Vendég ranggal rendelkezem Vendég all the stories are true
| Tárgy: gyönyörűséges neved Kedd Júl. 18 2017, 16:20 | csodás neved | pb ❖ faj Emlékszel arra, amikor először találkoztunk? A vállam merném rátenni, hogy nem, hiszen annyira részeg voltál. Nem tudom, hogy mi ütött belém azon az estén, talán minden sérelmem felgyülemlett bennem és ezért mentem el arra a mondén szórakozóhelyre bulizni. Te is ott voltál, táncolni kezdtünk, vonaglott a testünk a zenére és közben egyik felest húztuk le a másik után. Panaszkodni kezdtél, hogy mennyire rosszul megy otthon a sorod, hogy teljesen más a világról alkotott képed, mint a szüleidnek, így ez folyamatos feszültséget szül közöttetek. Sírni kezdtél, elmondtad, hogy józanul te nem vagy ilyen törékeny, mindig kiállsz magad mellett és belevaló vagy. Ritkán akad meg bárkin is a szívem, de sajnálni kezdtelek, amit el is mondtam neked, mire még ittas állapotban is leszedted a fejem, hogy neked nem kell senkinek sem a sajnálata. Tudtam, hogy nekem te kellesz, már abban a percben ellágyultam és megcsókoltalak. Még azon az éjszakán sor került az első együttlétünkre, ami valami csodálatos volt veled. Őszintén mondom, hogy a 426 évem alatt még soha sem éreztem ilyet, mint most. Azóta már többször is találkoztunk, de nem sietjük el a dolgokat, szépen, lassan haladunk. Sosem emlegetem fel azt az estét, mert nem tudom, hogy emlékszel-e rá. Még nem mondtam el neked, hogy valójában tündér vagyok, de ahogy komolyodnak az érzéseim nem akarom titkolni előled, ám nem tudom, hogy megbízhatom-e benned. // Nagyjából ennyi lenne, a többit pm-ben megbeszéljük csak gyere hamar A faj választható, Elly mondénnak hiszi a leányzót, de ettől függetlenül tündér kivételével bármi lehet. A play by választható, de azért egyeztessünk, a képen Stella Maxwell van, ha ő megfelelne neked, akkor rendkívül hálás lennék, de még rajta kívül van pár ötletem, akinek örülnék. Például: Josefine Frida Pettersen, Danielle Campbell, Josephine Skriver, Hailey Baldwin, Gigi Hadid, Luanna Perez, Arzaylea Rodriguez stb. Ha ők nem tetszenek, akkor egyeztessünk. Remélem minél hamarabb itt leszel! 19-24 ❖ előfoglalva |
|
|