Flectere si nequeo superos, Acheronta movebo

If I cannot move heaven, i will raise hell

Nefarith
TO LOVE IS TO DESTROY, AND THAT TO BE LOVED IS TO BE THE ONE DESTROYED

Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Vendég
all the stories are true

Nefarith Empty

Nefarith
Egy pillanatnyi szenvedés is tűnhet örökkévalóságnak,
és az örökkévalóság örökkévalósága,
bizony hosszú szenvedést ígér.
Kimberley Purton Demons129Démon
the devil is in the details

❖ Becenév:
Nef
❖ Születési hely, idõ:
Pokol, úgy egy évszázada, ki számolja?
❖ Családi állapot:
Lilith… szerinted van lehetősége másnak is mellette?
❖ Szexuális beállítottság:
Nyitott
❖ Foglalkozás:
Szeretem azt hinni, hogy valami fontossal…
❖ Ismertetõ jel:
Nedves lesz a bugyid tőlem.
❖ Átváltozás:
Na mégis hogy? Meghaltam…
❖ Rang:
Démon
❖ Család:
Már rég elporladtak. Lilith a családom, az anyám, ha úgy tetszik, de el ne mondd neki hogy ezt mondatam, mert masnit kötök a torkodon kihúzott nyelvedre!
look deeply into my eyes

5 pozitív tulajdonság
Hűséges, Engedelmes, Kitartó… hmm… na és ha nincs több?
5 negatív tulajdonság
Aljas, Hazug, Manipulatív, Akaratos, Makacs
5 dolog, amit szeretsz
Vér, Szenvedés, Fájdalmas sikolyok, Alkuk, Tejcsoki
5 dolog, amit nem szeretsz
Ha megpróbálnak megvezetni, ha megszegik a szerződés rájuk eső részét, a magyarázkodást, ha valaki azt hiszi jobb nálam, ha az kell ami az enyém!
Legnagyobb félelmed
Lilith
Legnagyobb vágyad
Lucifer
Legnagyobb gyengeséged
Önmagam
Legnagyobb titkod
Lefénymásoltam Lilith naplóját…
Rejtett tehetséged
ártatlannak látszani
Fõ fegyvered
-
Hobbi
Káoszt okozni
Kedvenc étel
a félelem
Kedvenc ital
Mindegy csak káros legyen!
Kutya vagy Macska
Minek?
Allergia
az önimádó, beképzelt libákra
Bal vagy jobbkezes
Mindkettővel meg tudlak fojtani.
Fura/Idegesítõ szokás
Ha zavarban vagyok, rágom a szám szélét.
Szervezett vagy rumlis
szervezetten rumlis  
Dohány, alkohol, drog
Ilyen sorrendben.
you can see the war inside

-Ne hagyd abba, csak még egy kicsit! – a pulóverénél fogva rángatom a testet, a fej minduntalan az aszfaltnak csapódik.
– Teeee elátkozott szerencsétlen, hogy mért nem tartottál még egy percig ki. Önző vagy tudod? Egy szar szemét szaralak! – ordítok a sikátor sötétjében. –Hogy dögölnél meg! Jah…ohh… már megtetted. – megvonom a vállam, de nem szállok le az élettelen testről.
-Tudod mondanám hogy sajnálom, de az hazugság lenne, másfelől én egy démon vagyok, szóval akkor hazudhatok is. – megköszörülöm a torkom, közelebb hajolok a kimeredt tekintethez.
– Sajnálom – mondom a lehető legőszintébben, de aztán elkap a röhögés. –Jaj Bobi fiú, annyian belebuktak már a kapzsiságba, hát nem tudod hogy az az egyik legveszélyesebbik bűn? Az én vesztem is ez volt. Gyerekként rossz körülmények között életem. Igen, minden történet így kezdődik, egyszer volt hol nem volt egy szegény kislány, akit vert az apja, utált az anyja és a padláson élt. Majdnem. Anyám volt a legnagyobb szentfazék akit ismertem. Reggel délben este, ha állatokat etetett, ha főzött, ha mosott, még esti mese helyett is csak imákat mormolt. Azt hitte az majd segít, hogy az majd feloldozza minden bűne alól, hogy majd tárt karokkal fogadják odafenn. Szerintem még akkor is ezt gondolta, mikor a bakó kirúgta alóla a széket. Felkötötték egy nyakékért, amit még csak nem is ő lopott el. – mosolyogva érintem meg a nyakláncom – Apám nem tudván miképp is kellene nevelnie egy leányt, jobbnak látta gyorsan megszabadulni tőlem, hát azonnal eladott cselédnek. Mind tudjuk Bobi fiú hogy mi a cselédek sorsa. Egy hét sem telt el és az akkor 13 éves lány már nem volt ártatlan többet. Hol az uraság, hol az inasfiú, hol épp az aktuális vendégek valamelyike. Tűrtem, elviseltem, mert azt hittem, majd jobb lesz, hogy majd kárpótol érte az élet. Mikor aztán az uraság megnősült az új jövevény nem állhatta kedves mivoltom és kidobatott a házból. Persze addigra már elég családi ékszert zsákmányoltam, minden sérelmemért egyet, hol a házvezetőnőre, hol a konyhalányra fogtam, hogy láttam amint nézegeti. Vásároltam hát egy új életet magamnak. Az lettem aki lenni akartam. Hazudtam, loptam, csaltam, és öltem ha az érdekem épp úgy kívánta meg. Ne vess meg! Fiatal voltam, és mindent akartam, a legpartiképesebb pasik ettek a tenyeremből. Hirtelen mindenem meg lett, sőt még annál is több, de minél több jutott, egyre csak sóvárabb lettem. Pontosan emlékszem, egy karácsonyi fogadáson volt, szenteste előtti éjjelen. Ott volt mindenki aki számított, a hatalmat harapni lehetett a levegőben, szinte bizsergette a bőrömet.- a hulla kezét megragadva, tenyerét a mellemre tapasztom, és lovagló mozdulatot teszek a tetem ölén. – Volt ott egy ifjú. Sebastian. Azok az igéző kék szemek, na meg az a hatalmas vagyon aminek a várományosa volt. –felsóhajtok. és észbe kapva hogy a hulla markolássza a mellem, eleresztem a kezet és undorodó kifejezéssel törlöm a ruhájába a kezem.
– Szóval ott volt Sebastian, meg az a nő. Gyönyörű volt, törékeny alkata vonzotta a tekinteteket, és ugyanazt akartuk. Volt egy apró előnyöm vele szembe, vagy legalább is én azt hittem, hogy a népszerűségem elég lesz, és elég is volt, míg váratlanul rosszul lettem az italról és kivitt az erkélyre. A levegő megváltozott körülöttünk, ahogy kettesben maradtunk, fullasztó lett és forró… pokolian forró. – megnyalom ajkaim, tekintetemmel az eget fürkészem, de csak a csillagok bámulnak vissza rám. – Egyetlen pillanat volt az egész, és ott voltam ahova minden addigi tettem okán való voltam. Levitt a pokolba. Csupán rémülten topogtam, a kihalt sziklás környezetben, a forró szél a ruhámat tépte, azt gondoltam talán csak egy rossz álom, talán csak elvesztettem az eszméletem. Sajnos nem volt igazam. Lilith egy tőrt hajított a lábam elé, azzal hogy vagy ők vagy én. Úgy tűnt el hogy nyoma sem maradt lábának a földön. – ujjaimmal játékosan megcirógatom a hulla arcát – Nem volt ez valami kedves tőle, otthagyni egy halandót a pokolban, tudván hogy az összes démon érezni fogja a jelenlétét, és valaki biztos lesz olyan hangulatban hogy darabokra akarjon tépni. Hát volt is, nem is egy jelentkező, nekem meg ott maradt a döntés, hogy magam ellen fordítom a pengét, vagy megpróbálom megvédeni magam. Tudod Bobi fiú, az ember gyarló, rettentően gyarló, azt hiszi Isten a saját képére teremtette, hogy neki minden megengedett és elnézhető, hogy ő a legbátrabb és a tápláléklánc csúcsa, de mikor ott állsz a semmi közepén és a legijesztőbb lények vesznek körbe, hegyes fogaikat csattogtatva, készen arra hogy kitépjék a végtagjaid, hogy átharapják a torkod, már senki nem olyan nagy legény, már a szuicid is inkább küzd az utolsó pillanatig, mert az élete hirtelen hihetetlenül értékessé válik. Esélyem se volt ellenük. Karmok téptek hátamba, egy pedig készült feltépni a torkom, mikor megfagyott a pokol is. Oly hirtelenséggel engedtek el, hogy térdre rogytam. Nem tagadtam, zokogtam a megkönnyebbüléstől, hogy megmenekültem, hogy nem leszek martaléka az alvilág szörnyeinek. – felnevetek- hogy én mekkorát tévedtem. Egy kéz nyúlt ki felém, némán hívogatóan, bátorítóan, én meg úgy kapaszkodtam bele ész nélkül, mintha az utolsó mentsváram lenne. Az a szempár… Megbabonázott, képtelen voltam mást látni, képtelen voltam akár egy pillanatra is elfordítani a fejem. Az övé voltam, abban a pillanatban senki másé, közük nem volt semmihez. Ujjai gyengéden simítottak végig fekete hajamon, puhán érintették arcom, ajkaim… - kezem követi a felsorolást, fejem félre döntve simulok bele saját tenyerembe. Kezem tovább siklik lefele, majd a szívem felett megtorpan. Kinyitom a szemem és a homályos tekintetbe bámulok.
– Elvette… Kitépte… Én pedig abban a pillanatban örömmel adtam át neki. Cserébe megkaptam a lehetőségét, hogy egy lehessek a gyermekei közül, egy fogaskerék a gépezetben, egy porszem a sivatagban, egy újabb csillag az égen. Mondanom se kell, már nem voltam érdekes a többiek számára, ismét magamra maradhattam a sikolyok közepette, talán egy percre is. Drága Úrnőm nem volt rest hogy megelégedjen ennyivel. Visszajött értem, pórázt aggatott a nyakamba és magáénak nyilvánított, hiszen a vére az ereimbe keringett. Azóta sanyargat a némber, de valahol élvezem, azt hiszem, persze olykor durva, és kerülni kell azokat a bizonyos pirosbetűs napokat. Tud jó fej lenni, ha akar, de szinte sosem akar, ő már csak ilyen. Aljas, alattomos, gonosz, szadista… Nő.
Felállok, és kiveszem a hulla kabátjának belső zsebéből a kis bőrkötéses könyvecskét.
-Öröm volt veled Bobi fiú, ha mázlid van még találkozunk.
-Csukd be!- visszhangzik a parancsa, én meg szót fogadóan hajtom le a fedőlapot.
– De… - meg sem hallja a tiltakozásom, csak kiveszi a kezemből és egy ugyan rajtam nem fog a trükköd hümmögéssel pillant szomorú arcomra. Bosszantására idézek a soraiból. Utálatos képesség, de amit látok, olvasok, azt megjegyzem, néha fáj is a fejem a sok hülyeségtől, de ennyit megér, hogy enyém a titkok könyvtára.
Leteremt és eszembe juttatja, hogy miatta vagyok. Ha ő nincs nem kerülök a pokolra… olyan gyorsan… és nem is jöttem volna ki olyan hamar. A rabja vagyok, a komornája, a játékszere, az eszköze, a barátja… na meg mit nem…

dust and shadows

Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Vendég
all the stories are true

Nefarith Empty

gratulálunk, elfogadva!
dust and shadows  

❖ Nef ❖
Ohó, micsoda szőke szépség került újra az én kezem alá... komolyan megbabonáz, s főleg az ilyen hamvasszőke hajú csajszik a gyengéim Rolling Eyes Embarassed Nem beszélve arról a sok-sok tetoválásról Very Happy És ez még hagyján, de ami a legjobb, hogy tökéletesen passzol ehhez az archoz mindaz, amit leírtál. Egy vérbeli, alattomos démon vagy! És ez nekem nagyon tetszik Embarassed Nagyon remélem, hogy az Úrnőd kellően megbecsül téged, ugyanis akadnak nagyon sok ocsmány tettű démonok, de még is valahogy te levettél a lábamról azzal, hogy egy halottal folytattál intim viszonyt, közben a szövegeléseid... én egyébként olyan ember vagyok, aki nagyon nehezen tudja maga elé levetíteni azt képekben, ami le van elé írva. Szóval az írásoddal és a beszédeddel, a környezettel elérted nálam még is azt, hogy lássak mindent abból élethűen amit levéstél ide. Nem panaszkodok félre ne érts, de hosszasan kifejtetted a történeted nem is akármilyen belépővel, de én valamiért többet akartam olvasni, még ennél is többet. Mert egyébként én tökéletesen megszoktam elégedni ennyi szöveggel, de a tiédből valamiért mohón szerettem volna többet olvasni, de inkább csak látni. Ami pedig a vágyadat illeti, őszintén szólva kicsit elpirultam, amikor az én nevemet olvastam ott. Úgy látom, hogy téged teljesen elragadott az a pillanat, amikor nemes egyszerűséggel fosztottalak meg attól a haszontalan szervedtől, melyet többnyire a szeretet jelképe szokott lenni; a szívtől. A szív mindig is egy nehéz dolog ott a mellkasban, főleg ha az telis-tele van érzelmekkel. Minek azt a terhet cipelni, nem igaz? Szóval, megfosztottalak tőle akkor. Ugyanakkor megmentettelek attól a szörnyű kíntól, hogy az én bestiáim felemésszenek téged. Téged egy gyönyörű halál ért, hisz gyengéden bántam veled. S megadtam azon lehetőséget, hogy végül engem szolgálj és azt, aki a Pokolba vitt téged. Egy olyan életet kaptál, melybe ugyan belehaltál, de még is abban születtél újjá. Itt nem kell többé olyan fájdalmakat átélned, mint amilyent emberként kellett megélned. Most te lehetsz az, aki ezt a fájdalmat megosztja másokkal, hogy ők is érezzék, hogy te mit éreztél akkor. Szóval... egy ilyen lap után csupa rosszaságokat várok tőled Wink Kérlek, foglald le ezt a bájos arcot, és ne kímélj senkit se a te 'szeretetedtől'. Jó szórakozást kívánok, Kedves! Wink

1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Jace & Nefarith - Dark Secrets