| Flectere si nequeo superos, Acheronta movebo
If I cannot move heaven, i will raise hell
|
|
ellyllon annwn | TO LOVE IS TO DESTROY, AND THAT TO BE LOVED IS TO BE THE ONE DESTROYED | |
| | Vendég ranggal rendelkezem Vendég all the stories are true
| Tárgy: ellyllon annwn Kedd Júl. 11 2017, 17:52 | Ellyllon Annwn
turn your face to the sun and the shadows fall behind you Holland Roden | seelies | 426 év | | udvarhölgy |
the devil is in the details ❖ Becenév: Elly ❖ Születési hely, idõ: 1591. július 8., Tündérfölde ❖ Családi állapot: egyedülálló ❖ Szexuális beállítottság: biszexuális ❖ Foglalkozás: szolgálok és védek ❖ Ismertetõ jel: vörös haj, telt ajkak és talán arról is, hogy rendkívül hasonlít a királynőre ❖ Átváltozás: - ❖ Rang: A népem köreiben ki kell érdemelni azt, hogy valakiből udvarhölgy váljék. Az én esetemben ebben van egy kis csavar, hiszen, mint a Tündérek királynőjének az unokahúga könnyedén ehhez a tisztséghez jutottam, amint elég idős lettem ahhoz, hogy betöltsem a szerepem. Megtiszteltetés ilyen körökben tevénykedni hosszú életem során, s büszkén hirdetem mindenkinek az udvarban elfoglalt helyem. ❖ Család: Egyszer nekem is volt családom hosszú évszázadokkal ezelőtt, viszont egy csúfos tragédia elszakított tőlük. Egyke gyermekként nevelkedtem, a szüleim szeretete lengte körül a mindennapjaim, ám egyik napon nem tértek haza többé. Még a nagy hatalommal rendelkező Királynő sem tudja, hogy mi történhetett velük, mintha a föld nyelte volna el őket. Rengeteg időt töltöttem nyomozással, ám mára már feladtam. Megtaláltam a belső békém, s nincs szükségem régi baljós ügyek kutatására. A Tündérek Királynőjének köszönhetően teljes életem lehet, hiszen buzgón részt vett a nevelésemben és a rangomat is általa kaptam meg. Anyám helyett volt anyám a saját nemes stílusában. look deeply into my eyes 5 pozitív tulajdonság könnyen befolyásol másokat, kiáll maga melett, őszinte (nehéz lenne nem őszintének lennie tündér létére), odaadó a szeretteiért, megbocsájtó, figyelmes 5 negatív tulajdonság makacs, hisztis, önző, nagyképű, naív 5 dolog, amit szeretsz vörös rúzs, virágok, nyár, reneszánsz kor, színes körmök 5 dolog, amit nem szeretsz zaj, pusztaság, vadállatok, piszok, dohányfüst Legnagyobb félelmed Egyedül maradni, elveszíteni mindent és mindenkit, ami és aki fontos nekem. Legnagyobb vágyad Egyszer rájönni, hogy mi történt a szüleimmel. Legnagyobb gyengeséged Túlságosan naív vagyok, ami miatt könnyen megbízom másokban és ezáltal át is vághatnak hamar. Legnagyobb titkod Beleszerettem valakibe, aki nem a népem gyermeke. Rejtett tehetséged Még nem véltem felfedezni semmi rejtett tehetséget, de ha muszáj lenne valamit idesorolni, akkor azt mondanám, hogy a pillantásommal sok élőlényt bármire ráveszek. Fõ fegyvered - Hobbi Visszavonultan olvasok és a természetet fedezem fel. Túrázok, kirándulok és emlékeket gyűjtök. Kedvenc étel málna Kedvenc ital nektár, mint a görög istenek itala Kutya vagy Macska kutya Allergia nincs Bal vagy jobbkezes jobbkezes Fura/Idegesítõ szokás ha gondolkozik oldalra hajtja a fejét, az ajkába harap és tág szemekkel bámul előre Szervezett vagy rumlis valahol a kettő között Dohány, alkohol, drog egyik sem | |
you can see the war inside A lágy szellő aprányi fuvallata némán tép bele vörös hajkoronámba. A gondolataim tengeréből egy felém repülő kismadár ébreszt fel. Mindig is úgy tartottam, hogy eme csodás állat, mely a mondénok által kapott kolibri nevet képviseli a világ legcsodálatosabb teremtménye, s az ámulatom reá annyira kiterjedt, hogy egy idő után a jó hír hozójának kezdtem el tartani. Nem mindennap futok össze a kékes szépséggel, de amikor igen, akkor tudom, hogy az elkövetkezendő pár óra csodás lesz a számomra. Szükségem is lesz a szerencsére, amellyel ez a madárka ruház fel. Ritkán mozdulok ki a környékről, s mikor ez megtörténik is többnyire magamban kirándulok és fedezem fel a föld azon tájait, ahol ritkán jár az ember. Ki mondaná meg, amikor rám néz, hogy immáron a 426. évemet taposom és olyan helyeken jártam, ahová még ember nem tette be a lábát? Szomorúan kell kijelentenem, hogy nekem már a Mount Everest megmászása sem ad akkora adrenalin löketet, mint amelyre számítana az ember. A levegő hiánya egyre csak fojtogat, a szívem olyan hevesen dobog, mint még soha. A hányinger kellemetlen érzése uralja a testem. Számomra az izgalom mindig ezzel jár. Talán túl lelkiismeretes vagyok és csak a legjobbat akarom kihozni magamból minden egyes alkalommal. Végigmérve magam kissé elhúzom a szám, mivel muszáj voltam lecserélni a kényelmes, az otthon melegét szimbolizáló ruhámat, melyet a tündérek viselnek holmi mondén öltözetre. Ha az imént említettek világába látogatok el, akkor muszáj lesz elvegyülnöm, mert még azt hiszik, hogy valami cirkuszi bohóc közelekedik közöttük. Az útam ma New York-ba visz, a városba, ahol mindig van élet napszaktól függetlenül, s ahová nem feltétélenül pihenni járnak a mondénok. Úgy hallottam, hogy azok térnek be eme nagy városba, akik pezsgésre, új életre vágynak. Kényelmetlenül lépkedek a zsúfolt, emberekkel teli utcákon a fényesen tündöklő, fekete magassarkúmban. Könnyű elvegyülni a több százezer ember között, akikkel éppen egyszerre lépek a Times Square-en. Olyan farmernadrágot viselik, mint mindenki más, s a fehér alapon kék csíkos ing sem tesz valami egyedivé, ám mégis sokan megbámulnak. Nem az öltözet teszi, hanem a báj, amely mint valami atomrobbanás sugárzik belőlem. A vörös rúzs, amelyet annyira imádok most is ott díszeleg csókra vágyó ajkaimon. Kissé távolságtartóan és nem a legjobb hangulatban lépek be az egyik kávézó piszkos ajtaján. Körültekintek a helységben, amikor meglátom a világ leggyönyörűbb leányát, akihez jöttem. Bízom benne, hogy a kolibri látványa elég szerencsét hozott számomra és minden a terveim szerint fog sikerülni a rövid találkozó alatt. dust and shadows |
| Vendég ranggal rendelkezem Vendég all the stories are true
| Tárgy: Re: ellyllon annwn Kedd Júl. 18 2017, 15:53 | gratulálunk, elfogadva!
dust and shadows ❖ My lovely, innocent cousin ❖ Drága Elly! Mindig is bajban voltam Holland és Madelaine pofijának megkülönböztetésével, így amikor felvetetted, hogy lehetne köztünk rokoni kapcsolat, lelkesen lecsaptam a lehetőségre. A lapodat nézegetve ugyan egy kicsit még mindig összezavarodom néha, hogy most én vagyok-e te, vagy te vagy-e én, olyan ijesztő köztünk a hasonlóság, de legalább van egy izgalmas kapocs, ami összeköt minket. Hogy mondhatnék nemet egy ilyen gyönyörű pofira? Főleg, ha ennyire szuper lap dukál hozzá! :*.*: Sajnálom, ami a szüleiddel történt - bármi is legyen az -, de így legalább megtapasztalhattam, milyen felnevelni valakit. Már értem, eddig miért nem volt soha gyermekem! Nem könnyítetted meg a dolgomat, azt viszont kár lenne tagadnom, hogy közel állsz hozzám, és sok mindenre hajlandó lennék érted. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy az udvarhölgyeim közé emeltelek. Azt hittem viszont, hogy a lázadó korszakodat letudtuk úgy háromszáz évvel ezelőtt. Ki hát ez a titokzatos leány, akivel a mondének világában találkozgatsz? Miről maradtam le? Azt hiszem, el kéne beszélgetnünk hamarosan egymással! Ne feledd, hogy a madarak, a méhek és a rovarok mind az én szolgálatomban állnak. Talán a kis kék kolibrik is... No, de komolyra fordítva a szót: tetszett a lapod, tüneményes, ízig-vérig tündér leányzót sikerült összehoznod, aki már első látásra belopja magát az ember szívébe. Nagyon tetszik a stílusod, igazán elbűvölően írsz! Szívesen olvastam volna még órákig az előtörténetedet - kíváncsi vagyok a folytatásra, hogy ki az a lány, mi a történetetek, mi lesz veletek... Remélem, hamarosan megtudom! :*.*: Nem is tartalak fel tovább: irány a játéktér! Hódítsd meg Tündérföldét és New Yorkot! Remélem, drága pótanyádat is megörvendezteted majd egy körrel! Alig várom, hogy lássam, mit hozol ki Ellyből! Addig is: jó játékot, és üdvözöllek az oldalon!
|
|
| |
|