| Flectere si nequeo superos, Acheronta movebo
If I cannot move heaven, i will raise hell
|
|
Iris Wolana | TO LOVE IS TO DESTROY, AND THAT TO BE LOVED IS TO BE THE ONE DESTROYED | |
| | Vendég ranggal rendelkezem Vendég all the stories are true
| Tárgy: Iris Wolana Szomb. Júl. 15 2017, 20:30 | Iris Wolana
Egy híres ember azt mondta, aki feljut, le is esik. Jacquelyn Jablonski | Vérfarkas | 26 éves | | Omega |
the devil is in the details ❖ Becenév: Rissy ❖ Születési hely, idõ: 1990.09.29. ❖ Családi állapot: hajadon ❖ Szexuális beállítottság: heteroszexuális ❖ Foglalkozás: pultos, de csak hobbiból ❖ Ismertetõ jel: a modora ❖ Átváltozás: születésemtől fogva farkas vagyok ❖ Rang: Omega ❖ Család: A szüleim már levették rólam a kezüket, de egészen huszinöt éves koromig rendkívül komolyan vették a nevelésemet. Jóformán ki sem eresztettek a birtokról, amit egyrészt - a cél érdekében - meg is kell értenem, másrészt viszont nem kicsit volt kiakasztó. Gyerekkor? Ugyan már. De ettől még jóban vagyunk. Vagy legalább néha beszélünk. Apám is, anyám is él, mindketten farkasok, akik óvatosan élik az életüket, elzárva mindentől és mindenkitől. Testvérem nincs, vagy nem tudok róla, hogy lenne, így aztán elég unalmas huszonöt év van a hátam mögött. look deeply into my eyes 5 pozitív tulajdonság élelmes vagyok, humoros, reálisan látom a világot, sok mindenhez értek és végül is csúnya sem vagyok 5 negatív tulajdonság kiborítótudok lenn gyerekszoba híján, régimódi a nevelésem, nem mindig parancsolok az ösztöneimnek, könnyen felhergelem magam, nehéz alkalmazkodnom 5 dolog, amit szeretsz a természetet, az úszást, a zongorázást, a jó kocsikat és a balhékat, amikben huszonöt évig nem vehettem részt 5 dolog, amit nem szeretsz a hülyéket nehezen viselem, a szabályokért sem vagyok oda, kiakaszt az unalom, a logikátlanság és a sikertelenség sincs ínyemre Legnagyobb félelmed hogy nem találom meg a helyemet sehol Legnagyobb vágyad különlegesnek lenni Legnagyobb gyengeséged a sokévi egyedüllét miatt kissé kiéheztem a társaságra, lehet, hogy könnyű rosszba vinni Legnagyobb titkod a szüleim, leginkább, és hogy miért nincsenek falkában Rejtett tehetséged hátha majd kiderül, nem tudom Fõ fegyvered - Hobbi zongorázni még mindig szeretek Kedvenc étel steak, véresen Kedvenc ital Pinot Noir 2007-es Kutya vagy Macska nincs Allergia nincs Bal vagy jobbkezes bal - vagy két bal? Fura/Idegesítõ szokás makacs vagyok Szervezett vagy rumlis rendet tartok Dohány, alkohol, drog iszom, ha van kivel | |
you can see the war inside A szüleim vérfarkasok, így hát elég hamar és elég könnyen szembesültem vele még kislány koromban, hogy mi vár rám. A kislány, aki eleve nem biztos, hogy százas, csak még furcsább lett, részben agresszívebb, részben befelé fordulóbb, amikor a szülei elkezdték mantrázni neki, amit ilyenkor szokás. "Te különleges vagy, nem kell foglalkoznod velük. Vigyázz, hogy soha ne tudják meg, milyen családból származol." Ez a két mondat gyakorlatilag mindent megváltoztatott. Olvastam, zongoráztam, magántanítóim voltak. Nem volt érdekes életem. Aztán azt tanultam, hogyan használjam a képességeim, hogyan tartsam titokban őket. Ezeknek a leckéknek kilencvenkilenc százalékban veszekedés volt a vége, hiszen minek is kellene titkolóznom, ha nem találkozhatok soha senkivel? Csak reménykedhettem, hogy nem tart örökké ez az áldatlan állapot, a szüleim walesi birtokáról megszökni esélytelen volt. És különben is, hová mentem volna, és kihez? Így legalább, ha csak huszonöt évesen is, de a vállamra tették a kezüket, és a szemembe mondták, hogy kész vagyok. Feladatom az, hogy valaki legyek, hogy bujkáló szüleimmel ellentétben megtaláljam a helyem a falkában, hogy előre jussak, hogy fontos legyek. Magabiztosan indultam útnak, de végső soron azt sem tudtam, hová megyek. A pénzt a szüleim biztosítják, de azért unalmamban, és persze tapasztalatszerzésképp mégis dolgozni kezdtem. Az az egy jár a fejemben minden nap, hogy hogy a szüleim falkában szeretnének látni, én azonban irtózom attól, hogy most valaki más uralkodjon felettem, most, amikor végre kiszabadultam. De az élet baromi unalmas így, ha az ember egy bárban áll déltől hajnalig, néha maga is iszik, mint a gödény, néha meg már részegen sem tud röhögni a többi részegen. Embernek lenni is szívás, hát még farkasnak, ha olyan egyedül vagy, mint az ujjam, és mintha két különböző lány élne a fejemben, hol arra vágyom, hogy mindenki békén hagyjon, hol pedig a helyemet keresem. Azt hinném, New York elég nagy ahhoz, hogy mindenki megtalálja benne, amit keres, nekem azonban egyelőre nem sikerült. Nehéz úgy előre lépni, ha más farkasok sem, de még sima emberek sem vetnek szemet rád, vagy ha mégis, legfeljebb egy éjszakádat akarják. A szabadságom túl drága volt ahhoz, hogy elvesztegessem olyasmire, amit nem gondoltam át kellőképpen - vagy épp így rontom el? dust and shadows |
| Vendég ranggal rendelkezem Vendég all the stories are true
| Tárgy: Re: Iris Wolana Szomb. Júl. 15 2017, 21:02 | gratulálunk, elfogadva!
dust and shadows ❖ Miss Iris Wolana❖ Drága Iris! Szeretettel üdvözöllek szerény oldalunk tagjai közt! Vérfarkasokra mindig szükség van, főleg, ha a helyüket keresik a világban. New York a te városod, már rögtön két falkát is találhatsz, akik biztosan szívesen látnának, ha úgy érzed, kész vagy elkötelezni magad valamelyik alfának! Bár a szabadság mámorító állapot, olykor mégis jó tudni, hogy van egy család, egy közösség, amelyre bármikor számíthatsz, és néhány váll, amelyen bármikor sírhatsz. Izgalmas lapot raktál össze, már első látásra is szimpatikusnak tűnik Iris a maga talpraesettségével és a bizonytalanságával, még ha picit távolságtartó is - ki ne értené meg azok után, amilyen körülmények közt felnőtt! Biztos nem könnyű teljesen egyedül elkezdeni egy életet azok után, hogy eddig mindenben a szüleire támaszkodott. Kíváncsi vagyok, mi az oka a család nagy rejtőzködésének, és mégis mihez fog kezdeni Iris, amikor döntenie kell: szabadság vagy falka? Remélem, ez előbb-utóbb kiderül a játéktéren! A stílusod is barátságos, szerethető. Szívesen olvastam volna még Iris életéről, de a reagjaid biztosan kielégítik majd a kíváncsiságomat. Nem is tartalak fel tovább, irány New York, az álmok városa, ahol megtalálhatod a helyed egy falka részeként, vagy éppenséggel önmagadat, bármit is keress! Ha pedig eltévednél, sose feledd: a Tündérek Udvara mindig szeretettel látja a megoldást kereső vérfarkas lányokat! Jó játékot kívánok! |
|
| |
|