mert kétlem, hogy egyedül én lennék rá ilyen hatással. Nem, az túl egoista gondolat lenne. - Biztos? Szívesen segítek, ha már úgy is egymásba botlottunk. - Kezdem azt hinni, hogy Lola meg fog ölni, amiért a szívroham szélére taszítottam szerencsétlen srácot. - Héé.. Ne rohanj el! Ha kellemetlen helyzetbe hoztalak sajnálom. - Tettem utána pár lépést, mire rájöttem, hogy törölközőben utánaszaladni minden lenne csak jó ötlet nem. - Állj meg, kérlek. - Kicsit féltem, hogyha most elrohan, akkor az olyan lesz, hogy többet vissza se néz és azzal nagyon sok bajt hoznék a fejemre. De legalább a húgom is kiosztana a maga módján, ami előrelépés lenne.
remélem jó
Omega
ranggal rendelkezem
Charles Blackpaw
all the stories are true
Tárgy: Re: Szobák Kedd Jan. 26 2021, 13:50
Én nem sajnáltam, hogy most egy szinte kihalt részen van a szobám. Elvégre, így nyertem egy kis időt, mire megszokok mindent és talán még az önbizalmam is nő és kezdeményezhetek másoknál. De ez az állapot nem most van. Lehet belefog telni néhány hónapba, mire megszokok mindent és hajlandó leszek új életet kezdeni. Unalmamban arra gondoltam keresek magamnak valami elfoglaltságot. De ezt pont a legrosszabbkor találtam ki. Tudtam, hogy van a környéken még egy szoba ahol laknak, de eddig sosem láttam. De MOST! Most, hogy kimertem tenni egyedül a lábamat a szobából varázslatos módon itt áll előttem, félmeztelenül én meg úgy reagáltam rá, mint egy megszeppent szűz lány! Jó az első kettő még igaz is. Eléggé egyértelmű, hogy nem vagyok lány. Bár az is igaz egyszer kicsiként felpróbáltam egy rózsaszín ruhát, de mentségemre szolgáljon a felnőttek tuszkoltak bele. Emlékszem könnyes szemmel néztem bácsikámra, aki értetlenül nézett le rám. Ahogy köszönt nekem én is egy ahhoz hasonló valamit eldadogtam gyorsan. Ez az egyik oka, miért nem akartam folytatni a családi hagyományt és alfa lenni. Én nem vagyok egy domináns egyén. Inkább engem dominálnak le. Amikor kezét felém nyújtja, mintha megállt volna remegésem. Egy pillanatig csak néztem a kezét, majd lassan én is nyújtottam. - Cha-Charles....De-De mindenki csak....Charlie-nak hív... - mutatkozom be bátortalanul. Nagyon elfuthatnékom van és ez nálam szokatlan. Sose szoktam elfutni, max játékból, de most... Minta már a puszta légzésétől vissza akarnék futni a szobámba, bezárkózni és magamra terítve a takarót elfeküdni és úgy maradni az örökkévalóságig. - N-Nem!...Igazán semmire! N-Ne is törődj velem! - a pániktól vezérelve hadarok el mindent. De vég eredményben csak ennél is jobban kínosan érzem magam. Realizálva mit is csinálok lesütöttem tekintetem. - S-Szerintem....Jobb, ha megyek... - azzal megfordultam és határozott, gyors tempóban, szinte már futva el is akartam szökni. Ki akartam menni a házon kívülre, lenyugodni, lélegezni. Az sem érdekelt, hogy hideg van, de kiakartam menni.
Charlie~
Leonard Nolan imádja a posztot
Praetor Lupus
ranggal rendelkezem
Leonard Nolan
all the stories are true
Tárgy: Re: Szobák Kedd Jan. 26 2021, 12:18
leonard & charlie
Nem zavart különösebben, hogy az eldugott kis zúgómban megjelent egy újabb lakó. Bár ezzel együtt igazából azt hiszem egy újabb feladat hárult rám, hogy esetenként meggyőződjek arról, hogy minden rendben van vele. Akármennyire is szeretne Lola esetleg több időt tölteni vele azért mégis csak megvannak a maga feladatkörei amelyek többnyire lefoglalják. Persze értem én, hogy nem szívesen passzolná le ezt a feladatkört másnak, hiszen ő kezdte el és szeretné véghez vinni, de ha már úgy is itt vagyok és én vagyok hozzá a legközelebb, akkor már az a legkevesebb, ha besegítek. Amúgy sem azért csatlakoztam a szervezethez hivatalosan is, hogy aztán csak lógassam a lábamat. Akkor talán még a húgom is szóba állna velem, de valószínűleg csak azért, hogy jól seggbe billentsen. Nem számítottam arra, hogy pont most fog kijönni a szobájából, mert akkor legalább arra törekszem, hogy fel legyek öltözve, mert jelen pillanatban nem tudom, hogy az alul öltözöttségem ténye volt az, ami megrémisztette, vagy pusztán csak a jelenlétem. Lehet igazából mindkettő is, egyik nem zárja ki a másikat feltétlenül. - Bocsi, nem akartalak megijeszteni. - Jelentettem ki egy barátságos mosoly keretében és szinte ösztönösen nyújtottam felé a szabad kezemet, hogy bemutatkozzak, ami talán nem a legjobb lépés egy olyan személy esetében, akinek még szoknia kell mások társaságát. - Leo vagyok. - Mutatkoztam be és amennyiben megfogta a kezemet gyengéden megráztam, de ha esetleg a világ legijesztőbb dolgának találta, akkor egyszerűen csak visszaejtettem a testem mellé. - Szükséged van esetleg valamire? - Mondjuk elsősorban azt hiszem nekem lenne szükségem a ruháimra, de sosem voltam szégyellős és amúgy sem mutatok semmi különöset. Bár kinek-mi a különös, vagy új.
remélem jó
Omega
ranggal rendelkezem
Charles Blackpaw
all the stories are true
Tárgy: Re: Szobák Hétf. Jan. 25 2021, 20:25
A szobámat sikerült megszoknom. Sőt, ha tehetem még egy plusz fél órát rászánok és az ágyban maradva kiélvezem mennyire puha is. Persze hiányolom a farkas énem, de megkell szoknom, hogy ismét kétlábú vagyok. Habár a közvetlen környezetet megszoktam nem tudtam rávenni magam, hogy zuhanyzón és a konyhán kívül máshova is merészkedjek. Félő eltévednék, arról nem is beszélve, hogy....nem igazán állok még rá készen, hogy más farkasokkal találkozzak. Lola esete más volt. Két év után ismét láthattam egyet a fajtám közül, de egy egész háznyi már sok nekem. Nem, mintha Lola-n kívül mással találkoztam volna. És ez jó ez így, amíg meg nem jön az önbizalmam. A szobámban ülve próbáltam kitalálni, mit is kezdhetnék magammal. Végül körbe néztem nincs e véletlenül a szobában ceruza és papír. De kiderült, hogy nincs. Nincs mese. Kikell mennem, hogy elfoglaltságot keressek magamnak. Lehet megkérdezem Lola-t nincs e fölöslegben írószere. Bizakodva és lelkesen nyitottam ki az ajtómat, hogy kilépve rajta megkeressem szeretet megmentőmet. Aha. Naiv, állat, vagyok! Elfelejtettem a tényt, hogy nem egyedül vagyok itt. És sikerült is egy másik lakóba belebotlanom, aki...egy száll törölközőben van?! Érzem, hogy zavarba jövök nem csak a látványtól, de magától a jelenlététől. Arcom szinte égni kezd, testem remegni ahogy rábámulok. Ahogy meg is szólal szinte ugrok egyet és pánikolni kezdek. - Ó-Eh-Helló! - így is kínosan érzem magam a viselkedésem miatt, de ahogy elhadartam a dadogásomat is az már engem is a sírba tesz. Miért velem történik ez? Próbálom az arcát nézni nehogy véletlenül letekintsem a feltűnően kilátszó testére! E közben magamban kántálom, hogy: Ne nézz le. NE Nézz Le! NE NÉZZ LE!
Charlie~
Leonard Nolan lenyűgözõnek találja a posztot
Praetor Lupus
ranggal rendelkezem
Leonard Nolan
all the stories are true
Tárgy: Re: Szobák Hétf. Jan. 25 2021, 18:56
leonard & charlie
Úgy ezer százalékig kezdtem biztos lenni abban, hogy a húgom kerül engem. Na, nem mintha én nagyon igyekeztem volna felhívni magamra a figyelmet, de bevallom még ennyi idő elteltével is jobb szerettem távolságot tartani tőle, mert megőrizhettem az emlékét annak, hogy még mindig mondénként éli az életét. Annak ellenére, hogy igazából már ő is ugyanazon fedél alatt él, mint én. Mégis az eldugottabb részen van a szobám és szerencsére nem vagyunk annyian, hogy szobatársam is legyen bár nem olyan régen pár szobával arrébb költözött valaki. Ha minden igaz egy új kisfarkas, aki jó ideig farkas alakban élte az életét. Lola-tól megkaptam az alapinformációkat tekintve, hogy mivel én vagyok a legközelebb a szobájához esélyes, hogy belefuthatok ezért pedig ki is kötötte nekem, hogy legyek a lehető legkedvesebb vele, ha találkozunk. Mondjuk nem tudom, hogy mégis mikor nem szoktam kedves lenni, de megjegyeztem az utasítást és igyekszem majd követni. Éppen az esti zuhanyom után indulok vissza a szobám irányába, miközben a hajamat igyekszem valamennyire szárazra törölni a törölközővel ezért elsőre észre se veszem, hogy kinyílik azon bizonyos szoba ajtaja. Még mielőtt azonban egy vonalba kerülnék vele sikerül megtorpannom, hogy véletlenül se ütközzek neki, mert azzal minden lennék csak kedves nem. Arra pedig a legkevésbé vágyom, hogy kihúzzam a gyufát a főnökségnél. - Helló. - Köszönök neki, amennyiben végre meglátom magam előtt az alakját teljesen megfeledkezve a tényről, hogy igazából egy szál törölközőben állok előtte, miközben a másik a kezemben pihen, hogy abbahagytam a hajam szárítgatását vele.