Vendég ranggal rendelkezem Vendég all the stories are true
| Tárgy: Anubis Selim Nhuma Szer. Júl. 12 2017, 21:30 | Anubis Selim Nhuma
old ways won't open new doors Jack Falahee | warlock | 452 | | Warlock |
the devil is in the details ❖ Becenév: Van ötleted rá? ❖ Születési hely, idõ: Anglia területe 1565 ❖ Családi állapot: bonyolult ❖ Szexuális beállítottság: pánszexuális ❖ Foglalkozás: Nyomozó ❖ Ismertetõ jel: Démoni szempár, amit különben nagyon nehezen tudok elrejteni ❖ Rang: boszorkánymester ❖ Család: Egy egész Roanoke kolónia volt az én családom, ahol apám és az anyám volt a vezető. Aztán az anyám eladta a lelkét egy démonnőnek aki a mai napig is kísért engem. Később én is eladtam a lelkemet neki, hogy aztán felfalhassa. look deeply into my eyes 5 pozitív tulajdonság - 5 negatív tulajdonság mérhetetlen féltékenység, hazug, lobbanékony, kegyetlen, nincsenek érzelmei 5 dolog, amit szeretsz a munkámat, magamat, a tudat hogy a kolónia halott ( állítólag ), mágiahasználat és a nő aki megmentett a pokoltól 5 dolog, amit nem szeretsz a kolónia amelyben egykoron éltem és az anyámat. Különben meg úgy majdnem mindent rühellek ami szép és jó. Legnagyobb félelmed ha kiderül, hogy ha a kolónia még mindig él és gyilkol Legnagyobb vágyad a nő, akinek átadtam a lelkemet Legnagyobb gyengeséged múlt Legnagyobb titkod A kolóniában kisebb vezető voltam örököseként.Azért, hogy életben maradhassak eladtam a lelkemet Rejtett tehetséged titokban egy őrült elmebeteg Fõ fegyvered Ha fekete szempáramba nézel, holtan esel össze. Hobbi megtalálni a démonnőt Kedvenc étel vér Kedvenc ital mostanában az alkohol Kutya vagy Macska macska Allergia macska bal vagy jobb kezes jobb Fura/Idegesítõ szokás Ha nem vagyok magamnál? Szervezett vagy rumlis flúgosan szervezett Dohány, alkohol, drog csak dohány és alkohol | |
you can see the war inside Erre mindössze egy hét áll a rendelkezésedre. A karakter előtörténete. Itt kell bemutatnod, hogy honnan is származik, miképpen nevelkedett, illetve milyen külső befolyás érte az eddigi élete során. Nincs szóhatár, de minimálisan meg illik ütnie azért a 300 szót. Nyugodtan fejtsd ki a karaktered életét, amilyen részletesen csak szeretnéd! Térj ki minden fontos dologra, színezd kedved szerint! Erre mindössze egy hét áll a rendelkezésedre. A karakter előtörténete. Itt kell bemutatnod, hogy honnan is származik, miképpen nevelkedett, illetve milyen külső befolyás érte az eddigi élete során. Nincs szóhatár, de minimálisan meg illik ütnie azért a 300 szót. Nyugodtan fejtsd ki a karaktered életét, amilyen részletesen csak szeretnéd! Térj ki minden fontos dologra, színezd kedved szerint! Erre mindössze egy hét áll a rendelkezésedre. A karakter előtörténete. Itt kell bemutatnod, hogy honnan is származik, miképpen nevelkedett, illetve milyen külső befolyás érte az eddigi élete során. Nincs szóhatár, de minimálisan meg illik ütnie azért a 300 szót. Nyugodtan fejtsd ki a karaktered életét, amilyen részletesen csak szeretnéd! Térj ki minden fontos dologra, színezd kedved szerint! Erre mindössze egy hét áll a rendelkezésedre. A karakter előtörténete. Itt kell bemutatnod, hogy honnan is származik, miképpen nevelkedett, illetve milyen külső befolyás érte az eddigi élete során. Nincs szóhatár, de minimálisan meg illik ütnie azért a 300 szót. Nyugodtan fejtsd ki a karaktered életét, amilyen részletesen csak szeretnéd! Térj ki minden fontos dologra, színezd kedved szerint! Erre mindössze egy hét áll a rendelkezésedre. A karakter előtörténete. Itt kell bemutatnod, hogy honnan is származik, miképpen nevelkedett, illetve milyen külső befolyás érte az eddigi élete során. Nincs szóhatár, de minimálisan meg illik ütnie azért a 300 szót. Nyugodtan fejtsd ki a karaktered életét, amilyen részletesen csak szeretnéd! Térj ki minden fontos dologra, színezd kedved szerint! Erre mindössze egy hét áll a rendelkezésedre. A karakter előtörténete. Itt kell bemutatnod, hogy honnan is származik, miképpen nevelkedett, illetve milyen külső befolyás érte az eddigi élete során. Nincs szóhatár, de minimálisan meg illik ütnie azért a 300 szót. Nyugodtan fejtsd ki a karaktered életét, amilyen részletesen csak szeretnéd! Térj ki minden fontos dologra, színezd kedved szerint! Erre mindössze egy hét áll a rendelkezésedre. A karakter előtörténete. Itt kell bemutatnod, hogy honnan is származik, miképpen nevelkedett, illetve milyen külső befolyás érte az eddigi élete során. Nincs szóhatár, de minimálisan meg illik ütnie azért a 300 szót. Nyugodtan fejtsd ki a karaktered életét, amilyen részletesen csak szeretnéd! Térj ki minden fontos dologra, színezd kedved szerint! Erre mindössze egy hét áll a rendelkezésedre. dust and shadows |
|