| Flectere si nequeo superos, Acheronta movebo
If I cannot move heaven, i will raise hell
|
|
Donna Mittelstaedt | TO LOVE IS TO DESTROY, AND THAT TO BE LOVED IS TO BE THE ONE DESTROYED | |
| | Vendég ranggal rendelkezem Vendég all the stories are true
| Tárgy: Donna Mittelstaedt Vas. Júl. 16 2017, 21:36 | Donna Mittelstädt
I prefer to appear at the exact moment I’m needed. Sarah Rafferty | vérfarkas | 38 | | omega |
the devil is in the details ❖ Becenév: Donna ❖ Születési hely, idõ: Oberhausen, Németország, 1979. július 10 ❖ Családi állapot: Egyedülálló ❖ Szexuális beállítottság: Rainer-szexuális hetero ❖ Foglalkozás: asszisztens ❖ Ismertetõ jel: vörös haj, magabiztos megjelenés, kopogó sarkak ❖ Átváltozás: 15 évvel ezelőtt került sor az átváltozásra, épp egy szórakozóhelyen voltam, mikor sor került az incidensre. Egy karmolás a legváratlanabb pillanatban, voltaképpen ennyi történt.. Bár, azóta már sikerült kiderítenem, kinek "köszönhettem" a farkassá válásomat, személyesen mégsem adódott erre alkalmam - természetesen a megköszönés alatt egy jobbegyenesre gondolok -, mert rá két hétre, megölték az illetőt. ❖ Rang: omega ❖ Család: A kapcsolatom velük nem valami szoros. Megvagyunk, ünnepnapokon haza utazok, s kb ennyi. 5 pozitív tulajdonság céltudatos; magabiztos; tettre kész; okos; hűséges; pontos; önfeláldozó 5 negatív tulajdonság nem köntörfalazik, kimondja amit gondol; önfejű; haragtartó; lobbanékony természetű; kitartó; néha pletykás; 5 dolog, amit szeretsz vásárolni; jógázni; mindenbe beletúrni a csinos kis orrát; olvasni; farkas alakban kocogni esténként 5 dolog, amit nem szeretsz hazug emberek; naivitás; hiszti(kivéve, ha ő csinálja); titkok; a farkassá változással járó fájdalmak; savanyú cukorka; Legnagyobb félelmed Ha a hozzám közelállók elfordulnak tőlem. Legnagyobb vágyad Ezt inkább megtartanám magamnak. Legnagyobb gyengeséged Nem szeretem, ha a dolgok nem a terveim szerint alakulnak, nehezen tudok beletörődni az ilyesmibe. Legnagyobb titkod Nem azért utasítottam el Rainer-t annak idején, mert nem akartam megpróbálni vele, egy részem igent mondott volna neki, de a józanabbik felem meggyőzte a kevésbé dominánsat arról, hogy egy jó barátságot jobb nem elrontani egy kapcsolattal.. kiváltképp akkor, ha a másik fél egy nőcsábász. Rejtett tehetséged gondolat olvasás? nyílt titok, hogy tökéletes asszisztens vagyok Fõ fegyvered - Hobbi jóga, vásárlás, olvasás, színházba járás Kedvenc étel macaron(♥) Kedvenc ital jóminőségű bor Kutya vagy Macska kutya Allergia az idiótákra Bal vagy jobbkezes bal Fura/Idegesítõ szokás hogy néha túlságosan őszinte vagyok? Szervezett vagy rumlis szervezett Dohány, alkohol, drog Alkohol, mértékkel | |
you can see the war inside Az életem sosem volt egy habostorta. Nem születtem milliárdos családba, a szüleim sima hétköznapi emberek hétköznapi problémákkal. Az édesapám taxisofőrként, az édesanyám pedig háziorvosként dolgozik. Hét éves voltam, mikor magunk mögött hagytuk a szülővárosomat, Oberhausen-t és átköltöztünk New York-ba. Hogy miért, azt akkoriban nem osztották meg velem, de idővel rájöttem magamtól is az okukra. Aput elbocsátották a cégtől, ahol akkoriban dolgozott, s mivel a kapcsolatuk is megromlott valami miatt a családunk többi tagjával, a szüleim úgy döntöttek maguk mögött hagyják Németországot és az Egyesült Államok fele veszik az irányt. Bár, nem tartózkodtam túl sokat a szülőországomban, profi szinten beszélek németül, ugyanis mindazok ellenére, hogy a szüleim megszüntettek minden kapcsolatot az otthoniakkal, én sok évvel később újra levelező viszonyba kezdtem az otthoni unokatestvéreimmel. Tudni akartam róluk, s ezt a döntésemet azóta sem bántam meg. Viszont emiatt a döntésem miatt az én kapcsolatom is megromlott a szüleimmel, rögtön azt követően, hogy megtudták, mit műveltem. Nem tudták azóta sem megbocsájtani az 'árulásomat', úgyhogy 11 éve már csak ünnenapokon találkozom velük, ugyanis azokon a napokon szerintük "mindenkinek félre kell tennie a nézeteltéréseit. " Mint minden normális New York-i tinédzsernek, nekem is akadtak nagyra törő, egetrengető, világot megváltó álmaim, de mint az átlagnak, ezek az álmok az én esetemben sem kerültek végül kivitelezésre. Az érettségi diplomám megszerzésétől egészen a farkassá válásom pillanatáig egy dolgot akartam és azt nagyon: ügyvéd lenni. Be is jutottam a Columbia-ra ösztöndíjasként - amit még azóta sem igazán értek, miként történhetett meg, tekintve, hogy nem fizettem le senkit -, majd az első két évet is sikeresen zártam, s ha minden jól megy, valószínüleg az államvizsgámat is megszereztem volna idővel, de nem így lett.. a közbejött vérfarkas karmolás és a szüleim bank hitele gyökeresen megváltoztatta az akkori gondolkodásomat. Azok után már semmit sem akartam azon kívül, hogy megtanuljam uralni a lycantrhopia-t, valamint, hogy segíthessek a szüleimnek a tartozásuk visszafizetésében. Így kerültem Rainer Scott cégéhez, mint asszisztens. Igaz, kezdetben bántam, hogy félbe kellett hagyjam az egyetemet azért, hogy asszisztensként dolgozzak, idővel nagyon is megszerettem a munkámat. Persze, mindebben Rainer-nek is nagy szerepe volt.. ha nem lett volna szimpatikus nekem már a legelejétől, valószínüleg nem is maradok a cégénél 14 hosszú évig. De megkedveltem őt, mint embert, mint főnököt, mint barátot, mint.. szeretőt. Ez utóbbira soha nem szabadott volna sort kerítenünk, viszont egy gyenge pillanatunkban, mikor mindketten azt hittük, a cégének befellegzett, mégis átadtuk magunkat a hangulatnak.. Én utána elutasítottam, mikor legközelebb randira hívott, pedig legszívesebben újra és újra megismételtem volna annak az ominózus estének az eseményeit. A fejemben le is játszottam újra meg újra a történteket.. de a józanabbik felem akkor már elég jól ismerte Rainer-t ahhoz, hogy tudja milyen.. és mit várhat az ember lánya tőle egy kapcsolatban. Én pedig nem álltam készen arra, hogy elrontsam a barátságunkat egy "futó kapcsolat" miatt. dust and shadows |
| Vendég ranggal rendelkezem Vendég all the stories are true
| Tárgy: Re: Donna Mittelstaedt Hétf. Júl. 17 2017, 10:16 | gratulálunk, elfogadva!
dust and shadows ❖ Donna ❖ Örülök annak, hogy ezt a csodálatos nőt hoztad karakterként, hiszen egy nagyon jó személyiséget üdvözölhetünk köreinkben! Mr. Scott pedig nagyon várt már téged, ebben száz százalékig biztos vagyok. Az arcodat reméltem, hogy nagyon hamar viszontlátom itt. Gyönyörű hölgyemény, akit én még nem láttam PB-alanyként felbukkanni sehol sem. Tetszik benne, hogy nem tucatarc. (Éljen a Suits! ) A lapodra térve... Tökéletes példa vagy arra, hogy nem mindenki születik gazdag és elit világba, ahol minden a csillogásé és a pénzé. A családi viszonyaidról keveset írtál, mégis sokat kaptunk belőle. Átlátható, tudunk mindenről, ha az csak pár mondat erejéig olvasható is. Az életutad nem volt egyszerű, ez tény, de mégis éled az életed. A jogi tanulmányaid félbemaradtak, hiszem, hogy te anélkül a jogi diploma nélkül is, nagyon jól boldogulsz, és megtaláltad a legjobb helyedet Mr. Scott cégénél. Az együtt töltött estéteknek ugyan nem volt további folytatása, csak barátok maradtatok, mégis talán pont az kellett ahhoz, hogy még jobban együtt tudjatok működni... Ő veled csak nyert, nem keveset. Ez pedig mindennél többet jelent neki is. Nem is tartalak fel tovább, hanem utadra engedlek, foglald le arcod... és jó játékot, jó szórakozást!
|
|
| |
|