Flectere si nequeo superos, Acheronta movebo

If I cannot move heaven, i will raise hell

Vera Harrison
TO LOVE IS TO DESTROY, AND THAT TO BE LOVED IS TO BE THE ONE DESTROYED

Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Vendég
all the stories are true

Vera Harrison Empty

Vera Harrison
"Az életben nincsenek titkok. Csak olyan igazságok, amik a felszín alatt rejtőznek."
Abigail Spencer werewolves41Praetor Lupus tagja
the devil is in the details

❖ Becenév:
Vee, Vera
❖ Születési hely, idõ:
Dallas, Texas; 1976. 03. 26.
❖ Családi állapot:
eljegyezve
❖ Szexuális beállítottság:
heteroszexuális
❖ Foglalkozás:
vállalkozó, üzlettárs; Praetor Lupus tag
❖ Ismertetõ jel:
Szigorú nézés, amit egy mosoly követ.
❖ Átváltozás:
Mindkét szülőm vérfarkas volt, így öröklődés útján én is az lettem.
❖ Rang:
A Praetor Lupus tagja vagyok.
❖ Család:
A szüleimet elveszítettem már. Édesanyám halála után apám összetört, hiszen sok éven át támogatták és szerették egymást, ami megszűnt anya halála után. Apa éttermének vezetését átvettem, miután ez történt, de ő is elhunyt évekkel ezelőtt. Vőlegényem, Rainer Scott, aki egyben az üzlettársam és barátom is, viszont a házasságunk nem szerelmen alapul, s mindketten mások felé táplálunk gyengéd érzéseket, ezzel mindketten tisztában vagyunk. Ő és én is voltunk házasok már, így ebben hasonlítunk. Az ex-férjemről azonban nem beszélek, nem érdemli meg, nem pazarolom rá a szavakat.
look deeply into my eyes

5 pozitív tulajdonság
hűséges, türelmes, okos, felelősségteljes, tapintatos
5 negatív tulajdonság
szigorú, keménykezű, önfejű, ragaszkodó, engesztelhetetlen
5 dolog, amit szeretsz
Ray-jel beszélgetni, étcsoki, naplementét bámulni, bűnügyi regények, kávéillat
5 dolog, amit nem szeretsz
naivitás, ősz, rózsaszín ruhák, ha leeszem magam, bűnözés
Legnagyobb félelmed
elárulnak engem
Legnagyobb vágyad
újra megnyitni apa éttermét, amely már az enyém
Legnagyobb gyengeséged
kék szemű férfiak
Legnagyobb titkod
szeretek valakit, aki nem a vőlegényem, Ray
Rejtett tehetséged
sok dolgot képes vagyok megjegyezni
Fõ fegyvered
-
Hobbi
olvasás, lövészet, hegymászás, cipővásárlás
Kedvenc étel
hawaii pizza
Kedvenc ital
jéghideg kóla
Kutya vagy Macska
kutya
Allergia
nincsen
Bal vagy jobbkezes
balkezes
Fura/Idegesítõ szokás
random nevetés
Szervezett vagy rumlis
általában szervezett, de megesik az ellenkezője is
Dohány, alkohol, drog
sör, tequila bármikor jöhet; drog és dohány soha
you can see the war inside

2016. 03. 26., NY

A nap sugarait érzem bőrömön, korán van még, hiszen épp csak elmúlt hét óra, én pedig még pofátlanul az ágyban pihenek, a takaró csak a derekamat takarja el. Szeretem a koránkelést, bár ez jelenleg már túltesz ezen, máskor ilyenkor már az első kávén is túlesek, és indulásra készen állok.
Kivételes nap ez számomra, hiszen átléptem a negyedik ikszet ezen a szép napon. Lassítanom kellene, átgondolni az életemet. Az élet csak úgy rohan, nincs idő sosem az ilyenre, a munkám teljesen leköti minden figyelmemet. Kezdem úgy érezni magam, mint egy tipikus nagyvárosi nő, akinek a munkája a legfontosabb, és a család hiánya miatt nem esik kétségbe.
Apám éttermét pár éve vettem át, ám egy idő után a padlóra kerültem, - ekkor történt a bezárása is -, amikor az ex-férjem beadta a válási papírokat, és bejelentette, másik nőt szeret, aki nálam jóval fiatalabb. Micsoda klisé, akár csak egy szörnyű romantikus filmben. Félretéve a múltat, egészen remek volt az a nyolc év, amit együtt voltunk. Mindig át akartam élni, hogy egy gyermeket felnevelhetek, erre sosem került sor, leginkább amiatt, hogy a volt férjem így vetett véget a házasságnak.
Nagy nehezen kiszálltam az ágyból, és kimentem a hatalmas erkélyre, ahonnan nagyszerű kilátás nyílt a parkra és a távolabb lévő épülettömbökre. Szeretem a szép környezetet, a friss levegőt magamba szippantani ilyenkor. Ilyenkor sosem érdekelt, hogy mi történik, az sem, hogy mennyire durva dolgok történtek a nagyvilág egyes részein.
Nem bántam meg semmit sem, mindent ugyanígy tennék és ugyanezeket a döntéseket hoznám meg újra, ha újra kezdődne az életem.

"Néha kevés egy élet,
Néha elég egy perc
Ahhoz, hogy meghódítsd
Azt, akit majd a sírig ölelsz."

2017. június 24., NY

Az ujjamra tekintek, egy gyűrű csillog rajta. Menyasszony vagyok. Ez gyorsan történt, alig pár hónap alatt jutottunk el ide Ray-jel. Megkérte a kezem nemrégiben, én pedig igennel válaszoltam a feltett kérdésére. Sokak szerint ez elhamarkodott lépés volt, viszont a mi kapcsolatunk nem olyan, hogy "jöttünk, láttunk, egymásba estünk, összeházasodunk, örökre együtt". Mindketten elég idősek vagyunk ahhoz, hogy ne tiniszerelem árnyékolja be az életünket, amit érzünk egymás iránt, az sokkal szerteágazóbb egy szerelmi kapcsolatnál. Tisztelet, hűség, testi vonzalom, megértés mindkettőnk részéről, hogy valaki mellett legyünk, egy biztos pontra vágyunk az életünkben.
Ő vezeti jelenleg a Praetor Lupus-t, aminek én is a tagja vagyok. Szeretem segíteni, oktatni azokat, akik félnek és rettegnek attól, hogy ők nem emberek, hanem valami erősebb és hatalmasabb van a tulajdonukban. Nehéz ezt megemészteni, kezelni tudni kell, ebben segítek én nekik. Ray-jel nagyon jól együtt tudunk működni itt és üzlettársakként is. Az ismeretségünk nagyon régi, hiszen egykoron ugyanott töltöttük az egyetemi éveinket, csak más évfolyamban. Mondhatni ismerem őt jól, mindketten voltunk házasok már. Menekülni próbáltunk a magányunk és az elől, hogy a valódi érzéseinket felvállaljuk, bevalljuk őszintén? Ugyanazt látom benne, amit magamban... Szívünk másvalaki felé húz, de nem lépünk semmit sem. Hallgatunk, magunkba fojtjuk.
Négy hónappal ezelőtt megismertem egy fiatalabb férfit, aki rettentő módon küzdött az átváltozásaival, nem tudta, hogyan és miképp kezelje ezeket. Durva, agresszív volt, könnyen dühössé vált, rombolt... Én segíteni kezdtem neki, nem volt könnyű szót értenem vele, mégis az első perctől fogva Liam számomra különleges volt. Mindig alig vártam, hogy láthassam újból, és azt a két-három órát vele töltsem el. Kemény hónapok vannak mögöttünk, de már a cél közel van. Félek attól a pillanattól, félek az elválástól. Együtt fejlődtünk, a legrosszabb pillanatait is láttam. Ez hamarosan véget ér. Vagy talán nem? Ray-nek beajánlottam őt, hogy ő is taggá válhasson nemsokára.

dust and shadows

Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Vendég
all the stories are true

Vera Harrison Empty

gratulálunk, elfogadva!
dust and shadows  

❖ Vera ❖
Kérlek nézd el, hogy csak most kaptál elfogadót, de sajnos csak most tudtam ideérni, hogy ezen is túl legyünk. Azonban a jó hír, hogy már itt vagyok és csak egy néhány másodperc fog elválasztani attól, hogy végre kapj színt és rangot. Szóval: Engedd meg, hogy üdvözöljelek némi kis szösszenettel a karakterlapoddal kapcsán Wink Jól láttam, hogy várnak már rád, így hát megpróbálom nem olyan hosszúra nyújtani ezt a fránya elfogadót Very Happy Az arcodra rátérve azonban meg kell, hogy mondjam, valami van abban a nőben ami gyönyörűvé varázsolja őt. Én mindössze egyszer futottam vele össze egy oldalon, és kimondottan tudok örülni annak, hogy végül itt is sikerült belebotlanom, és ha ez nem lenne nekem elég, akkor még én fogadhatok el egy olyan karaktert, akinek ő a választott pofija :*.*: Úgyhogy remélem ez is marad a pofija, ugyanis nagyon jó érzéssel tölt el, hogy szembefuthatok vele ezen az oldalon Vera Harrison 67686965
Ami pedig még különlegessége az egésznek, hogy egy olyan férfival házasodtál össze akihez túlzottan nem fűznek olyannyira erős érzelmek, mint az előző férjedhez. Nyilván, az első szerelem a mindent elsöprő, a második már jóval másabb. Tapasztaltabb az ember. Ámde nagyon úgy fest nekem a helyzet, hogy hamarosan ennek a házasságnak is vége lesz? Hisz férjed helyett még is csak egy ifjabb férfi szimpatizál számodra, és itt jön a nem egyszerű helyzet. Hisz házas vagy, márpedig egy házasságot nagyon-nagyon nehéz felbontani. Talán kialakul egyfajta háromszög? Nos, a munkád mellett ez lehet, stresszes lesz számodra, de mivel egy határozott nő és egyben feleség vagy, biztosan nem fogsz elveszni ebben a vad óceánban. Én legalábbis szurkolok, hogy mindennek happy end legyen a vége :*.*: Mint mondtam, nem akarom tovább szaporítani a szavakat, így hát most érdemes is lefoglalni ezt a csodás pofidat, és te se kíméld a játékteret! Wink Jó szórakozást kívánok!

1 / 1 oldal